تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 356 از 500 اولاول ... 256306346352353354355356357358359360366406456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,551 به 3,560 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

این آیمک جدید حداکثر تا 1 ماه دیگه ایران هست یا نه؟
    من قصد خرید سری 2010 رو داشتم ولی الان خیلی وسوسه شدم که حتما سری 2011 رو بگیرم چون حتی اگه بیشتر هم هزینه کنم ازشش رو داره

آخر فروم باز mojtabaalemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

AMD بد جیفورسو از اپل انداخته بیرون ها . کاش توی CPU هم یه خودی نشون بده .

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این آیمک جدید حداکثر تا 1 ماه دیگه ایران هست یا نه؟
    من قصد خرید سری 2010 رو داشتم ولی الان خیلی وسوسه شدم که حتما سری 2011 رو بگیرم چون حتی اگه بیشتر هم هزینه کنم ارزشش رو داره
    تا یه هفته دیگه می شه پیدا کرد
    اما لاقل تا 2 ماه دیگه قیمتش به سبک مهتکران ایرانی بالاست
    تازه الان که سری جدید داره میاد مدل 2010 هم گرون تر می شه
    اما شک نکن که ارزش داره هم صبر کنی هم هزینه ی بیشتری واسه 2011 بدی

4. 2 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

می بینم که همه تون اتحاد رو منحل شده می پندارین!!!
    شنبه قراره طرف بگه که آیا با قیمت بین 2400 تا 2500 می ده یا نه
    البته چون بد حساب شده بهتره روش حساب نکنیم که اگه نشد پا نخوریم
    و از اونجایی که می دونم هیچ کدوم از ما نه می خواد پول زور بده و نه می خواد تا 2 ماه دیگه صبر کنه بهتره فعلا برگردیم سر پلن اول و سعی کنیم 10 نفر رو جمع کنیم که اگه نشد 2500 بگیریم لاقل بتونیم 2600 بگیریم
    بعضی ها که خودشون می دونن کی!!! تا الان اصلا هم کاری نکردن با گروه
    من نه نا امید شدم نه کم آوردم، اما یه نفره نمی شه
    از الان گفته باشم هم کاری نکردین باید پی 300 / 400 هزار تومان گرون تر رو به تنتون چی ؟؟؟
    بمالین !

6. 4 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

می بینم که همه تون اتحاد رو منحل شده می پندارین!!!
    شنبه قراره طرف بگه که آیا با قیمت بین 2400 تا 2500 می ده یا نه
    البته چون بد حساب شده بهتره روش حساب نکنیم که اگه نشد پا نخوریم
    و از اونجایی که می دونم هیچ کدوم از ما نه می خواد پول زور بده و نه می خواد تا 2 ماه دیگه صبر کنه بهتره فعلا برگردیم سر پلن اول و سعی کنیم 10 نفر رو جمع کنیم که اگه نشد 2500 بگیریم لاقل بتونیم 2600 بگیریم
    بعضی ها که خودشون می دونن کی!!! تا الان اصلا هم کاری نکردن با گروه
    من نه نا امید شدم نه کم آوردم، اما یه نفره نمی شه
    از الان گفته باشم هم کاری نکردین باید پی 300 / 400 هزار تومان گرون تر رو به تنتون چی ؟؟؟
    بمالین !
    ایشاالله همیشه خوش خبر باشی
    چه جور بشه چه نشه حتما خیری توش بوده، خدا بزرگه تا ببینیم چی پیش میاد.
    این گروه که من می بینم بعضیاشون انگاری اصلا یادشون رفته که می خواستن لپ تاپ بگیرن حالا....

8. 2 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mjos69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ایشاالله همیشه خوش خبر باشی
    چه جور بشه چه نشه حتما خیری توش بوده، خدا بزرگه تا ببینیم چی پیش میاد.
    این گروه که من می بینم بعضیاشون انگاری اصلا یادشون رفته که می خواستن لپ تاپ بگیرن حالا....
    یادشون نرفته اما صبرشون لبریز شد. من فقط تو این 1 ماه همون قد که قرار بود بمونه تو جیبم پول موبایل و اس ام اس و اینترنت و برق pc دادم با این وضع هدفمندی! حالا وقتی که تلف شد و بی خیال! همونایی که به ما گفتن بعضیا که خودشون میدونن!!! یادشون رفته که پیغام خصوصی میدادن که هیچ امیدی به این گروه تشکیل دادنا نیست و موقع عمل جا میزنن و امیدوار نباش که بعدا حالت گرفته نشه. من همون روز اول که مهرداد گفت 2450 باهاش هماهنگ کردم که صبحش برم اما بازم به احترام همونایی که به ما میگن بعضیا که خودشون میدونن!!! 4 روز هم صبر کردم که طرف بفرسته واسشون اما خوب اون طرف جا زد که مثل این که مقصر این هم ماییم! پس نتیجه میگیریم منی که به خاطر کسایی که الان بهم میگن بعضیا که خودشون میدونن!!! این همه صبر کردم الان 300 تومن رفته تو پاچم چون با اون طرف واسه 2450 هماهنگ کرده بودم که برم ولی نرفتم که اون آقا واسه بقیه بچه ها بفرسته به همون قیمت چون اگه ما میخریدیم اون طرف دیگه نمیفرستاد واسه بقیه دوستان! من انقدر از این بعضیا که خودشون میدونن!!! تو زندگیم شنیدم که واسم عادی شده. رسمشه که احترام و با بی احترامی جواب بدیم! درضمن یادمم نبود واسه مبلغی که خریدم باید به عالم و آدم جواب پس بدم وگرنه اصلا نمیگفتم که خریدم! اونی که به ما میگی بعضیا که خودشون میدونن!!! این رسمش نبود! امیدوارم گروه تشکیل بشه و خرید گروهی انجام بشه. والا بخدا ما هم خوشحال میشیم پولی که انقدر با زحمت بدست اومده تو جیب یه مشت آدم بی وجدان نره.

10. 2 کاربر از mjos69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

یادشون نرفته اما صبرشون لبریز شد. من فقط تو این 1 ماه همون قد که قرار بود بمونه تو جیبم پول موبایل و اس ام اس و اینترنت و برق pc دادم با این وضع هدفمندی! حالا وقتی که تلف شد و بی خیال! همونایی که به ما گفتن بعضیا که ........
    به نظر من منظور سعید شما نبودید اونایی بود که اومدن تو گروه ولی بعد کنار کشیدن، شما که تو این مدت میومدی یه نظر و همفکری می دادی.
    اقا سعید هم دفعه پیش از رو خیر خواهی بود که گفتن یه نفر اول بگیره اگه مشکلی نبود بقیه هم بگیرن اخه واقعا اون موقع قیمت داده شده یکم شک برانگیز بود.
    دفعه قبل که نشد انشاالله این دفعه بشه و بچه ها جمع شن تا حداقل تعداد مون به حد نصاب برسه

12. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یادشون نرفته اما صبرشون لبریز شد. من فقط تو این 1 ماه همون قد که قرار بود بمونه تو جیبم پول موبایل و اس ام اس و اینترنت و برق pc دادم با این وضع هدفمندی! حالا وقتی که تلف شد و بی خیال! همونایی که به ما گفتن بعضیا که خودشون میدونن!!! یادشون رفته که پیغام خصوصی میدادن که هیچ امیدی به این گروه تشکیل دادنا نیست و موقع عمل جا میزنن و امیدوار نباش که بعدا حالت گرفته نشه. من همون روز اول که مهرداد گفت 2450 باهاش هماهنگ کردم که صبحش برم اما بازم به احترام همونایی که به ما میگن بعضیا که خودشون میدونن!!! 4 روز هم صبر کردم که طرف بفرسته واسشون اما خوب اون طرف جا زد که مثل این که مقصر این هم ماییم! پس نتیجه میگیریم منی که به خاطر کسایی که الان بهم میگن بعضیا که خودشون میدونن!!! این همه صبر کردم الان 300 تومن رفته تو پاچم چون با اون طرف واسه 2450 هماهنگ کرده بودم که برم ولی نرفتم که اون آقا واسه بقیه بچه ها بفرسته به همون قیمت چون اگه ما میخریدیم اون طرف دیگه نمیفرستاد واسه بقیه دوستان! من انقدر از این بعضیا که خودشون میدونن!!! تو زندگیم شنیدم که واسم عادی شده. رسمشه که احترام و با بی احترامی جواب بدیم! درضمن یادمم نبود واسه مبلغی که خریدم باید به عالم و آدم جواب پس بدم وگرنه اصلا نمیگفتم که خریدم! اونی که به ما میگی بعضیا که خودشون میدونن!!! این رسمش نبود! امیدوارم گروه تشکیل بشه و خرید گروهی انجام بشه. والا بخدا ما هم خوشحال میشیم پولی که انقدر با زحمت بدست اومده تو جیب یه مشت آدم بی وجدان نره.
    تابلو اصلا منظورم تو نبودی که خودتو لو دادی
    وگرنه همون اولش بهت نمی گفتم کار خوبی کردی خریدی
    همون طور که به تو گفتم دل خوش نکن به بقیه هم گفتم
    در ضمن واقعا فکر کردی همون روز می رفتی طرف به 2450 بهت می داد؟
    از اولش هیچکی به اندازه ی تو همکاری نکرد، ولی مطمئن باش اینقده رک هستم که اگه از کارت خوشم نمیومد خیلی راحت بهت می گفتم
    خود منم گروهو بی خیال شده بودم اما دیروز 5 تا پیام خصوصی داشتم که گروه از هم پاشید یا برنامه ی دیگه ای هست
    دیگه بقیش نیاز به توضیح نداره

14. 2 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه redboy444's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ای بابا
    هدف ما از جمع شدن تو این فروم مجازی دوستیه نه کینه و تیکه انداختن
    من امروز با طرف حرف زدم گفت ایشالا هفته بعد بهت خبر میدم،فعلا اجازه فروش اپل رو نمیدن به ما
    در ضمن قیمت های بازار پایتخت و رضا دوباره رفت روش!

16. 3 کاربر از redboy444 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mjos69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تابلو اصلا منظورم تو نبودی که خودتو لو دادی
    وگرنه همون اولش بهت نمی گفتم کار خوبی کردی خریدی
    همون طور که به تو گفتم دل خوش نکن به بقیه هم گفتم
    در ضمن واقعا فکر کردی همون روز می رفتی طرف به 2450 بهت می داد؟
    از اولش هیچکی به اندازه ی تو همکاری نکرد، ولی مطمئن باش اینقده رک هستم که اگه از کارت خوشم نمیومد خیلی راحت بهت می گفتم
    خود منم گروهو بی خیال شده بودم اما دیروز 5 تا پیام خصوصی داشتم که گروه از هم پاشید یا برنامه ی دیگه ای هست
    دیگه بقیش نیاز به توضیح نداره
    ایشالا که گروه تشکیل شه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •