فیلبر های جدید مبارک موج جدید که از بیخ همرو سرویس کرده![]()
فیلبر های جدید مبارک موج جدید که از بیخ همرو سرویس کرده![]()
من که میرم ایرانسل این گلدنت واقعا بی ارزش هستن انقدر بی ارزش که نمیشه هیچ حیوون یا کثافتی رو به این ها نسبت داد اگر فقط چند ساعت آنلاین باشی همینطور از حجمت میخورن بعد میری ریز کارکرد هرجور حساب میکنم با آپلود حجم استفاده شده جور در نمیاد
این کارهاشون یعنی ما هیچ ارزشی نداریم (فکر کردن ما خانواده خودشونیم) توهین از این بزرگتر سرعت رو نمیگن که از همین الان بزنن تو سر و تو دهن کاربر بگن همینی که هست هر کی میتونه بر وایمکس بگیر
Last edited by WHICH1; 19-07-2013 at 14:19.
یکی از راه هاش اینه که تو مودم بزنی اگه بلد نیستی تو مودمت بزنی راه منو امتحان کن
برات عکس هم میزارم که کلا شیر فهم شی
طبق عکس ها پیش برو
از توی گزینه های کنار change adapter settings رو انتخاب کن بعد میای عکس زیری
خب حالا بستگی داره با وایرلس وصل می شی یا با کابل شبکه
با هر کدوم که وصل می شی باید روش راست کلیک کنی و بزنی propeties
منظورم بین این دو تا بالایی بود که در حال حاظر من با وایرلس به مودم وصلم
اگه با کابل شبکه وصل می شی باید روی بالای راست کلیک کنی و بزنی propeties
بعد صفحه ی بالا برات باز میشه که از توش باید ipv4 رو انتخاب کنی و بزنی propeties
خب تو کادر پاییی می بینی یک جدول هایی برای وارد کردن dns ها داره که می تونی اونجا وارد کنی
موفق باشی
چه طوری میخوان بفهمن دوست عزیز؟مطمین باش نمیفهمن بفهمنم که احتمال ۱ به ۱۰۰۰ هست نهایتش هزینه کابل و ازت میگیرن. بعدشم گفتم طوری قطعش کن که جایی ک قطع کردی مشخص نشه یعنی روکش سیم اسیب نبینه .اینطوری هم نمیتونن مشکلشو پیدا کنن که دوباره از همونجا به هم وصلش کنن نه اینکه به تو شک میکنن که شما قطعش کردی.شک هم ببکن چ طوری میخوان ثابت کنن؟ بعدشم شما میگی کابلتون چن تکه هست که خودشون بیان ببینن متوجه میشن کابلت خرابه باید عوض شه
یک هفتس شبانه چقدر سرعت ها پایینه !
سلام!
ببخشید سرعتتون چند هستش با دانلود منیجر idm?
30-40 از سرور های مولتی شیر
طرح طلایی
آقایون سرعت واقعا ریییییییییییییییییییییییی ییییییییییییی ده
من میزنم دانلود سرعت از لینک های داخلی که همیشه برای من 270 بود الان شده 90
فکر کنم به خاطر اینه که مردم موقع ماه رمضون شباش بیدارن بعد هی میزنن دانلود
خب بیدار باشن بزنن دانلود کنن چه ربطی داره اینا باید پهنای باند داشته باشن ولی میگم ئچرا دانلود شبانم حجم کم شده شبی 5.5 گیگ بیشتر نمیگیرم تازه از سرور داخلی یا خارجیشم فرق نمیکنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)