تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سوالات کنکور سال 90 در چه سطحی بود؟(سراسری)

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سخت

197 53.53%
  • متوسط

127 34.51%
  • آسان

44 11.96%
صفحه 356 از 598 اولاول ... 256306346352353354355356357358359360366406456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,551 به 3,560 از 5972

نام تاپيک: <<انتخاب رشته ی کنکوری های 90 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت>>

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahya78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

یه سوال
    توی این مجله های انتخاب رشته جدید کانون . مثلا رشته ریاضی رو دیدم برای مثلا رتبه های فلان در مناطق مختلف اومده میانگین تراز نوشته . این میانگین تراز یعنی چی ؟ بعدش مثلا دوست من با فلان رتبه ترازش بالاتر از اون میانگین ترازی هست که برای همین رتبه اونجا زده !
    متوجه این نمیشم .
    یه سوال دیگه ، الان رشته ای که بخوایم انتخاب کنیم بر حسب زیرگروه و نمره تراز زیر گروه باشه ؟ یعنی این رتبه و رشته قبولی که مثلا توی ماندگار هستش بر حسب رتبه زیرگروهه یا رتبه اصلیه ؟
    مثلا با زیرگروه 25هزار من در نظر بگیرم که ایشون کجا رو میاره یا با رتبه اصلی 30 هزار ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

درودی دیگر بار
    آقا کسی نمی خواد جواب منو بده؟!اگر جواب بده لطف کرده!
    درود
    می خواستم بدونم با رتبه ی 9759 در زیرگروه 1 ، سهمیه منطقه 2 ، رشته ریاضی، رتبه کل در سهمیه10184،پسر،بومی البرز غیرانتفاعی علم و فرهنگ تهران مهندسی صنایع قبول می شوم یا خیر؟
    با سپاس فراوان

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آقا این رتبه های منطقه و زیر گروه های ما نهاییه ؟! یعنی این رتبه دیگه تعییر نمیکنه !!!! ؟؟

آخه این یارو امشب داشت یه طوری صحبت می کرد تو شبکه 2 انگار هنوز تاثیر معدل رو ندادن و این رتبه ها هنوز نهایی نیست ! می گفت برای همینه که امسال انتخاب رشته مجازی نذاشتیم !!!! چون سوابق تحصیلی امسال تاثیر داره ؟!!! من پاک گیچ شدم یعنی رتبه ای که باید بر اساس اون انتخاب رشته کنیم همینی که سنجش اعلام کرده نیست ؟! هست ؟ هر 2 گزینه ؟ هیچکدام ؟ سوال انحرافی ؟

خلاصه اگر کسی اطلاعی داره ما رو از گیجی در بیاره .

4. این کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

یه وقت
    منم این سوال و پارسال تو همچین تاپیکی پرسیدم !یا جوابشو نمیدونستن یا میگفتن گرایش ها رو برداشتن !در حالی که اینطور نبود و بعد از اینکه قبول شدم و رفتم دانشگاه فهمیدم گرایشم صنایع گازه !و دروس تخصصی گاز هم داریم .

حتما قبل از انتخاب با دانشگاه تماس بگیرید و بپرسید که چه گرایشی دارن !یه وقت مثلا صنایع غذایی نباشه !منم شانس اوردم چون اگه اینو قبول نمیشدم میرفتم مهندسی شیمی دزفول که بعدها فهمیدم صنایع غذاییه!

در مورد اشتغالش هم که بگم که هر کارخونه به مهندسی شیمی احتیاج داره و جای خاصی نداره لبته اگه بخواید مرتبط به گرایش باشه که مثلا گاز بوشهر نفت خوزستان و....
    حتی تو دفترچه هم گرایششو ننوشته بود؟
    الان تو دفترچه جلو بضی رشته ها گرایششو زده واسه بضیا نزده ،مثلا واسه زنجان هیچ گرایشی نزده ....
    حالا شماره دانشگاه از کجا گیر بیارم!!؟
    Last edited by mjorh; 11-08-2011 at 02:35. دليل: املایی

داره خودمونی میشه parya220's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

حتی تو دفترچه هم گرایششو ننوشته بود؟
    الان تو دفترچه جلو بضی رشته ها گرایششو زده واسه بضیا نزده ،مثلا واسه زنجان هیچ گرایشی نزده ....
    حالا شماره دانشگاه از کجا گیر بیارم!!؟
    نه دیگه .پارسال واسه مهندسی شیمی تو هیچ دانشگاهی گرایش نزده بود !
    الان دانشگاه هایی مثل تهران و شریف و... هم در واقع گرایش ندارن اما دانشگاه دیگه مثل دانشگاه خودم یا اراک یا کرمان گرایش دارن !که تو دفترچه نزده بود !

شماره دانشگاه رو میتونید از سایتشون بگیرید !در ضمن تو یادگار ماندگار قلمچی که قبولی های پارسالشو زده گفته مثلا مهندسی شیمی فلان جا گرایش ...از اونجا هم میتونید مطلع بشید !

اینا رو گفتم که مثل من موقع ثبت نام غافلگیر نشید .بهرحال کار از محکم کاری عیب نمیکنه!

7. این کاربر از parya220 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه songilgook's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    대한민국

پيش فرض

تو کارنامه من یه جا نوشته: "ناحیه بومی یک"

الان یه فایل صوتی از سایت گزینه 2 دانلود کردم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    که توش گفته رشته های هنر چون به طور کلی کم هستن و تنوع خاصی دارن(موسیقی، سینما، گرافیک و...) که باعث می شه رشته های مورد نظر داوطلب ها محدود باشه، ما تو مشاوره انتخاب رشته نذاشتیمشون

هر کی خواست دانلودش کنه 13 مگ بیشتر نیست چیزای خوبی توش می گه
    شما ستون سوم رو دیدی برو ستون اول از سمت چپ اولی نوشته.
    راستی تشکر برای فایل 14 مگه بود.

9. این کاربر از songilgook بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

شما به سینمات رسیدی ؟ تو این جدیدا اعلام نشد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahya78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

یه سوال
    توی این مجله های انتخاب رشته جدید کانون . مثلا رشته ریاضی رو دیدم برای مثلا رتبه های فلان در مناطق مختلف اومده میانگین تراز نوشته . این میانگین تراز یعنی چی ؟ بعدش مثلا دوست من با فلان رتبه ترازش بالاتر از اون میانگین ترازی هست که برای همین رتبه اونجا زده !
    متوجه این نمیشم .
    یه سوال دیگه ، الان رشته ای که بخوایم انتخاب کنیم بر حسب زیرگروه و نمره تراز زیر گروه باشه ؟ یعنی این رتبه و رشته قبولی که مثلا توی ماندگار هستش بر حسب رتبه زیرگروهه یا رتبه اصلیه ؟
    مثلا با زیرگروه 25هزار من در نظر بگیرم که ایشون کجا رو میاره یا با رتبه اصلی 30 هزار ؟

اینجا منظور م از رتبه اصلی همون رتبه در سهمیه است . یعنی مثلا با رتبه 30هزار زیر گروهاش میشه 25000 و 29000 و 35000 و 30000 .
    اینا فرضی بود . خوب حالا من برای اینکه با ماندگار کانون مقایسه کنم زیرگروه ها رو مقایسه کنم یا رتبه کا 30 هزارو ؟
    آخه یادم بود که با توجه به زیرگروه ها و رشته مربوط به زیرگروه ها انتخاب رشته میکردیم .
    جواب منم بدین لطفا .............................
    Last edited by mahya78; 11-08-2011 at 03:28.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

حذف شود لطفا
    Last edited by Odcolon; 21-08-2011 at 12:46.

اگه نباشه جاش خالی می مونه songilgook's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    대한민국

12

شما به سینمات رسیدی ؟ تو این جدیدا اعلام نشد ؟
    سینما نبود داداش... اشتب زدی که؟! نمایش بود
    هی... دارم میرسم یه کم دیگه مونده دستم برسه بهش یه چیز دیگه گذاشتن جاش اونو زدم... یعنی بجای کارگردانی زدم بازیگری کارگردانی
    میشه ولی اگه نشد آزاد زدم نمایش

14. 2 کاربر از songilgook بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •