t700 بهتره![]()
سلام
به وضوح t700 بهتره
البته با یه عکس درست نیست قضاوت کنیم!
گوشیهایی که فوکاس دارند یک نقطه فوکاس میکنند وبقیه نقاط رو کم نور میندازند البته گوشیهای سونی اریکسون دوربین های بهتری دارند ولی این دوستمون نمونه فیلم این دو گوشی رو ببینه بعد قضاوت کنه
توی فیلم برداری بدون هیچ شکی نوکیا بهتره ولی توی عکس برداری قضیه کاملا بر عکسه
سلام
چندتا سوال
1- سنسور قفل خودكار صفحه غير فعال شده. چطور فعالش كنم؟
2- چطور جاي 4 تا آيكون ابتدايي صفحه عكس 4 نفر رو بزارم براي تماس گرفتن؟
ممنون
1.از توی منو setting رو انتخاب میکنید بعد phone رو میزنید!بعدش phone mgmt رو انتخاب میکنید.security بعد phone and SIM card بعد phone autolock period و بعد زمان دلخواه و کد رو وارد میکنید!
2.اول setting
بعد personal
بعد home screen
بعد home screen theme
contacts bar
بعد از روی صفحه ی اصلی گوشی اون بالا یه شکلک قرمز میاد.اونو که میزنید چند نفرو میذارید تو کانتکتس بار که همیشه در دسترستون باشن!
یک ساعت پیش رو 5800 هک شده برنامه ی core player رو نصب کردم همه چی قاطی کرده..این شورتکات ای بالا وقتی فعالش می کنم نمیشه هیچ کاری کرد و همش قفل میکنه و عملا دکمه سبز سمت چپ برای تماس کار نمیده بعد از این نصب...
اون نرم افزاره هم پاک کردم اما درست نشد...فقط باید حالت شورتکات هاشو اوی home theme به basic تغییر بدم که بشه دیال رو اورد....دکمه سبزه عمل نمیده...کلا این 3 تا دکمه و دیال و کنتاکت لیستم رو وقتی که شورتکات ها رو فعال میکنم از حال میرن!!
چه کارش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کدی چیزی نداره ؟؟؟
من نمی خوام فلش کنم...ریست فاکتوری هم کردم جوابی نداد....دوستم همین مشکل رو داشت رفت فلش کنه....
تو رو خدا کمکم کنید این درست بشهههههههههه
ریست کلی نمیشه کرد ؟؟؟
می فهمید مشکلم چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو رو خدا زود جواب بدین و عملی باشه که بقیه نرم افزار هام پاک نشن...فقط درست بشههه
یه دنیا ممنون
متاسفانه منم اینجوری شدم منم یه برنامه مثل شما نصب کرده بودم مجبور شدم مموریمو با کامپیوتر فرمت کنم چون هیچ دکمه یا گزینهای روی خود گوشی جواب نمیداد فقط میتونم بگم با رم ریدر یه کپی از فایلهای گوشیت بگیر بعد هم با خود رم ریدر فرمتش کن![]()
شما مطمئن هستی که با فرمت مشکل حل میشه ؟
آخه من حتی رم گوشی هم در اوردم هیچی نشد بازم کار نکرد.
به احتمال زیاد توی خود فون مموری رفته....
اگه من این رو فرمت کنم چی میشه ؟؟
فایل های اساسی گوشی که از بین میره!
چطوری میتونم مموری گوشی داخلی رو بیارم بالا با کامپیوتر ؟ چون روی ویندوز 7 فقط مموری کارت رو نشون میده...اگه هم بیاد نمیشه فرمتش کرد!
اگه فرمت کنم جفتشو مشکل میشه ؟
میخام به دوستان بگم برنامه core player برای 5800 وجود نداره و برنامه هایی به این نام ممکنه مشکل برای گوشی ایجاد کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)