شما لطف دارید دوست عزیز ( ما اینیم دیگه )
شاد و پیروز باشید![]()
شما لطف دارید دوست عزیز ( ما اینیم دیگه )
شاد و پیروز باشید![]()
Last edited by ALI . R; 02-03-2012 at 23:16.
اینو آن کردم ...بلوتوث و تیک قابل شناسایی رو بزنید
باشه امتحان می کنم ...از برنامه ی blutooth file transfer استفاده کنی
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------
چقد زود جواب میدن اینجا!![]()
گوشیم درست شد! مرسی
حالا می خوام کرنل nAa رو نصب کنم از کجا گیرش بیارم و چجوری نصبش کنم؟
سلام
دوست من شما می تونید به این قسمت برید :
سربلند و پیروز باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام برای عوض کردن کرنل باید بوت لودر گوشیتو باز کنی پشت گوشیت رو نگاه کن البته اول باتری رو بردار بعد نگاه کن اگه نوشته بود 11w26 و از 26 کمتر بود میتونی به راحتی گوشیتو باز کنی اما اگر بالای 26 بود اگه باز کنی ممکنه گوشیت بریک ( تبدیل به اجر بشه ) برای اموزشش برو به همین وبلاگ که ترمیناتور بهتون گفتن سمت چپ وبلاگ نوشته اموزش باز کردن بوت لودر
سلام آقای عادل عزیز
من امروز یک رم 8گیگ برای گوشیم گرفتم . تا حالا همون 2گیگ تنش بود.
حالا می خواستم بپرسم که آیا برنامه هایی که تو رم 2گیگ بود رو باید حتماً بریزم داخل 8گیگه یا نه؟
خب چیزهایی مثل android یا data که سیوهای بازی ها یا چیزهای دیگه هست رو میریزم اما فایل های دیگه رو هم مهمه بریزم یانه ؟
اگه نریزم مشکلی ایجاد نمی کنه ؟ ( مثل فایل others ) ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
بوت لودر گوشیمو باز کردم و کرنل nAa-11 رو روش با فلش تولز زدم و رام ginger xperia رو هم زدم همه چیز خوبه
گوشیم سیم کارتو میشناسه شبکه های ایرانسل و همراه اول رو شناسایی میکنه ولی به هیچ کدومشون وصل نمیشه می نویسه NO service
دوستان کمکم کنن چیکار کنم نکنه خدای نکرده زبونم لال بریک شده!!!!؟
فکر کنم گوشیه بریک شده به گوشی ای میگن که هیچ علایم حیاتی نداره و روشن هم نمیشه![]()
سلام علیکم
دوستان من نمیتونم سیم کارت های اعتباری همراه اول رو با پین شارژ ها و کد دستوری مربوطه شارژ کنم ؟!، در استعلام اعتبار هیچ مشکلی نداره
همچنین در اعتباری ایرانسل هم هیچ مشکلی وجود نداره
تشکرات
نه بابا تمیخواد بریزی خودش دوباره میریزه ولت نمیکنه خودتم بکشی بازم اونارو میریزه شاید راه حلی باشه که بشه کلا پاکشون کرد اگه کسی میدونه بگه استفاده کنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)