سلام میخاستم نظرتون رو در مورد led 5400 بدونم به نظرتون چطور تی وی هستش از نظر کیفیت تصویر و امکانات؟؟چه فرمتهایی رو ساپورت میکنه؟؟
با تشکر
سلام میخاستم نظرتون رو در مورد led 5400 بدونم به نظرتون چطور تی وی هستش از نظر کیفیت تصویر و امکانات؟؟چه فرمتهایی رو ساپورت میکنه؟؟
با تشکر
-دقيقا بر اساس ليست واولويتي كه خودتون گذاشتين خريد كنيد
(----T . USB ... )
-با اين حال اگر به LED زياد تمايل ندارين همون هزينه رو براي اينچ بالاتر LCD بزارين كه لذت بخش هست
---------- Post added at 10:29 AM ---------- Previous post was at 10:27 AM ----------
-فكر ميكنم بهترين حالت خريد B هست چون براي بريتانياست و معمولا بيشترين امكانات موجود هست روي پنل
---------- Post added at 10:30 AM ---------- Previous post was at 10:29 AM ----------
-خوب بزرگوار شما كه تهيه كرين ميتونيد تصويرش رو مقايسه كنيد
-به هر صورت نسبت به پنل شما برايتنس پايين تري داره eX500
---------- Post added at 10:32 AM ---------- Previous post was at 10:30 AM ----------
-گزينه خوبيه توي اين رنج قيمت و امكاناتي رو كه شما مدنظرتون هست رو داره
-تنها اينكه از نزديك هم خودتون پنل رو بررسي كنيد
Last edited by t_tanhayam; 12-02-2011 at 10:51.
-والا رويو گير اوردن براي بسياري از مدل ها كار سختيه
-بهترين كار نگاه ونظر خود خريدار هست
-با توجه به اينكه من هم بسياري از مدل ها رو از نزديك خوب بررسي نكردم نميتونم نظر خوب و با رويو مستند بدم خدمتتون
-براي مدل بالاتري مثل LE 5900 رويوي خوبي وجود داره كه كامل ميتونيد بخونيد :
-چيزي كه من ميبينم زياد مورد خوبي نيست چه در مورد UNIFORMITY صفحه وبك لايت و... كه خوب در اين رنج قيمت طبيعي هست به le8500 نميرسهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ابی جان من متاسفانه بنا به مسائلی امکان خرید تلویزیون بالای 32 اینچ رو ندارم
اصرار زیاد هم برای خرید LED ندارم ... برای من کیفیت تصویر و دوام بالا مهمه و در کنارش امکانات اضافی مثل ----T ، USB و ...
حالا با این اوصاف شما کدوم رو پیشنهاد میدی؟
-كه اينطور
-با توجه به اينكه c650 رو من 32 رو نديدم توي بازار
-بهترين گزينه همون 32c6900 هست (از نظر من )
-كيفيت ساخت بدنه در c6xx خيلي عاليه مخصوصا در ledها كه از نزديك دارم ميبينم
یک تلویزیون 40 اینچ بدون گارانتی میخواهم بخرم، اولویتهایم بصورت زیر است(موارد 4 به بعد را در صورتی که بر روی قیمت تاثیر زیادی نداشته باشند، میخواهم):
1-قیمت مناسب
2-مصرف کم
3-کیفیت قابل قبول
4- USB با قابلیت پخش 3gp و flv
5- تیونر ----T
6- پورت LAN
7- قابلیت DLNA
8- تیونر ----S2
9- قابلیت PVR
لطفا قیمت تقریبی بدون گارانتی مدلهایی را که معرفی میکنید و مصرف تقریبیشان در حالت استاندارد را نیز بنویسید.
ممنون
Last edited by 971971; 12-02-2011 at 12:56.
-دو مورد اخر رو حدف كنيد
-samsung c650
-lg ld650
-قيمت بارانتي نزديك 1200 هست
-مصرف برق هم نزديك 200 وات
هنوز تلویزیونی که این همه امکانات داشته باشه ساخته نشده. فکر کنم باید سفارش بدی برات بسازن.![]()
دوستان ایا خبری از مذل G20 برا ایران نیست. اگه هست از نظر قیمت تا چه حد با V20 تفاوت داره. متشکر
خیر . برای ایران عرضه نخواهد شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)