تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 356 از 402 اولاول ... 256306346352353354355356357358359360366 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,551 به 3,560 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

اگه نباشه جاش خالی می مونه pa13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام
    دوستان عزیز در نظرسنجی تاپیک ممنون میشم شرکت کنید

پیشنهاد میکنم دلیل انتخابتون رو هم بیان کنید

سلام . من به کسپر و نورتون رای دادم چون بخاطر تجربه شخصی خودم و اینکه خیلی از انتی ها رو تست کردم با انواع بد افزار ها و با توجه به performance ی که ارعه میدن به نظرم کسپر و نورتون حرف اول رو میزنن .البته اینم بگم که انتخاب بستگی به خود کاربر داره و اینکه از کدوم آنتی میتونه بیشترین استفاده رو بکنه .البته اینایی که من بهشون رای دادم مشکلاتی هم دارن مثلا نورتون فعلا قابل استفاده نیست بخاطر مسایل لایسنس و همه کاربران نورتون یا سویچ کردن به محصول دیگه یا از Symantec endpoint protection استفاده میکنن که رایگانه. کسپر هم از لحاظ performance تا نسخه 2014 مشکل داشت ولی در نسخه های 2015 و 2016 بسیار عملکرد خوبی داشته.

2. 2 کاربر از pa13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

بنظرم تمام این انتی یروس ها خوبند ولی فقط کاسپر می تونه بدرستی همی دیس انفکت یا پاکسازی رو درست انجام بده....بقیشون یکمی شل بازی در میارن. اما به دلایل زیادی هیچکدوم امنیت و سکوریتی کامل رو به وجود نمیارن

یعنی نظارتشون برروی پورت ها اصلا قابل قبول نیست و مخصوص برخورد با حمله های عادی و روزانه....چون بنظرم حتی کرکرهای معمولیم به راحتی می تونن سد دفاعی این نرم افزار ها را دور بزنند.هرچند نظرم رو کسپر هست اما تمامشون روی نظارت دقیق رو دروازه های گشاد ویندوز بسیار ضعیف عمل می کنند و فقط نقش پاکسازی بعد از کثیف شدن سیستم رو دارند. به طور کل هنوز با هوشمندی نیمه کامل هم حتی خیلی فاصله دارند.

4. 4 کاربر از Mehrshad-msv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

بنظرم تمام این انتی یروس ها خوبند ولی فقط کاسپر می تونه بدرستی همی دیس انفکت یا پاکسازی رو درست انجام بده....بقیشون یکمی شل بازی در میارن. اما به دلایل زیادی هیچکدوم امنیت و سکوریتی کامل رو به وجود نمیارن

یعنی نظارتشون برروی پورت ها اصلا قابل قبول نیست و مخصوص برخورد با حمله های عادی و روزانه....چون بنظرم حتی کرکرهای معمولیم به راحتی می تونن سد دفاعی این نرم افزار ها را دور بزنند.هرچند نظرم رو کسپر هست اما تمامشون روی نظارت دقیق رو دروازه های گشاد ویندوز بسیار ضعیف عمل می کنند و فقط نقش پاکسازی بعد از کثیف شدن سیستم رو دارند. به طور کل هنوز با هوشمندی نیمه کامل هم حتی خیلی فاصله دارند.
    باهاتون زیاد موافق نیستم چون که انتی ویروس فقط بخشی از کار امنیت سیستم رو انجام میده .مهم کاربره که بتونه از انتی ویروس استفاده کنه.مثلا بعضیا میگن من با فلان انتی ویروس ویروسی شدم ولی مطمعنا تقصیر خود کاربره نه اون انتی ویروس.امروزه هم میشه گفت تمامی انتی ویروسها پیشرفت بسایر خوبی در زمینه دیتا بیس و حتی hips داشتند و تمامی اینها فقط در صورتی مفید هست که کاربر نهوه استفاده از اینا رو بدونه.

6. 4 کاربر از pa13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

باهاتون زیاد موافق نیستم چون که انتی ویروس فقط بخشی از کار امنیت سیستم رو انجام میده .مهم کاربره که بتونه از انتی ویروس استفاده کنه.مثلا بعضیا میگن من با فلان انتی ویروس ویروسی شدم ولی مطمعنا تقصیر خود کاربره نه اون انتی ویروس.امروزه هم میشه گفت تمامی انتی ویروسها پیشرفت بسایر خوبی در زمینه دیتا بیس و حتی hips داشتند و تمامی اینها فقط در صورتی مفید هست که کاربر نهوه استفاده از اینا رو بدونه.
    اتفاقا حرف من و شما یکیه بله دیتا بیس خوبه و دتکشن حرکت ها و عملیات مرموز پ=شت پرده سیتم هم خوبه.اما منظور من اینه ویندوز اینقدر سولاخ داره که تقریبا نمی شه بر هیچ کدوم از این آنتی ها نان بهترین یا عالی رو نهاد.
    چون کسی که راهشو بلده(منظورم راه سرقته) بهترین سیتم های ضد سرقت هرچقدر هم قوی باشند چون برنامه نویسیشون هرروزه و به روز نیست و فقط خوراک می شوند.پس بالاخره از نقاط ضعف زیادی برخوردار می شن که تازه کار یک سارق رو راحت تر می کنه چون کاربر فکر می کنه در امنیته کامل و لی حقیقت اینه که این امنیت بدلیل نبودن یک سیستم حمایتی انلاین هوشمند برای هر سیستم یکجوریا لگ می زنه.

و در واقع بیشتر شبیه پلیس ها می تونه در بیشتر یا تمام موارد بعد جرم رو شناسایی کن و نه قبل جرم رو پیشگیری کنه.که مورد دوم مهمتره و تنها راه چارش هوشمندی....ولی نه از این نوع:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 4 کاربر از Mehrshad-msv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

اتفاقا حرف من و شما یکیه بله دیتا بیس خوبه و دتکشن حرکت ها و عملیات مرموز پ=شت پرده سیتم هم خوبه.اما منظور من اینه ویندوز اینقدر سولاخ داره که تقریبا نمی شه بر هیچ کدوم از این آنتی ها نان بهترین یا عالی رو نهاد.
    چون کسی که راهشو بلده(منظورم راه سرقته) بهترین سیتم های ضد سرقت هرچقدر هم قوی باشند چون برنامه نویسیشون هرروزه و به روز نیست و فقط خوراک می شوند.پس بالاخره از نقاط ضعف زیادی برخوردار می شن که تازه کار یک سارق رو راحت تر می کنه چون کاربر فکر می کنه در امنیته کامل و لی حقیقت اینه که این امنیت بدلیل نبودن یک سیستم حمایتی انلاین هوشمند برای هر سیستم یکجوریا لگ می زنه.

و در واقع بیشتر شبیه پلیس ها می تونه در بیشتر یا تمام موارد بعد جرم رو شناسایی کن و نه قبل جرم رو پیشگیری کنه.که مورد دوم مهمتره و تنها راه چارش هوشمندی....ولی نه از این نوع:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام
    اون بحث که برنامه های امنیتی فقط بدرد این میخورند که وقتی سیستم ویروسی میشه اونو پاک کنن برمیگرده به تکنولوژی و دانش سالهای قبل.الان اکثر این برنامه ها دارای فایروال های هوشمند هستند که دقیقا میشه بخشی از موضع جلوگیری از نفوذ که مطمئنا به تنهایی نموته کاربر رو از خطرات اینترنتی محافظت کنه اما کاملا میتونه باعث آسودگی کاربری باشه که اطلاعات عمومی راجع به دنیای کامپیوتر و اینترنت داشته باشه.

بینید،کسی که برای بار اول بدون هیچ تجربه ای پشت بروزترین و اتومات ترین اتومبیل دنیا قرار بگیره با اولین حرکت تصادف خواهد کرد و همینطور یک راننده با تجربه ممکنه در اتومبیلی که ایمن نیست و نقص فنی داره سالم به مقصد برسه.اما هیچکدوم مجموعه کاملی رو درست نمیکنند و بهترین حالت یک راننده با تجربه و یک اتومبیل اتومات هست.اون وقت بهترین رانندگی با بالاترین امنیت رو خواهیم داشت.

در ویندوزی که شما میگید درهاش بروی همه بازه،با همون فایروال خودش میشه تنظیماتی اعمال کرد که یک 01 تبادل اطلاعات انجام نشه.دنیای امنیت و خرابکاری ثانیه به ثانیه رو به پیشرفت هستند و هیچگاه،هیچکدام نسبت به دیگری برتری کامل ندارند.
    هر قدر که وسعت دستگاههای ارتباطی یک مجموعه بیشتر میشه به همون میزان هم باید میزان اطلاعات کاربر یا کاربران بیشتر باشه.مثل مباحث امنیتی سیستم های خانگی و امنیت شبکه موسسات و ادارات و ....

10. 5 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

سلام
    اون بحث که برنامه های امنیتی فقط بدرد این میخورند که وقتی سیستم ویروسی میشه اونو پاک کنن برمیگرده به تکنولوژی و دانش سالهای قبل.الان اکثر این برنامه ها دارای فایروال های هوشمند هستند که دقیقا میشه بخشی از موضع جلوگیری از نفوذ که مطمئنا به تنهایی نموته کاربر رو از خطرات اینترنتی محافظت کنه اما کاملا میتونه باعث آسودگی کاربری باشه که اطلاعات عمومی راجع به دنیای کامپیوتر و اینترنت داشته باشه.

بینید،کسی که برای بار اول بدون هیچ تجربه ای پشت بروزترین و اتومات ترین اتومبیل دنیا قرار بگیره با اولین حرکت تصادف خواهد کرد و همینطور یک راننده با تجربه ممکنه در اتومبیلی که ایمن نیست و نقص فنی داره سالم به مقصد برسه.اما هیچکدوم مجموعه کاملی رو درست نمیکنند و بهترین حالت یک راننده با تجربه و یک اتومبیل اتومات هست.اون وقت بهترین رانندگی با بالاترین امنیت رو خواهیم داشت.

در ویندوزی که شما میگید درهاش بروی همه بازه،با همون فایروال خودش میشه تنظیماتی اعمال کرد که یک 01 تبادل اطلاعات انجام نشه.
    دنیای امنیت و خرابکاری ثانیه به ثانیه رو به پیشرفت هستند و هیچگاه،هیچکدام نسبت به دیگری برتری کامل ندارند.
    هر قدر که وسعت دستگاههای ارتباطی یک مجموعه بیشتر میشه به همون میزان هم باید میزان اطلاعات کاربر یا کاربران بیشتر باشه.مثل مباحث امنیتی سیستم های خانگی و امنیت شبکه موسسات و ادارات و ....
    با حرفاتون موافقم. ولی اون قسمت بنظرم طبیعی نمیاد فایروال به صورت مستقل عمل می کنه و جزئی از خود ویندوز نیست پس نمی تونه صددرصد کاری کنه که هیچ سولاخی پیدا نشه اگرم بتونه دیگر اینترنتی نخواهد داشت کاربر!

12. 4 کاربر از Mehrshad-msv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من خودم مدت زیادی هست از کمودو استفاده میکنم مهمترین دلیلش طبیعتا فری بودنش هست و مورد دیگه اینکه برای شخص بنده یوزرفرندلی هست و کارکردن باهاش ساده هست از نظر فایروال و انتی ویروس هم بنده تخصصی ندارم اما هیچ مشکلی از نظر ویروسی شدن با این انتی ویروس نداشتم ...کلن راضی ام ازش

14. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

با حرفاتون موافقم. ولی اون قسمت بنظرم طبیعی نمیاد فایروال به صورت مستقل عمل می کنه و جزئی از خود ویندوز نیست پس نمی تونه صددرصد کاری کنه که هیچ سولاخی پیدا نشه اگرم بتونه دیگر اینترنتی نخواهد داشت کاربر!
    سلام . اگه ویندوز هیچ مشکلی از لحاظ امنیت نداشت الان اینهمه شرکت های انتی ویروس فعالیت نمیکردند و البته ویندوز نباید هم در این موارد امنیت بالا داشته باشه .فایروال ویندوز و انتی ویروس مایکروسافت که از ویندوز 8 به بعد توی ویندوز ها بود فقط و فقط برای کاربرایی بود که در زمینه pc اطلاعاتشون زیاد نیست و حداقل امنیت رو براشون فراهم میکرد.فایروال هم مثل اینه مثلا شما نمیتونی فایروال کومودو رو با فایروال ویندوز مقایسه کنی اگرچه توی ویندوز 10 هم بسیار پیشرفت داشته...امنیت 100% وجود نخواهد داشت اما برای ما که کاربران عادی هستیم به نظرم نصب یک انتی ویروس و یک فایروال و اگه خیلی رو امنیت حساسین نرم افزار antimalware bit در کنار اینها برای امنیت سیستمتون کافی هست (البته فراموش نشه باید بتونیم از همشون درست استفاده کنیم و اطلاعات کافی رو در همشون داشته باشیم)

- -

16. 5 کاربر از pa13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نرم افزار jimrako's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام . من به eset و emsisoft و kaspersky و avast رای دادم !

انتخاب avast : تست شخصی من نشون داده که برنامه از نظر اعمال عمل بر فایل های مخرب و مشکوک حق انتخاب بالایی میده و میشه تا حدود بالایی برنامه رو اتومات کرد تا در صورت نبود ما هم بهترین کار رو در مواجهه با مشکل انجام بده (شخصی سازی بالا در انجام عملیات ها ) .
    حالت اسکن برنامه که قبل از بوت میتونه ویندوز رو چک کنه و خیلی خوبه . معمولا بیشتر کاربرانی که از این آنتی ویروس استفاده کردن از اون راضی بودن . نسخه ی رایگان این برنامه بدون pup و برنامه های جانبی نصب میشه (دقیقا بر خلاف بیشتر برنامه های رایگان دیگه ) و خیلی از کارهایی که برنامه های رایگان دیگه میکنن از جمله تغییر homepage و خیلی کارهای دیگه رو این برنامه نمیکنه . برنامه توسط سایت howtogeek در یک تست مهم شرکت داده شده که توی اون تست خیلی موفق بود و بیشتر حملات اینترنتی به سیستم رو دفع کرد. این برنامه بسیار سبکتر از eset هست !!!

emsisoft : همینطوری که ما از آدم های راستگو و صادق خوشمون میاد ، قطعا از برنامه های راستگو و درستکار هم خوشمون میاد جدای از اینکه چقدر قدرتمند هستند !محصولات emsisoft از صادق ترین محصولاتی هستند که برخلاف بیشتر آنتی ویروس ها اغراق و یا جو سازی ندارن . من از emergency kit اون استفاده کردم و قدرت پاکسازی بالایی داشته . پشتیبانی از زبان فارسی هم که جای خود داره . من ازش راضی بودم و همیشه در کنار بقیه ی برنامه های امنیتی خودم روی سیستمم دارمش .
    eset : دلایلش رو قبلا گفتم و دوباره میگم . درصد پایین تشخیص اشتباه . سبک بودن . راحتی پیدا کردن یوزر و پسوردهای اون روی اینترنت . و از نظر استفاده ی شخصی تا حالا باهاش مشکلی نداشتم . البته همیشه در کنارش برنامه های خاص دیگه هم دارم چون میدونم ضعف هایی داره که البته خوبیهاش بسیار بیشتر از ضعفهاش بوده ! یکی از ضعفهاش که من قبلا باهاش مواجه شده بودم مقابله با ویروس های اتوران هست که گاهی اوقات کاری از دستش بر نمیاد . البته مشکلی نیست چون ویروس اتوران برنامه ی خاص خودش رو داره که باید نصب کنید . و یا اینکه حالت اتوران رو غیر فعال کنین !

kaspersky : تا حالا حتی یکبار هم از این آنتی ویروس استفاده نکردم ولی آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است . این برنامه جواب خودش رو پس داده و کافی هست پای حرف کسایی که ازش استفاده کردن و میکنن بشینین . فکر میکنم این درصد بالای رضایتمندی دلیل کافی برای رای دادن به این برنامه باشه اینطور نیست ؟!
    در آخر همیشه گفتم و باز هم میگم در کنار هر یک از این برنامه ها باید از برنامه های تکمیلی هم استفاده کرد . هیچ برنامه ای بی عیب نیست .

18. این کاربر از jimrako بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

با سلام و عرض ادب خدمت تک تک دوستان عزیزم که در این نظرسنجی شرکت کردند و مارو در این تاپیک یاری میکنند

بنده هم به برنامه های امنیتی Kaspersky - Comodo - ESET - Avast - Avira - Bitdefender - Emsisoft - Qihoo رای دادم. (دیگه چیا موند )

در مورد کسپرسکی میتونم بگم تا جایی که استفاده کردم و هنوز هم دارم، میشه به عنوان برترین انتخابم در این برنامه های امنیتی اشاره کنم، یعنی هر کجا برم کسپرسکی هم با من هست!
    دیتابیس عالی، شناسایی بسیار قوی، سبکی، محافظت از وبگردی و گندزدایی عالی، متصل شدن به کلاد کسپرسکی و دیگر امکانات دیگه که قادر به بیانشان نیستم!
    فایروال بسیار قدرتمندی که داره، میتونه در مقابل اکثر حملات بخوبی دفاع کنه
    قسمت Application Control که میتونید برنامه ها رو دسترسی آنها به نت و یا سیستم عامل و ریجستری را محدود و یا باز کنید
    تکنولوژی Trust Application Mode که باعث میشه برنامه ها شناسایی بشن و دیگر برنامه های ناشناخته اجرا نشن
    قسمت Report که بسیار عالی و با دقت و با جزئیات کار شده و تمام گزارشات رو با دقت ارائه میده

امسی سافت رو هم واقعا دوسش دارم و از استفاده کردنش لذت میبرم. سبک بودن و مخصوصا شناسایی بسیار عالی که داره واقعا قدرتمندش میکنه
    دو موتوره بودنش و مخصوصا استفاده از موتور بیتدیفندر بسیار راضی کننده اس

آوست رو هم بخاطر سیستم دفاعی فایروال خوب و همچنین شناسایی مخرب ها انتخاب کردم

آویرا هم در شناسایی و کم حجم بودن دیتابیس و سبک بودن
    آویرا هم یکی از پیشنهادهای بنده برای استفاده کنندگان بوده

بیتدیفندر بخاطر سیستم Auto Pilot و قدرت تشخیص عالی

کومودو هم یکی از موارد انتخابی بنده هستش و کسی که آنتی ویروس رایگان و قدرتمند میخواد، کومودو رو بهش پیشنهاد دادم

ناد 32 رو هم همانند دوست عزیزم @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قبول دارم

Qihoo رو برخی دوستان استفاده کردند و ازش راضی بودند.

20. 6 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •