باهاتون زیاد موافق نیستم چون که انتی ویروس فقط بخشی از کار امنیت سیستم رو انجام میده .مهم کاربره که بتونه از انتی ویروس استفاده کنه.مثلا بعضیا میگن من با فلان انتی ویروس ویروسی شدم ولی مطمعنا تقصیر خود کاربره نه اون انتی ویروس.امروزه هم میشه گفت تمامی انتی ویروسها پیشرفت بسایر خوبی در زمینه دیتا بیس و حتی hips داشتند و تمامی اینها فقط در صورتی مفید هست که کاربر نهوه استفاده از اینا رو بدونه.
اتفاقا حرف من و شما یکیه بله دیتا بیس خوبه و دتکشن حرکت ها و عملیات مرموز پ=شت پرده سیتم هم خوبه.اما منظور من اینه ویندوز اینقدر سولاخ داره
که تقریبا نمی شه بر هیچ کدوم از این آنتی ها نان بهترین یا عالی رو نهاد.
چون کسی که راهشو بلده(منظورم راه سرقته) بهترین سیتم های ضد سرقت هرچقدر هم قوی باشند چون برنامه نویسیشون هرروزه و به روز نیست و فقط خوراک می شوند.پس بالاخره از نقاط ضعف زیادی برخوردار می شن که تازه کار یک سارق رو راحت تر می کنه چون کاربر فکر می کنه در امنیته کامل و لی حقیقت اینه که این امنیت بدلیل نبودن یک سیستم حمایتی انلاین هوشمند برای هر سیستم یکجوریا لگ می زنه.
و در واقع بیشتر شبیه پلیس ها می تونه در بیشتر یا تمام موارد بعد جرم رو شناسایی کن و نه قبل جرم رو پیشگیری کنه.که مورد دوم مهمتره و تنها راه چارش هوشمندی....ولی نه از این نوع:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید