تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 356 از 482 اولاول ... 256306346352353354355356357358359360366406456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,551 به 3,560 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

پروفشنال Alijo0on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض

دقیقا
    شما باید همون داتک رو بگیری ماهی 42 هم بدی سرعتت هم فیکس 16 باشه تا قدر مخابرات رو بدونی
    شما اول برو یه مقدار اطلاعات کسب کن در مورده این isp های خصوصی بعد حداقل تغییر سرویس بده، اتفاقا برعکسه اکثر کسایی که از این pap ها میگیرن دوست دارن مستقیم از مخابرات بگیرن ولی به دلایلی نمیدن بهشون

نامحدود و محدود هم فرق داره برادر
    نامحدود رو سرعت کمتر میدن چون برای شرکت ضرره ولی محدود رو سرعت 2-3 برابر میدن که امثال شما زود یه شبه تموم کنن برن همینطور حجم اضافه گیگی 3-4 تومن بخرن
    اینایی که گفتی و اصن نگرفتم از کجا درآوردی !!!
    من دارم ماهی 17 تومن میدم واسه 256 با محدودیت حجمی !!!
    سرعت دانلودشم متغییر و بین 6-70 فک کنم ! در صورتی که 128 رو از مخابرات میگرفتم نهایت سرعت دانلودش 20 میشد
    حالا بدون در نظر داشتن محدودیت حجمی به من بگو داتک بهتره با سرعت 60-70 یا مخابرات با 20 ؟!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزیز هم در مخابرات و هم ISP ها ، سرعت سرویس های نامحدود روی همون سرعت اسمی بسته میشه ، که در مورد شما مقداری هم از سرعت اسمی بیشتر بوده.

برای سرویس های محدود اما ISP ها میان و سرعت رو خیلی بالاتر از سرعت اسمی ارائه میدن ، چون این کار براشون سود داره. البته همین سرویس ها در هنگام زمان رایگان شبانه به شدت افت میکنه و در بهترین حالت به سرعت اسمی میرسه ، شما در تاپیک شرکت های مختلف نگاه کنی میبینی که اکثریت کاربران از سرعتشون در ساعات رایگان ناراضی هستن و یه عده محدودی از سرعت دانلود شبانه راضی هستن.

حالا یک سری از کاربرا که سرعت بالا میخوان با همین سرویس های محدود راضی هستن و اصلا به خاطر همین قضیه از این سرویس ها استفاده میکنن چون سرعتش بالاتر بسته میشه. البته در روز ، نه در ساعات رایگان.

3. 2 کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

اینایی که گفتی و اصن نگرفتم از کجا درآوردی !!!
    من دارم ماهی 17 تومن میدم واسه 256 با محدودیت حجمی !!!
    سرعت دانلودشم متغییر و بین 6-70 فک کنم ! در صورتی که 128 رو از مخابرات میگرفتم نهایت سرعت دانلودش 20 میشد
    حالا بدون در نظر داشتن محدودیت حجمی به من بگو داتک بهتره با سرعت 60-70 یا مخابرات با 20 ؟!!
    دوست عزیز هم در مخابرات و هم ISP ها ، سرعت سرویس های نامحدود روی همون سرعت اسمی بسته میشه ، که در مورد شما مقداری هم از سرعت اسمی بیشتر بوده.

برای سرویس های محدود اما ISP ها میان و سرعت رو خیلی بالاتر از سرعت اسمی ارائه میدن ، چون این کار براشون سود داره. البته همین سرویس ها در هنگام زمان رایگان شبانه به شدت افت میکنه و در بهترین حالت به سرعت اسمی میرسه ، شما در تاپیک شرکت های مختلف نگاه کنی میبینی که اکثریت کاربران از سرعتشون در ساعات رایگان ناراضی هستن و یه عده محدودی از سرعت دانلود شبانه راضی هستن.

حالا یک سری از کاربرا که سرعت بالا میخوان با همین سرویس های محدود راضی هستن و اصلا به خاطر همین قضیه از این سرویس ها استفاده میکنن چون سرعتش بالاتر بسته میشه. البته در روز ، نه در ساعات رایگان.
    دقیقا
    اون چیزایی هم که من نوشتم یه چند وقت دیگه میفهمی چه خبره
    الان سرویس حجمی 256 شما رو روی 512 بستن که باید تا 72 کیلوبایت در ثانیه هم سرعت بده
    در هر صورت الان شما حجمت هم تموم شده باید حجم اضافی بخری که به اون 17 تومن اولیه اضافه میشه باید ببینی تا آخره ماه چقدر هزینه کردی در اضای چقدر خدمات و سرعت و دانلود (البته فکر نکنم اهل دانلود باشی همچین)
    اگر بازم نامفهومه جایی بگو تا توضیحات بیشتر بدم
    Last edited by DaRiOuShJh; 15-10-2011 at 18:40.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان امروز زنگ زدم داتک واسه اینترنت سی ار ای میگه برا مخابراته به شرکتا سهمیه میده ولی ظاهرا مخابرات اصلا 1مگ نمیده با این حال چطوریه که داتک 2مگ هم میده ولی میگه برا مخابرته؟
    در ضمن میشه بگین سرعت و کیفیتش چطوره؟

پروفشنال Alijo0on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض

دقیقا
    اون چیزایی هم که من نوشتم یه چند وقت دیگه میفهمی چه خبره
    الان سرویس حجمی 256 شما رو روی 512 بستن که باید تا 72 کیلوبایت در ثانیه هم سرعت بده
    در هر صورت الان شما حجمت هم تموم شده باید حجم اضافی بخری که به اون 17 تومن اولیه اضافه میشه باید ببینی تا آخره ماه چقدر هزینه کردی در اضای چقدر خدمات و سرعت و دانلود (البته فکر نکنم اهل دانلود باشی همچین)
    اگر بازم نامفهومه جایی بگو تا توضیحات بیشتر بدم

نه مفهومه ، ممنون از حساسیتی که به خرج میدین همگی
    اهل دانلود تا چند گیگ باشه !!!
    من 4-5 سالی از پارس آنلاین میگرفتم 128 و 3گیگ دانلود 2 سال آخر شبانه رایگان رو گذاشت که چندتایی فیلم هر روز میزاشتم برای دانلود شب تا صب بعدم صب تا شب وبگردی تقریبا !!! ولی بنظرم حجمم به این سرعت تموم نمیشد
    در کل یه جورایی دلمو زد این داتک میخوام 1 ماه هم از پارس آنلاین بگیرم شاید بازم بد بود برم سراغ مخابرات باز
    اینطور که میگین مخابرات منصف تر در میاد ! سرعت کم ولی پایدار با حجم نا محدود !

7. این کاربر از Alijo0on بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

نه مفهومه ، ممنون از حساسیتی که به خرج میدین همگی
    اهل دانلود تا چند گیگ باشه !!!
    من 4-5 سالی از پارس آنلاین میگرفتم 128 و 3گیگ دانلود 2 سال آخر شبانه رایگان رو گذاشت که چندتایی فیلم هر روز میزاشتم برای دانلود شب تا صب بعدم صب تا شب وبگردی تقریبا !!! ولی بنظرم حجمم به این سرعت تموم نمیشد
    در کل یه جورایی دلمو زد این داتک میخوام 1 ماه هم از پارس آنلاین بگیرم شاید بازم بد بود برم سراغ مخابرات باز
    اینطور که میگین مخابرات منصف تر در میاد ! سرعت کم ولی پایدار با حجم نا محدود !
    درسته
    البته مخابرات انصافا 128 اش رو از چه لحاظ قیمت چه از لحاظ سرعت خوب میده تک و توک دیدم سرعت یوزرهاش جالب نباشه
    این طور که معلومه شما حق انتخابت از همه بچه های این تاپیک بیشتره چون اکثرا ما انتخابمون به یکی دو تا شرکت محدود شده مثلا من خودم فقط از شاتل یا داتک میتونم سرویس بگیرم که داتک باز از شاتل بهتره

حالا شما همینجور که سرویس عوض میکنی دستت درد نکنه آمارش رو به ما هم بده ببینیم اونیکی شرکت ها چه طوره اوضاشون

راستی همین داتک هم که فعلا داری اگه تونستی 1-7 دانلود بزار ببینیم شبونش سرعتش چه طوره

---------- Post added at 07:46 PM ---------- Previous post was at 07:42 PM ----------

سلام دوستان امروز زنگ زدم داتک واسه اینترنت سی ار ای میگه برا مخابراته به شرکتا سهمیه میده ولی ظاهرا مخابرات اصلا 1مگ نمیده با این حال چطوریه که داتک 2مگ هم میده ولی میگه برا مخابرته؟
    در ضمن میشه بگین سرعت و کیفیتش چطوره؟
    برادر همین چند صفحه آخر بحثش بوده
    خوب این شرکت های pap مثله داتک سهمیه های مخصوص به خودشون رو دارن برای همین اینا یه سرعت هایی بیشتری رو میدن

در مورد سرعت هم که هر سرویس رو نصف سرعت میبندن یعنی شما 256 اش رو بگیری رو 128 میبندن و افت سرعت هم تو بعضی ساعات داری
    پینگش هم یه مقدار مسنکه بالاس و ساعات اداری و روزا بالاترم میره

9. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

میگم بچه ها الان زنگ زدم مخابرات
    6 سال دانشجو بودیم به هیچ دردی نخورد الان میگه دانشجو باشی بهت 256 میدیم (بیشتر نمیدن اصلا)
    بعد مثل داتک نمیشه مثله الان به عنوان نماینده شرکت، اینترنت شرکتی گرفت میگه فقط باید مدیر عامل باشید

اینا هم ما رو گزاشتن سره کار ها، فعلا با این اوضاع اگر نخوام 128 مخابرات بگیرم گمونم رو همین داتک بمونم

ازا ین طرف زنگ زدم داتک میگم این سرویسی که به ما میدید 128 هست نه 256 که، اونا هم که اون ضریب اشتراک یک به 10 رو شاخ کردن همش میگن این چون اینطوریه وضعش همچینه! میگم خوب اگه به خاطره اشتراکه یعنی کله 24 ساعت همه دو دقیقه هم کسی کم نمیشه که این سرعتش بالا بره و ... هنگید گفت میدم پشتیبانی که اون بهتر میدونه و ...

خلاصه این جوریه اوضاع گفتم بقیه دوستان هم در اطلاع باشن
    مخابرات هم 256 بالاتر نمیده، نمیدونم چرا پس تو سایتشون تا 2 مگ رو زدن و قیمت دادن

نتیجه گیری:
    حالا ببینم اوضاع چه طوره فعلا که 128 مخابرات سرعتش از 256 cra بهتره قیمتش هم 7 تومنی کمتره
    داریوش جان بعضی وقتا یه حرفایی میزنی برادر که آدم شاخ در میاره

تو خودت منو میشناسی که به صورت 24 ساعته و 7 روزه هفته دارم دانلود میکنم.به نظر تو اگه مخابرات 2 مگ میداد من ول میکردم و از داتک سرویس میگرفتم؟
    اگه تو زنگ زدی من خودم شخصا رفتم مخابرات و باور کن 2 ساعت رو مخ رئیس کل منطقه مخابراتیمون راه میرفتم.
    منم دقیقا گفتم که برادرم صاحبه شرکته و من اومدم برای برادرم و شرکتش اینترنت بگیرم.
    طرف به من گفت ببین اگه پسر رئیس جمهور هم باشی ما از پورت 2 مگ نداریم که به شما بدیم.حالا چه واسه شرکت بخووای چه واسه خونه
    به خاطر همین هم گفتم که دنبالش نرو که نمیدن.بابا اونجا زنه اومده بود ه خط جدید بگیره بهش ندادند.گفتند نداریم که بدیم بعد تو میگی اینترنت بدن؟
    به نظر من اینقدر ناشکری نکن.فکر نکن که مخابرات مدینه فاضله هست.من هرچند که میدونم سرویس های داتک گرونه اما بازم داتک رو به مخابرات ترجیح میدم.مخابرات یه مشت اسکل رو گذاشته به عنوان پشتیبان.

11. این کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

اره برادر
    نه گفتم حالا یه زنگم بزنم بپرسم ببینم شاید مخابراته ما فرق کنه
    ولی جالبه به دانشجو ها گفته میدیم

با این وضع فقط داتک میمونه برای سرعت های بالاتر

خط رو که به من گفتن یه روزه وصل میشه خریدم الان سره پس گرفتن پولش چند ماه قراره طول بدن دیدی باز یه فرقی داشت مخابراتمون

در مورد پشتیبانم آره ولی ماله داتک هم همچین آی کیوشون بیشتر نیست

با این حساب فعلا تصمیم گرفتم بعد از این دوره یعنی تا 10 روز دیگه سرویس 512 بگیرم از همین داتک ببینم اون چطوره اگه جالب نبود بعدش از مخابرات همون 128 اش رو بگیرم

فقط بدی ای که داره هر کی تو آشنایان از مخابرات سرویس داره علم درست حسابی ای از اینترنت و دانلود و ... نداره که بشه آمار دقیق و درستی ازش بدست آورد

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

در مورد پشتیبانی به طور کامل حرفتو قبول ندارم
    هنوز هم چند نفری از اون آدمای قدیمی که خیلی خبره بودن هنوز هستن.مثه یه یارو که اسمش بیگی هست و خداوکیلی هر دفعه زنگ زدم کارمو راه انداخته
    اما واسه مخابرات همشون از دم اسکل تشریف دارن.رفیقم میگفت ماکسیمم کمکی که میتونه بهت بکنه اینکه هی بهت میگه ریست کن

14. این کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

والل منکه هر وقت کارم به این چیزا کشیده اینقدر خودم تو نت و ... گشتم دنبالش که جوابو پیدا کنم
    شانس نداریم کلا
    کلا خدا کاره کسی رو گیر پشتیبانی ها و خدمات پس از فروش ایران نندازه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •