ممنون
ولی اگه بجای k مثلا 0 قرار بدیم تابع ما به صورتدر میاد که تابعی پیوسته است!!!
من این سوالو تو یه کتاب تست خوندم ، تو جوابش نوشته ، در این چندجمله ای نباید همزمانو
برقرار باشند.... جوابش رو هم آورده
......
حالا من علتشو نمیفهمم......![]()
ممنون
ولی اگه بجای k مثلا 0 قرار بدیم تابع ما به صورتدر میاد که تابعی پیوسته است!!!
من این سوالو تو یه کتاب تست خوندم ، تو جوابش نوشته ، در این چندجمله ای نباید همزمانو
برقرار باشند.... جوابش رو هم آورده
......
حالا من علتشو نمیفهمم......![]()
Last edited by Headphone; 23-07-2011 at 15:27.
تابع رادیکال به شرطی پیوسته است که عبارت داخل اون به ازای جمیع مقادیر مثبت باشه. تابع 4x فقط به ازای x>0 مثبته و بنابراین تابعدر کل اعداد حقیقی پیوسته نیست و در X<0 چون مقدار زیر رادیکال منفیه بنابراین تابع مقدار تعریف نشده داره.
با این شرط دو محدوده برای k به دست میآد. خود مقدار k هم باید حتما مثبت باشه چون همونطور که میدونیم علامت ضریب جمله ی x^2 تعیین کننده ی علامت کل تابع در عبارات درجه 2 ایست که ریشه ندارند. اگر ضریب عبارت x^2 مثبت باشه، کل تابع در محدوده بالای محور xها قرار میگیره و اگه ضریب x^2 منفی باشه، کل تابع منفیه. با اعمال شرط دوم یکی از محدوده ها غیر قابل قبول خواهد بود.اینکه باید دلتا منفی یا صفر باشه به دلیل اینه که تابع درجه ی 2 ی ما که در زیر رادیکال قرار داره دارای ریشه ی ساده (ریشه ی غیر مضاعف) نباشه. چون ریشه در هر تابع، نمایانگر تغییر علامت مقدار تابع قبل و بعد از نقطه ی ریشه خواهد بود. من هم در پست قبلی روی همین حساب دلتا رو منفی قرار دادم.
نقل از خودم:
به نظرم جوابی که در پست قبلی به دست آوردم درسته و کتاب تست شما غلط تایپی داشته و 2 رو اشتباها 2- نوشته.باید دلتای عبارت زیر رادیکال همواره کوچکتر مساوی با صفر باشه و ضمنا خود k هم عددی مثبت باشه تا عبارت درجه ی 2 زیر رادیکال همواره در بالای محور xها باشه.
موفق باشین.
90/5/1
آره شما درست میگید
ولی برای ما اومدن کتاب حسابان رو عوض کردن ، در نتیجه بعضی از تعریف ها عوض شده ، مثلاهمون تابعچون به ازای x<0 تعریف نشده ، پس نمیتونیم در مورد حد چپش صحبت کنیم و منظور از حد در این تابع همون حد راسته !!
پیوستگی هم همینطور ! تابع
به ازای نقاط دامنه اش پیوسته است
کلا زدن داغون کردن ریاضیات مارو!!
ممنون از این که وقت با ارزشتون رو صرف جواب دادن به سوال من کردید![]()
من نمیدونم جاش اینجا هست یا نه، در هر حال یه سوالی دارم. میدونیم که باقیمونده چندجمله ای به دوجمله ای بدون انجام عمل تقسیم، رو باید با پیدا کردن ریشه های دوجمله ای و جایگذاریشون تو چندجمله ای بدست بیاریم. حالا سوال من اینه که این روش چجوری بوجود اومده و چجوری رسیدن به این نکته؟ در واقع نحوه اثبات این قضیه رو میخوام.
با سلام
اثبات سختی ندارد. فرض کنید که چند جمله ای p را بر دو جمله ای q تقسیم کرده ایم و خارج قسمت s و باقی مانده ی r به دست آمده باشد؛ بنابر این p=qs+r، حال اگر ریشه ی دو جمله ای را در این تساوی - و به صورت دقیق تر، در این اتحاد - قرار دهید، طرف راست، r - که یک عدد است - و طرف دیگر، مقدار p به ازای ریشه ی چند جمله ای به دست می آید، زیرا با این جایگذاری، مقدار qs صفر خواهد شد.
موفق باشید.
4 مرداد 1390
امروز کنکور کاردانی به کارشناسی داشتیم یه چندتا از سوالها رو از دوستان میپرسم اگه جواب بدن ممنون میشم.
1-دامنه ی این تابع را تعیین کنید.
2-تابع داده شده در چه محدوده ای معکوس پذیر است و معکوس ان کدام است.
فعلا اینها رو یادم میاد بازم یادم اومد میزارم دمتون گرم ممنون
Last edited by hts1369; 28-07-2011 at 13:44.
با سلام ، می خواستم بدونم spray در ریاضی به چه معناست ؟
Last edited by eli*; 03-08-2011 at 12:49.
درود
دوستان بنده میخوام بدونم با استفاده از چه روشی میشه معادله بهترین صفحه بین 4 نقطه (که روی یک صفحه نیستن) رو بدست آورد. منظور بهترین صفحه ای است که کمترین فاصله از نقاط را داشته باشد.
لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر.
سلام دوستان
من 20 تا معادله دیفرانسیل دارم که حلشو نیاز دارم خیلی هم نیاز دارم اما از بچه های خودمون کسی نمی تونه حلشون کنه ( رشتم عمرانه)
شما نرم افزاری سایتی چیزی که بتونید باهاش اینا رو حل کنید و بهم بدین سراغ دارین ؟
البته مسیر حلش رو هم می خوام هااااااا wolfarmalpha مسیر حلش رو نمیده
همشون مرتبه اول هستن و 3 4 تاشون مرتبه دوم
سلام
دوستان من دنبال اثبات قضیه کوشی ریمان از راه قطبی هستم.تو کتابا فقط اثبات دکارتیش هست.ممنون میشم اگه کمکم کنید.
هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)