تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 356 از 752 اولاول ... 256306346352353354355356357358359360366406456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,551 به 3,560 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بچه ها زنگ زدم نمايندگي بيردايناميك قيمت dt231 pro رو 65 تومن گفتن نظرتون چيه؟بعد مدل معمولي با pro چه فرقي داره؟
    فقط يه چيزي بگم pad ش گوشم رو اذيت نكنه خيلي مهمه الان من از كيفيت صداي همين كريتيو 605 راضيم فقط padش باكيفيت نيس بعد چند دقيقه گرم ميشه و بعد احساس سنگيني...
    قیمتش که با توجه به دلاریش خیلی خوبه و DT231 فقط مدل Pro داره و اگر جایی عنوان شد که DT231 در واقع منظورشون همون Dt231 Pro هست مگر اینکه ساخته شده باشه که من بی اطلاع هستم

از نظر فیزیکی تفاوت چندانی با مدل کریتیو خودتون نداره حتی از نظر وزنی هم همینطور ولی به نظرم جنس پارچه پد DT231 به مراتب بهتر از کریتیو باشه

در آخر کیفیت صدای DT231 از کریتیو بسیار بهتر هست ولی نه به کیفیت هدفونهای هم رده قیمت خودش که متاسفانه اغلب در ایران موجود نیست
    به هر حال نسبت به کریتیو طول کابل اون 1 متر بیشتر هست که با توجه به اینکه این هدفون کاربرد هدفش پرتابل هست باید یک فکر اساسی برای 2.5 متر کابل بسیار بلند اون بکنید که بعید میدونم راه ساده ای مثل جمع و گره زدن کابل وجود داشته باشه که این کار باعث میشه اغلب این مدل هدفونها به راحتی از روی سر جابجا بشه و همیشه باید دست به هدفون باشید.

و در آخر آخر کریتیو زیاد به فکر کابر برای استفاده طولانی مدت نیست در حالیکه Beyerdynamic توجه بیشتری میکنه و اغلب هدفونهاش برای استفاده طولانی راحت هستند.

2. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

شما از کجا میخواین تهیه کنین؟
    والا خواستم سفارش بدم بیارن برام. shure se215 یک چیزی حدود 3 هفته و 200 تومن میشه تا برسه دستم

4. این کاربر از musketeer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

والا خواستم سفارش بدم بیارن برام. shure se215 یک چیزی حدود 3 هفته و 200 تومن میشه تا برسه دستم
    خوب اینجوری که اصلآ به صرفه نمیشه به خصوص برای هدفونهای ارزان قیمت بهتره حداقل هدفونی تهیه بشه که هزینه پستی اون با قیمت هدفون برابری نداشته باشه هر چند 215 باز هم با این قیمت ارزش داره ولی . . .

به هر حال شما شرکتی (شرکتهایی که سفارش خرید از خارج قبول می کنند) سفارش میدید یا اینکه آشنا قرار براتون خرید کنه؟

6. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rubiker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Home

پيش فرض

سلام ببخشید هدفون تا 50 تومن چی پیشنهاد میدید ؟ ... ممنون ...

داره خودمونی میشه madhatter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    بالاخره هدفون من بدستم رسید.(beyerdynamic dt770 pro 250 ohm)
    کارت صدام هنوز دستم نرسیده.
    دوستان اگر نظری یا نکته ای هست ممنون میشم راهنمایی کنید.

9. این کاربر از madhatter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خوب اینجوری که اصلآ به صرفه نمیشه به خصوص برای هدفونهای ارزان قیمت بهتره حداقل هدفونی تهیه بشه که هزینه پستی اون با قیمت هدفون برابری نداشته باشه هر چند 215 باز هم با این قیمت ارزش داره ولی . . .

به هر حال شما شرکتی (شرکتهایی که سفارش خرید از خارج قبول می کنند) سفارش میدید یا اینکه آشنا قرار براتون خرید کنه؟
    مرسی دوست عزیز از پاسختون. ولی خب من چه گلی به سرم بگیرم پس تو بازار ایران یک دونه .Ex300 هم نتونستم پیدا کنم. والا پیدا هم بکنم عمرا کمتر از دو برابر قیمت اصلیش نباشه! خب یکهو یک کار اساسی کنم بهتره که. تنها چیز نسبتا خوب که تو ایران گیرم اومد Aurvana in ear II بود که کیفیت کابلش خوب نبود زود خراب شد.

نمیدونم، به این فکر میکردم بدم این شرکتا که جنس وارد میکنن برام یک مک بوک ایر جدید بیارن، اینم کنارش بگم بیارن که مثلا به قول شما هم قیمت جنسی که میخوام پول پست نداده باشم!

اگه شما با توجه به بازار ایران پیشنهادی دارید واقعا خوشحال میشم بشنوم.

خیلی مخلصیم

11. این کاربر از musketeer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام ببخشید هدفون تا 50 تومن چی پیشنهاد میدید ؟ ... ممنون ...
    سلام به شما
    دوست عزیز اگه بیشتر توضیح می دادید که چه نوع هدفونی و برای چه نوع پلیری و چه سبکهایی بیشتر گوش میکنید تا دوستان بهتر بتونن شما رو راهنمایی کنند
    به هر حال به نظرم برای سبکهای الکترونیک بهترین انتخاب با توجه به موجودی بازار EP830 و سایر سبکها هم مدلهای AKG K77 , AKG K44

سلام
    بالاخره هدفون من بدستم رسید.(beyerdynamic dt770 pro 250 ohm)
    کارت صدام هنوز دستم نرسیده.
    دوستان اگر نظری یا نکته ای هست ممنون میشم راهنمایی کنید.
    سلام به شما

مبارکتون باشه عالیه
    برای کارت صدا تصمیم شما اگه اشتباه نکنم و خاطرم باشه شد همون کریتیو HD اکسترنال درسته؟

حسابی خرج کردید و امیدوارم که از نتیجه کاملآ راضی باشید. و پیشنهاد می کنم یک کمی توی نت دنبال تراکهای کیفیت بالاتر از MP3 به فرمت FLAC باشید تا دیگه چیزی کم و کسر نباشه البته زیاد مهم نیست که فرمتهای خیلی کیفیت بالا دانلود کنید همون FLAC استاندارد 44/16 کافی هست هر چند وقتی که این رقم را نمی زنند منظورشون همین هست.

فقط فراموش نکنید که کارت صدا رسید دستتون درباره هدفون و صداش برای من یک چند خطی تایپ کنید تا اینطوری شرینی هدفونتون به ما هم برسه (:

مرسی دوست عزیز از پاسختون. ولی خب من چه گلی به سرم بگیرم پس تو بازار ایران یک دونه .Ex300 هم نتونستم پیدا کنم. والا پیدا هم بکنم عمرا کمتر از دو برابر قیمت اصلیش نباشه! خب یکهو یک کار اساسی کنم بهتره که. تنها چیز نسبتا خوب که تو ایران گیرم اومد Aurvana in ear II بود که کیفیت کابلش خوب نبود زود خراب شد.

نمیدونم، به این فکر میکردم بدم این شرکتا که جنس وارد میکنن برام یک مک بوک ایر جدید بیارن، اینم کنارش بگم بیارن که مثلا به قول شما هم قیمت جنسی که میخوام پول پست نداده باشم!

اگه شما با توجه به بازار ایران پیشنهادی دارید واقعا خوشحال میشم بشنوم.

خیلی مخلصیم
    خواهش می کنم
    دور از جون چرا؟
    خوب دیگه قرار نیست هم برای هر چیزی که دور از دسترس بود خودمون رو خفه کنیم دو راه بیشتر نیست یکی اینکه هزینه بیشتری پرداخت کنیم و یکی اینکه سطح توقع خودمون رو کم کنیم

خوب یک سوال پیش میاد و اون اینکه چرا شما برای خرید یک لپ تاپ زیبا ولی گران قیمت که به راحتی در ایران هم قابل تهیه هست و گارانتی هم می کنند شما هزینه اضافه پرداخت می کنید؟

یک راه دیگه هم هست و اون اینکه پول بدیم به صرافی و بگیم برامون توی xx چنج کنه و بریزه به حساب اون فروشنده این هم کلکی هست که کسی به شما نمی گه و اگه آشنا باشید راحت می تونید بدون اینکه کارمزد بدید خرید کنید مثلآ من100 دلار از صرافی خرید می کنم ولی بهش میگم این رو از توی صرافی xx تحویل بدید ولی بریزید به حساب 123456 یا نهایتآ می گید که ارسال پستی کنه به این آدرس . . . .
    فقط شما باید از قبل با فروشنده هماهنگ کرده باشید هر چند خارجی ها اغلب خیلی صادقتر از بعضی از فروشند های کلاه بردار ما هستند و پولتون رو نمی خورند و جنس خراب و دست دوم و شکسته و . . . هم به نمی فرستند البته اغلب 90 درصد
    برای ارسال هم چاره ای جز TNT ,DHL نیست ولی به نظرم که با هاشون کار کردم بهترین DHL هست و اگه وزن خریدتون زیر 500 گرم باشه حتی گمرکی حساب نمی کنند ولی براشون فرقی نمی کنه یک برگ کاغذ باشه یا 500 گرم با شما 100 دلار تمام هزینه پستی حساب می کنند و کاری هم ندارن چی توی بسته هست و کمتر از یک هفته تضمینی دستتون می رسه
    اگه هدفونی که سفارش میدید بیشتر از 500 گرم باشه البته وزن کل هدفون با جعبه را توی سایت باید پیدا کنید یک کمی هزینه ارسال بیشتر میشه مثلآ برای یک بسته 1300 گرمی از US باید 130 دلار پرداخت کنید
    Last edited by peaceful1; 24-09-2011 at 23:34. دليل: پست متوالی

13. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rubiker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Home

پيش فرض

سلام به شما
    دوست عزیز اگه بیشتر توضیح می دادید که چه نوع هدفونی و برای چه نوع پلیری و چه سبکهایی بیشتر گوش میکنید تا دوستان بهتر بتونن شما رو راهنمایی کنند
    به هر حال به نظرم برای سبکهای الکترونیک بهترین انتخاب با توجه به موجودی بازار EP830 و سایر سبکها هم مدلهای AKG K77 , AKG K44
    برای مصارف خانگی ... فیلم ببینم آهنگ گوش بدم ... مدلی که سفارش میدید سعی کنید تو ایران موجود باشه و نوع هدفون هم فرقی نداره ... راحت باشه ... ممنون ...

داره خودمونی میشه madhatter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام به شما

مبارکتون باشه عالیه
    برای کارت صدا تصمیم شما اگه اشتباه نکنم و خاطرم باشه شد همون کریتیو HD اکسترنال درسته؟

حسابی خرج کردید و امیدوارم که از نتیجه کاملآ راضی باشید. و پیشنهاد می کنم یک کمی توی نت دنبال تراکهای کیفیت بالاتر از MP3 به فرمت FLAC باشید تا دیگه چیزی کم و کسر نباشه البته زیاد مهم نیست که فرمتهای خیلی کیفیت بالا دانلود کنید همون FLAC استاندارد 44/16 کافی هست هر چند وقتی که این رقم را نمی زنند منظورشون همین هست.

فقط فراموش نکنید که کارت صدا رسید دستتون درباره هدفون و صداش برای من یک چند خطی تایپ کنید تا اینطوری شرینی هدفونتون به ما هم برسه (:
    اره! چند تا آلبوم FLAC دانلود کردم.
    کارت هم Creative Titanium PCIe رو میگیرم.HD خیلی گرونه .
    جواب میده دیگه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خواهش می کنم
    دور از جون چرا؟
    خوب دیگه قرار نیست هم برای هر چیزی که دور از دسترس بود خودمون رو خفه کنیم دو راه بیشتر نیست یکی اینکه هزینه بیشتری پرداخت کنیم و یکی اینکه سطح توقع خودمون رو کم کنیم

خوب یک سوال پیش میاد و اون اینکه چرا شما برای خرید یک لپ تاپ زیبا ولی گران قیمت که به راحتی در ایران هم قابل تهیه هست و گارانتی هم می کنند شما هزینه اضافه پرداخت می کنید؟

یک راه دیگه هم هست و اون اینکه پول بدیم به صرافی و بگیم برامون توی xx چنج کنه و بریزه به حساب اون فروشنده این هم کلکی هست که کسی به شما نمی گه و اگه آشنا باشید راحت می تونید بدون اینکه کارمزد بدید خرید کنید مثلآ من100 دلار از صرافی خرید می کنم ولی بهش میگم این رو از توی صرافی xx تحویل بدید ولی بریزید به حساب 123456 یا نهایتآ می گید که ارسال پستی کنه به این آدرس . . . .
    فقط شما باید از قبل با فروشنده هماهنگ کرده باشید هر چند خارجی ها اغلب خیلی صادقتر از بعضی از فروشند های کلاه بردار ما هستند و پولتون رو نمی خورند و جنس خراب و دست دوم و شکسته و . . . هم به نمی فرستند البته اغلب 90 درصد
    برای ارسال هم چاره ای جز TNT ,DHL نیست ولی به نظرم که با هاشون کار کردم بهترین DHL هست و اگه وزن خریدتون زیر 500 گرم باشه حتی گمرکی حساب نمی کنند ولی براشون فرقی نمی کنه یک برگ کاغذ باشه یا 500 گرم با شما 100 دلار تمام هزینه پستی حساب می کنند و کاری هم ندارن چی توی بسته هست و کمتر از یک هفته تضمینی دستتون می رسه
    اگه هدفونی که سفارش میدید بیشتر از 500 گرم باشه البته وزن کل هدفون با جعبه را توی سایت باید پیدا کنید یک کمی هزینه ارسال بیشتر میشه مثلآ برای یک بسته 1300 گرمی از US باید 130 دلار پرداخت کنید
    مک بوک ایر که خب فعلا سری جدیدش تو بازار نیست، بیاد هم تا چند ماه اول قیمتش زیادی بالاس، شاید بدم بیارن حتی ارزونتر هم باشه!
    ولی در مورد صرافی که فرمودید... راستش چیز زیادی نفهمیدم ولی خب اگه راهی هست که از یک فروشنده خودم خرید کنم احتمالا خیلی می ارزه. اگه بگید دقیقا چیکار باید بکنم خیلی ممون میشم
    مرسی بازم

پینوشت: ولی خداییش گل بگیرن در بازار ایران رو

17. این کاربر از musketeer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •