تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 356 از 461 اولاول ... 256306346352353354355356357358359360366406456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,551 به 3,560 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوستان کلید اولیه سوالات رو کی میزارن رو سایت ریاضیا

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed 1428's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان کلید اولیه سوالات رو کی میزارن رو سایت ریاضیا
    سوالا رو ساعت 2 همون روز میزارن کلید هم فکر کنم روز بعدش

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

این لامصبم تموم شه یکم زندگی کنیم
    اما بعد کنکور تازه شروع میشه...!
    کلا جالبه که ما آدمها وقتی در سختی و هیجان هستیم خسته میشیم و دنبال آرامش میگردیم و وقتی به آرامش و راحتی میرسیم برامون کسل کننده میشه و به دنبال سختی و هیجان میگردیم...! البته همه اینا در کنار هم قشنگه...! به قول اخوان ثالث:
    هی فلانی! زندگی شاید همین باشد...
    بگذریم...
    این آخرین پست من در بخش آموزش عالی هست. دو سال کنکور دادم و امسال هم بعضی موقع ها اگه چیزی به ذهنم میرسید اینجا گفتم! البته کلا زیاد پست نمیدم... و دیگه نمیخوام زیاد تو حال و هوا کنکور باشم! پس فقط یه چیزهایی رو بگم...و برم...
    چند روز دیگه کنکور تموم میشه. شما میرید سر جلسه کنکور تا توانائی هاتونو نشون بدین. و خودتونو ثابت کنید. و بگید که باهوشید و استعداد دارید و در کنار اونها تلاش کردین و زحمت کشیدین. پس با آرامش برید سر جلسه و خودتونو نشون بدین...!
    برا انتخاب رشته اشتباه نکنید الکی رشته ای رو بزنید به خاطر اسم و ... اون رشته بلکه برید راجع به رشته ها تحقیق کنید و رشته مورد علاقتونو بزنید. البته شما الان گوش نمیکنید! همون طور که منم گوش نمیکردم پارسال و بدون اینکه راجع به رشته ها شناختی داشته باشم انتخابم تو دانشگاه هایی که دوست داشتم برم اول برق و مکانیک بود که البته خدا رو شکر قبول نشدم! اگه قبول شده بودم الان دنبال تغییر رشته بودم برم به رشته فیزیک یا مهندسی مواد! ولی خدا رو شکر خود به خود رشته ای که دوست داشتم قبول شدم! و الان کیف میکنم...! هر رشته ای ارزش خودشو داره! هر رشته ای اگه آدم با علاقه بره میتونه به همه چی برسه! اگه رتبه خوب اوردین زود نزنید برق و ...! زود نزنید دندون پزشکی و ...! ببنیید به چی علاقه دارید؟ تحقیق کنید و از کسانی که اون رشته ها رو خوندن و آدمای موفق بودن و دانشگاه خوبی بودن سوال کنید در مورد رشته ها تا اونا رو بشناسید و بر اساس علاقه برید دانشگاه که لذت ببرید و خودتون دنبال تحقیق و ... برید و موفق باشید!
    وقتی قبول شدین دیگه رشته ای که زدین رو سعی کنید در اون بهترین باشید. سعی کنید الگوهای خوب و موفق در زندگیتون داشته باشید و ازشون یاد بگیرید. ما در ایران آدمهای باارزش زیادی داشتیم. مثل پروفسور علی جوان که در زمینه لیزرها فوق العاده بودن... و از نوابغ دنیا حساب میشن. یا پروفسور مجید سمیعی که ماهر ترین و بهترین جراح مغز و اعصاب دنیاست و مهم تر از اون یه انسان شریفه! که حاضر میشه بیاد تو کشورش سخت ترین عملها رو مجانی انجام بده! و علمش رو به راحتی در اختیار دیگران میذاره... با پول خودش میاد بهترین تجهیزات رو به ایران میاره. و تو علم هم سعی میکنه جهان رو پیشرفت بده...
    سعی کنید دنبال چیزهای خیلی جالب برید... سعی کنید به دیگران کمک کنید... سعی کنید علمتونو بیشتر کنید تا دنیا رو بیشتر درک کنید...هر چی که بخواید در علم جلو برید میبینید که واقعا هیچی نمیدونید! به قول فکر کنم ابن سینا بود که میگفت تا بدانجا رسید دانش من که بدانم که همی نادانم...! البته درک دنیا کار ساده ای نیست ولی ممکنه...
    سعی کنید اگه مهندس میشید یه مهندس واقعی باشید! خلاقیت به خرج بدین. سعی کنید سواد داشته باشید و تحقیق کنید. ما این همه مهندس داریم الکی میرن دانشگاه مدرک میگیرن هیچی هم سرشون نمیشه! بعد همه وسایل از اتوموبیل و ... رو مونتاژ میکنیم از خارج میاریم! در حالی که میشه با کمی خلاقیت و تلاش و پشتکار خیلی کارهای جالب بکنیم...! برا پول و ... نرید پزشکی و دندون پزشکی! یاد بگیرید هر چیزی رو برای خودش بخواید!! برای پیشرفت علم، برای کمک به آدمها و کسانی که بیمار هستن و ... برید پزشکی بخونید نه برا پول..! بعضی پزشک ها طرف داره میمیره چون پول نداره حاضر نیستن عملش کنن! بعد میرید پیش یه پزشک میبینید طرف کلی مشکل مالی داره ولی رو مطبش نوشته هر کی مشکل مالی نداره بدون پول و حق ویزیت معاینه میشه... اینا آدمن... فکر میکنید چرا قبلا این همه آدم مثل ابن سینا و زکریا رازی و ... داشتیم. الان به نسبت قدیم خیلی کمتر همچین آدمایی داریم تا حالا هیچ ایرانی نتونسته نوبل فیزیک و شیمی و ریاضی بگیره و این باعث تاسفه...به هر حال. اگه به جاهای بزرگ رسیدید هم شرف یادتون نره!
    یه جمله از امام علی رو یادتون نره: در اوج قدرت، آدم باشید...!
    دیگه زیاد حرف نمیزنم. میدونم اینا رو میگم بعد یکی دو ماه دیگه طرف میاد میپرسه مهندسی شیمی برم یا مکانیک یا ...؟ کدوم بازار کارش خوبه؟! برا همین اینا رو الان گفتم که ازین سوالا نیاید بپرسید برا انتخاب رشته... هر رشته ارزش خودشو داره. و بستگی به اون آدم داره که در رشته چقدر موفق بشه. بستگی به تلاش و پشتکار شخص در رشته داره که چقدر سواد داره چقدر تحقیق میکنه چقدر در اون رشته خلاقیت داره و ... که همه اینا بستگی به استعداد و علاقه اون فرد داره که در چه رشته ای میتونه موفق بشه. پس اول خودتونو بشناسید بعد انتخاب رشته کنید. بیبینید علایقتون چیه همون رشته رو برید. دیگه از ما گفتن بود...
    قدر دوستاتون رو بدونید بعد کنکور دیگه هر کسی یه دانشگاه و یه شهری میره. درسته تو دانشگاه دوستای خوبی پیدا میکنید اما من هنوز هم بهترین دوستام دوستای دوران دبیرستان من هستن! به خصوص سوم دبیرستان که هنوز باهاشون باشگاه و ... هم میرم. از دستشون ندین...
    امیدوارم کسی پشت کنکور نمونه چون خیلی سخته من پارسال که پشت کنکور موندم تا قبول شم برام خیلی سخت بود...همه چی زود میگذره. یادش بخیر. پارسال چه حسهایی داشتیم...! ولی به جاش سال پشت کنکور به درس علاقه مند شدم! و برام درک دنیا جالب شد! هر چیزی حکمتی داره...!
    به هر حال، به قول این دوست عزیزمون این کنکور لامصب هم تموم میشه. ولی چه چیزی به جا میمونه؟ نتیجه تلاش و پشتکار شما و زحماتتون به جا میمونه... و بعد کنکور تازه همه چی شروع میشه. با دقت انتخاب رشته کنید و با علاقه تلاش کنید تا خوشبختی رو احساس کنید. دانشگاه درجه یک قبول شید حس بهتری دارید و امکانات و استادا بهتری هستن ولی دلیل نمیشه دانشگاه معمولی قبول شین دیگه خوشبخت نباشید. همه چی بستگی به خودتون داره. که دنیا رو چه طور ببینید. دنیا به این سادگی که به نظر میرسه نیست. و تمام کسانی که جایزه نوبل و ... گرفتن تنها به خاطر این بوده که فهمیدن هر چیزی به اون سادگی که به نظر میاد نیست...
    بیشتر چیزها رو نمیشه درک کرد و فقط میشه مدلی از اونها ارائه داد. ما بر اساس حواسی که داریم مثل بینایی و ... اطلاعاتی از محیط اطراف به دست میاریم و بعد اون اطلاعات به مغز میره و مغز بر اساس اونها و تجربه های روزمره مدل سازی میکنه! حالا بستگی به خودمون داره که دنیا رو چطور ببینیم میتونیم یه مدل بسازیم از دنیا که هیچ زیبایی نداره و میتونیم مدلی بسازیم که خیلی زیبا باشه. تمام اینها بستگی به خودمون داره. ولی آدمهایی مثل انیشتین و ... که سعی کردن دنیا رو درک کنن فهمیدن که خیلی جالبه. نیلز بور گفته اگه کسی فیزیک کوانتوم بخونه و از شوق اشک از چشماش جاری نشه معلومه که فیزیک کوانتوم رو درک نکرده...! پس سعی کنید دنیا رو بیشتر درک کنید چون دنیا خیلی حیرت انگیزه...! قوانینی که در کیهان هست خیلی جالبه. از کوچکترین ذرات بنیادی مثل کوارک ها تا بزرگترین کهکشان ها همش پر از شگفتی هست. پس سعی کنید در زندگی کوتاهی که داریم بهشون توجه کنید...
    و سعی کنید مدلی قشنگ از جهان بسازید. توی فیزیک نوین میفهمید که همه چی نسبی هست. جرم نسبی هست. زمان نسبی هست. و طول! هر چی جسمی سرعتش بیشتر شه زمان براش کندتر میگذره. جرمش بیشتر میشه و طولش کوتاه تر میشه. البته در سرعتهای نزدیک به نور اینها محسوس هست...
    همه چیز نسبی هست. همه چیز بستگی به وضعیت اون جسم داره. و جسم های مختلف با توجه به ویژگی های مختلفی که دارن هر کدوم در جهانی متفاوت از دید خودشون هستن در حالی که جهان همونه که هست و فقط دید هر ناظری متفاوت هست نه جهان اطرافشون... ما آدمها هم همین طوریم و دید هر کدوم از ما به زندگی فرق داره. ولی قشنگ و مهم اینه که دیدی که داریم یه دید قشنگ باشه.. اینا همش بستگی به خودتون داره...
    یادش بخیر ولی پارسال با اینکه خسته شده بودم ولی حس خوبی داشتم و خودش یه خاطره شد. اینا همش میگذره و میشه خاطره...!
    قدر چیزهایی که دارید رو بدونید...
    امیدوارم که کنکور رو خوب بدید. به هر حال هر کسی تلاش کرده و زحمت کشیده با خیال راحت و آرامش میره سر جلسه و نتیجشو میگیره و هر کسی با توجه به تلاشی که کرده نتیجه میگیره. این به قانون طبیعته...! مهم نیست چقدر باهوش باشید. چه قدر با استعداد باشید. مهم تلاشی که داشتید. و آرامشی که به طبع اون خواهید داشت...
    بازم میگم برا انتخاب رشته خوب تحقیق کنید. و علایق و استعدادهاتون رو پیدا کنید. و بر اساس اونا انتخاب رشته کنید. الکی یه رشته رو که علاقه ندارین نزنید. انصاف داشته باشید. شاید کسی باشه علاقه داشه باشه به خاطر اینکه شما اون رشته رو زدین دیگه ظرفیت پر بشه. نه میذارید خودتون خوشبخت شید نه اون شخصی که علاقه داشته...پس انصاف داشته باشید. و وقتی رفتید دانشگاه تحقیق کنید و فقط به همون درسهایی که میخونید اکتفا نکنید. و سعی کنید خلاقیت داشته باشید تا هم علم و جهان رو پیشرفت بدین هم خودتون دنیا رو بیشتر درک کنید و زیبایی هاشو ببینید (دنیا قشنگه و جالبه و پر از شگفتی...! هر کی میگه نه و خوبی ها رو نمیبینه، حافظ خوب جوابشو داده! که میگه: کمال سر محبت ببین نه نقص گناه، که هر که بی هنر افتد نظر به عیب کند...) و در کنار اونها حس خوبی دارید و خوشبختی رو حس میکنید... ارزش شما بستگی به هدفتون داره میتونید دنبال پول برید میتونید دنبال یه چیز ابدی مثل علم برید و ... بستگی به دید شما داره به زندگی... و یادتون باشه بعدا که به جایی رسیدین حرف امام علی رو فراموش نکنید و انسانیت یادتون نره...! این چیزیه که خیلی ها فراموش میکنن...در هر چیزی که قبول شدین سعی کنید بهترین باشید تا شما شایستگی اون چیزی که قبول شدین رو داشته باشید و کسانی که به خاطر اینکه شما اون رشته رو قبول شدین و ظرفیت رو پر کردین نتونستن قبول شن دیگه حقی نداشته باشن و بدونن که شما شایسته تر از اونا بودین... نمیدونم این همه نوشتم، منظورمو رسوندم یا نه. امیدوارم رسونده باشم! در ضمن سعی کنید یه بعدی نباشید. در کنار درس، ورزش برید. تا هم سالم باشید و هم حس خوبی داشته باشید. اگه تونستید موسیقی و ... برید. و تفریحات خودتونو هم داشته باشید... و همش گیر ندید به درس. که زده بشید و یا خسته بشید. تو زندگی تعادل رو فراموش نکنید... در ضمن نگید که نمیشه تو همه زمینه ها موفق شد. میتونید زندگی ادمهای موفق رو بخونید تا بدونید که میشه یا نه. مثلا نیلز بور هم تو ورزشها مختلف خیلی قوی بود هم نوبل فیزیک گرفت و همین طور داوینچی که تو همه چی مهارت داشت و ... زندگی ادمها بزرگ رو هم بخونید و ازشون درس بگیرید... و ببینید چه طور موفق شدن... دیگه از ما گفتن بود. هر جور دوست دارید عمل کنید و زندگی کنید... ما چیزهایی که میخواستیم گفتیم... دید هر کس متفاوته و همه چیز نسبی هست... ولی سعی کنید خودتونو با مسائل و پدیده های جالب و حیرت انگیزی که تو کیهان هست سرگرم کنید و بهشون فکر کنید تا اینکه بخواید به قوانین مسخره ی ادمها فکر کنید... به چیزهای ابدی فکر کنید نه چیزهایی که خیلی زود تموم میشن... تا هیچ وقت خسته نشین و همیشه امید داشته باشید...
    دیگه همین. امیدوارم موفق باشین و به اندازه تلاشی که کردین و هوش و استعداد و علاقه ای که دارید نتیجه بگیرید. و با حس خوب برید سر جلسه کنکور. و در بقیه زندگیتون هم موفق باشید.

4. 14 کاربر از farhad1122 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

دوستان من میخوام واسه شیمی ، اول سوال های راحت وابسته به متن درس رو جواب بدم بعدش سوال های محاسباتی رو جواب بدم . به نظرتون مشکلی ایجاد نمیکنه ؟
    واسه ادبیات هم چون چیزی نخوندم اول میخوام قرابت ها رو جواب بدم . بعد آخر سر وقت اضافه آوردم بعد زبان برم بقیه ادبیات رو جواب بدم . وجدانا اگه ایراد داره بگین نکنم ؟

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

6. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

دوستان من میخوام واسه شیمی ، اول سوال های راحت وابسته به متن درس رو جواب بدم بعدش سوال های محاسباتی رو جواب بدم . به نظرتون مشکلی ایجاد نمیکنه ؟
    واسه ادبیات هم چون چیزی نخوندم اول میخوام قرابت ها رو جواب بدم . بعد آخر سر وقت اضافه آوردم بعد زبان برم بقیه ادبیات رو جواب بدم . وجدانا اگه ایراد داره بگین نکنم ؟

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
    بستگی داره به اینکه قبلا چطوری سوالا رو جواب دادی، اگه همیشه به ترتیب حل کردی سر کنکور هم همون کارو بکن
    سعی نکن کارجدیدی انجام بدی تو کنکور(البته بعضی وقتا کار جدید میتونه بهت کمک کنه) ولی به نظرم ریسک نکن

اگه قبلا اینطوری جواب دادی، و نتیجه گرفتی مشکلی نیست دوباره همین کارو بکن

من خودم به ترتیب حل میکردم

8. 2 کاربر از Samba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

برای ادبيات من هم ميخوام همين کار رو بکنم چون قرابتم خيلی بهتر از ساير بخش ها هست ولی بخاطر کمبود وقت بی دقتی ميکنم اگه اول بزنم ميتونم به همه ی قرابت ها جواب بدم و يکی دو تاش رو بی دقتی نکنم

10. این کاربر از D_felfelak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه urchin7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

می خوام جمعه برم کنکور رو از صحنه روزگارم محو کنم( حالا اگه شد )
    من هیچ وقت به جز 2 ازمون اخر کاری به وقت نداشتم ! ( ولی وقت کم نمی یارم )
    مشکل دیگه خوابمه! حدود ساعت 1 می خوابم!
    1 ساعت هم با حوزه فاصله دارم و باید ساعت 5.45 از خواب بیدار شم که خیلی خیلی زوده!
    در حوزه ها رو همون طور که گفتم ساعت 7 می بندن؟
    پارسال یادم نمی یاد چطور بود!
    ادبیات 20-40
    عربی 10-20 ( پارسال 25 زدم )
    زبان 50.60 ( پارسال 57 )
    معارف 60-70 ( پارسال 70 زدم )
    ریاضی 10.20
    زیست 70-80
    فیزیم 30-40
    شیمی 60-80 ( جالب اینجاست که پارسال هم 60 زدم! اونم فقط با دوم و پیش )
    بچه های درصد های که پیش بینی می کنید رو بذارد تا با درصد های که می گیرید مقایسه کنیم

12. 2 کاربر از urchin7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

فوشمون میدن الان ولی اوکی

ادبیات 40
    عربی 60
    دین و زندگی 60
    انگلیسی 95

ریاضی 70
    فیزیک 70
    شیمی 70

مینیمم درصدام تو کنکورای اخیرن تقریبا . باید بد ترین حالتو در نظر گرفت
    اگه یهو درسیو تغییر ندن البته
    یهو عربی دو متنی نشه ! یا شیمی نشه عین سنجش !

14. 2 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

آااا من هم يه پيش بينی ای حدودا" دارم:
    ادبيات: 40-50
    عربی 50
    بينش 65
    زبان 5
    رياضی 30-40
    فيزيک: 45-50
    شيمی 55
    رتبه ی زير 5500 منطقه ده نهايت خواستم هست
    ميخوام اگه خيلی بد بدم نهايتا" از 7 هزار خرده ای بيشتر نشه

فوشمون میدن الان ولی اوکی

ادبیات 40
    عربی 60
    دین و زندگی 60
    انگلیسی 95

ریاضی 70
    فیزیک 70
    شیمی 70

مینیمم درصدام تو کنکورای اخیرن تقریبا . باید بد ترین حالتو در نظر گرفت
    اگه یهو درسیو تغییر ندن البته
    یهو عربی دو متنی نشه ! یا شیمی نشه عین سنجش !
    برای چی به قول شما فوش کسی بده؟!
    خوبه آدم يه پيش بينی و بر آورد داشته باشه
    زبان فرقی بين 5 درصد و صفر درصد هست؟
    Last edited by D_felfelak; 26-06-2012 at 23:58.

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

24 ساعت دیگه این موقع ها سر جلسه ایم منتظر شروع آزمون !
    من امروزو تا 6-7 فرمول میخونم بعدم یکم رو روحیه ام کار میکنم که از استرس سکته نکنم
    ساعت 9 شبم خواب

برای چی به قول شما فوش کسی بده؟!
    خوبه آدم يه پيش بينی و بر آورد داشته باشه
    زبان فرقی بين 5 درصد و صفر درصد هست؟
    شما فک کنم تابستون که کارنامه نهاییمو گذاشتم نبودی
    اون 5 درصد که واقعا مهمه ولی واسه این روندش نکرم چون همیشه ی خدا درصدم همین بوده

17. این کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •