تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 356 از 456 اولاول ... 256306346352353354355356357358359360366406 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,551 به 3,560 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

گواردیولا: «والنسیا با هیچ چیز برای شما دردسر درست می کند»

مربی بارسا رقیب این شنبه خود را به خوبی می شناسد، به خصوص با خاطره تازه نیمه نهایی جام حذفی در ذهنش. او کاملا مشخص کرد که اگر بارسا می خواهد هر سه امتیاز بازی را بگیرد باید بهترین بازی خود را ارائه کند. گواردیولا از باشگاه به خاطر قرار ندادن زمان پایان برای تصمیم گیری او درباره قراردادش تشکر کرد، گرچه او قبول کرد که برنامه هایی برای فصل بعد دارد.

بارسا از والنسیا در نیوکمپ در بازی برگشت برای یک بازی حیاتی در لیگ درست 11 روز بعد از حذف آنها از جام حذفی استقبال خواهد کرد. جوزپ گواردیولا بدون شک این رویارویی دوشنبه شب را «یک بازی سخت، برابر تیمی که موقعیت سختی را برای ما در جام حذفی ایجاد کرد» خواند. او اصرار ورزید که تیمش با وجود شرایط سخت ادامه می دهد و «یک نمایش عالی» برای شکست والنسیا در مقام سوم خوهد داشت.

طبق اظهارات گواردیولا: «تیم هایی که شما در مقابل آنها به تازگی بازی کرده اید می تواند زندگی را کمی مشکل کنند». بازیکنان سعی می کنند برای انجام همان بازی استانداردی که در بازی های پیش نشان دادند تمرکز کنند. «والنسیا می تواند با هیچ چیز برای شما مشکل آفرین باشد. این مسابقه می تواند پیچیده باشد، ما تلاش می کنیم که احساس خوبی از چند بازی قبل داشته باشیم».

خطرهای والنسیا

از گواردیولا درباره پست خطرناک بال چپ والنسیا -جایی که متیو و یوردی آلبا قرار دارند- سوال شد و او قبول کرد: «آنها به خوبی از آنجا حمله می کنند». گرچه او تاکید کرد که والنسیا تیمی نیست که فقط یک حقه داشته باشد: «این درست است که آنها موقعیت های زیادی به وسیله بال ها وجود می آورند اما ما تلاش خواهیم کرد و کاری که همیشه انجام می دهیم را انجام خواهیم داد. ما بازی خونسردانه خود را انجام خواهیم داد».

همچنین گواردیولا درباره موقعیت بارسا در لیگ، باور دارد که مادرید غیر قابل دسترس است: «فکر کردن درباره اینکه جنگ فرضی برگشته است». او به بازیکنانش شجاعت می دهد: «بهتر است آن هادرباره مسائل ساده ای مثل پیروزی در مسابقه بعدی فکر کنند. هنوز راه زیادی برای پایان لیگ باقی است، اما من می فهمم که بعضی از مردم فکر می کنند که این خیلی سخت است. در حالیکه هنوز شانس داریم، ما به بازی کردن به همان صورت که می دانیم ادامه می دهیم».

گواردیولا در مورد اهمیت تمدید قراردادش قبول کرد که او گاهی اوقات درباره برنامه هایش برای فصل بعد فکر می کند. او تاکید کرد که هنوز تصمیم نگرفته است و این یک «سوال شخصی است که هیچ ربطی به باشگاه ندارد». او قبول کرد که بهترین جا برای او بارسا است اما دوست دارد زمان بیشتری برای تصمیم گیری داشته باشد: «این برای من باید احساس درستی داشته باشد. اگر نتوانم خودم را به درستی قانع کنم که من باید با تمام قدرت آن را انجام دهم، من نمی توانم با تمام وجود برای باشگاه کار کنم. من نمی خواهم کاری را انجام دهم که احساس درستی به من ندهد. باشگاه کاملا حق دارد برای من یک خط پایان تعیین کند، کاری که انجام نداده اند، و من این را تحسین می کنم. این بسیار سخت است و من باید قانع شوم».

بازگشت کیتا

گواردیولا همچنین اظهار کرد که سیدو کیتا این هفته از جام ملت های آفریقا برمی گردد: «کیتا مثل همیشه در آمادگی بدنی خوبی قرار دارد و درحالیکه از عملکرد عالی کشورش بسیار خوشحال است به تیم بر می گردد. او بازیکن بسیار مهمی برای ما است، هم در زمین و هم در خارج از زمین. او کمک بسیار بزرگی خواهد بود زیرا می داند ما چگونه کار می کنیم».

سرانجام گواردیولا به سه بازیکن بارسا ب رای اعتماد داد: «مونتایا یک دفاع عقب قوی، با تمرکز و بنیه است. بارترا یک دفاع مرکزی، قوی در بازی هوایی و بسیار سریع است. مونیسا می تواند در دفاع مرکزی یا عقب به طور کامل بازی کند و از نظر تکنیکی عالی است. باشگاه بسیار خوش شانس است که همه آنها را دارد».

والنسیا؛ کانون توجه
    والنسیا، سومین باشگاه موفق اسپانیا بعد از بارسا و رئال مادرید است و تاکنون موفق به کسب 6 عنوان قهرمانی لیگ شده است که آخرین آنها در سال 2004 بود. آنها در طول سه سال گذشته همواره به مقام سومی لالیگا دست یافته اند که به نظر می رسد این نتیجه امسال نیز قابل تکرار باشد.

چهارمین رویارویی این فصل

بارسا در آستانه چهارمین رویارویی این فصل خود با والنسیا قرار دارد. بارسا ده روز پیش در چارچوب رقابت های جام حذفی توانست 2-0 از سد والنسیا بگذرد و در قالب همین رقابت ها در دور رفت به نتیجه 1-1 دست یافته بود. دور رفت لالیگا نیز با نتیجه 2-2 به پایان رسید. باخت شاگردان امری در جام حذفی باعث شد لیگ اروپا تنها میدان رقابت والنسیا باشد. تا بدین جا آنها 18 امتیاز با صدرنشین لالیگا فاصله دارند اما همچنان بعد از دو تیم بزرگ در سکوی لیگ قهرمانان حضور دارند و با تیم چهارم جدول یعنی لوانته، 12 امتیاز اختلاف دارند.

هدایت تیم

سال 2012 برای والنسیا خیلی ایده ال نبوده است؛ اگرچه آنها قبل از رویارویی با بارسلونا در نیمه نهایی توانسته بودند سویا و لوانته را از پیش رو بردارند و با کسب نتیجه 4-0 هفته پیش در برابر اسپورتینگ در بازی های لیگ اولین برد خود در سال جدید را جشن گرفتند، اما با 4 تساوی در برابر تیمهای ویارئال، اوساسونا، ریسینگ و اتلتیکو مادرید و باخت خانگی 1-0 در برابر رئال سوسیداد شروع خوبی نداشتند. روز پنج شنبه، آنها در ورزشگاه استوک سیتی انگلیس وضعیت خیلی خوبی نداشتند اما توانستند با نتیجه 1-0 آنها را شکست داده و گامی بزرگ به مرحله یک هشتم نهایی بردارند. والنسیا در سال 2004 که این جام هنوز با نام جام یوفا برگزار می شد با کاپیتانی داوید آلبدا، با شکست تیم مارسی که دیدیه دروگبا در آن زمان در این تیم بود، قهرمان این مسابقات شد.

تاریخچه

کسب جام یوفا پایانی در دوره طلایی والنسیا بعد از حضور در فینال لیگ قهرمانان در سالهای 2000 و 2001 و کسب عنوان قهرمانی لالیگا در سال های 2002 و 2004 بود. این باشگاه که در سال 1919 تاسیس شد و 4 سال بعد به مستایا انتقال یافت از همان ابتدا و طی سال های جنگ داخلی خود را به عنوان یکی از باشگاه های بزرگ مطرح کرد؛ در دهه 40 سه عنوان قهرمانی لیگ کسب کرد و در دهه 60 دو جام در فیر کاپ، شامل برد بارسا در 1961، در کارنامه خود ثبت کرد. مجددا آنها در سال 1971 قهرمان لالیگا شدند. شروع این دهه با امضای قرارداد استثنایی با ماریو کمپس آغاز شد. در سال 1985 آنها با فاجعه ای بزرگ روبه رو شدند؛ مشکلات مالی فراوان که باعث رکود و افت والنسیا و فاصله گرفتن از سال های اوج خود شد. در سال های اخیر نیز آنها به همراه قرار گرفتن پشت سر دو غول بزرگ اسپانیا، به منبعی غنی از بازیکنان مطرح تبدیل شدند که تعدادی از این بازیکنان من جمله داوید ویا، داوید سیلوا و خوان ماتا اکنون در باشگاه های بزرگ توپ می زنند.

مربی

امری سال 2008 پس از موفقیت های چشمگیر در آلمریا به والنسیا آمد و در طول این سه سال و نیم، تقریبا 50 درصد بازی های خود را با پیروزی پشت سر گذاشته است. او در کنار زمین آرام و قرار ندارد و دائما با بازیکنانش اشاره وار صحبت می کند. با این وجود این مربی جوان 40 ساله در حالیکه آنها با رفتن داوید ویا، داوید سیلوا و ماتا شرایط سختی را می گذراندند، عملکرد خوبی را با تیم داشته است.

بازیکنان خطرساز

جرمی متیو و یوردی آلبا بازیکنانی هستند که در بازی 2-2 رفت این فصل برای بارسا دردسر آفرین بودند که بازیکن فرانسوی که هردو پاس گل بازی به نام او ثبت شد و این کار را در بازی جام حذفی در مستایا نیز تکرار کرد. متیو سال 2009 از باشگاه تولوز به تیم والنسیا پیوست؛ قدرت دوندگی و فیزیک مناسبش باعث شد که او بخش جدایی ناپذیر ترکیب امری قرار گیرد. آلبا که جزو جوانان بارسا محسوب می شود در این سالهای اخیر نمایش خوبی از خود به جای گذاشته است و در سال 2011 به تیم ملی راه یافت. پست او دفاع چپ و یا هافبک چپ و یا بال چپ می باشد.

منبع: سایت رسمی باشگاه

2. 12 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

ترجمه ی تیترهای روزانه ی اسپورت و الموندو در 19 فوریه ی 2012

پپ شک و تردید دارد

گواردیولا تاکید کرد هنوز مشخص نیست قراردادش را تمدید کند و به وقت بیشتری نیاز دارد

"من نمیتوانم در باشگاه کار کنم اگر احساس نکنم که آنها کاملا خواهان من هستند "

بارسا-والنسیا ( ساعت 21:30 به وقت محلی)

برای پیروزی و قانع کردن

هدف اصلی ، بیشتر کردن فاصله با والنسیا ، بازگشت پیکه به بهترین فرم و تشویق گواردیولا

==================

ما یک مشکل داریم

گواردیولا اعتراف کرد که هنوز قانع نشده تا به کارش ادامه بدهد

" من مطمئن نیستم. به وقت بیشتری نیاز دارم.اگر شما احترام بگذارید خوب است وگرنه بد شانسی است"

"من نمیتوانم در باشگاه کار کنم اگر احساس نکنم که آنها کاملا خواهان من هستند "

"من از مردم سپاسگذارم که میخواهند من قراردادم را تمدید کنم.اما اگر ما پیروز نشویم آنها به سمت من سنگ پرتاب میکنند"

بارسا-والنسیا

تنها برای پیروزی

4. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

کاریکاتورهای روزانه ی اسپورت در 19 فوریه ی 2012

شعار هایی برای تشویق تیم

"زنده باد بارسا" "برگرد" " ما حمایتت میکنیم "

شعار هایی که هواداران میدهند

"تمدید قرارداد گواردیولا"

===========

راسل:"چون پپ به زمان نیاز دارد، من تصمیم گرفتم به او این ساعت را بدهم...!"

3:00 _ زمان برای زدن خودکار در جوهر برای تمدید قرار داد

6:00_ زمانی برای فکر کردن درباره ی تمدید قرارداد

9:00_زمان برای تصمیم به تمدید قرارداد

12:00_زمان تمدید قرارداد

6. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

احتمال انتخاب گوآرديولا به جاي ونگر قوت گرفت

شکست دو بر صفر شنبه شب آرسنال مقابل ساندرلند در جام حذفي انگليس حکومت 16 ساله آرسن ونگر در اين تيم را به مخاطره انداخته و شايعاتي در مورد احتمال ورود 'پپ گوآرديولا' به عنوان جانشين او را قوت بخشيده است.
    به گزارش دیلی میل، برخی منابع آگاه در باشگاه آرسنال می گویند با توجه به اینکه تیم در آستانه دومین فصل ناکام خود و هفتمین سال بدون قهرمانی قرار دارد، مذاکراتی برای انتقال ونگر به بخش مدیریتی باشگاه در حال انجام است.

شکست چهار بر صفر هفته گذشته آرسنال مقابل میلان، حذف آنها از لیگ قهرمانان اروپا را قطعی کرد و زنگ های هشدار را برای مدیران باشگاه که نگران از دست دادن مسابقات سال آینده هم هستند، به صدا درآورد.
    آرسنال از زمانی که ''استن کرونکه'' عمده سهام این باشگاه را خرید، تلاش کرده است محبوبیت جهانی خود را افزایش دهد و از این طریق بر درآمد خود بیفزاید.موفقیت تیم نقش مهمی در این امر دارد. کاری که ظاهرا ونگر از عهده آن بر نمی آید.

آرسنال همچنین به خوبی می داند که با توجه به نامشخص بودن وضعیت قرارداد گوآردیولا در بارسلونا، فرصت زیادی برای به خدمت گرفتن وی ندارد. این مربی 41 ساله تا پایان فصل با بارسلونا قرارداد دارد و با وجود درخواست های بسیار از سوی سران باشگاه هنوز قرارداد جدیدی با آنها امضا نکرده است.

وی شنبه شب در پاسخ به پرسش هایی در مورد تمدید قراردادش گفت: من نمی دانم که توانایی لازم برای ماندن در چنین تیم بزرگی را دارم یا خیر. هر زمان که به اطمینان رسیدم به مسوولان باشگاه اطلاع می دهم. ما چهار سال با هم بوده ایم و برای ماندن باید کاملا به همه جوانب فکر کنم.
    سرمربی بارسلونا گفته است: بهتر است زمان بیشتری برای فکر کردن داشته باشم. باید حداقل با خودم رو راست باشم.

ورزش3

8. 5 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض جلسه نهایی تمرین بدون اتفاق خاصی دنبال شد

صبح امروز، گواردیولا بازیکنانی که روز گذشته نیز در تمرینات حاضر بودند را تمرین داد. ژاوی که بازی مقابل بایر لورکوزن را از دست داده بود، در این جلسه تمرینی شرکت کرد.

تیم صبح امروز در نیوکمپ به تمرین پرداخت، این تمرین با حضور همان بازیکنان روز قبل انجام شد. در مجموع سرمربی تیم برای دیدار مقابل والنسیا 21 بازیکن را به تمرین فرا خواند. این بازیکنان شامل 17 بازیکن از تیم اصلی و 4 بازیکن از تیم ب می شود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ژاوی هرناندز که بازی مقابل بایر لورکوزن را به دلیل مصدومیت از دست داده بود، به همراه تیم برای روز دوم به تمرین پرداخت. تلو، مونتویا، مونیسا و بارترا چهار بازیکن تیم ب می باشند که در تمرینات حاضر بودند. همچنین این بازیکنان باید جانشین آلوز و ماسکرانو که این بازی را از دست داده اند باشند و مقابل شاگردان اونای امری به میدان بروند.

مترجم: علی شکرانه / FCBarcelona.ir

10. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Lesbian Club

پيش فرض

بارسا ترکونده

12. این کاربر از J A C K S O N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

برتري پرگل بارسا برابر والنسيا

تيم بارسلونا به لطف درخشش مسي توانست با نتيجه پرگل 5 بر يک والنسيا را در هم شکند.

به گزارش بخش "نتایج زنده" سایت ورزش‌ سه تیم والنسیا ابتدا در دقیقه 9 با گل "پابلو پیاتی" توانست از حریف خود پیشی بگیرد. هرچند این برتری طولی نپایید و "مسی" که در یکی از روزهای آرمانی خود به سر می‌برد ،توانست چهار گل را در دقایق 22، 27، 76 و 85 وارد دروازه والنسیا کند و بارسا با نتیجه 4 بر یک از والنسیا پیش افتاد. اما این پایان کار نبود. ژاوی که به تازگی از بند مصدومیت رها گشته توانست در دقیقه 90 گل پنجم بارسا را به ثمر برساند و بازگشت خود را همراه با گل‌زنی و برتری قاطع جشن بگیرد .

آمار بازی را در تصویر زیر مشاهده می‌فرمائید:

دوشنبه 01/12/1390

شب رويايي ليونل مسي در بازي مقابل والنسيا

مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا در بازي شماره 200 خود 4 گل به ثمر رساند تا در يک قدمي همتاي پرتغالي خود قرار بگيرد.

لیونل مسی مقابل والنسیا ۴ گل به ثمر رساند تا با ۲۷ گل زده (۲ پنالتی) پشت سر کریستیانو رونالدو قرار بگیرد. رونالدو با ۲۸ گل زده (۱۰ پنالتی) در صدر جدول گلزنان لالیگا اسپانیا ایستاده است.

شب گذشته لیونل مسی در حالی که ۲۴ سال و ۲۴۰ روز از عمرش می‌گذشت بازی شماره ۲۰۰ خود را تجربه کرد و این در حالی است که ژاوی هرناندز بازی شماره ۲۰۰ خود را در سن ۲۵ سال ۲۳۶ روزگی تجربه کرده بود.

دوشنبه 01/12/1390
    Last edited by nw_nk; 20-02-2012 at 11:44.

14. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن
    Last edited by boy iran; 20-02-2012 at 11:17.

16. 3 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بازی خیلی خوبی بود مسی باز هم شایستگی هاش رو به رخ همه کشید و ثابت کرد مسی نسبت به پارسال هیچ افتی نداشته و امسال هم میتونه بهترین بازیکن سال انتخاب بشه
    خوشحالم که ژاوی دوباره به میادین برگشت و گل هم زد این اسطوره بی پایان بارسا جاش واقعا خالی بود تو دو بازی قبل
    فابرگاس همه کار کرد جز گل زدن تو این فصل دو سه تا توپ دروازه خالی زده تو اوت نمیدونم اون دیگه چرا مثل بی تجربه ها بعضی اوقات عمل میکنه الکسیس هم خیلی تلاش کرد ولی خوب متاسفانه نتونست گل بزنه پدرو هم افت شدیدی داشته حالا به هر دلیلی که بوده ولی خیلی محسوس هست و میشه از بازیش فهمید امیدوارم به روزای اوجش برگرده
    tello یه بازیکن خیلی خوب و اینده داری میشه تنها نکته ای ک بازی دیشبش داشت همون از دست دادن تعادلش به شکلی عجیب بود ولی در کل خیلی خوب بازی میکنه

دوستان کسی لحظه تعویض فابرگاس رو داره؟لطف نه بذاره!میشه نظرتون راجب اون صحنه بگین؟

18. 4 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

شب رويايي ليونل مسي در بازي مقابل والنسيا

مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا در بازي شماره 200 خود 4 گل به ثمر رساند تا در يک قدمي همتاي پرتغالي خود قرار بگيرد.

لیونل مسی مقابل والنسیا ۴ گل به ثمر رساند تا با ۲۷ گل زده (۲ پنالتی) پشت سر کریستیانو رونالدو قرار بگیرد.

رونالدو با ۲۸ گل زده (۱۰ پنالتی) در صدر جدول گلزنان لالیگا اسپانیا ایستاده است.

شب گذشته لیونل مسی در حالی که ۲۴ سال و ۲۴۰ روز از عمرش می‌گذشت بازی شماره ۲۰۰ خود را تجربه کرد و این در حالی است که ژاوی هرناندز بازی شماره ۲۰۰ خود را در سن ۲۵ سال ۲۳۶ روزگی تجربه کرده بود.

مسي: با پيروزي مقابل والنسيا دوباره احيا شديم

مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا گفت: مقابل والنسيا يک بازي فراموش نشدني را تجربه کرديم.

به نقل از اسپورت کاتالونیا، لیونل مسی در بازی شماره ۲۰۰ خود در لالیگا ۴ گل به ثمر رساند تا با ۲۷ گل زده در رتبه دوم جدول گلزنان لالیگا بایستد.

مسی تصریح کرد: تیم سوم جدول را شکست دادیم و بار دیگر اقتدار خود را به رقبا یادآور شدیم، این پیروزی برای ما لازم بود و دوباره احیا شدیم.

مسی افزود: تنها خبر خوبی که این روزها منتظر شنیدن آن هستم خبر مربوط به تمدید قرارداد گواردیولا با بارسلونا است. همه ما منتظر تمدید قرارداد گواردیولا با بارسلونا هستیم، او می‌تواند سالیان متمادی در خانه اصلی خود بارسلونا بماند و با این کار قهرمانی امسال ما را در لیگ قهرمانان اروپا و لالیگا تضمین کند.

مسی درباره فاصله ۱۰ امتیازی با رئال مادرید گفت: هیچ نگرانی در این خصوص نداریم، این فاصله برای ما زیاد نیست و به راحتی آن را جبران خواهیم کرد.

20. 3 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •