سلام
بالاخره چی شد؟؟؟ یادتون هست؟؟ یادتون نیست؟؟؟ فایلهای ویندوز بودن؟؟ یا اصلا خود ویروسه بوده؟...
دوست عزیز من احساس میکنم ادامه این گفتگو هیچ فایده ای و نتیجه مثبتی نداه. شما که یادتون نیست و من هم که در جریان سیستم شما و کمودوی شما و اون مخرب و ... نیستم که بخوام بیشتر به گفتگو ادامه بدم......
عزیزم! مگه کسی شما را مجبور کرده که از کمودو استفاده کنید که حالا میاید اینجوری پست میدید؟؟خاک تو سر کومودو
..... شما و من و دیگران از محصولات مختلف استفاده میکنیم و هر کسی هم یک محصول را بر مبنای نیازش انتخاب میکنه. اینو برای این میگم که اگر احساس میکنید کمودو براتون مشکل ساز است میتونید به راحتی از سیستمتون حذفش بکنید.... مطمئنم که کمودو با خروج شما از دایره کاربرانش ضرر مالی نمیکنه....
ولی اگر همچنان قصد استفاده از کمودو را دارید و اگر هم دچار مشکلی شدید میتونید اینجا مطرح کنید و اگر دوستان راه حلی به ذهنشون برسه لطف میکنند و اعلام میکنند. اگر هم مشکلاتتان حل نشد باز هم میتونید از کمودو دست بکشید... مثل آب خوردن.
من هم اصلا حال و حوصله بحثهای بچه گانه را ندارم....... اگر هم میام وقتم را اینجا خرج میکنم دلم میخواد شاهد بحثهای مفید باشم.... مفید بودن این بحثها هم این میتونه باشه که شما بیاید به صورت دقیق مسئله را مطرح بکنید و نه اینکه اول یه چیزی بگید و بعد هم بفرمایید یادم نمیاد .... من هم که برای اینکه اطلاعاتی کسب کنم سوالمو پرسیدم و شما هی طفره میرید ..... من دلم میخواد بدونم اگر مخرب از سد آنتی ویروس رد شده چطوری تونسته از دیفنس و سندباکس رد بشه..... من هم اصلا نمیگم که این امر امکان پذیر نیست. ولی دلم میخواد اگر دارم بحثی میکنم در نهایت چیزی نصیبم بشه و به درد من و سایر دوستان بخوره...... ولی گفتگو داره به سمتی میره که هیچ چیز مفیدی از توش در نمیاد...... نهایتش هم میشه====> خاک تو سر کمودو.
عزیزم ما یک آنتی ویروس نصب میکنیم که ازش استفاده بکنیم. اگر به نظر شما خاک را باید بریزند روی سر کمودو، من به شما دوستانه پیشنهاد میکنم که روی سیستمتون Uninstall را بکوبید روی سر کمودو. معطل نکنید.
پیروز باشید![]()