سلام دوستان من مشکل جواستیک دارم جواستیکم کار نمیکنه خواهش میکنم کمکم کنید![]()
سلام دوستان من مشکل جواستیک دارم جواستیکم کار نمیکنه خواهش میکنم کمکم کنید![]()
تنظیمان گرافیک رو بیار پایین اونقدر که بازیت گیر نداشته باشه رزولیشن رو بیار پایین پردازنده شما تک هسته ای هست؟ یا دو هسته ای؟
جمله آخر قرارداد رو باید بخونیتا فعال بشه. نمیشه که قرارداد رو نخونده قبول کنی عزیز اسکرول رو بگیر بکش پایین ببین چی گفته
تا حالا 60 تا کرک گذاشته شده توی پست اول هم هست من موندم اونهایی که مشکل دارن چرا پست اول رو نمی خونناین beny nvidia طفلک واسه اون پست اینقدر زحمت کشیده ناسلامتی که نیازی به این همه سوال و اینا نباشه
اقا من مود برای سیستم بالا رو کپی میکنم اما بازی اجرا نمیشه
درمورد پچ و کاربرد اون
سیستم من :
cpu : intel core 2 duo
ram : 4 gig
grafic: 4670
سلام دوستان
بالاخره منم تونستم این بازی رو انجام بدم (فقط روی ویندوز 7 مشکلی نداشتم)و می خوام قبل از اینکه سوالم رو مطرح کنم از تمامی دوستانی که جواب پرسشهای قبلی من رو دادن تشکر کنم مخصوصا جناب IOG عزیز
خب مشکلی که من با این بازی دارم اینه که دوربین بعد از چند دقیقه که وارد بازی میشم شروع به تکان خوردن میکنه کسی میتونه در این مورد کمکم کنه ؟
اون به خاطر کرکه , کرک رازور یا فیدور بریزید درست می شه
من هم همین مشکلو دارم.اگه میشه طریقه ی استفاده از Xlive wrapper رو بذارید.ممنون میشم.
سلام به همگی منم بالاخره بازی رو نصب کردم و اجرا کردم ولی یک مشکل داره من قطعات سیستمم اینه:
Processor: Intel Core 2 Duo 1.8GHz
Memory: 2GB
Video Card: 512 MB NVIDIA 8400امام وقتی میخوام بازی کنم بازی حالت اسلوموشن پیدا میکنه میخواستم بپرسم چیکار باید بکنم تا این مشکل رفع بشه.
مرسی
بیصبرانه منتظرم
سلام
آقا این کرک سالمه رو از کجا گیر بیاریم؟
واسه نسخه 1.0.0.4
تو گوگل سرچ کنید
kinder جان ممنونم
با نصب کرک razor مشکل حل شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)