مرسی از توضیح کاملت ولی وقتی هنگ میکنه دیگه کاملا قفل میشه و هیچ کاری نمیشه کرد .
مرسی از توضیح کاملت ولی وقتی هنگ میکنه دیگه کاملا قفل میشه و هیچ کاری نمیشه کرد .
پیشنهاد میکنم برنامه CPUID HWMonitorPro یا CPUID HWMonitor نصب کنید و هر چند ثانیه یک بار دماهارو ببینید تا این که هنگ کنه. بعد بیاید اینجا و آخرین دمای هر قطعه رو بگید شاید از گرمای بالای قطعات داخلی باشه. مزیت این برنامه این هست که میزان بیشترین و کمترین دمای هر قطعه ای که سنسور دما داره رو ضبط میکنه و به عنوان مثال میتونید بعد از این که بازی اجرا میکنید و مدتی بازی را ادامه میدید بعد از خروج از گیم میتونید بیاد در این برنامه و ببینید که دمای هر قطعه تا چه اندازه ای افزایش پیدا کرده. امیدوارم هر چه زودتر مشکلتون حل بشه
مرسی دوست عزیز از راهنمائیت . البته این هنگ کردن همیشه نیست و 1 موقع هایی این اتفاق میوفته . فقط جالبیش اینجاست که وقتی هنگ میکنه و من ریستارت میکنم ویندوزم دیگه جنیون نیست . با اینکه اتو اپدیت رو هم غیر فعال کردم .
يادتونه چند وقت پيش دنبال شركت گارانتيم ميگشتم تا مشكل صداي هاردمو بهش بگم؟
خيلي اتفاقي يكي از آشناها پيداش كرد.يعني همون مغازه اي كه من ازش خريده بودم رو پيدا كرد.بهش گفته بود يكي از دوستان هاردش صدا ميده.اونم گفته خيلي طبيعيه!!!گفته يكي از مشكل هاي 5010 ها همين صداي هاردشونه كه به مرور زمان ايجاد ميشه و مشكل خاصي هم نيست.بعد گفته بخاطر همين مشكل چند وقتيه فروش دل خصوصا 5010 ها خيلي كم شده.
به نظر شما راست گفته يا از فن پيچينگ استفاده كرده؟
نه بابا ، چه ربطی به 5010 دارهمثلا لپ تاپ چه مشکلی میتونه داشته باشه که همه هارد ها بعد یه مدت صدا بدن؟
احتمالا مشکل از خود هارد هست، و احتمالا اگه هارد خوبی (مثلا WD) تهیه کنی دیگه به چنین مشکلی بر نمیخوری
با این حساب یک پیشنهاد دیگه دارم. برنامه ای که براتون لینکشو گذاشتم دانلود کنید و طبق فایل راهنمائی که داخل فایل دانلودی هست نصبش کنید. با این کار ویندوزتون کرک میشه و احتمال این که این مشکل حل بشه زیاده. اگر ویندوزتون از سریال نامبر اصل استاده میکنه من این کارو پیشنهاد نمیکنم که انجام بدید گرچه کرک کردن ویندوز انقدر حرفه ای انجام میشه که میکروسافت به این راحتی ها نمیتونه پی ببره به این که واقعا ویندوز اصل هست یا نیست.اما اگر ویندوزتونو کرک کردید همیشه جدیدترین نسخه windows loader که برای ویندوز 7 خوب جواب داده رو دانلود و نصب نمائید. اما اولین ایرادی که واضحه اینه که ویندوز شما پیام خطایی درباره اصل بودن و نبودنش نشون میده و اگر این مشکل درست بشه اونوقت بهتر میشه نتیجه گرفت که ایراد از چه چیز دیگه ای میتونه باشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
من جدیدا یه 5110 i5 گرفتم و همه درایورهامو هم نصب کردم و مشکلی نبود اما حالا که میام بازی بکنم نمیتونم چون گرافیکم رو به جای gefforce gt525 در حالت معمولی intel hd family graphic میشناسه نمیدونم باید چه کار کنم بسیاری از بازیها بالا نمیاد و اونایی هم که بالا میاد با رزولوشن خیلی پایین و گرافیک خیلی ضعیف اجرا میشه من باید چه کار کنم؟![]()
Last edited by alonestar69; 25-05-2011 at 23:08.
شما برو داخل setup و گرافیک onbourd رو disable کن.اون پیش فرض داره از onbourd استفاده میکنه
خیلی ممنون دوست عزیز . امتحانش میکنم حتما
دوست عزیز این مدل دونوع گرافیک داره مطمئن هستی گرافیک خودش رو نصب کردی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)