تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 356 از 602 اولاول ... 256306346352353354355356357358359360366406456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,551 به 3,560 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

سلام,
    دیروز موقیعتی پیش اومد که این هدفون رو گوش کنم. یکی از دوستان خریده بود آورد منزل من که تست کنیم.
    تجهیزات:
    رکورد: FLAC Lossless البوم هایی مثل Best Audiophile Voices, Manger test reconrding, XLR, Marantz Test CD...
    سورس:تبدیل دیجیتال به آنالوگ Shanling DAC-50 با خروجی 32 اهم هدفون
    اتصالات: کابل Acoustic Revive 1.0SPS USB

قبل از نوشتن گزارش باید این نکته رو بگم که هدفون حدود 50 ساعت کار کرده. طراحی این هدفون خیلی عالیه و بسیار راحت روی سر قرار میگیره و مشکلی خاصی از این بابت نبود. اول چند رکور از Eva Cassidy گوش کردم. اولین چیزی که تو ذوق میزد، ووکال اغراق شده و forward بود. ووکال فاقد تفکیک و richness کافی بود. نوعی انقطاع در صدا شنیده میشد. bass خیلی full body و عمیق بود و تفکیک خوبی داشت و صدا خیلی ول نبود و در مقام مقایسه HD800 کمی bassshy به نظر میرسید برام که کاملا مشخصه که کالریشن در لوفرکانسی Mementum بالاست و این لوفرکانسی اونقدر برجسته هست که عملا میدرنج رو کاور میکنه و صدا کمی bloat میشه. های فرکانسی در ممنتیوم خیلی شارپ نیست و بجاست و این لوفرکانسی بجا در مقایسه با میدرنج و لوفرکانسی اغراق شده، باعث muddy و dark شدن صدای کلی میشه. ممنتیوم در بازآفرینی سازهای بادی خوب عمل میکنه مثل ساکسیفون و فلوت و سازهای زهی هم خوبه ولی در رکورهایی با گیتار که بکگراند ساکتی دارند (مثل Jheena Lodwick - Perhaps Love) با هر استرینگ گیتار صدا کاملا bloat میشد و تونالیته کاملا بهم میریخت و نت های گیتار اصلا اون چیزی باید باشند نبودند. نتیجه گیری کلی من اینه که این هدفون کیفیت ساخت عالی داره، راحته و مشخصه ای صوتی قابل قبولی داره ولی نه برای همه کاربران، شاید بعنوان یک ارتقا برای کاربران هدفون های Beats باشه
    خیلی ممنونم از این که تجربتون رو به اشتراک گذاشتید دوستان اگه در آرشیو تاپیک پستی که تجربه شخصی کاربر درباره هدفون به خصوصی به تفسر ذکر شده خواهشا بگید من تو پست سوم تاپیک لینکش رو قرار بدم

شاید از دستم در بره یا پست ها را دنبال نکنم بر اثر مشغله

که اگه پرسش بشه دوستان راحت تر بتونند آرشیو رو مرور کنند.
    Last edited by peaceful1; 30-08-2013 at 13:59. دليل: غلط املایی

2. 4 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hemai's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

برای mp3 میشه به جای inear ها از headphone وصل کرد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه cesc.cesar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    HOWARD Medical School

پيش فرض

سلام
    قیمت UrBeats و iBeats اصل رو میخواستم رو بدونم چقدره؟
    اینجا زده 140 تومن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینجا 450 تومن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اولی Fake هست؟
    Last edited by cesc.cesar; 30-08-2013 at 21:07.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

برای mp3 میشه به جای inear ها از headphone وصل کرد ؟
    سلام.
    احتمالا" منظور شما از mp3 دستگاه های پخش قابل حمل MP3 Player هستند. اینکه از هدفون های فول سایز بتوانید استفاده کنید یا خیر بسته به هدفون و پلیر دارد که آیا پلیر توان لازم برای Drive هدفون مورد نظر را دارد یا خیر. البته معمولا" حجم صدایی که با MP3 Player های معمولی از هدفون های In-Ear معمولی دریافت می کنید از حجم صدایی که از هدفون فول سایز دریافت می شود بیشتر است. چند وقت پیش یکی از کاربران مدل Pioneer SE-M390 را خریداری کرده بودند و از حجم کم صدای آن هنگام استفاده با کامپیوتر خانگی و تلفن همراه ناراضی بودند:
    سلام مرسی ازجوابت.
    من مینم ایسوز p8b75-z هست.اما بنظرم صدای این هدفون اون چیزی نیس ک همه میگن.یا شایدم من توقعم بالاس اما خداییش صداش بلند نیس و بیس قوی ای نداره
    موفق باشید.
    سلام.
    اولی که قطعا" تقلبی است. قیمت urBeats در سایت آمازون 100 دلار است!!!
    لینک دوم ناخوانا است. در کل شاید بتوان به جرأت گفت که 99 درصد محصولات بیتس در ایران تقلبی هستند.
    در ضمن شما چرا برای بیتس هزینه می کنید؟
    شما می توانید صدایی مشابه و حتی با کیفیت تر از بیتس را با قیمتی به مراتب پایین تر از برند های دیگر دریافت کنید.
    موفق باشید.
    Last edited by kavehj4488; 30-08-2013 at 22:00.

6. 4 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

شما می توانید صدایی مشابه و حتی با کیفیت تر از بیتس را با قیمتی به مراتب پایین تر از برند های دیگر دریافت کنید.
    موفق باشید.
    تایید میشه. با 400 تومن میشه هدفون های خیلی بهتری خرید. بیتس بدرد اونایی میخوره که جاستین بیبر گوش میدن! اگه فقط دیزاین و زیبایی مطرح باشه خیلی ایتم های زیباتر هستند. مثلا این هدفون Klipsch رو ببینید که چقدر زیباست. البته در مورد صداش نمیتونم نظر بدم چون اصلا هیچ ایده ای ندارم که چیه ولی دوست دارم که بشنوم ببینم چیه.

Last edited by flipp; 30-08-2013 at 22:13.

8. 3 کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه cesc.cesar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    HOWARD Medical School

پيش فرض

سلام.
    سلام.
    اولی که قطعا" تقلبی است. قیمت urBeats در سایت آمازون 100 دلار است!!!
    لینک دوم ناخوانا است. در کل شاید بتوان به جرأت گفت که 99 درصد محصولات بیتس در ایران تقلبی هستند.
    موفق باشید.
    یعنی اگه بخوام زیر 150 هزارتومان هزینه کنم آیا میتونم کیفیتی در همین حد داشته باشم؟ ؟؟؟؟ واقعا؟

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام بر دوستان!
    یک سوال:
    SONY MDR-XD100 در مقابل PHILIPS SHP2500 چطور هست؟(ضعیفتر هست؟کمی بهتر هست؟ بهتر هست؟ خیلی بهتر هست؟ قابل مقایسه نیست؟ سوسکش میکنه؟ و...)
    کیفیت؟حجم صدا؟بلندی صدا؟ کیفیت بیس؟ کیفیت صدا های زیر(تریبل فکر کنم
    هدف خرید هدفونی در رنج 100 تومن هست.
    *مشکل اوهم بالا هم ندارم! یعنی هر چقدر باشه مشکلی نیست (اخه یه آمپ ساختم خودم! البته از ناشیگری زدم کانال چپ IC رو سزوندم ، حالا بصورت مونو استفاده میکنم! ولی بازم عالی هست)

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام دوستان
    خسته نباشید
    تقریبا 1 سال پیش من یه هدفون Apple in-EAR خریده بودم(که واقعا الکی به نظرم پول دادم بابتش چون عشق اپل بودم اون موقع و IPOD NANO خریده بودم)
    بگدریم حالا؛
    داخلش یه سری مخلفات داشت؛مثل چندتا سایز قسمت سیلیکونی هدفون؛و البته یه چیز مهره مانند بود که دقیقا اسمش رو نمیدونم که بعد از چند ماه که عوضش میکردم کیفیتش از این رو به اون رو میشد؛
    الان اون قسمت های سیلیکونیش رو گم کردم و اون قسمت پیچ مانندش هم میخوام عوض کنم؛
    باید کجا تهیه کنم و اصلا برم به یارو به بگم چی چی میخوام؟!!!
    قیمتش چند در میاد؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام بر دوستان!
    یک سوال:
    SONY MDR-XD100 در مقابل PHILIPS SHP2500 چطور هست؟(ضعیفتر هست؟کمی بهتر هست؟ بهتر هست؟ خیلی بهتر هست؟ قابل مقایسه نیست؟ سوسکش میکنه؟ و...)
    کیفیت؟حجم صدا؟بلندی صدا؟ کیفیت بیس؟ کیفیت صدا های زیر(تریبل فکر کنم
    هدف خرید هدفونی در رنج 100 تومن هست.
    *مشکل اوهم بالا هم ندارم! یعنی هر چقدر باشه مشکلی نیست (اخه یه آمپ ساختم خودم! البته از ناشیگری زدم کانال چپ IC رو سزوندم ، حالا بصورت مونو استفاده میکنم! ولی بازم عالی هست)
    سلام.
    من صدای مدل SHP 2000 فیلیپس را شنیده ام. به نظرم تفاوت چندانی بین صدای این مدل و SHP 2500 وجود ندارد. مدل SHP 2000 به هیچ عنوان ارزش خرید ندارد و صدای آن کاملا" خفه و بسته است. برای این که بهتر منظورم را متوجه شوید AKG K512 را تست کنید.
    اما تجربه هدفون های فول سایز سونی را ندارم اما قطعا" از فیلیپس بهتر خواهد بود. در ضمن اگر قصد خرید هدفون تا قیمت 100 هزار تومان را دارید مدل پیشنهادی من Pioneer SE-M390 است که از بهترین فول سایز های این رده قیمت به شمار می رود. از مغازه های خیابان جمهوری هم می توانید خرید کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    موفق باشید.
    Last edited by kavehj4488; 03-09-2013 at 17:04.

13. 4 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان گل

هدفون Sony z1000 بعد از حدودا 200 ساعت آهنگ گوش کردن تازه داره خودشو نشون میده و هر روز بهتر میشه (خصوصا تو بیس)
    البته آهنگ هام هنوز هم mp3 320 هستن
    کلی flac دانلود کردم به عشق خرید یه پلیر ولی هنوز نتونستم پیدا کنم
    به نظرتون بهترین پلیری که تو خارج از ایران یا داخل ایران میشه خرید چیه که نیازی به آمپ هم نداشته باشه و flac پخش کنه؟
    iBasso DX50 مثلا

15. 4 کاربر از mohsen 1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •