داداش به نظر میرسه سیم نازک تلفن هستش نمیزارن به سیم تلفن دست زد اجازه نمیدن
داداش به نظر میرسه سیم نازک تلفن هستش نمیزارن به سیم تلفن دست زد اجازه نمیدن
دوست عزیز اگر از این سیم نازکهای تلفن هستش که با گذاشتن کابل مخابراتی کلی نویزت کمتر میشه.با این وضعیت شما اصلا به پست توی کوچه دست نزن.برو کابل مخابراتی هوایی بخر و به جای این سیم نازک اونو بزن از جلوی در خونه بکش بیار تو.کلی کارت راه میفته.واسه این کار که دیگه اجازه گرفتن نمیخواهد.کابلکشی روکار تو خونه هستش دیگه.
خوش بحالت منم گفتم این مودم 8960را بخرم باش نویز را کم کنم ولی متاسفانه من شانس ندارم![]()
خوب باید از پست این سیم رو بکشم دیگه گفتن هر کس به اون سیم ها دست بزنه جریمه داره گفتن نباید عوض بشه دومن مثلن میشه کابل شبکه گرفت با اون فرق میکنه این سیمی که شما میگی هواوی سوکت خور هست یا نه
کی گفته جریمه داره والا من بعد کابل برگردان ک مشکل نویز داشتم تقریبا 20 باری رفتم سر پست تازه ب خود مخابرات گفتم ... بعدشم مشکلم حل نشد گفتم میخام سر کافو تست بگیرم ک مجبورشون کردم اومد برام سز کافو
منظور من اینه که شما برو یک یا دو متر کابل مخابراتی هوایی بگیر(برای تست اولیه) وصلش کن به زوج سیمی که مخابرات دم در خونه بهتون تحویل داده سر دیگش سوکت بزن و بعد بزنش پشت مودمت و همونجا با موبایل یا لب تاپ نویزتو بگیر احتمال خیلی زیاد میبینی کلی نویزت بهتر شده.اما اگر دیدی نویزت فرقی نکرد بعد برو بزن به سر خطت که توی پست روی دیوار کوچتون هست اونجا تست کن ببین اونجا نویزت بهتر شده یا نه.اگر مجبور شدی از پست تو کوچه مستقیم کابل بگیری نترس.به ظاهر بله غیرقانونی هست اما من خودم تو 3 تا خونه در جاهای مختلف مشهد این کار رو کردم و هیچ اتفاقی هم برام نیفتاده.چون کابلی که گرفتم دقیقا مثل کابل خود مخابرات هست و هیچکس نمیفهه این کابل شخصی و جداگانه کشیده شده و خیال میکنند کار خود مخابرات هست.تازه خود مامور مخابرات اومد برام کشید.(3 تا خونه و 3 تا مامور مختلف)هزینشون رو هم دادم که در حد یک کابلکشی معمولی هستش.این کابلها رو اگر به الکتریکیها بگی برام سوکت بزن سرشون بهت لبخند میزنند و نگاه عاقل اندر سفیه بهت میکنند
که یعنی آقا مگه این کابلا سوکت میخوره.اما همون مامور مخابراتیه یا بعضی از همین الکترکیها که وارد ترن سر همین کابلا برات سوکت میزنن.کافیه دو جفت سیم باریک از تو این کابلا بکشی بیرون و سرشون رو اندازه 1 میلیمتر لخت کنی و بزنی تو دو تا سوراخ وسط سوکت و با سوکت زن پرسش کنی.اما من احتمال میدم با گرفتن این کابل مخصوص مشکلت از ورودی دم خونتون حل بشه و احتیاجی به کابلکشی از تو پست پیدا نکنی
Last edited by david-ebi; 03-03-2015 at 16:07.
داداش این سیما رو از کجا میتونم بخرم من تبریز زندگی میکنم با کابل شبکه فرق دارن
ADSL Firmware Version
:FwVer:3.18.1.0_TC3087 HwVer:T14.F7_9.0 Line State :Showtime Modulation :ADSL2 PLUS Annex Mode :ANNEX_M Downstream Upstream SNR Margin :12.1 12.1 db Line Attenuation :32.5 21.6 db Data Rate :10239 1496 kbps Max Rate :11136 1635 kbps POWER :19.7 12.3 dbm CRC :585 0
تیپی لینک 8817..خطمندر چه وضعیه؟
خطتت الان روی 10 مگابیت نسبتا خوبه اما تقریبا دیگه از این بیشتر نمیتونی پهنای باند بگیری.شاید شاید 12 مگابیت هم بشه.
الکترکیها دارن.بگو کابل مخابراتی هوایی مسی دو زوج سیم میخواهم.خودشون میدونن.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)