مرسی دوست من
سوال دیگهای که داشتم اینه که اکثر مودم ها توی مشخصاتشون برای upstream زده 1Mbps
آیا این به این معنیه که شما سرعت آپلود بالاتر از 1 مگ نمیتونی داشته باشی؟
و اگه اینطوره آیا مودمی هست که روی نرخ بالاتری محدود شده باشه؟
مرسی دوست من
سوال دیگهای که داشتم اینه که اکثر مودم ها توی مشخصاتشون برای upstream زده 1Mbps
آیا این به این معنیه که شما سرعت آپلود بالاتر از 1 مگ نمیتونی داشته باشی؟
و اگه اینطوره آیا مودمی هست که روی نرخ بالاتری محدود شده باشه؟
به مودم ربطى نداره. ADSL2 تو ايده آل ترین حالت (يعنى با مركز مخابرات همسايه ديوار به ديوار باشين) حداکثر سرعت آپلود 1Mbps و حدكثر سرعت دانلود 24Mbps هست.
من خودم تا به حال پرینترم رو به مودم وصل نکرد ولی چندتا لینک برات میزارم شاید کمکت کنه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست من
میشه بفرماییید چه طوری Stream رو موبایل انجام میدید ؟
مثلا من میخوام که از طریق هارد لپ تاپ بوسیه مودم 8968 رو موبایلم اهگ یا فیلم پخش کنم... چطوری اینکارو میکنید ؟
سلام
کسی تجربه ای از مودم های tplink داره؟ میخواستم بدونم این مودم ها چطور هستن از همه لحاظ(آنتن دهی ، کیفیت ، سرعت ، داغ کردن)
این مودم های TP-Link Wireless N ADSL2+ Modem Router TD-W8151N و TP-Link 150Mbps Wireless N ADSL2+ Modem Router TD-W8951ND چه فرقی دارن با هم؟
الان یک مودم dlink 2730U دارم که بعد از یک ساعت کار کردن به دلیل داغ شدن از کار میوفته و باید بذاری 4 5 ساعت دیگه شاید کار کنهاعصاب نذاشته واسم
سلام
بهترین مودم تا رنج 160 چیه؟؟؟
میخوام کیفیت ساخت خوبی داشته باشه چون شاید 3-4 روز یا شاید هم یک هفته مداوم روشن باشه و هم زمان حداقل 3-4 تا دستگاه با wi-fi وصل ند!!!
داخل سایت ها که نگاه میکردم به این 3 مدل برخوردم:
1) 2750 d-link
2) tp-link w8960n
3)8968
به نظر شما کدوم از این ها بهتره؟؟؟؟
به جز اینا چه مدلی خوبه؟؟؟
Last edited by chealbar; 09-04-2014 at 20:21.
فیرمورشو آپدیت کردی ؟؟
با اپلیکیشن es file explorer. ميرم بخش lan(صفحه رو به چپ هل بدی میره) بعد اسکن رو میزنم.
تو کامپیوتر هم فولدری که فایلا توشه باید بری properties بعد از بخش share به صورت everyone شير كنى.
اقا این مودمای zyxel چطوره؟
سلام[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
این تنظیمات وایرلس مودم 8968 ورژن 1 و من چیکارش کنم اخرش نتونستم تنظیمش کنم یه راهنمایی اساسی کن قربونت وای فایو لازم دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)