تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 356 از 472 اولاول ... 256306346352353354355356357358359360366406456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,551 به 3,560 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

درود
    من و چراغ های سورن همین الان یهوئی

نور پائین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نور بالا

همین دیگه حرفی برام نمونده
    و موتور نه چندان با کیفیت ef7 (بعد از تعویض) (اگر ایران فرغون دزد توش گند نمی زد به نظرم واقعا یکی از بهترین موتور های تو کلاس خودش می تونست باشه ولی الان .....)

پ.ن: یک نگاه خریدارانه به پارس های جدید انداختم، ملت دارن از سر و کله هم میرن بالا واسه خرید همون پارس با 5 6 تومن بیشتر، یعنی شانس و حمایتی که ایران خودرو دزد داره اگه دوو موتورز داشت هیچ وقت نابود نمی شد، همون ماشین تو بازار رسیده به 37!!!!!!!!!! باور نمی کنم که یک تغییر کوچیک تو اطاق اینقدر تغییر در قیمت داشته باشه، یعنی واقعا تغییرات اطاقش اینقدر عالی هستش، واقعا خیلی جذاب نیستش
    Last edited by وحید گودرزی; 12-01-2015 at 23:36.

2. این کاربر از وحید گودرزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان

ما هم امروز سمند پایه گاز سوز بدون مالتی رو بهمون تحویل دادن

حدود 80 تا بیشتر نرفتم

یک صدای (شبیه غر غر) از داخل خود موتور میاد (وقتی گاز می دم و دور موتور بین 2 و 3 می رسه صدا میاد و خیلی قشنگ با میزان گاز دادن هماهنگ هست! و در حالت خلاص هم همین طوری هست)

به جز این صدا مورد نا مطلوب دیگه ای احساس نکردم

در ضمن خیلی این صدا هه واضح و بلند هست و با کم و زیاد کردن گاز، کم و زیاد می شه.

وقتی هم تو دنده هست یک صدای گرفته میاد که نمیدونم همون صدا هست یا از چیز دیگه ای...

خیلی ممنون می شم اگه راهنمایی کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام دوستان

امروز تعمیرکار زنگ زد گفت میخوای دیسک و صفحتم عوض کنم؟ گفتم نمیخواد من خرداد عوض کردم، گفت زیاد بره تا عیده، گفتم میام ببینم.

رفتم دیدم موتورو کلا باز کرده صندوق غقب و روی زمینو پر کرده دیدم صفحه 3 میلی متر داره گفتم نمیخواد عوض کنی پول ندارم بزا کار کنه
    *بنظرتون باید عوض بشه؟

ماشینو پنجشنبه داده بودم گفته بود شنبه بیا ببر حالا میگه آخر هفته!
    قبلا روغن موتورم کم میکرد به طوری که توی 5000 میکشید ته گیج مجبورمیشدم اضافه کنم.

*گفته بودم بعلاوه تسمه تایم به اونم یه نگاه بندازه. نمیدونم یعنی بخاطر اون باید کل موتورو باز میکرد؟!

من فقط دیدم سوپاپ جدید گرفته بود و سیلندرو برده بود تراشکاری.
    برگشته میگه هزینه خرید قطعاتت میشه ( یک میلیون و ششصد ) مخم صوت کشید گفتم مگه چی خریدی یچیزایی گفت که من زیاد سردرنیوردم. تازه این فقط پول قطعاته و دستمزد خودش نیست.

• دوستان من زیاد سردرنیارم اما واقعا هزینه تعمیر روغن سوزی ماشین و خرابی ناشی از پارگی تسمه تایم 1.600.000 میشه؟ اجرت تعمیرش چقدر میشه؟
    • من دانشجوام و دستم تنگه، آیا طرف راست میگه؟ هزینش همنقدر میشه؟

به درخواست دوستان عکس از تسمه تایم جدید که قراره نصب بشه

روش زده آلمانیه. گفت 120 کارمیکنه با ضمانت تا 80 تا. چون از هزینه ای که گفت شوکه شدم یادم نمیاد قیمتشو چند گفت.

Last edited by arian989; 13-01-2015 at 00:31.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان

حدود 80 تا بیشتر نرفتم

یک صدای (شبیه غر غر) از داخل خود موتور میاد (وقتی گاز می دم و دور موتور بین 2 و 3 می رسه صدا میاد و خیلی قشنگ با میزان گاز دادن هماهنگ هست! و در حالت خلاص هم همین طوری هست)

در ضمن خیلی این صدا هه واضح و بلند هست و با کم و زیاد کردن گاز، کم و زیاد می شه.

وقتی هم تو دنده هست یک صدای گرفته میاد که نمیدونم همون صدا هست یا از چیز دیگه ای...

سلام
    موقعی که صدا میاد کاپوت رو بزن بالا. اگه صدا از سمت تسمه تایمه مشکلی نداره. بعد از یه مدت از بین میره. بخاطر سابیده شدن تسمه است. مال منم همین مشکل رو داشت. الان که آب بندی تموم شده اون صدا هم دیگه برطرف شده.

داره خودمونی میشه KOHGARD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

سلام دوستان

امروز تعمیرکار زنگ زد گفت میخوای دیسک و صفحتم عوض کنم؟ گفتم نمیخواد من خرداد عوض کردم، گفت زیاد بره تا عیده، گفتم میام ببینم...........چون از هزینه ای که گفت شوکه شدم یادم نمیاد قیمتشو چند گفت.

سلام
    دوست عزيز بهتربود كه ماشينتو مي بردي نمايندگي برات بازش مي كرد مگر اينكه تعميركار مورد اعتماد وآشنا داشته باشي ، بگذريم:
    براي قيمتي كه شما عنوان كردي بايد كارهاي ذيل رو برات انجام داده باشه ، پس اين موارد رو بپرس و قيمت ها رو برامون بنويس تا نتيجه معلوم بشه و حدود قيمت كلي كار دستت بياد:
    - تعويض چند تا سوپاپ و گايد ؟
    - قيمت كف تراشي سرسيلندر+سيت سوپاپ ها؟
    - قيمت تسمه تايم ؟
    - قيمت واشر سرسيلندر و پك واشرها؟
    - تعويض تسمه سفت كن و غلطك هاي مربوط به تسمه ها؟
    - قيمت روغن + فيلتر؟
    - قيمت تراشكاري بلوك سيلندر؟
    - تعويض ياتاقان ها و احتمالا پيستون ها و رينگ هاي آن؟
    - تعويض ميل سوپاپ ها؟
    - ساير قطعات ؟
    دستمزدها؟

7. 3 کاربر از KOHGARD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

درود

نور پائین

نور بالا

و موتور نه چندان با کیفیت ef7 (بعد از تعویض) (اگر ایران فرغون دزد توش گند نمی زد به نظرم واقعا یکی از بهترین موتور های تو کلاس خودش می تونست باشه ولی الان .....)

پ.ن: یک نگاه خریدارانه به پارس های جدید انداختم، ملت دارن از سر و کله هم میرن بالا واسه خرید همون پارس با 5 6 تومن بیشتر، یعنی شانس و حمایتی که ایران خودرو دزد داره اگه دوو موتورز داشت هیچ وقت نابود نمی شد، همون ماشین تو بازار رسیده به 37!!!!!!!!!! باور نمی کنم که یک تغییر کوچیک تو اطاق اینقدر تغییر در قیمت داشته باشه، یعنی واقعا تغییرات اطاقش اینقدر عالی هستش، واقعا خیلی جذاب نیستش
    وحيد خان اميدوارم كه يه شب بخوابي و فرشته مهربون چوبشو بزنه به ماشينت و ببينيم كه همه مشكلاتت حل شده واقعاً كه خجالت آوره با اين ماشين ساختنشون .
    والا پارس ها هم از همين خودروساز بيرون ميان و چندان برتري به اي اف7 ندارن باور كنيد شما بدشانسي آوردين وگرنه حالشو ميبردي .
    به هرحال بهتره كه اصلا اين ماشينو ردش كني بره و يه برند ديگه بگيري .
    خوش باشيد

9. این کاربر از KOHGARD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود

نور پائین

نور بالا

هنوزم پشنهاد میکنم بفروشید آقای گودرزی .

11. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان

حدود 80 تا بیشتر نرفتم

تو محدوده دور 2750 تا 3000 دقیقا یک ارتعاش خیلی شدید از موتور به تمام اطاق منتقل می شه، کاملا داشبورد و ستون عقب میلرزه و صدای شدید داره، دقیقا نمی دونم چی هستش، توی همون دور چه درجا باشه چه در حال حرکت، لرزش، ارتعاش و صدای شدیدی به اطاق منتقل می شه
    شما یا سایر دوستان همچین مشکلی رو دارید؟

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

وحيد خان اميدوارم كه يه شب بخوابي و فرشته مهربون چوبشو بزنه به ماشينت و ببينيم كه همه مشكلاتت حل شده واقعاً كه خجالت آوره با اين ماشين ساختنشون .
    والا پارس ها هم از همين خودروساز بيرون ميان و چندان برتري به اي اف7 ندارن باور كنيد شما بدشانسي آوردين وگرنه حالشو ميبردي .
    به هرحال بهتره كه اصلا اين ماشينو ردش كني بره و يه برند ديگه بگيري .
    خوش باشيد
    واقعا کاشکی این اتقاق می افتاد
    امروز نشستم توی یک تاکسی lx، از این ef های صفر که تازه تو تهران دارن میدن، با ef خودم مقایسه کردم، خیلی با ماشین من فرق داشتم، تقریبا می تونم بگم زمین تا زیر زمین با هم فرق داشتن، خیلی نرمتر و بی صداتر بود (البته راجع به این تاکسی ها شنیدم که خیلی وقته تو انبار ایران خودرو بودن، برای صادرات به سوریه، ولی بنا به دلایلی داخل عرضه شده، بگذریم) من الان گیج شدم، یعنی ef های شما هم اینطوری هست که من هر وقت اعتراض می کنم بعضی از دوستان شدیدا ناراحت می شن؟ دوستان واقعا با موتور ماشین من فرق داشت، واقعا فرق داشت، خودم الان هنگ کردم

هنوزم پشنهاد میکنم بفروشید آقای گودرزی .
    راستش خودم هم به این نتیجه رسیدم، ولی ضررم چی میشه و چی بگیرم

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

وحيدخان باوركن كه من باماشينم 22000تا راه رفتم و دقيقا نظير همين تاكسي كه تعريف ميكني هستش و توي ماشيناي هم رده خودش (پارس،رانا،206 .....) يه سرو گردن از همشون بالاتره .
    البته از ايرادات جزئي بايد چشم پوشي كرد (صداي رگلاتورگاز،صداي هيدروليك فرمان، صداي دور موتور توي رنجي كه گفتي)
    ايشالا شماهم يه تصميم قاطع بگير كه يا ردش كني بره يا حسابي رديفش كني و حالشو ببري.

15. این کاربر از KOHGARD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •