موناکو دسته 2 فرانسه
موناکو دسته 2 فرانسه
لطفا زودتر وقت ندارم
خوب چرا زود تر جواب نمیدین؟؟؟؟؟خواهشا زود.........................
آپدیت 1.7 رو گرفتی دیگه ؟
Fifa مثل pes نیست هفته ای یه پچ بده !
محتوای مخفی: .
Last edited by Persian-swag; 22-05-2013 at 09:30.
فکر کنم اسمش این بود: ALL IN ONE 1.5
البته دقیق یادم نیست
الان همینی که دارمو نصب کردم تنها کار مفیدش این بود که پس زمینه بازی رو تغییر داد کلا همین.....................
اره دیدم اینجا ج نگرفتم تو بازی سنتر هم پست دادم
محتوای مخفی: .
Last edited by Persian-swag; 22-05-2013 at 11:23.
سلام
من تی این سایت اون لینکی که نوشته بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کردم!!!!!ایا اینو تنها نصب کنم کافیه؟؟؟
اون قبلیه که اسمشو گفتم هم پاک کردم..............الان میخوام اینو نصب کنم ولی مشکلم اینه که چنرجا خوندم باید اول نسخه 1.5 رو نصب کنی بعد اینو روش بریزی ولی من 1.5 رو ندارم(اون قبلیه 1.5 نبود) ............کسی اطلاعی نداره که میشه 1.7 رو تنها ریخت یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه شما ها پس چجوری خودتون بازی میکنید که الان 2روزه غیر این دوستمون یکی جواب مارو نداد............مگه چی میشه زود ج منو بدین؟؟؟چیزی ازتون کم نمیشه که....من تا 12 شب بیشتر وقت ندارم بعدشم حجمم پاک میشه و واقعا افسوس میخودرم که 20000نفر کاربر انجمن یکیش هم نتونست جواب منو درست بده........واقعا که....البته ببخشید اگه تند حرف زدم
خیر دوست عزیز،طیق گفته تیم Reloaded این اپدیت نیازی به هیچ آپدیت پیشینی نداره و روی هر نسخه از بازی که داشته باشید اجرا میشه....................
محتوای مخفی: How To install the 1.7v Update
سلام. تو پی سی آهنگ توی منوها خیلی صدای کمتری داره نسبت به زمانی که بازی شروع میشه. تنظیمات خاصی داره؟
سلام من یه مشکلی توی بازی دارم
وقتی وارد بازی میشم بعد انتخاب کردن تیم ها گزینه ی play match رو که میزنم کلا از بازی خارج میشه
ممنون میشم اگه هرچه زودتر بهم راه حلشو بگین
windows :7
ram:2gb
V.G.A:1gb
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)