تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 356 از 380 اولاول ... 256306346352353354355356357358359360366 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,551 به 3,560 از 3796

نام تاپيک: سریال قهوه تلخ

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

خوب بالاخره قهموه تلخ کنسل شد

امير مهدي ژوله:ادامه توليد اين مجموعه در سال جاري غير ممكن است!

كافه سينما- امير مهدي ژوله امروز در مصاحبه با هفت صبح اعلام كرده احتمال ادامه ساخت اين مجموعه در سال جاري نزديك به صفر است.

ژوله در اين گفت و گو گفته: با توجه به اينكه نويسندگان اين مجموعه از جمله خشايار الوند و خودم درگير پروژه هاي ديگري شده ايم و خيلي از بازيگران سريال با بستن قرار داد به كارهاي ديگر پيوسته اند، جمع آوري گروه براي ادامه تصويربرداري در سال جاري غير ممكن است.

و تنها اتفاق ممكن كه در خصوص قهوه تلخ مي تواند رخ دهدا دادن مجوز به همان قسمت هايي است كه به صورت قاچاق وارد بازار شده اند و اگر سياست سازندگان به ادامه توليد اين مجموعه باشد اين اتفاق در سال اينده مي افتد.

هفت صبح در ادامه نوشته با توجه با اين اتفاقات و شايعاتي كه در خصوص جدايي مديري و برخي از عوامل ديگر از مجموعه قهوه تلخ شنيده مي شد بايد آماده خاحافظي از قهوه تلخ باشيم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

خوب بالاخره قهموه تلخ کنسل شد

امير مهدي ژوله:ادامه توليد اين مجموعه در سال جاري غير ممكن است!

كافه سينما- امير مهدي ژوله امروز در مصاحبه با هفت صبح اعلام كرده احتمال ادامه ساخت اين مجموعه در سال جاري نزديك به صفر است.

ژوله در اين گفت و گو گفته: با توجه به اينكه نويسندگان اين مجموعه از جمله خشايار الوند و خودم درگير پروژه هاي ديگري شده ايم و خيلي از بازيگران سريال با بستن قرار داد به كارهاي ديگر پيوسته اند، جمع آوري گروه براي ادامه تصويربرداري در سال جاري غير ممكن است.

و تنها اتفاق ممكن كه در خصوص قهوه تلخ مي تواند رخ دهدا دادن مجوز به همان قسمت هايي است كه به صورت قاچاق وارد بازار شده اند و اگر سياست سازندگان به ادامه توليد اين مجموعه باشد اين اتفاق در سال اينده مي افتد.

هفت صبح در ادامه نوشته با توجه با اين اتفاقات و شايعاتي كه در خصوص جدايي مديري و برخي از عوامل ديگر از مجموعه قهوه تلخ شنيده مي شد بايد آماده خاحافظي از قهوه تلخ باشيم.

آخه آدم به اینا چی بگه؟؟

3. 3 کاربر از Steps-Rap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

بالاخره جلوش رو گرفتند !!! آخرش کار خودشون رو کردند ... نمی تونستند ببینند یکی داره می خوره !!!! همین جوری کسی تی وی نمی بینه این هم که بود بدتر شده بود ..حالا با سریالهای آبکی می خوان جبرانش کنند !!! آخرش هم هیچی به هیچی ...

5. 7 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

احتمال‌انصراف‌مهران‌ مدیری از ساخت قهوه تلخ/ آب پاکی وزارت ارشاد!
    شنبه ۲۴ دی ۱۳۹۰ ساعت ۱۱:۴۱

شنیده می‌شود که «مهران مدیری» از ساخت ادامه «قهوه تلخ» منصرف شده است.
    به گزارش جهان به نقل از فارس، سازندگان مجموعه قهوه تلخ حدود 2 ماه و نیم است که ادامه تصویربرداری سریال را متوقف کرده‌اند و گویا با منحل شدن گروه سازندگان و وقفه طولانی در ارائه قسمت‌های جدید، تهیه‌کنندگان از ادامه ساخت این مجموعه منصرف شده‌اند.

همچنین با آمدن نسخه قاچاق سه قسمت آخر سریال، شایعاتی مطرح شد که وزارت ارشاد از ارائه پروانه نمایش به قسمت‌های جدید قهوه تلخ سر باز زده است و بازار این شایعه داغ است که وزارت ارشاد به صورت ضمنی آب پاکی را بر دستان مهران مدیری ریخته و قرار است دیگر ادامه سریال قهوه تلخ ساخته نشود. البته سازندگان مجموعه «قهوه تلخ» تا به حال در مقابل این سخنان سکوت کرده‌اند و هیچ واکنشی نشان نداده‌اند.

از سوی دیگر «سعید رجبی‌فروتن» مدیر کل دفتر همکاری‌های سمعی و بصری نمایش خانگی وزارت ارشاد در گفت‌و‌گو با فارس گفت: پرونده «قهوه تلخ» در حال بررسی و گویا در حال رسیدن به مراحل نهایی است و به زودی نتیجه آن از سوی مراجع ذی‌صلاح اعلام خواهد شد.

وی درباره اینکه وزارت ارشاد قصد ارائه پروانه نمایش به «قهوه تلخ» را دارد یا خیر، نیز تصریح کرد: بحث قاچاق سه قسمت آخر «قهوه تلخ» باید کاملا بررسی شود و نتیجه آن مشخص شود تا بتوان درباره دادن مجوز به قسمت‌های قاچاق شده آن تصمیم گرفت. ابهامات این پرونده هنوز برطرف نشده است.

وی همچنین در پاسخ به این سوال که شنیده می‌شود وزارت ارشاد تصمیم گرفته دیگر به «قهوه تلخ» مجوز ندهد و این سریال نیمه‌کاره باقی بماند، اظهار داشت: من چنین مطلبی را نشنیده‌ام. «قهوه تلخ» نیز مانند همه کارهای دیگری که ساخته می‌شود، نیاز به بازبینی دارد و گاهی در برخی قسمت‌ها تغییرات کوچکی لحاظ شده است که کاملا عادی و طبیعی است، اما تصمیمی مبنی بر اینکه از ادامه فعالیت سازندگان «قهوه تلخ» جلوگیری شود و این سریال نیمه‌کاره بماند، از سوی وزارت ارشاد گرفته نشده است.

7. 8 کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

واقعا گل کاشتن !!!
    این وزارت ارشاد هم انگار دوست داره فقط به سریال هایی مجوز بده که فقط برای مردم استرس و ناراحتی بیاره (همین شیدایی )
    که نمونه هاش هم روز به روز داره زیاد تر میشه !!
    چشم دیدن شادی مردم رو ندارن

9. 9 کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

کارشون اینه یه کار به نفع مردم نمی کنند

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

دوستان
    اگه این صحبت من رو توهین تلقی نکنید ممنون می شم!
    به نظر من داره در مورد ماجرا احساسی نظر داده می شه!!
    مگه یادتون رفته چقدر توی پخش سریال تأخیر ایجاد می شد!
    مهران مدیری طنز ساختن رو خوب بلده(اون هم نه طنز با سبک های متنوع بلکه طنز یکنواخت) اما من یادم نیست کدوم یکی از طنز های 90 قسمتیش رو خوب تموم کرده باشه(به غیر از برنامه 77 که اولین طنزش تلویزیونیش بود-همون مریم و رامین)
    کم نبوده موقعی که یک طنز بلند رو شروع کرده وسط کار یه جوری قضیه رو پیچونده!مثلا طنز نقطه چین بود یا پاورچین (شک دارم) که اولاش پلیس بود و بعد کل برنامه عوض شد اردل و بامشاد شد و انگار نه انگار!
    یا همون طنز 90 شب! که اصلا نفهمیدیم چی شد و هرکسی برای تموم نشدنش یه شایعه ای گفت
    و گاهی طنز های داستانی با موضوع بلند رو به طنز های آیتمی و یا موضوع های کوتاه و تک قسمتی تبدیل کرده!
    بحث ارشاد و این ها برای همه اثر های هنری بوده و هست و من هم انکار نمی کنم!
    اما تموم نشدن کار، تأخیرات(به جز یکی دوقسمت که واقعا سانسور شد-مثل ماجرای پسر شاه) تبدیل شدن پک ها به پک کاغذی، چپوندن پشت صحنه و گرفتن پول زور از مردم! برای نسخه عید این ها کمترین ارتباط رو با ارشاد داره و زیر سر کارگردان و تهیه کنندگان مجموعه است.
    فیلمبرداری، تراولیبنگ های زیبای دوربین و میزانسن های شلوغ و فاخر قسمت های اول کجا و مونتاژ عادی، میزانسن های دو سه نفره اواسط و اواخر کار کجا!!
    چقدر اتفاق این ماجرا توی قهوه تلخ و برره مشابه بوده که سیامک انصاری یه چیزی رو برای ملت توضیح می داد و و ملت حرف هاش رو تأیید و تکمیل می کردند. و بعد با تعجب ازشون می پرسید مگه شما این چیز ها رو می دونین و اونها می گفتند نه!!
    از نظر من قهوه تلخ کپی زشتی از برره بود که صادقانه باید بگم به خاطر خالی بودن سفره صدا و سیما از برنامه درست و حسابی، همینش هم ما رو به خنده وا می داشت!!
    اما من نمی تونم خودم رو قانع کنم که قطع شدن کار به خاطر ارشاد باشه!

12. 8 کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

کلا مهران مدیری در نیمه تمام موندن سریال هاش داره پرسابقه میشه

14. 4 کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض الوند: "قهوه تلخ" از نظر من منتفی است

خشايار الوند ـ يكي از نويسندگان سريال «قهوه تلخ» ـ گفت: «قهوه تلخ» از نظر من منتفي است.

اين نويسنده در گفت‌وگو با ايسنا، درباره‌ي وضعيت فعلي سريال «قهوه تلخ»‌ توضيح داد:‌ ما سه فصل را كار كرده بوديم كه تصويربرداري شده و آماده به ارشاد تحويل داده شده و منتظر مجوز پخش است. ولي وقفه به قدري طولاني شد كه همه‌ي عوامل پخش شدند و نويسندگان و بازيگران به سمت كارهاي مختلف رفتند.

وي تاكيد كرد:‌ گروه توليد «قهوه تلخ»،‌ پخش شده‌اند؛ حتي اگر اين قسمت‌ها مجوز هم بگيرند و بخواهند آن را ادامه هم دهند،‌ جمع كردن دوباره‌ي گروه‌، كار بسيار سختي است؛ چيزي كه به نظرم مي‌رسد اين است كه جمع كردن دوباره‌ي گروه‌، حدود يك ماه زمان مي‌برد.

خشايار الوند همچنين با اشاره به اصلاحيه‌هايي كه از سوي وزارت ارشاد به «قهوه تلخ» وارد شد، گفت: اصلاحيه‌هاي خيلي فراواني به فصل اول خورد و اين فصل، از نظر زمان، دچار كمبود است يعني به جاي 120 دقيقه‌، 90 دقيقه است و حدود 30 دقيقه آن كم شده است. تمام شوخي‌هاي آن را در آورده‌اند. هر جاي آن را كه كمدي داشته در آورده‌اند و با وجود اين همه اصلاحيه‌ كه مديري و تهيه‌كننده‌ها هم پذيرفتند و اعمال اصلاحيه‌ها را انجام داده‌اند، باز هم مجوز پخش نگرفت.

نويسنده سريال «قهوه تلخ» درباره‌ي توزيع نسخه جعلي اين سريال نيز خاطرنشان كرد: جلوي نسخه قاچاق را گرفتند. اما چيزي كه به اشتباه مي‌گويند‌، نسخه‌ي جعلي است. نسخه جعلي يعني اين كه يك نفر فيلمي را از روي نسخه اصلي ساخته باشد. اين نسخه جعلي نيست‌؛ بلكه در اصل‌، نسخه قاچاق است.

16. این کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن موسیقی MILAD MGH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Paddy's Pub

پيش فرض

عارف لرستانی از «قهوه تلخ» میگوید: "بلد" برای من مرد
    مدیری می گوید من به مردم قول داده بود
    قرارداد عوامل سریال قهوه تلخ فسخ و کار به طور رسمی به پایان رسید

عارف لرستاني مي گويد: خاطره بلد الملك، شخصيت دوست داشتني «قهوه تلخ» را به طور كلي فراموش كرده است.

به گزارش اوج نيوز، حالا چند ماه از آن يك ماهي مي گذرد كه مهران مديري وعده داد مي آيد و سري جديد «قهوه تلخ» را روانه منازل مي كند.

چه اتفاقي افتاد؟ آيا ميان او و تهيه كنندگان پروژه اختلاف نظر شديد به وجود آمد؟ آيا ارشاد مجوز نداد و يا نه هيچكدام، خود مهران مديري آنطور كه شايعه شده دچار افسردگي شده و توانايي ادامه پروژه را نداشت؟

به سراغ عارف لرستاني رفتيم. او كه در سري قبلي به شخصيت محبوبي ميان مردم تبديل شد و آوايش و كلمات نقشش در هر كوي و برزن شنيده مي شد...هر چند امروز فراموش شده باشد.

از قهوه...

(نمي گذارد سوال تمام شود)به دين، به ايمان هيچ خبري ندارم، يا نه دارم اما جديد نيست.

مي شود باور نكنيم؟

خود داني. ما هم مثل مردم شايعات را شنيديم. عين مردم.هيچ بيشتر نمي دانيم.

تماسي از سوي تهيه كنندگان با شما نگرفتند؟

نه. نبود. همان روزي آنها را ديديم كه فسخ قرارداد شد.

كي بود دقيقا؟

20 آذر.

بعدش چي؟

هيچي. با عومل قراردادها فسخ شد و داستان به پايان رسيد. كار هم ادامه پيدا نمي كند.

پول چقدر گرفتيد؟

تقريبا 70 درصد را گرفتيم. بقيه اش را هم قرار است بهمن ماه بدهند.

بين بازيگران «قهوه تلخ» در روزهاي آخر بحث چه بود؟

خب، خيلي ناراحت بودند. خيلي.همه ما هم دنبال دلايل اين مساله بوديم.

مهران مديري چطور؟

او كه بدتر از همه ناراحت بود. همه اش مي گفت من به مردم قول دادم.بدجوري لطمه خورد.

خب!

شايعات درباره كار خيلي زياد شده بود. به لوكيشن مي رفتيم و مي آمديم اما كار جلو نمي رفت. يكي مي گفت كه ارشاد ديگر مجوز نمي دهد، ديگري بحث مالي را وسط مي كشيد. يكي ديگر مي گفت كه از قهوه شكايت شده است. برخي هم بودند كه مي گفتند چون قهوه به تهران جديد آمده است توقيف شد. من هم شخصا پيگير ماجرا نشدم.

خودت دلتنگ بلد الملك نشدي؟

چرا. خيلي زياد. هم دلم براي كار تنگ شده و نقش خودم. البته بگويم كه بلاد براي من مرد اما تا عمر دارم فراموشش نخواهم كرد.

برخورد مردم در اين مدت چطور بود؟

خب، در اين ماهها خيلي پيگير بودند. هر جا مي رفتيم،مرتب مورد سوال قرار مي گرفتيم. اين قدر توضيح داديم كه كه داريم كف و خون بالا مي آوريم.

اين سري جديدي چطور بود؟

خودم نديدم اما چون نسخه قاچاق وارد بازار شد، خيلي ها ديده بودند. دوستان هم مي گفتند بد نبوده است. تازه شنيدم كه سانسورش هم زياد بوده است.

گفتي بحث سياسي شايعه بوده كه داشته، چرا؟

نمي دانم. بر مي گردد به برداشت مخاطب. شايد بازبيني كه در ارشاد بوده، چنين برداشتي كرده است.

18. 6 کاربر از MILAD MGH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •