دمت گرم پوریا..متوجه شدم![]()
دمت گرم پوریا..متوجه شدم![]()
با سلام خدمت اساتید محترم ---یه سوال داشتم ==> من رفتم تو سایت سونی وایو و مدل f11dgx رو سرچ کرم ولی چیزی به این نام وجود نداشت .....f11 بود ولی این مدل توی لیستش نبود ...ممکنه که اکسپایر شده باشه یا اینکه ممکنه اصلا این لپ تاپ اصلا مال شرکت سونی نباشه و قلابی باشه ؟؟؟ از دوستان اگه کسی میتونه خواهش میکنم امارشو برام در بیاره ولینکشو بذاره ......ممنون میشم ..
یه سوال دیگه اینکه میگن ریفر شده نباشه یعنی چی و باید از کجا فهمید ؟؟؟
تشکر ...
سلام به دوستان خودم![]()
این اولین پستی است که من توی این فروم دارم. خوب من کارم طراحی دوبعدی است و به یک سیستم تقریباً بالا احتیاج دارم.
یه توضیح منطقی می خوام از دوستان صاحب نظر توی این فروم!!!
من می خوام یه لپ تاپ بگیرم. بین 1 تا 1.5 . دیدم که لپ تاپ HP خیلی مظلوم واقع شده توی این فروم. البته هر چی فکر کردم دیدم بهتر از HP هم نمی تونم بگیرم. مثال 2300. حالا چرا ؟!
1. CPU : دوستانی که با لجاجت لپ تاپ سونی رو به دوستان توصیه می کنند، می خوام توضیح بدهند که چرا سونی توی این رنج قیمت، CPU هاش خیلی خوب باشه Core 2 do هست نهایت Core i3 . در حالی که لپ تاپ های HP پردازنده هاش Core i7 هست با 6MB کش.
2. Ram : دیگه اکثراً همه 4GB DDR3 دارن. البته 2300 رمش 8GB هست.
3. Graphic : فکر کنم 1GB حافظه اصلی برای گرافیک کافی باشه با 3GB حافظه share.
4. HDD : هارد هم که حداقل 500GB دور بالا ( 7200 ) هست.
5. Drive : قربونش برم لپ تاپ های HP غیر از رایت دی وی دی دولایه Light Scribe هم دارن.
6. Remote : لپ تاپ های HP تنها لپ تاپی است که دارای remote control برای کنترل مولتی مدیاست.
7. security : لپ تاپ HP توی رنج خودش تنها لپ تاپیه که از لحاظ امنیتی بالاست و می شه از فینگر پرینت برای امنیت اون استفاده کرد.
8. keyboard : جزو تنها لپ تاپ هایی که دارای صفحه کلید کامل هست.
9. Speaker : اسپیکر هاش هم که آمریکایی است و کیفیت صدای بالایی داره.
زیبایی : نظر زیبایی هم به نظرم از لپ تاپ های sony چیزی کم نداره.
Full Port هم که هست.
Display یش هم که LED هست.
کیفیت ساخت اش هم که بالاست. دیده باشین می دونین که چقدر خوش وزن و خوش ساخته.
یکی از دوستان می شه عاقلانه توضیح بده چرا باید vaio بگیرم. البته 1558 هم زیر نظر داشتم اما با دیدن HP نظرم عوض شد. کدوم laptop یی به پای این config می رسه ؟!
ASUS
Sony
یا دل
یا هیچکدام ؟!
tnx evryone...
با سلام.اولآ ورودتون رو به این انجمن تبریک میگم.
اما پاسخ سوالات:
دوست عزیز HP یکی از برندهای معتبر و خوب دنیاست و بحثی تو این زمینه نیست.اما به دلیل امار خرابی بالا و ریسک زیاد در خرید معمولآ دوستان پیشنهاد نمیکنند.اما این طور هم که شما میگی نیست و در حدود قیمتهای HP برندهای دیگه هم مدلهای خوبی دارند.البته من هیچ اصراری برای خرید Vaio ندارم.اما از نظر کانفیگ برای مثال من لپ تاپ خودم رو مثال میزنم(کانفیگش تو امضام هست):
1.من با سونی کاری ندارم چون توصیش هم نمیکنم اما اکثر برند های دیگه تو رنج قیمت HP به Core i7 مجهز هستند.
2.اکثرآ هم از رو DDR3 استفاده میکنند.
3.در بررسی کارت گرافیک میزان رم اختصاصی مهم است اما از اون مهمتر پهنای باند و حجم انتقال دیتا پردازش شده و سرعت GPU شماست.مثلآ کارت گرافیک لپ تاپ من هم 1G حافظه اختصاصی داره ولی خیلی قویتر از کارت گرافیک استفاده شده در لپ تاپ های HP است.
4.تقریبآ همه مجهز هستند.
5.درایو هم اکثرآ الان بلوری دارند.
موارد دیگر هم کاملآ سلیقه ای است.
شما بسته به نوع کاربر و بوجه ای که دارید باید لپ تاپ انتخاب کنید.در مورد سوال اخرتون هم در مورد کانفیگ همین لپ تاپ خودم رو مثال میزنم.![]()
خیلی ممنونم
مطالبت خیلی خوب بود مرسی
سلام به دوست خوبم آقای vaioman :
این که شما می گید خرابی زیاد داره رو نمی دونم از کجا میارید، اما چند تا سوال :
1. لپ تاپ خودتون توی این رنج هست ؟
2. اگه هست فول پرت نیست ؟ درسته ؟
3. من کارت گرافیک ati رو خودم شخصاً بیشتر از Nvidia دوست دارم اما فکر کنم تفاوت این دو توی این زمان خیلی نباشه ؟
4. فینگر هم نداره که asus شما ؟ این یک فاکتور مهم هست بنظرم.
5. زیبایی و کیفیت ساخت asus رو من دیدم. توی چندتا مدل خاص کیفیت و زیبایی بالایی نداره. منظورم اینه که به پای HP نمی رسه!
6. ریموت هم نداره
7. رم شما 4 هست در صورتی که 2300 رمش 8 هست.
8. دور هاردتون هم پائینه. 500 با دور بالا بنظرم بهتر از 640 با دور پائینه.
9. من توی مدل های vaio بلوری دار توی این رنج ندیدم یا کم دیدم
10. موارد دیگه هم سلیقه ای هستند اما کل مجموعه رو باید سنجید. این سیستم الان فکر کنم جزو بالاترین config های بازار باشه.
جسارت بنده رو ببخشید...
مدل های HP مظلوم واقع نشده ! من خودم در اکثر پست ها پیشنهاد می دم و انصافا هر کس هم به راهنمایی مه خریده ، واقعا راضی بوده ، خودم با نوت بوک های سری DV زیاد کار کردم و می تونم بگم که واقعا نوت بوک های خوبی هستند.......
سونی نیز با F در این محدوده قیمت حضور داره و کارت گرافیک 330 که قوی تر از کارت گرافیک مدل های HP هست..... صفحه نمایش فول اچ دی ، و رم با فرکانس بالاتر !!!!
مدل های ایسوس هم در پست بالا پیشنهاد شده...............
حتی از لنوو هم میشه مدل های Y550P را پیشنهاد داد که نسبت به کانفیگ وقیمت و همچنین طرح ART روی نوت بوک واقعا به صرفه هست..............
مدل های دل نیز در این محدوده ، مشخصات و ظاهر خوبی دارند ، اما هم بیشتر داغ می کنند و هم گرافیک ضعیفی دارند.
مدلی که میگید با رنگ black موجوده ، نوت بوک انتخابی اگر تولید در آسیا باشه باید در وب سایت زیر جستجو کنید
اگر هم ساخت امریکا هست که ممکنه برخی وقت ها در لیست سری های این شرکت موجود نباشه ... و بعدا وارد بشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته مشکل از سرچ شما هست ! با دقت سرچ کنید هست ! من که پیدا کردم !!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خواهش میکنم دوست عزیز من فقط مثال زدم اما حالا ریزتر میشم:
1.قیمت لپ تاپ من الان تو بازار حدود 1400 هست.
2.خیر.لپتاپ من فول پرت است.
3.تو کارت گرافیک که اصلآ قابل مقایسه نیستند.شما برای مثال میتونی Crysis Warhead یا FarCry 2 رو تست کنی.
4.بله FP نداره.البته به نظر من که بلا استفاده است.
5.به نظر شخص من این مدل Asus از HP شیکتره.
6.بله ریموت نداره.اما معمولآ شما فاصله ات با لپتاپ حدود 30 سانتیمتره.
7.بله اما همین 4 هم بلااستفاده است.
8 .من قبلآ هم گفتم به استفاده شخص بستگی داره.برای بعضی مثل خودم هارد دور پایین خوبه برای بعضی ها دور بالا.
9.من کاری با وایو ندارم.
10.بله لپ تاپ من از بالاترین های بازاره.
11.لپ تاپ من USB 3.0 داره.که تا چند وقت دیگه نداشتنش ضعف وحشتناکی خواهد بود.
12.لپ تاپ من موس پدش Multi touch است که HP نداره.که خیلی کارامده.
13.کیفیت صفحه نمایش من هم از HP بهتره.
اما دوست من همونطور که جناب Biostar هم گفتند مدلهای زیادی تو این رنج هست.من مدل خودم رو فقط مثال زدم.در مورد خرابی های HP هم امار جهانی است.![]()
دوست عزیز جناب vaio man:
اگه می شه یه سایت معرفی کنید که من رو تشویق کنید که چرا باید asus بگیرم ؟!
در حالی که جزو برتین لپ تاپ ها نیست ؟
یه سر به مجله علم روز بکنید. لیست 5 تولید کننده برتر لپ تاپ رو زده که اولیش HP هست ؟ شما بعد می گی خرابیش زیاده ؟ خوب نیست ؟
بی زحمت با سند و مدرک حرفتون رو بزنید. من چرا هنوز یه سایت فارسی یا انگلیسی درمورد لپ تاپ asus پیدا نکردم ؟!
حتی یه عکس هم از لپ تاپ هاش نیست تو نت یا کمه حداقل.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)