تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 356 از 754 اولاول ... 256306346352353354355356357358359360366406456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,551 به 3,560 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

پروفشنال mahdi1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

این سیمی که میگی از سر کابل مخابرات از دم ورودی خونتون گرفتی آوردی تو چه مدلی هست؟کابل مخابراتی هوایی هستش؟(شبیه کابلهای خود مخابرات که روکش مشکی دارند)یا کابل نازک تلفن هستش؟اگر بتونی بری از تو خود پست توی کوچتون سر سیمتون رو پیدا کنی و اونجا یکبار تست کنی ببینی نویزت کمتر هست یا نه اونوقت اگر کمتر بود یک کابل مخابراتی هوایی مستقیم از پست توی کوچه بگیر بیار تا پشت مودمت.البته حتما قبلش تست کن ببین نویزت با این کار بهتر میشه یانه.حتی اگر در حد 1 یا 2 دسی بل بهتر شد بازم به زحمت کابل کشی از تو پست نمی ارزه اما اگر بیشتر بود ارزش داره.در ضمن برای کابلکشی از توی پست اگر خودت نمیتونی میتونی به یکی از کابلکشهای مرکز مخابرات منطقتون بگی و هزینشو باهاش حساب کنی بیاد برات انجام بده
    داداش به نظر میرسه سیم نازک تلفن هستش نمیزارن به سیم تلفن دست زد اجازه نمیدن

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

داداش به نظر میرسه سیم نازک تلفن هستش نمیزارن به سیم تلفن دست زد اجازه نمیدن
    دوست عزیز اگر از این سیم نازکهای تلفن هستش که با گذاشتن کابل مخابراتی کلی نویزت کمتر میشه.با این وضعیت شما اصلا به پست توی کوچه دست نزن.برو کابل مخابراتی هوایی بخر و به جای این سیم نازک اونو بزن از جلوی در خونه بکش بیار تو.کلی کارت راه میفته.واسه این کار که دیگه اجازه گرفتن نمیخواهد.کابلکشی روکار تو خونه هستش دیگه.

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

گفتم که واسه منم توی اون مستطیلی که پهنای باند دان استریم رو مینویسه و همچنین اون لغزنده ای که تو سربرگ بی نام وجود داره هیچی نمینویسه و خالی میزاره.یعنی نمیفهمم که الان پهنای باندم روی چنده(که اون مهم نیست چون از روی سربرگهای info متوجه میشه) اما مهمترین قسمتش که اون لغزنده هستش برای من وجود نداره و من نمیتونم پهنای باندم رو کم و زیاد کنم.اما راحت با این برنامه به مودمم کانکت میشم و برنامه مودمم رو میشناسه.
    خوش بحالت منم گفتم این مودم 8960را بخرم باش نویز را کم کنم ولی متاسفانه من شانس ندارم

4. این کاربر از ham33d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دوست عزیز اگر از این سیم نازکهای تلفن هستش که با گذاشتن کابل مخابراتی کلی نویزت کمتر میشه.با این وضعیت شما اصلا به پست توی کوچه دست نزن.برو کابل مخابراتی هوایی بخر و به جای این سیم نازک اونو بزن از جلوی در خونه بکش بیار تو.کلی کارت راه میفته.واسه این کار که دیگه اجازه گرفتن نمیخواهد.کابلکشی روکار تو خونه هستش دیگه.
    خوب باید از پست این سیم رو بکشم دیگه گفتن هر کس به اون سیم ها دست بزنه جریمه داره گفتن نباید عوض بشه دومن مثلن میشه کابل شبکه گرفت با اون فرق میکنه این سیمی که شما میگی هواوی سوکت خور هست یا نه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

خوب باید از پست این سیم رو بکشم دیگه گفتن هر کس به اون سیم ها دست بزنه جریمه داره گفتن نباید عوض بشه دومن مثلن میشه کابل شبکه گرفت با اون فرق میکنه این سیمی که شما میگی هواوی سوکت خور هست یا نه
    کی گفته جریمه داره والا من بعد کابل برگردان ک مشکل نویز داشتم تقریبا 20 باری رفتم سر پست تازه ب خود مخابرات گفتم ... بعدشم مشکلم حل نشد گفتم میخام سر کافو تست بگیرم ک مجبورشون کردم اومد برام سز کافو

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

منظور من اینه که شما برو یک یا دو متر کابل مخابراتی هوایی بگیر(برای تست اولیه) وصلش کن به زوج سیمی که مخابرات دم در خونه بهتون تحویل داده سر دیگش سوکت بزن و بعد بزنش پشت مودمت و همونجا با موبایل یا لب تاپ نویزتو بگیر احتمال خیلی زیاد میبینی کلی نویزت بهتر شده.اما اگر دیدی نویزت فرقی نکرد بعد برو بزن به سر خطت که توی پست روی دیوار کوچتون هست اونجا تست کن ببین اونجا نویزت بهتر شده یا نه.اگر مجبور شدی از پست تو کوچه مستقیم کابل بگیری نترس.به ظاهر بله غیرقانونی هست اما من خودم تو 3 تا خونه در جاهای مختلف مشهد این کار رو کردم و هیچ اتفاقی هم برام نیفتاده.چون کابلی که گرفتم دقیقا مثل کابل خود مخابرات هست و هیچکس نمیفهه این کابل شخصی و جداگانه کشیده شده و خیال میکنند کار خود مخابرات هست.تازه خود مامور مخابرات اومد برام کشید.(3 تا خونه و 3 تا مامور مختلف)هزینشون رو هم دادم که در حد یک کابلکشی معمولی هستش.این کابلها رو اگر به الکتریکیها بگی برام سوکت بزن سرشون بهت لبخند میزنند و نگاه عاقل اندر سفیه بهت میکنندکه یعنی آقا مگه این کابلا سوکت میخوره.اما همون مامور مخابراتیه یا بعضی از همین الکترکیها که وارد ترن سر همین کابلا برات سوکت میزنن.کافیه دو جفت سیم باریک از تو این کابلا بکشی بیرون و سرشون رو اندازه 1 میلیمتر لخت کنی و بزنی تو دو تا سوراخ وسط سوکت و با سوکت زن پرسش کنی.اما من احتمال میدم با گرفتن این کابل مخصوص مشکلت از ورودی دم خونتون حل بشه و احتیاجی به کابلکشی از تو پست پیدا نکنی
    Last edited by david-ebi; 03-03-2015 at 16:07.

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

منظور من اینه که شما برو یک یا دو متر کابل مخابراتی هوایی بگیر(برای تست اولیه) وصلش کن به زوج سیمی که مخابرات دم در خونه بهتون تحویل داده سر دیگش سوکت بزن و بعد بزنش پشت مودمت و همونجا با موبایل یا لب تاپ نویزتو بگیر احتمال خیلی زیاد میبینی کلی نویزت بهتر شده.اما اگر دیدی نویزت فرقی نکرد بعد برو بزن به سر خطت که توی پست روی دیوار کوچتون هست اونجا تست کن ببین اونجا نویزت بهتر شده یا نه.اگر مجبور شدی از پست تو کوچه مستقیم کابل بگیری نترس.به ظاهر بله غیرقانونی هست اما من خودم تو 3 تا خونه در جاهای مختلف مشهد این کار رو کردم و هیچ اتفاقی هم برام نیفتاده.چون کابلی که گرفتم دقیقا مثل کابل خود مخابرات هست و هیچکس نمیفهه این کابل شخصی و جداگانه کشیده شده و خیال میکنند کار خود مخابرات هست.تازه خود مامور مخابرات اومد برام کشید.(3 تا خونه و 3 تا مامور مختلف)هزینشون رو هم دادم که در حد یک کابلکشی معمولی هستش.این کابلها رو اگر به الکتریکیها بگی برام سوکت بزن سرشون بهت لبخند میزنند و نگاه عاقل اندر سفیه بهت میکنندکه یعنی آقا مگه این کابلا سوکت میخوره.اما همون مامور مخابراتیه یا بعضی از همین الکترکیها که وارد ترن سر همین کابلا برات سوکت میزنن.کافیه دو جفت سیم باریک از تو این کابلا بکشی بیرون و سرشون رو اندازه 1 میلیمتر لخت کنی و بزنی تو دو تا سوراخ وسط سوکت و با سوکت زن پرسش کنی.اما من احتمال میدم با گرفتن این کابل مخصوص مشکلت از ورودی دم خونتون حل بشه و احتیاجی به کابلکشی از تو پست پیدا نکنی
    داداش این سیما رو از کجا میتونم بخرم من تبریز زندگی میکنم با کابل شبکه فرق دارن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

ADSL Firmware Version
    :
    FwVer:3.18.1.0_TC3087 HwVer:T14.F7_9.0
    Line State
    :
    Showtime
    Modulation
    :
    ADSL2 PLUS
    Annex Mode
    :
    ANNEX_M

Downstream Upstream
    SNR Margin
    :
    12.1 12.1 db
    Line Attenuation
    :
    32.5 21.6 db
    Data Rate
    :
    10239 1496 kbps
    Max Rate
    :
    11136 1635 kbps
    POWER
    :
    19.7 12.3 dbm
    CRC
    :
    585 0

تیپی لینک 8817..خطمندر چه وضعیه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

ADSL Firmware Version
    :
    FwVer:3.18.1.0_TC3087 HwVer:T14.F7_9.0
    Line State
    :
    Showtime
    Modulation
    :
    ADSL2 PLUS
    Annex Mode
    :
    ANNEX_M

Downstream Upstream
    SNR Margin
    :
    12.1 12.1 db
    Line Attenuation
    :
    32.5 21.6 db
    Data Rate
    :
    10239 1496 kbps
    Max Rate
    :
    11136 1635 kbps
    POWER
    :
    19.7 12.3 dbm
    CRC
    :
    585 0

تیپی لینک 8817..خطمندر چه وضعیه؟
    خطتت الان روی 10 مگابیت نسبتا خوبه اما تقریبا دیگه از این بیشتر نمیتونی پهنای باند بگیری.شاید شاید 12 مگابیت هم بشه.

11. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

داداش این سیما رو از کجا میتونم بخرم من تبریز زندگی میکنم با کابل شبکه فرق دارن
    الکترکیها دارن.بگو کابل مخابراتی هوایی مسی دو زوج سیم میخواهم.خودشون میدونن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •