دوستان سرعت به طرز عجیبی افت نکرده ؟
صفحه به زور باز میکنم
استقلال که اوضاع آرومه و در صلح و صفا به سر میبریم
درود
من رفتم مخابرات برای اشتراک جدید، میگه اگه کارت دانشجویی داری 256 بهت میدیم و اگه لیسانس داری 512 و یا نامه از اداره
این بازی جدیده؟ یا فقط این مرکز ما اینطوریه
کلی دیروز خندیدم و باعث شد من عزم راسخ داشته باشم که برم دکترا بگیرم تا بتونم سرعت 1 مگ از مخابرات بگیرم!!!!!!![]()
متن کوتاست
سلام دوست عزیز.
مرکز به مرکز فرق می کنه. با کمی به قول معروف پیله کردن 512 هم بتون میدن.
تو مرکز ما 512 هم بدون هیچ مدرکی به کاربر خونگی می دند که فکر کنم دلیلش فیبر نوری بودن نصف خطوط نیاورران هست و چون اونجا ADSL در انحصار خودشون هست نون دونی هست دیگه.
سلام دوست عزیز تشکر از این که به سوآل من پاسخ دادی.راجبی املا گفتین. راستیش من درس نخواندم .به همین اندازه که منویسم از پیش خودم یاد گریفتم..باور کن این یک هقیقت است.همیشه از این مشکیلم رنج میبرم. به هر حال ممنون!
باز هم ممکین است من منظوری شمارا از جستجو در انتیرنیت خوب درک نکردباشم..آیا سیرچ کردن برای پیدا کردن اطلاعات از نرخ انتیر نیت یا برای دوروست کردن املاه؟
ممنون از دوستان که در مورد گرفتن سرعت 512 توضیح دادن
یک سوال........... برای گرفتن سرویس حتما باید صاحب خط بره مخابرات و درخواست بده یا مثلا من که پسرش هستم می تونم درخواست بدم؟؟؟
فقط صاحب خط میتونه
هر کسی غیر از صاحب خط بره هیچ کاری براش انجام نمیدن
سلام
من 256 دارم پینگم بیرون از بازی سرور ایرانی 40 هست ولی وقتی میرم تو بازی پینگ میشه 250-370 مشکل از بازی یا ویندوز هم نیست چون با یه adsl دیگه امتحان کردم همه چی درست بود بنظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟
دوستان مخابراتی من الان 128 صبانت دارم و تو روز سرعتم 220 و تو شبانه که الان هستش سرعتم رسیده به 30 الی 40
سرویسم هم 5 گیگ در ماه هستش و هزینش هم 20 تومن
به نظرتون بهتر نیست 512 مخابرات بگیرم و خیال خودم رو راحت کنم ؟ چون من حجم هم در ماه کم میارم !
اگه 512 مخابرات بگیرم دیگه خیالم از حجم راحته فقط میمونه سرعتش که فکر کنم بشه باهاش ساخت و راحت فیلم و ... دانلود کرد
نظر شما دوستان چیه ؟
وکسی میدونه خطوط تهرانسر فیبرنوریه یا نه ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)