مگه این دو برند رو تو بازار دیدی که بینشون مرددی؟
Sandisk به مراتب بهتره Coby یه برند درجه دو محسوب میشه. جزء برند های مطرح نیست هر چند محصولات جالبی تولید میکنه.
مگه این دو برند رو تو بازار دیدی که بینشون مرددی؟
Sandisk به مراتب بهتره Coby یه برند درجه دو محسوب میشه. جزء برند های مطرح نیست هر چند محصولات جالبی تولید میکنه.
مگه این دو برند رو تو بازار دیدی که بینشون مرددی؟Sandisk به مراتب بهتره Coby یه برند درجه دو محسوب میشه. جزء برند های مطرح نیست هر چند محصولات جالبی من از خارج میخوام بگیرم و اونجا راحت تر از اینجا گیر میاداز چه نظر کوبی از ساندیسک کم میاره؟
Last edited by peaceful1; 13-09-2012 at 14:10.
شرمنده نمیدونم چرا به جای نوشتن پست جدید جواب رو تو پست شما نوشتم اصلا حواسم نبود
الان جواب رو جدا پست کردم.
بحث کم آوردن اصلا نیست کوبی کلا برندش یک کلاس پایین تره جزء برند های مطرح اصلا نیست. کار اصلا به مقایسه نمیکشه.
به صورت موضعی به علت هایی مدل های خاص این برند کمی مورد توجه قرار گرفت بود البته در سالیان گذشته
اگه خواستی از خارج بگیری offer هایی تو آمازون هست مثل Clip+ هشت گیگبا یک رم سندیسک کلاس چهار 16 گیگ با قیمت خیلی خوب. ($59.28 )
سلام. لطفا یه راهنمایی بکنید
یه mp3 یا mp4 با قیمت حداکثر 120000 تومن میخوام با این مشخصات:
- کیفیت پخش خوب برای پخش آهنگ متال با کیفیت 320
- کیفیت ضبط صدای نسبتا خوب
- حجم 4GB
- قابلیت ساپورت هدفون غیر از هدفون خود پخش کننده
- اگه برای ورزش کردن مناسب باشه خیلی خوبه ولی نشد هم عیبی نداره
قبلا iriver E150 داشتم که از کیفیت صداش راضی بودم. پخش ویدئو هم اصلا برام مهم نیست ولی صدای یکی دوتا mp3 player رو تست کردم احساس کردم به کیفیت صدای mp4 player قدیم خودم نمیرسه!
دمتون گرم
Last edited by 0m!d; 14-09-2012 at 01:36.
سلام
بنظر من سونی خوبه مدل جدید نیازی به نرم افزار sonicstage هم نداره فقط اهنگ ها کبی میکنی تو درایو بلیر مثل فلش.
اگه ورزشی میخواهید یک مدل زده ولی lcd نداره و فقط برای ورزش هست اینم خیلی شیک هست
خودم مدل e015 بنج سال یا بیشتر دارم صداش و باتری و... راضیم حالا این که جدیده دیگه میری فضا. هدفون خودش خوب نبود هدفون سونی ex35 گرفتم که عالیه.
این جدید زده فکر کنم هدفون خوبی همراش هست سری ex باشه که نیازی به خریدش ندارید
فقط از نمایندگی سونی بخرید و ببینید نو باشد
قیمت جدید ندارم ولی همین حدود هست
تو این قیمت این عالیه بنظرم بیشتر هرینه کردن فایده نداره
الان اصلا قیمت دستم نیست ولی با این خصوصیات بهترین انتخاب اگه هنوز آواسان آییور رو با قیمت های معقول بده بهترین انتخاب هست.
مثلا E300 و S100 گزینه های خوبی هستند.
Last edited by peaceful1; 14-09-2012 at 13:12.
فرقی بین کیفیت E300 و S100 با T9 هست ؟
مشخصا فرق هست تو کارایی مخصوصا به ترتیب الویت بخواهیم بگیم:
1) S100
2) E300
3) T9
ولی کلا پلیر های ایرویور برای بودجه محدود همیشه جزء بهترین انتخاب های ممکن بودند الان با شرایط ارز و نااگاه بودن بنده از شرایط موجود بازار هیچ نظر قطعی درباره خرید نمیتونم بدم.
دوستان سلام
بنده برای ورزش بدنسازی به صورت حرفه ای() دستگاه پخش موسیقی میخوام قیمتش تا 300-400
راحت باشه با کیفیت بالا تو جیب جا شه دست و پا گیر نباشه
چه کنیم بچه پایینیم سر در نمیاریم دیگه
هر چه استادان صلاح میدونند معرفی کنند ما گوشیم
پیشاپیش از وقتی که میذارید ممنونم![]()
سلام
اگه فقط برای ورزش میخواین مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدل خیلی خوبیه و مخصوص ورزش طراحی شده
و خاصیت زد رطوبط هم داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)