تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 356 از 421 اولاول ... 256306346352353354355356357358359360366406 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,551 به 3,560 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

اگه نباشه جاش خالی می مونه matador's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هنگ کردن 1000 تا دلیل میتونه داشته باشه اما شایع ترینش مشکلات نرم افزاری و ویروسها هستن
    این رو هم بگم بعضی ویندوزها که دستکاری شدن هم ممکنه چنین مشکلی داشته باشن
    معمولا برای خلاص شدن از این دردسر بهترین راه نصب یک ویندوز تست شده و خوبه
    اما وقتی که لپ تاپت هنگ میکنه باید ببینی چه موقع این اتفاق میوفته، فرضا برنامه خاصی رو باز میکنی؟..
    برای خارج کردن لپ تاپ از این حالت دکمه های ctrl+Alt+Delete رو با هم فشار میدی و در صفحه جدید روی عبارت task manager کلیک میکنی (البته بجای این کار میتونی دکمه های Ctrl+Shit+Esc هم با هم فشار بدی تا مستقیم task manager باز شه) ، بعد از باز شدن task manager به سربرگ processes میری و در زیر ستون CPU (که میزان مشعولی cpu توسط اون برنامه رو نشون میده) نگاه میکنی کدوم پردازش درصد زیادی از CPU رو اشعال کرده ، معمولا همه پردازش ها در حالت عادی 00 هستن، البته گاهی تغییرات کوچیکی دارن اما اون برنامه ای که باعث هنگ شده اکثرا درصد بالایی از cpu رو اشغال کرده
    اولا ببین اون برنامه چیه و یعد روش کلیک و end task کن و ok رو بزن تا همه چی درست بشه
    بعد از این کار اون برنامه رو یا باید دوباره نصب کنی یا اگه با این کار درست نشد تغییرش بدی
    موفق باشی
    مرسی از توضیح کاملت ولی وقتی هنگ میکنه دیگه کاملا قفل میشه و هیچ کاری نمیشه کرد .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مرسی از توضیح کاملت ولی وقتی هنگ میکنه دیگه کاملا قفل میشه و هیچ کاری نمیشه کرد .
    پیشنهاد میکنم برنامه CPUID HWMonitorPro یا CPUID HWMonitor نصب کنید و هر چند ثانیه یک بار دماهارو ببینید تا این که هنگ کنه. بعد بیاید اینجا و آخرین دمای هر قطعه رو بگید شاید از گرمای بالای قطعات داخلی باشه. مزیت این برنامه این هست که میزان بیشترین و کمترین دمای هر قطعه ای که سنسور دما داره رو ضبط میکنه و به عنوان مثال میتونید بعد از این که بازی اجرا میکنید و مدتی بازی را ادامه میدید بعد از خروج از گیم میتونید بیاد در این برنامه و ببینید که دمای هر قطعه تا چه اندازه ای افزایش پیدا کرده. امیدوارم هر چه زودتر مشکلتون حل بشه

3. این کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پیشنهاد میکنم برنامه CPUID HWMonitorPro یا CPUID HWMonitor نصب کنید و هر چند ثانیه یک بار دماهارو ببینید تا این که هنگ کنه. بعد بیاید اینجا و آخرین دمای هر قطعه رو بگید شاید از گرمای بالای قطعات داخلی باشه. مزیت این برنامه این هست که میزان بیشترین و کمترین دمای هر قطعه ای که سنسور دما داره رو ضبط میکنه و به عنوان مثال میتونید بعد از این که بازی اجرا میکنید و مدتی بازی را ادامه میدید بعد از خروج از گیم میتونید بیاد در این برنامه و ببینید که دمای هر قطعه تا چه اندازه ای افزایش پیدا کرده. امیدوارم هر چه زودتر مشکلتون حل بشه
    مرسی دوست عزیز از راهنمائیت . البته این هنگ کردن همیشه نیست و 1 موقع هایی این اتفاق میوفته . فقط جالبیش اینجاست که وقتی هنگ میکنه و من ریستارت میکنم ویندوزم دیگه جنیون نیست . با اینکه اتو اپدیت رو هم غیر فعال کردم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

يادتونه چند وقت پيش دنبال شركت گارانتيم ميگشتم تا مشكل صداي هاردمو بهش بگم؟
    خيلي اتفاقي يكي از آشناها پيداش كرد.يعني همون مغازه اي كه من ازش خريده بودم رو پيدا كرد.بهش گفته بود يكي از دوستان هاردش صدا ميده.اونم گفته خيلي طبيعيه!!!گفته يكي از مشكل هاي 5010 ها همين صداي هاردشونه كه به مرور زمان ايجاد ميشه و مشكل خاصي هم نيست.بعد گفته بخاطر همين مشكل چند وقتيه فروش دل خصوصا 5010 ها خيلي كم شده.
    به نظر شما راست گفته يا از فن پيچينگ استفاده كرده؟

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

يادتونه چند وقت پيش دنبال شركت گارانتيم ميگشتم تا مشكل صداي هاردمو بهش بگم؟
    خيلي اتفاقي يكي از آشناها پيداش كرد.يعني همون مغازه اي كه من ازش خريده بودم رو پيدا كرد.بهش گفته بود يكي از دوستان هاردش صدا ميده.اونم گفته خيلي طبيعيه!!!گفته يكي از مشكل هاي 5010 ها همين صداي هاردشونه كه به مرور زمان ايجاد ميشه و مشكل خاصي هم نيست.بعد گفته بخاطر همين مشكل چند وقتيه فروش دل خصوصا 5010 ها خيلي كم شده.
    به نظر شما راست گفته يا از فن پيچينگ استفاده كرده؟
    نه بابا ، چه ربطی به 5010 دارهمثلا لپ تاپ چه مشکلی میتونه داشته باشه که همه هارد ها بعد یه مدت صدا بدن؟
    احتمالا مشکل از خود هارد هست، و احتمالا اگه هارد خوبی (مثلا WD) تهیه کنی دیگه به چنین مشکلی بر نمیخوری

7. 3 کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با این حساب یک پیشنهاد دیگه دارم. برنامه ای که براتون لینکشو گذاشتم دانلود کنید و طبق فایل راهنمائی که داخل فایل دانلودی هست نصبش کنید. با این کار ویندوزتون کرک میشه و احتمال این که این مشکل حل بشه زیاده. اگر ویندوزتون از سریال نامبر اصل استاده میکنه من این کارو پیشنهاد نمیکنم که انجام بدید گرچه کرک کردن ویندوز انقدر حرفه ای انجام میشه که میکروسافت به این راحتی ها نمیتونه پی ببره به این که واقعا ویندوز اصل هست یا نیست.اما اگر ویندوزتونو کرک کردید همیشه جدیدترین نسخه windows loader که برای ویندوز 7 خوب جواب داده رو دانلود و نصب نمائید. اما اولین ایرادی که واضحه اینه که ویندوز شما پیام خطایی درباره اصل بودن و نبودنش نشون میده و اگر این مشکل درست بشه اونوقت بهتر میشه نتیجه گرفت که ایراد از چه چیز دیگه ای میتونه باشه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. این کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alonestar69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    56+6

پيش فرض

با سلام
    من جدیدا یه 5110 i5 گرفتم و همه درایورهامو هم نصب کردم و مشکلی نبود اما حالا که میام بازی بکنم نمیتونم چون گرافیکم رو به جای gefforce gt525 در حالت معمولی intel hd family graphic میشناسه نمیدونم باید چه کار کنم بسیاری از بازیها بالا نمیاد و اونایی هم که بالا میاد با رزولوشن خیلی پایین و گرافیک خیلی ضعیف اجرا میشه من باید چه کار کنم؟
    Last edited by alonestar69; 25-05-2011 at 23:08.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام
    من جدیدا یه 5110 i5 گرفتم و همه درایورهامو هم نصب کردم و مشکلی نبود اما حالا که میام بازی بکنم نمیتونم چون گرافیکم رو به جای gefforce gt525 در حالت معمولی intel hd family graphic میشناسه نمیدونم باید چه کار کنم بسیاری از بازیها بالا نمیاد و اونایی هم که بالا میاد با رزولوشن خیلی پایین و گرافیک خیلی ضعیف اجرا میشه من باید چه کار کنم؟
    شما برو داخل setup و گرافیک onbourd رو disable کن.اون پیش فرض داره از onbourd استفاده میکنه

12. این کاربر از amin4562 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با این حساب یک پیشنهاد دیگه دارم. برنامه ای که براتون لینکشو گذاشتم دانلود کنید و طبق فایل راهنمائی که داخل فایل دانلودی هست نصبش کنید. با این کار ویندوزتون کرک میشه و احتمال این که این مشکل حل بشه زیاده. اگر ویندوزتون از سریال نامبر اصل استاده میکنه من این کارو پیشنهاد نمیکنم که انجام بدید گرچه کرک کردن ویندوز انقدر حرفه ای انجام میشه که میکروسافت به این راحتی ها نمیتونه پی ببره به این که واقعا ویندوز اصل هست یا نیست.اما اگر ویندوزتونو کرک کردید همیشه جدیدترین نسخه windows loader که برای ویندوز 7 خوب جواب داده رو دانلود و نصب نمائید. اما اولین ایرادی که واضحه اینه که ویندوز شما پیام خطایی درباره اصل بودن و نبودنش نشون میده و اگر این مشکل درست بشه اونوقت بهتر میشه نتیجه گرفت که ایراد از چه چیز دیگه ای میتونه باشه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خیلی ممنون دوست عزیز . امتحانش میکنم حتما

در آغاز فعالیت MATRA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض جواب

با سلام

دوست عزیز این مدل دونوع گرافیک داره مطمئن هستی گرافیک خودش رو نصب کردی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •