تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 356 از 457 اولاول ... 256306346352353354355356357358359360366406456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,551 به 3,560 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام لینک دانلود انتی ویروس کومودو(فایروالش) رو چند صفحه پیش یکی از بچه ها گذاشته بود

موقع دانلود پس چرا یوزر پس می خواد ؟؟! چی بزنم مرسی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام لطف میکنید کمی در مورد این دو محصول توضیح بدید؟

Business Firewall & Antivirus Endpoint Security Manager 3.0

Free PCI Scan

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

نسخه 8 فاینال فایروال مشخص نمیشه کی قرار بیاد ؟!!
    تاریخ مشخصی نداره عرضه این نسخه نهایی؟!!

5. این کاربر از shahin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

7. 3 کاربر از Malware بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

7

مدت نسبتا طولانی هست که از اینترنت سکیوریتی کومودو استفاده میکنم
    چند روز پیش ترافیک مصرفی سیستمم به طرز فجیعی بالا بود یک گیگابایت در یک روز! ویندوز رو عوض کردم مشکل حل نشد! سیستم رو با MBAM , Kaspersky.Virus.Removal.Tool , کونودو هم اسکنرش و "پاکسازی کامپیوتر" اسکن و پاکسازی کردم! ( مالوری به نام s e x .exe رو شناسایی و پاکسازی کرد) الا ویندوز رو تعویض و کومودو سکیوریتی رو نصب و اپدیت کردم
    مشکلی که دارم الا ترافیک مصرفی به نطرم غیرعادی میاد از کومودو متوجه شدم که بیشترش مربوط به svchost هست

یه سوال: من الا فایروال رو در حالت کاربر هست ایا راهی هست که همه ی نرم افزار ها و برنامه ها و .... رو مسدود کنه به جز چند تا؟
    من الا geekbuddy رو عزل کردم از پشتیبان انلاین استفاده نمیکینم این اختلالی در کوودو ایجاد میکنه؟
    اگر به حای اینترنت سکیوریتی کومودو انتی ویروس و فایروالش رو دانلود و جداگانه نصب کنم تفاوتی ایجاد میشه؟ یا نه اینترنت سکیوریتی فایروالش همون هست بی هیچ کم و کاستی!؟

کومودو رو فارسی کردم
    با این اینترنت حجمی ترافیک اضافی مصرفی خیلی خیلی ازار دهنده هست
    Last edited by D_felfelak; 05-11-2014 at 14:48.

9. این کاربر از D_felfelak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

مدت نسبتا طولانی هست که از اینترنت سکیوریتی کومودو استفاده میکنم

1- چند روز پیش ترافیک مصرفی سیستمم به طرز فجیعی بالا بود یک گیگابایت در یک روز!....مشکلی که دارم الا ترافیک مصرفی به نطرم غیرعادی میاد از کومودو متوجه شدم که بیشترش مربوط به svchost هست

2- یه سوال: من الا فایروال رو در حالت کاربر هست ایا راهی هست که همه ی نرم افزار ها و برنامه ها و .... رو مسدود کنه به جز چند تا؟
    3- من الا geekbuddy رو عزل کردم از پشتیبان انلاین استفاده نمیکینم این اختلالی در کوودو ایجاد میکنه؟
    4- اگر به حای اینترنت سکیوریتی کومودو انتی ویروس و فایروالش رو دانلود و جداگانه نصب کنم تفاوتی ایجاد میشه؟ یا نه اینترنت سکیوریتی فایروالش همون هست بی هیچ کم و کاستی!؟

سلام

1- فقط همون روز بوده یا چند روز ادامه داشته اگر فقط یک روز بوده شاید مشکلی نباشه و از آپدیت ویندوز باشه.... که البته بعد از تعویض ویندوز احتمالا آپدیت ویندوز چند روز طول میکشه و این کار به دوش svchost هست. برای تست ویندوز دفندر و آپدیت خودکار ویندوز را غیر فعال کنید و ببینید همچنان این مشکل هست. و نکته بعدی اینکه چطور متوجه شدید svchost باعث این ترایک اضافی شده؟ از طریق کومودو، چطوری؟

2- راه بله هست، همین "حالت کاربر" این اجازه را بهتون میده. البته پروسه های ویندوز حق ارتباط دارند. (اگه دوست داشتید اینها را هم میتونید مسدود کنید که به صلاح نیست)

3- خیر

4- هیچ فرقی نداره،

====

11. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام

1- فقط همون روز بوده یا چند روز ادامه داشته اگر فقط یک روز بوده شاید مشکلی نباشه و از آپدیت ویندوز باشه.... که البته بعد از تعویض ویندوز احتمالا آپدیت ویندوز چند روز طول میکشه و این کار به دوش svchost هست. برای تست ویندوز دفندر و آپدیت خودکار ویندوز را غیر فعال کنید و ببینید همچنان این مشکل هست. و نکته بعدی اینکه چطور متوجه شدید svchost باعث این ترایک اضافی شده؟ از طریق کومودو، چطوری؟

2- راه بله هست، همین "حالت کاربر" این اجازه را بهتون میده. البته پروسه های ویندوز حق ارتباط دارند. (اگه دوست داشتید اینها را هم میتونید مسدود کنید که به صلاح نیست)

3- خیر

4- هیچ فرقی نداره،

====
    1)فقط همون روز یود البته بعدش هم که ویندوز رو عوش کردم باز هم مشکل پابرجا بود البته نه در حد گیگ ولی بنظرم غیر طبیعی میومد
    من این دفعه اپدیت ویندوز و ویندوز دفندر رو از همون اول غیرفعال کردم
    از کومودو کارهای عمومی مشاهده ارتباطات متوجه شدم
    2) چرا به صلاح نیست پروسه های ویندوز رو مسدود کنم؟ این svchost وظیفه اش چیه؟ چرا به اینترنت وصل میشه؟ امنیت برام اولویت اول نیست
    البته الا کامل مطمین نیستم اما برخی از پروسه های سیستمی من جمله همین svchost بنظرم غیر عادی میاد
    با سپاس فراوان

13. این کاربر از D_felfelak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

1)فقط همون روز یود البته بعدش هم که ویندوز رو عوش کردم باز هم مشکل پابرجا بود البته نه در حد گیگ ولی بنظرم غیر طبیعی میومد
    من این دفعه اپدیت ویندوز و ویندوز دفندر رو از همون اول غیرفعال کردم
    از کومودو کارهای عمومی مشاهده ارتباطات متوجه شدم
    2) چرا به صلاح نیست پروسه های ویندوز رو مسدود کنم؟ این svchost وظیفه اش چیه؟ چرا به اینترنت وصل میشه؟ امنیت برام اولویت اول نیست
    البته الا کامل مطمین نیستم اما برخی از پروسه های سیستمی من جمله همین svchost بنظرم غیر عادی میاد
    با سپاس فراوان
    سلام

1- خب اگرهمون یک روز بود نمیشه اسناد خاصی بهش کرد..... البته یک موردی را عرض کنم اینکه در پنجره اصلی کومودو قسمت خلاصه وضعیت شاید گاهی درصدهایی از پروسه هایی ببنید که براتون عجیب باشه مثلا در عکس زیر:

برای svchost زده 83.68 درصد ؛ حالا این یعنی چی؟ این قسمت میاد به صورت ریل تایم درصد استفاده یک پروسه از کل باند شبکه (اینترنت) شما را نشون میده. که فعلا چه درصدی در اختیار چه فایل/برنامه/پروسه ای است. یعنی حجم ترافیک ورودی و خروجی به نسبت درصد را به شکل ریل تایم نشون میده،

مثال اینکه اگر برای فایل زده 100 درصد به این معنی نیست که فایل به مقدار بسیار زیاد دانلود/اپلود داشته، فقط این معنی را میده که فعلا ، در حال حاضر کل ترافیک ورودی و خروجی را داره این فایل انجام میده، یعنی 100 ترافیک ورودی و خروجی روی سیستم شما مربوط به این فایل میشه.

=====

اما در قسمت "مشاهده ارتباطات" شما میتونید کل ترافیک دریافت شده و ارسال شده توسط یک فایل/پروسه از زمانیکه شروع به اتصال کرده را ببنید.... بنابراین وقتی شما دچار اون مشکل میشید باید در قسمت "مشاهده ارتباطات" حجم ارسال و دریافت شده svchost به مگابات یا گیگ برسه. و من نمیدونم ایا اینجوری بوده یا نه. (در عکس بالا میبنید که کل ترافیک برای svchost بسیار ناچیز است)

در هر صورت، با توجه به اسکنی که با ابزارهای ذکر شده بالا انجام دادید و حتی نصب مجدد سیستم ، خیلی نگران نیستم..... اگه تونستید یکبار قسمت "فایل های امن" را خالی کنید .... svchost اگه مشکلی نداشته باشه دوباره اتوماتیک وارد لیست امن میشه.

2- اگر اونو مسدود کنید مشکل براتون ایجاد میشه....
    Last edited by Jadda; 05-11-2014 at 19:53.

15. 6 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام

1- خب اگرهمون یک روز بود نمیشه اسناد خاصی بهش کرد..... البته یک موردی را عرض کنم اینکه در پنجره اصلی کومودو قسمت خلاصه وضعیت شاید گاهی درصدهایی از پروسه هایی ببنید که براتون عجیب باشه مثلا در عکس زیر:

برای svchost زده 83.68 درصد ؛ حالا این یعنی چی؟ این قسمت میاد به صورت ریل تایم درصد استفاده یک پروسه از کل باند شبکه (اینترنت) شما را نشون میده. که فعلا چه درصدی در اختیار چه فایل/برنامه/پروسه ای است. یعنی حجم ترافیک ورودی و خروجی به نسبت درصد را به شکل ریل تایم نشون میده،

مثال اینکه اگر برای فایل زده 100 درصد به این معنی نیست که فایل به مقدار بسیار زیاد دانلود/اپلود داشته، فقط این معنی را میده که فعلا ، در حال حاضر کل ترافیک ورودی و خروجی را داره این فایل انجام میده، یعنی 100 ترافیک ورودی و خروجی روی سیستم شما مربوط به این فایل میشه.

=====

اما در قسمت "مشاهده ارتباطات" شما میتونید کل ترافیک دریافت شده و ارسال شده توسط یک فایل/پروسه از زمانیکه شروع به اتصال کرده را ببنید.... بنابراین وقتی شما دچار اون مشکل میشید باید در قسمت "مشاهده ارتباطات" حجم ارسال و دریافت شده svchost به مگابات یا گیگ برسه. و من نمیدونم ایا اینجوری بوده یا نه. (در عکس بالا میبنید که کل ترافیک برای svchost بسیار ناچیز است)

در هر صورت، با توجه به اسکنی که با ابزارهای ذکر شده بالا انجام دادید و حتی نصب مجدد سیستم ، خیلی نگران نیستم..... اگه تونستید یکبار قسمت "فایل های امن" را خالی کنید .... svchost اگه مشکلی نداشته باشه دوباره اتوماتیک وارد لیست امن میشه.

2- اگر اونو مسدود کنید مشکل براتون ایجاد میشه....
    با مسدود کردن svchost چه مشکلی ایجاد میشه؟
    svchost به مگا و گیگ نرسیده اما خب اکثر وقت ها خرد خرد در حال استفاده هست بعضی وقت ها هم به چند تا ایپی مقصد داره میفرسه
    غیر از خالی کردن فایل های امنی راه دیگه ای هست تا متوجه بشم که svchost و دیگر پروسه های سیستم در حال استفاده اضافی هستند یا نه؟ ( با خالی کردن فایل های امن باید دوباره کلی سوال و جواب پاسخ بدم)
    من الا حتی دسترسی افیس به اینترنت رو مسدود کردم اصل حداقل مجوز رو دارم اجرا میکنم فقط برنامه هایی که واقعا واجب هست دسترسی دادم مثل مرورگرها و کومودو و هیلنرشکن و چند تای دیگه

17. این کاربر از D_felfelak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

با مسدود کردن svchost چه مشکلی ایجاد میشه؟
    svchost به مگا و گیگ نرسیده اما خب اکثر وقت ها خرد خرد در حال استفاده هست بعضی وقت ها هم به چند تا ایپی مقصد داره میفرسه
    غیر از خالی کردن فایل های امنی راه دیگه ای هست تا متوجه بشم که svchost و دیگر پروسه های سیستم در حال استفاده اضافی هستند یا نه؟ ( با خالی کردن فایل های امن باید دوباره کلی سوال و جواب پاسخ بدم)
    من الا حتی دسترسی افیس به اینترنت رو مسدود کردم اصل حداقل مجوز رو دارم اجرا میکنم فقط برنامه هایی که واقعا واجب هست دسترسی دادم مثل مرورگرها و کومودو و هیلنرشکن و چند تای دیگه
    با مسدود کردنش کلا اینترنت قطع میشه.... اگر خواستید این کار را بکنید باید خروجی روی پورت 53 را برای دسترسی به DNS ازاد بزارید. (پورت 5355 البته خیلی نیازی نیست)

=====

خب، مدتی به اینترنت وصل باشید و وقتی حس کردید svchost به اندازه کافی از اینترنت استفاده کره یک عکس از پنجره "ارتباطات فعال" اینجا بزارید و البته توی همون پنجره روی svchost کلیک راست بکنید و "نمایش مسیر فایل" را تیک بزنید. میتونید گزینه "رفتن به پوشه" را انتخاب کنید و مسیر فایل را ببینید و حتی در ویروس توتال اسکن کنید.... البته از نظر من امن هست.

در قسمت قوانین برنامه های فایروال، دسترسی Metro Apps را به اینترنت مسدود کنید.

اگر خیلی روی اعصاب هست مثل عکس بالا عمل کن..... دوقانون ایجاد کن اولی برای اجازه دادن اتصال روی پورت 53 و دومی مسدود سایر موارد. بعد این قانون را بزار بالای لیست.

19. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •