پچ خوده کونامی کامل هست؟؟؟
همچیو درست میکنه؟؟؟
پچ خوده کونامی کامل هست؟؟؟
همچیو درست میکنه؟؟؟
یه چیز احمقانه...راموس رو هم بصورت سرجیو هم سرخیو تلفظ می کنه...بالاخره کدوم؟!!
من patch 0.1 رو دانلود و نصب کردم و عالی بود...فقط هنوز هم تیم هایی هستند که لباساشون کامل نیست...مخصوصا تیم های ملی...این patch 0.2 این هارو هم درست میکنه؟
چه برتری هایی نسبت به 0.1 داره؟
اگه میشه زودتر راهنمایی کنید.
اقا این پچ رو دان کنی مشکل 1 تا 3 شما حل میشه.
با تشکر از اقای dverbame
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها بازی امروز دست من رسید
یه مورد عجیب اینکه چرا کیفیت چمن اینقدر پایین هستش ؟؟ برای من اینطوریه یا برای همه ؟ ؟
در مورد استادیوم ها هم چرا استادیوم های معروف تو بازی نیستند ؟ یعنی من قسمت استادیوم ادیتور که میرم سر جمع 14 تا
استادیوم هستش تو اون قسمت برای ادیت کردن ؟؟؟؟ برای همه اینطوری هستش یا بازی من این اشکال رو داره ؟؟؟
در مورد این اپدیت خود کونامی هم نصب نشد برای من همون ارور معروف ویندوز اینستالر رو داد من از پرشیا استور گرفتم بازی رو ؟
یعنی اینا سورس بازی رو تغییر دادن که اپدیت نمیشه کرد ؟ راهی برای نصب این اپدیت وجود داره ؟
من که تو نسخه اصلی بودن بازی شک دارم فککر میکنم کونامی همه رو سر کار گذاشته ولی اگه نسخه اصلی باشه و این مشکلات رو داشته باشه یعنی کونامی رسما قبر خودش رو کنده
شماره 4 رو چطوری حل کنم ؟آقا این پچ رو دان کنی مشکل 1 تا 3 شما حل میشه.
با تشکر از اقای dverbame
2 صفحه پیش گزارش گر انگلیسی رو گذاشتم. صفحه پیش هم پچ بوندسلیگا!![]()
راستی یه مشکل دیگه ؟
اون اول بازی اون قسمت تنظیمات رو که میلری تا سیو شه برای همیشه نمی دونم چی رو اف کردم که تو بازی اون زیر اسم بازیکن ها رو که مینویسه از رادار حذف شده چطور میشه اونو بر گردوند ؟ اون اسم بازیکن ها که رو سرشون مینویسه رو هم اف کردم که می خوام برگردونم اونو چطور باید برگرداند ؟
---------- Post added at 04:48 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------
ببین قسمت مهم داشت یادم میرفت ؟
بچه ها اون تکنیک ها رو که میذاریم رو انالوگ من گذاشتم رو انالوگ و تعریف کردم ام تو بازی که میزنم عمل نمیکنه یعنی با انالوگ فقط این طرف اون طرف میره ؟
یکی یه عکس از قسمت تنظیمات دسته بازی که این انالوگ رو تعریف کرده باشه میذاره تا منم مثل اون تنظیم کنم ؟
من از این بازی راضیم خیلی ام باهاش حال میکنممن هم فیفا رو بازی کردم هم peeees و جفتشم بهتره ولی pes یه چیز دیگه اس
![]()
دوست عزیز اینی که گفتی مشکلات ا تا 3 رو حل میکنه منظورت اینه که برای مثال پارت 1 مشکل 1 رو حل میکنه و ...
یا این سه تا پارت با هم و دنباله هم هستن که 3تاشون باید دان بشن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)