این پستی که شما معرفی کردید اصلاً ربطی به مشکل من نداشت فقط آموزش کرک کردن بود که خودم کرکش کردم الان فقط مشکلم اینه که اون Loader EX توی بوت منو میاد که نباید بیادش...
شما با چه روشی کرک کردی ؟ الف) OEM ب) Boot Loader
اگه با Boot Loader کرک کردی برنامه همون پستی که گفتم رو اجرا کن بعد روی Uninstall کلیک کن...
برای پاک کردن او Loader EX هم این کارو کن:
توی قسمت سرچ استارت تایپ کن msconfig بعد در تب Boot اونو با کلیک بر روی Delete پاک کن.. از برنامه Easy BCD هم میتونی برای مدیریت صفحه بوت استفاده کنی....
سلام بچه ها
من ویندوز 7 Ultimate Build 7600 رو نصب کردم
یه کرک داشت اون رو هم نصب کردم ولی وقتی میرم نگاه میکنم سریال رو مینویسه ولی انگار هنوز اکتیو نشده!
1-علتش چی میتونه باشه؟
2- از کجا باید فهمید نسخه نهایی 22 اکتبر هست یا نه؟

1) درست نمی دونم...ولی یا کرک مشکل داشته...یا بد کرک شده!
2) از کرکی پایین استفاده کن... قبل از کرک روی Uninstall کلیک کن تا کرک قبلیت پاک شه....
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خسته نباشید من یک دو هفته ای هست که وقتی سیستم رو میزارم رو sleep مانیتور اول خاموش میشه بعد از چند ثانیه صدای از هارد میاد و دوباره از این حالت در می ییاد و روی سویئچ یوزر میاید که ناچار میشم دوباره به ویندوز برگردم
به نظر شما چی باید بکنم
کسی اینو فهمید به ما هم بگه...مال منم همیجوریه....
بچه ها من ویندوز xp روی سیستمم نصبه و اگر بشه دوست دارم ویندوز 7 رو هم امتحان کنم ولی هیچ اطلاعاتی درباره این وندوز و مشگلات این سیستم عامل رو نمی دونم یه چند تا سوال دارم خوشحال میشم کمکم کنید:
1) نصب ویندوز 7 به راحتی انجام میشه؟یا طریقه نصب کردن سخته؟
2) تمام درایوها نصب میشه؟
3)برنامه های قابل نصب مثل آفیس و .... چجوریه؟با راحتی انجام میشه؟
4) آیا اطلاعاتی از سیستمم لازمه که بگم تا بفهمم آیا ویندوز 7 روی سیستم من نصب میشه یا نه؟مثل کارت گرافیگ ، هارد ، و .....؟
5) و اینکه می تونم هم ویندوز 7 رو روی سیستمم داشته باشم هم xp؟
ممنونم ازتون
1) مثل آب خوردن..توی همین انجمن بگردی آموزشش رو پیدا میکنی...
2) تمام درایورها باید آپدیتشون رو نصب کنی تا نصب شه...بعضی درایور ها هم که برای ویندوز7 پیدا نمیشه درایور ویستاشون رو باید نصب کنی...
3) آفیس که مال مایکروسافته...نمیاد چیزی بسازه که به ضرر برنامه های خودش باشه...
من که تا الان برای نصب برنامه مشکلی نداشتم (البته برای ویندوز 64 بیتی باید از نرم افزارهایی که 64بیتی ساپورت میکنن استفاده کنی!)
4) خواستی بگی بگو ... توی همین انجمن بگردی هست...
5) بله ، شما میتونی علاوه بر ویندوز7 ویندوزهای 98,XP,vista و Linux و همچنین mac os هم روی سیستمت نصب و اجرا کنی...
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
================================================== ============
--- به دلیل امتحانات یه مدتی پیدام نمیشه »» دنبالم نگردین
---
================================================== ============
موفـــــــــــــــــق باشــــــــــــــــــــــ ـــــــــــید...