بدون کنکوره و بر اساس معدل کاردانی پذیرش میشه.
ثبت نام هنوز معلوم نیست اما معمولا دو هفته بعد از اعلام نتایج شروع میشه.
دانشگاه آزاد بدون کنکور هم تقریبا از 1 ماه دیگه باید ثبت نامش شروع بشه.
بدون کنکوره و بر اساس معدل کاردانی پذیرش میشه.
ثبت نام هنوز معلوم نیست اما معمولا دو هفته بعد از اعلام نتایج شروع میشه.
دانشگاه آزاد بدون کنکور هم تقریبا از 1 ماه دیگه باید ثبت نامش شروع بشه.
هر ترم حدود 16 تا 20 واحد
توی 4 ترم .
میتونی سرفصل دروس رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینی.
یعنی من نمیتونم قبل از بیستم شهریور تو هیچ دانشگاهی ثبت نام کنم؟
تو اطلاعیه گفتن تا بیستم فرصت دارین تک درس انتخاب کنین به نظرتون بعد از این تاریخ هم میتونم انتخاب کنم؟
دوستان کسی نیست ؟
درس نظری عملی رو میشه معرفی به استاد گرفت . لطفا سوالا های بالا رو هم جواب بدین .
دانشگاه ازاد شروع شده ثبت نام بدون ازمونش
Sent from my iPhone using Tapatalk
درود عضو جدیدم برای طرح یه سوال مهم در واقع چند سوال مهم
مراکز فرهنگ و هنر که زیر نظر دانشگاه جامع هستن چه فرقی با خود دانشگاه جامع دارند؟ آیا مدرکشون معتبره ؟ یعنی مهر وزارت علوم میخوره؟ و میشه مثلا با کارشناسی فرهنگ و هنر رشته آهنگسازی برای ارشد دانشگاه هنر تهران کنکور داد؟
من فوق دیپلم زیست شناسی پیام نور دارم (کارشناسی بودم 72 واحد پاس کردم کاردانی گرفتم و رفتم خدمت که زودتر تغییر رشته بدم) الان دارم کارشناسی ناپیوسته آهنگسازی فرهنگ و هنر واحد مازندران میخونم .
و اگر هم میشه برای ارشد کنکور داد آیا معدل ما ارزشش با معدل فارغ تحصیلی های بچه های دانشگاه هنر تهران برابره؟
ممنون میشم هر توضیح اضافه ی دیگه ای در مورد ارزش مدرک فرهنگ و هنر دارین رو ارائه بدین
با سپاس
Last edited by imanzanetti; 12-08-2014 at 16:13.
سلام و خوش اومدین
واحد های فرهنگ و هنر همان واحد های علمی و کاربردی هستند که با توجه به رشته هایی که ارائه میدن اسمشون شده فرهنگ و هنر! و درواقع جدا نیستند!
مدرکشون مثل سایر دانشگاه های دیگه و مثل همین علمی کاربردی معتبر هست چون از سازمان جامع و وزارت علوم ارائه میشه!
شما با لیسانس علمی کاربردی هر دانشگاهی که پذیرش کنه و قبول شید میتونید برید
ارشد هنر تهران پذیرشش دو مرحله ای هست مثل کارشناسیش البته اگر اشتباه نکرده باشم
شما اول در کنکور ارشد شرکت میکنید و بعد از قبولی یه امتحان عملی مرتبط با رشتتون میدید و پذیرش میشید،پس تفاوتی بین شما و سایر دانشجوهای دیگه نیست!
تا جایی که میدونم برای استخدامات رسمی هست که دانشگاه فارغ التحصیل اولیت بندی داره نه برای پذیرش در دانشگاه!
دوستان دیگه ام میان و اگر چیزی هست اضافه تر بهتون جواب میدن.
موفق باشید![]()
دوستان خواشها این سوال ها رو جواب بدین . ممنون![]()
ممنون دوست عزیز بابت پاسخ جامع. بله در جریانم که دو مرحله ای هست یعنی همون غیرمتمرکز.
یه سوال دیگه اینکه چرا مراکز فرهنگ و هنر تخفیف شهریه برای نفرات برتر نمیدن؟!! حداقل مرکز مازندران که اینطوره.من نفر اول ترم اول شدم با معدل 18.34 ولی گفتن از تخفیف خبر نیست !
درصورت موافقت آموزشتون میشه بله
برای بچه های ترم اخر پیش اومده که 1 واحد عملی و 2 واحد نظری رو معرفی به استاد گرفتند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)