1. باید براشون ایمیل بزنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. چهاربرابر نه ولی خوب تاثیر داشته مسلما
با احترام
تیم مدیریت انجمن
1. باید براشون ایمیل بزنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. چهاربرابر نه ولی خوب تاثیر داشته مسلما
کدوم شهر هستی دوست عزیز، مودمت چیه، ویندوزت چیه؟ فایروال چی داری؟
ممنون vroom جان. مهدی جون ممنون برای راهنماییت. البته من برای تغییر سرویس حضوری مراجعه کردم، چون باید نامه رو تحویل میدادم. در مورد سرعت صفحات هم همونطور که مهدی گفت 4 برابر که نه ولی خیلی سریعتر شده. تغییر سرویس از 128 به 512 بیشتر روی سرعت دانلود تاثیر میذاره،قبلا بین 16 تا 30 متغیر بود، الان رو 60 تا 70. شبانه بین 300 تا 400 دانلود داشتم، الان حدود 1300. سوال دیگه ای بود در خدمتیم.
راستی بالاخره منم با شاتل چت کردم، حالا میفهمم چرا مهدیشده بود. اشک شوق بوده! خیلی حال میده! فقط یه مشکل کوچولو داره، اسمایلی هاش هم خیلی کمه و هم خیلی بیمزه! مخصوصا دی دونقطه که از ملزوماته مهم زندگیه!
![]()
سلام. امیدوارم که منُ تو جمعتون بپذیرین.
من تو adsl کاملا تازه واردم. این اولین ماهه، از شاتل. سرویس من: 128 با ترافیک 2.5 گیگ.
بیشترین میزان دانلود شبانه من -از ساعت 1 تا 7 صبح- 333 مگ بوده.
سوال:
1. با سرعت 128 معمولا شبانه چند مگ میشه دانلود کرد؟
2. نرم افزاری میخوام که نشون بده هر لحظه سرعت کانکشن من چقدره.
3. اگر سرعت کانکشن من از 128 کمتر باشه، من حق اعتراض به شرکت را دارم؟
ممنون
Last edited by mohsen152; 18-02-2009 at 13:56.
تهران
منطقه شهید بهشتی
مودمم ایسوس 602
ویندوز ویستا سرویس پک 1
آنتی ویروس avast 4.8 با آخرین آپدیت
ad-aware
چند روز پیشم zone alarm internet security نصب کردم اما پاکش کردم کاملا
فایروال ویندوز هم off
سلام دوست عزیز. به جمع ما خوش اومدی. میزان دانلود شبانه ات خوبه.
شما با پشتیبانی تماس گرفتی؟!
blackhero جان که حضوری رفتن نامه را دادن
اونوقت اگه میل بزنی برای 128 به 512 نامه ی دانشگاه یا شرکتا را چیکار میکنی؟
سرعت دانلود شما حدودا باید 14-16 کیلوبایت بر ثانیه باشه بنابراین حدود دانلودتون در شب باید بین 300-350 باشه
که همینطور هم هست و خوبه
نه دیگه نمیشه
من خودم این راه ها رو قبلا رفتم وقتی همچین درخواستی میدی چند دقیقه بعد یه خانومه بهت زنگ میزنه میگه که شما نامه نداری
پس همون 128 باقی میمونی![]()
شاتل تو شهرستان ها چطوره ؟؟
بعد اینکه آیا سرویساش تهشون بازه؟؟ یا بستس ؟؟
مثلآ من از یه شرکتی adsl داشتم 128 5 گیگ در ماه رو 21 تومن با عوارض و مالیات و ... میدادم وو سرعتم هم موقع کانکت شدن 512 کیلوبیت بود و اکثر موقعها هم با 35 40 دانلود میکردم ومواقع خلوت تا 50 هم دانلود میکردم
میخواستم ببینم شاتل اینجوری نیست؟؟
512 با ترافیک2.5 گیگ تقریبا سرعتش باید حدود 60-64 باشه
حالا برخی عوامل مثل شلوغی شبکه و.... ممکنه سرعت شما را کاهش بده
1) از زمانی که برای دریافت اشتراک زنگ بزنی تا زمانی که پیکشون بیاد و پول و مدارک را بگیره چند روز طول می کشه ؟
2)مدارک لازم چی هست ؟
هم اکنون 64 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 64 مهمان)