این آیمک جدید حداکثر تا 1 ماه دیگه ایران هست یا نه؟
من قصد خرید سری 2010 رو داشتم ولی الان خیلی وسوسه شدم که حتما سری 2011 رو بگیرم چون حتی اگه بیشتر هم هزینه کنم ازشش رو داره
این آیمک جدید حداکثر تا 1 ماه دیگه ایران هست یا نه؟
من قصد خرید سری 2010 رو داشتم ولی الان خیلی وسوسه شدم که حتما سری 2011 رو بگیرم چون حتی اگه بیشتر هم هزینه کنم ازشش رو داره
AMD بد جیفورسو از اپل انداخته بیرون ها . کاش توی CPU هم یه خودی نشون بده .
تا یه هفته دیگه می شه پیدا کرد
اما لاقل تا 2 ماه دیگه قیمتش به سبک مهتکران ایرانی بالاست
تازه الان که سری جدید داره میاد مدل 2010 هم گرون تر می شه
اما شک نکن که ارزش داره هم صبر کنی هم هزینه ی بیشتری واسه 2011 بدی
می بینم که همه تون اتحاد رو منحل شده می پندارین!!!
شنبه قراره طرف بگه که آیا با قیمت بین 2400 تا 2500 می ده یا نه
البته چون بد حساب شده بهتره روش حساب نکنیم که اگه نشد پا نخوریم
و از اونجایی که می دونم هیچ کدوم از ما نه می خواد پول زور بده و نه می خواد تا 2 ماه دیگه صبر کنه بهتره فعلا برگردیم سر پلن اول و سعی کنیم 10 نفر رو جمع کنیم که اگه نشد 2500 بگیریم لاقل بتونیم 2600 بگیریم
بعضی ها که خودشون می دونن کی!!! تا الان اصلا هم کاری نکردن با گروه
من نه نا امید شدم نه کم آوردم، اما یه نفره نمی شه
از الان گفته باشم هم کاری نکردین باید پی 300 / 400 هزار تومان گرون تر رو به تنتون چی ؟؟؟
بمالین !
ایشاالله همیشه خوش خبر باشی
چه جور بشه چه نشه حتما خیری توش بوده، خدا بزرگه تا ببینیم چی پیش میاد.
این گروه که من می بینم بعضیاشون انگاری اصلا یادشون رفته که می خواستن لپ تاپ بگیرن حالا....![]()
یادشون نرفته اما صبرشون لبریز شد. من فقط تو این 1 ماه همون قد که قرار بود بمونه تو جیبم پول موبایل و اس ام اس و اینترنت و برق pc دادم با این وضع هدفمندی! حالا وقتی که تلف شد و بی خیال! همونایی که به ما گفتن بعضیا که خودشون میدونن!!! یادشون رفته که پیغام خصوصی میدادن که هیچ امیدی به این گروه تشکیل دادنا نیست و موقع عمل جا میزنن و امیدوار نباش که بعدا حالت گرفته نشه. من همون روز اول که مهرداد گفت 2450 باهاش هماهنگ کردم که صبحش برم اما بازم به احترام همونایی که به ما میگن بعضیا که خودشون میدونن!!! 4 روز هم صبر کردم که طرف بفرسته واسشون اما خوب اون طرف جا زد که مثل این که مقصر این هم ماییم! پس نتیجه میگیریم منی که به خاطر کسایی که الان بهم میگن بعضیا که خودشون میدونن!!! این همه صبر کردم الان 300 تومن رفته تو پاچم چون با اون طرف واسه 2450 هماهنگ کرده بودم که برم ولی نرفتم که اون آقا واسه بقیه بچه ها بفرسته به همون قیمت چون اگه ما میخریدیم اون طرف دیگه نمیفرستاد واسه بقیه دوستان! من انقدر از این بعضیا که خودشون میدونن!!! تو زندگیم شنیدم که واسم عادی شده. رسمشه که احترام و با بی احترامی جواب بدیم! درضمن یادمم نبود واسه مبلغی که خریدم باید به عالم و آدم جواب پس بدم وگرنه اصلا نمیگفتم که خریدم! اونی که به ما میگی بعضیا که خودشون میدونن!!! این رسمش نبود! امیدوارم گروه تشکیل بشه و خرید گروهی انجام بشه. والا بخدا ما هم خوشحال میشیم پولی که انقدر با زحمت بدست اومده تو جیب یه مشت آدم بی وجدان نره.
به نظر من منظور سعید شما نبودید اونایی بود که اومدن تو گروه ولی بعد کنار کشیدن، شما که تو این مدت میومدی یه نظر و همفکری می دادی.
اقا سعید هم دفعه پیش از رو خیر خواهی بود که گفتن یه نفر اول بگیره اگه مشکلی نبود بقیه هم بگیرن اخه واقعا اون موقع قیمت داده شده یکم شک برانگیز بود.
دفعه قبل که نشد انشاالله این دفعه بشه و بچه ها جمع شن تا حداقل تعداد مون به حد نصاب برسه
تابلو اصلا منظورم تو نبودی که خودتو لو دادی
وگرنه همون اولش بهت نمی گفتم کار خوبی کردی خریدی
همون طور که به تو گفتم دل خوش نکن به بقیه هم گفتم
در ضمن واقعا فکر کردی همون روز می رفتی طرف به 2450 بهت می داد؟
از اولش هیچکی به اندازه ی تو همکاری نکرد، ولی مطمئن باش اینقده رک هستم که اگه از کارت خوشم نمیومد خیلی راحت بهت می گفتم
خود منم گروهو بی خیال شده بودم اما دیروز 5 تا پیام خصوصی داشتم که گروه از هم پاشید یا برنامه ی دیگه ای هست
دیگه بقیش نیاز به توضیح نداره
ای بابا
هدف ما از جمع شدن تو این فروم مجازی دوستیه نه کینه و تیکه انداختن
من امروز با طرف حرف زدم گفت ایشالا هفته بعد بهت خبر میدم،فعلا اجازه فروش اپل رو نمیدن به ما
در ضمن قیمت های بازار پایتخت و رضا دوباره رفت روش!![]()
ایشالا که گروه تشکیل شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)