سلام,
دیروز موقیعتی پیش اومد که این هدفون رو گوش کنم. یکی از دوستان خریده بود آورد منزل من که تست کنیم.
تجهیزات:
رکورد: FLAC Lossless البوم هایی مثل Best Audiophile Voices, Manger test reconrding, XLR, Marantz Test CD...
سورس:تبدیل دیجیتال به آنالوگ Shanling DAC-50 با خروجی 32 اهم هدفون
اتصالات: کابل Acoustic Revive 1.0SPS USB
قبل از نوشتن گزارش باید این نکته رو بگم که هدفون حدود 50 ساعت کار کرده. طراحی این هدفون خیلی عالیه و بسیار راحت روی سر قرار میگیره و مشکلی خاصی از این بابت نبود. اول چند رکور از Eva Cassidy گوش کردم. اولین چیزی که تو ذوق میزد، ووکال اغراق شده و forward بود. ووکال فاقد تفکیک و richness کافی بود. نوعی انقطاع در صدا شنیده میشد. bass خیلی full body و عمیق بود و تفکیک خوبی داشت و صدا خیلی ول نبود و در مقام مقایسه HD800 کمی bassshy به نظر میرسید برام که کاملا مشخصه که کالریشن در لوفرکانسی Mementum بالاست و این لوفرکانسی اونقدر برجسته هست که عملا میدرنج رو کاور میکنه و صدا کمی bloat میشه. های فرکانسی در ممنتیوم خیلی شارپ نیست و بجاست و این لوفرکانسی بجا در مقایسه با میدرنج و لوفرکانسی اغراق شده، باعث muddy و dark شدن صدای کلی میشه. ممنتیوم در بازآفرینی سازهای بادی خوب عمل میکنه مثل ساکسیفون و فلوت و سازهای زهی هم خوبه ولی در رکورهایی با گیتار که بکگراند ساکتی دارند (مثل Jheena Lodwick - Perhaps Love) با هر استرینگ گیتار صدا کاملا bloat میشد و تونالیته کاملا بهم میریخت و نت های گیتار اصلا اون چیزی باید باشند نبودند. نتیجه گیری کلی من اینه که این هدفون کیفیت ساخت عالی داره، راحته و مشخصه ای صوتی قابل قبولی داره ولی نه برای همه کاربران، شاید بعنوان یک ارتقا برای کاربران هدفون های Beats باشه