تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 356 از 492 اولاول ... 256306346352353354355356357358359360366406456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,551 به 3,560 از 4911

نام تاپيک: اتاق ریاضیات(طرح سؤالات)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Headphone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    -.-

پيش فرض

باید دلتای عبارت زیر رادیکال همواره کوچکتر مساوی با صفر باشه و ضمنا خود k هم عددی مثبت باشه تا عبارت درجه ی 2 زیر رادیکال همواره در بالای محور xها باشه. بنابراین داریم:

موفق باشین.
    90/5/1
    ممنون

ولی اگه بجای k مثلا 0 قرار بدیم تابع ما به صورت در میاد که تابعی پیوسته است!!!

من این سوالو تو یه کتاب تست خوندم ، تو جوابش نوشته ، در این چندجمله ای نباید همزمان و برقرار باشند.... جوابش رو هم آورده ......

حالا من علتشو نمیفهمم......
    Last edited by Headphone; 23-07-2011 at 15:27.

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

ممنون

ولی اگه بجای k مثلا 0 قرار بدیم تابع ما به صورت در میاد که تابعی پیوسته است!!!
    تابع رادیکال به شرطی پیوسته است که عبارت داخل اون به ازای جمیع مقادیر مثبت باشه. تابع 4x فقط به ازای x>0 مثبته و بنابراین تابع در کل اعداد حقیقی پیوسته نیست و در X<0 چون مقدار زیر رادیکال منفیه بنابراین تابع مقدار تعریف نشده داره.

من این سوالو تو یه کتاب تست خوندم ، تو جوابش نوشته ، در این چندجمله ای نباید همزمان و برقرار باشند.... جوابش رو هم آورده ......

حالا من علتشو نمیفهمم......
    اینکه باید دلتا منفی یا صفر باشه به دلیل اینه که تابع درجه ی 2 ی ما که در زیر رادیکال قرار داره دارای ریشه ی ساده (ریشه ی غیر مضاعف) نباشه. چون ریشه در هر تابع، نمایانگر تغییر علامت مقدار تابع قبل و بعد از نقطه ی ریشه خواهد بود. من هم در پست قبلی روی همین حساب دلتا رو منفی قرار دادم.

با این شرط دو محدوده برای k به دست میآد. خود مقدار k هم باید حتما مثبت باشه چون همونطور که میدونیم علامت ضریب جمله ی x^2 تعیین کننده ی علامت کل تابع در عبارات درجه 2 ایست که ریشه ندارند. اگر ضریب عبارت x^2 مثبت باشه، کل تابع در محدوده بالای محور xها قرار میگیره و اگه ضریب x^2 منفی باشه، کل تابع منفیه. با اعمال شرط دوم یکی از محدوده ها غیر قابل قبول خواهد بود.

نقل از خودم:
    باید دلتای عبارت زیر رادیکال همواره کوچکتر مساوی با صفر باشه و ضمنا خود k هم عددی مثبت باشه تا عبارت درجه ی 2 زیر رادیکال همواره در بالای محور xها باشه.
    به نظرم جوابی که در پست قبلی به دست آوردم درسته و کتاب تست شما غلط تایپی داشته و 2 رو اشتباها 2- نوشته.

موفق باشین.
    90/5/1

3. 4 کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Headphone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    -.-

پيش فرض

آره شما درست میگید

ولی برای ما اومدن کتاب حسابان رو عوض کردن ، در نتیجه بعضی از تعریف ها عوض شده ، مثلاهمون تابع چون به ازای x<0 تعریف نشده ، پس نمیتونیم در مورد حد چپش صحبت کنیم و منظور از حد در این تابع همون حد راسته !! پیوستگی هم همینطور ! تابع به ازای نقاط دامنه اش پیوسته است

کلا زدن داغون کردن ریاضیات مارو!!

ممنون از این که وقت با ارزشتون رو صرف جواب دادن به سوال من کردید

5. این کاربر از Headphone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من نمیدونم جاش اینجا هست یا نه، در هر حال یه سوالی دارم. میدونیم که باقیمونده چندجمله ای به دوجمله ای بدون انجام عمل تقسیم، رو باید با پیدا کردن ریشه های دوجمله ای و جایگذاریشون تو چندجمله ای بدست بیاریم. حالا سوال من اینه که این روش چجوری بوجود اومده و چجوری رسیدن به این نکته؟ در واقع نحوه اثبات این قضیه رو میخوام.

حـــــرفـه ای mofidy1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

من نمیدونم جاش اینجا هست یا نه، در هر حال یه سوالی دارم. میدونیم که باقیمونده چندجمله ای به دوجمله ای بدون انجام عمل تقسیم، رو باید با پیدا کردن ریشه های دوجمله ای و جایگذاریشون تو چندجمله ای بدست بیاریم. حالا سوال من اینه که این روش چجوری بوجود اومده و چجوری رسیدن به این نکته؟ در واقع نحوه اثبات این قضیه رو میخوام.
    با سلام

اثبات سختی ندارد. فرض کنید که چند جمله ای p را بر دو جمله ای q تقسیم کرده ایم و خارج قسمت s و باقی مانده ی r به دست آمده باشد؛ بنابر این p=qs+r، حال اگر ریشه ی دو جمله ای را در این تساوی - و به صورت دقیق تر، در این اتحاد - قرار دهید، طرف راست، r - که یک عدد است - و طرف دیگر، مقدار p به ازای ریشه ی چند جمله ای به دست می آید، زیرا با این جایگذاری، مقدار qs صفر خواهد شد.

موفق باشید.

4 مرداد 1390

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

امروز کنکور کاردانی به کارشناسی داشتیم یه چندتا از سوالها رو از دوستان میپرسم اگه جواب بدن ممنون میشم.
    1-دامنه ی این تابع را تعیین کنید.
    2-تابع داده شده در چه محدوده ای معکوس پذیر است و معکوس ان کدام است.
    فعلا اینها رو یادم میاد بازم یادم اومد میزارم دمتون گرم ممنون
    Last edited by hts1369; 28-07-2011 at 13:44.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام ، می خواستم بدونم spray در ریاضی به چه معناست ؟
    Last edited by eli*; 03-08-2011 at 12:49.

اگه نباشه جاش خالی می مونه aqronis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

درود
    دوستان بنده میخوام بدونم با استفاده از چه روشی میشه معادله بهترین صفحه بین 4 نقطه (که روی یک صفحه نیستن) رو بدست آورد. منظور بهترین صفحه ای است که کمترین فاصله از نقاط را داشته باشد.
    لطفا راهنمایی کنید.
    با تشکر.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان

من 20 تا معادله دیفرانسیل دارم که حلشو نیاز دارم خیلی هم نیاز دارم اما از بچه های خودمون کسی نمی تونه حلشون کنه ( رشتم عمرانه)
    شما نرم افزاری سایتی چیزی که بتونید باهاش اینا رو حل کنید و بهم بدین سراغ دارین ؟
    البته مسیر حلش رو هم می خوام هااااااا wolfarmalpha مسیر حلش رو نمیده

همشون مرتبه اول هستن و 3 4 تاشون مرتبه دوم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان من دنبال اثبات قضیه کوشی ریمان از راه قطبی هستم.تو کتابا فقط اثبات دکارتیش هست.ممنون میشم اگه کمکم کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •