عارف لرستانی از «قهوه تلخ» میگوید: "بلد" برای من مرد
مدیری می گوید من به مردم قول داده بود
قرارداد عوامل سریال قهوه تلخ فسخ و کار به طور رسمی به پایان رسید
عارف لرستاني مي گويد: خاطره بلد الملك، شخصيت دوست داشتني «قهوه تلخ» را به طور كلي فراموش كرده است.
به گزارش اوج نيوز، حالا چند ماه از آن يك ماهي مي گذرد كه مهران مديري وعده داد مي آيد و سري جديد «قهوه تلخ» را روانه منازل مي كند.
چه اتفاقي افتاد؟ آيا ميان او و تهيه كنندگان پروژه اختلاف نظر شديد به وجود آمد؟ آيا ارشاد مجوز نداد و يا نه هيچكدام، خود مهران مديري آنطور كه شايعه شده دچار افسردگي شده و توانايي ادامه پروژه را نداشت؟
به سراغ عارف لرستاني رفتيم. او كه در سري قبلي به شخصيت محبوبي ميان مردم تبديل شد و آوايش و كلمات نقشش در هر كوي و برزن شنيده مي شد...هر چند امروز فراموش شده باشد.
از قهوه...
(نمي گذارد سوال تمام شود)به دين، به ايمان هيچ خبري ندارم، يا نه دارم اما جديد نيست.
مي شود باور نكنيم؟
خود داني. ما هم مثل مردم شايعات را شنيديم. عين مردم.هيچ بيشتر نمي دانيم.
تماسي از سوي تهيه كنندگان با شما نگرفتند؟
نه. نبود. همان روزي آنها را ديديم كه فسخ قرارداد شد.
كي بود دقيقا؟
20 آذر.
بعدش چي؟
هيچي. با عومل قراردادها فسخ شد و داستان به پايان رسيد. كار هم ادامه پيدا نمي كند.
پول چقدر گرفتيد؟
تقريبا 70 درصد را گرفتيم. بقيه اش را هم قرار است بهمن ماه بدهند.
بين بازيگران «قهوه تلخ» در روزهاي آخر بحث چه بود؟
خب، خيلي ناراحت بودند. خيلي.همه ما هم دنبال دلايل اين مساله بوديم.
مهران مديري چطور؟
او كه بدتر از همه ناراحت بود. همه اش مي گفت من به مردم قول دادم.بدجوري لطمه خورد.
خب!
شايعات درباره كار خيلي زياد شده بود. به لوكيشن مي رفتيم و مي آمديم اما كار جلو نمي رفت. يكي مي گفت كه ارشاد ديگر مجوز نمي دهد، ديگري بحث مالي را وسط مي كشيد. يكي ديگر مي گفت كه از قهوه شكايت شده است. برخي هم بودند كه مي گفتند چون قهوه به تهران جديد آمده است توقيف شد. من هم شخصا پيگير ماجرا نشدم.
خودت دلتنگ بلد الملك نشدي؟
چرا. خيلي زياد. هم دلم براي كار تنگ شده و نقش خودم. البته بگويم كه بلاد براي من مرد اما تا عمر دارم فراموشش نخواهم كرد.
برخورد مردم در اين مدت چطور بود؟
خب، در اين ماهها خيلي پيگير بودند. هر جا مي رفتيم،مرتب مورد سوال قرار مي گرفتيم. اين قدر توضيح داديم كه كه داريم كف و خون بالا مي آوريم.
اين سري جديدي چطور بود؟
خودم نديدم اما چون نسخه قاچاق وارد بازار شد، خيلي ها ديده بودند. دوستان هم مي گفتند بد نبوده است. تازه شنيدم كه سانسورش هم زياد بوده است.
گفتي بحث سياسي شايعه بوده كه داشته، چرا؟
نمي دانم. بر مي گردد به برداشت مخاطب. شايد بازبيني كه در ارشاد بوده، چنين برداشتي كرده است.