تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 356 از 4105 اولاول ... 2563063463523533543553563573583593603664064568561356 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,551 به 3,560 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام به همگی
    تا حالا شندیده بودید نیرو زمینی از نیرو هوایی یا نیرو دریایی سرباز کمکی بگیره؟!؟ نه؟
    خب حالا شنیدید!!!!از اون کارهای متحیر العقول...تازه میخواستن نیرو هارو همونجا نگه دارن!!!تا جاییکه من میدونستم تغییر نیرو با پارتی بازی 4 تا امیر و... 6 ماه طول میکشه ولی اونجاییکه ما بودیم فقط با یه تلفن همه چیز هماهنگ میشد!
    بگذریم...

یه سوال:نامه کسری خدمت رو تا چه زمانی میشه تحویل پرسنلی یا همون شعبه وظیفه پادگان داد؟!؟
    اگه سربازی با محاسبه کسری کلا 14 ماه خدمت داشته باشه و الان در ماه سیزدهم خدمت باشه,آیا میتونه الان یا یکی دو هفته دیگه اون نامه رو تهیه کنه و تحویل بده؟!؟
    منظورم اینه که میشه تا دقیقه 90 هم نامه رو تحویل داد یا اینکه بعد از تحویل نامه طول میکشه تا اونو لحاظ کنن؟
    ممنون
    البته تو نیرو انتظامی تو عید تمام سربازهای ستادی به عنوان نیروی کمکی میرن در اختیار کلانتری
    وقتی نامه ی کسری رو تحویل میدی همونجا تاریخ ترخیصت رو حساب میکنن و بهت میگن بعدش یه نامه نیرو انسانی به گروهانی که خدمت میکنی میده که این سرباز این زمان ترخیص میشه تا دو هفته قبل از ترخیص تمام مرخصی هاش رو بفرستین بره به این خاطر خوبه کمی زودتر نامه رو بدی تا از تمام مرخصی هات استفاده بکنی.
    موفق باشی و موئد

2. این کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mortez maya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

کسایی که پذیرش سپاه بگیرن آموزشی کجا میرن ؟
    ممنون.

آخر فروم باز m.s.f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان من الان دارن آموزشي رو ميگذرونم ... اونجا به ما گفتن بهتره براي كسري الان اقدام نكنيم و بعد از تقسيم شدن اقدام كنيم ... چون نامه اي كه ميدن به مركز آموزش هست ... گفتن اگه الان اقدام كنيم بعد از تقسيم بايد دوباره اقدام كنيم و نامه رو به نام اون يگاني كه تقسيم شديم بگيريم .... ميخواستم بدونم براي كسري ميشه بعد از تقسيم شدن اقدام كرد ؟ ( كسري جبهه پدر )

5. این کاربر از m.s.f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان من الان دارن آموزشي رو ميگذرونم ... اونجا به ما گفتن بهتره براي كسري الان اقدام نكنيم و بعد از تقسيم شدن اقدام كنيم ... چون نامه اي كه ميدن به مركز آموزش هست ... گفتن اگه الان اقدام كنيم بعد از تقسيم بايد دوباره اقدام كنيم و نامه رو به نام اون يگاني كه تقسيم شديم بگيريم .... ميخواستم بدونم براي كسري ميشه بعد از تقسيم شدن اقدام كرد ؟ ( كسري جبهه پدر )
    بهت الکی گفتن چون تو نامه اصلا نمیزنه که برا کدوم پادگان صادر شده. ولی اگه بعد تقسیمت بیفتی دنبالش بهتره چون به سرباز اموزشی اصلا رسیدگی نمیکنن ولی بعد تقسیمت نیرو انسانی بهتر به این مسایل رسیدگی میکنه.

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنون.
    شما قبلش برگ سبزتو دادی سپاه و پذیرش شدی.
    منتظر برگ سفید باش تا بهت بگن کدوم مرکز اموزش سپاه میوفتی.
    موفق باشی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ممنون.
    معلوم نيست.شما فقط برا يگانت ميوفتي اونجا كه پذيرش گرفتي .آموزشي هرجا ممكنه بيوفتي(البته فقط سپاه)

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید عزیز چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید

من در تاریخ 89/11/20 فارغ التحصیل شدم دفترچه خدمت و برگه فارغ التحصیلی رو گرفتم و تا 20 مرداد فرست دارم برای ارشد هم امتحان دادم با توجه به رتبه که آوردم قبول میشم

1- برای قسمت پزشکی که در دفترچه هست پیش هر پزشکی میشه رفت یا فقط باید پزشک نیروهای مسلح باشه
    2- واکسن کجا باید بزنم ؟ پاستور میزنه یا نه؟
    3- عکس 2*3 رنگی باید باشه ؟ من موهام بلنده آیا مشکلی ایجاد میشه؟
    4-پدرم 6 ماه سابقه رزمندگی داره چطور باید از این سابقه استفاده کنم؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید عزیز چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید

من در تاریخ 89/11/20 فارغ التحصیل شدم دفترچه خدمت و برگه فارغ التحصیلی رو گرفتم و تا 20 مرداد فرست دارم برای ارشد هم امتحان دادم با توجه به رتبه که آوردم قبول میشم

1- برای قسمت پزشکی که در دفترچه هست پیش هر پزشکی میشه رفت یا فقط باید پزشک نیروهای مسلح باشه
    2- واکسن کجا باید بزنم ؟ پاستور میزنه یا نه؟
    3- عکس 2*3 رنگی باید باشه ؟ من موهام بلنده آیا مشکلی ایجاد میشه؟
    4-پدرم 6 ماه سابقه رزمندگی داره چطور باید از این سابقه استفاده کنم؟
    خوب به سلامتی انشالله موفق باشید و موئد
    1-هر دکتری بری قبوله تا پارسال دکتر تامین اجتماعی هم قبول میکرد ولی فکر کنم اسمال قبول نمیکنه
    2-این بهداشتها که تو محلا هست نمیزنه ولی این بهداشتها که توش کلاس مشاوره ازدواج و ... هم میزارن میزنن(خودمم نفهمیدم چی گفتم)
    3-فرق نمیکنه رنگی باشه یا سیاه سفید
    4-باید بابات بره همون پادگانی که از طرفش اعزام شده به منطقه جنگیو درخواست به و برگه کسری رو بگیره.

11. این کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

ممنون از پاسختون

ببخشید دوست عزیز این برگه کسریو رو باید به پلیس+10 بدم چون اون پادگان منتقل شده به تبریز اما پدرم برگه 6 ماه رزمندگی رو داره

در مورد موی سر بلند باشه مشکلی نیست؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ممنون از پاسختون

ببخشید دوست عزیز این برگه کسریو رو باید به پلیس+10 بدم چون اون پادگان منتقل شده به تبریز اما پدرم برگه 6 ماه رزمندگی رو داره

در مورد موی سر بلند باشه مشکلی نیست؟
    ببین برگه ی رزمندگی یه چیزیه و برگه کسری یه چیز دیگه(تو این برگه که شما داری نوشته به شما چند روز کسر از خدمت تعلق میگیره؟)
    این عکس که شما میدید برا عکس دفترچه بیمه هست و جای دیگه کارایی نداره فکر نکنم به مو گیر خاصی بدن(برا احتیاط برو پلیس +10 بپرس)

14. این کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •