در شرف دانش آموز شدن
نزديك به دانش آموز شدن
در شرف دانش آموز شدن
نزديك به دانش آموز شدن
every other day دقيقا درسته و معني يك روز درميان رو ميده
عین همین جمله و جواب رو در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داشتیم .. قضیه چیه دوست جان؟ ... مشکوک شد!(شوخی)
When I frst contacted Michael Bierut about talking
with him for this book, he asked that we conduct the
interview via e-mail
وقتی من اولین بار به سراغ مایکل بروت رفتم و درمورد این کتاب با او صحبت کردم ، او از من تقاضا کرد که مصاحبه با ایمیل صورت بگیرد.
When I received his responses,
I found it hard to believe that Bierut—coeditor of the anthology Looking Closer: Critical Writings on
Graphic Design and a cofounder of the blog Design Observer—could possibly have written what were
easily the most uninteresting answers I had received thus far
وقتی من پاسخ او را دریافت کردم.
؟
ممنون میشم تیکه ی قرمز رو ترجمه کنید! و اگه مشکلی در ترجمه ی 2 خط اول هست بگید !
لطفا یکی ترجمه کنه ، خیلی ممنونم :
" ما قدرتمان را به دشمنانمان نشان خواهیم داد ، بهترین جنگ جو ها در شهر ما هستند ، اگر هر یک از ما 20 ضربه به xxxxx بزنیم ، او به راحتی کشته خواهد شد . این جوابی برای حملات پی در پی آنها به ما هست .
تمامی افراد باید در روز xxx1 ، در ساعت xxx2 به وقت سرور در کنار شهر xxx3 باشند و به این افراد به ترتیب حمله کنند :
تارگت اول : xxxx
تارگت دوم : xxxx
تارگت سوم : xxxx
تارگت چهارم : xxxx
1 . در صورت کشته شدن هر یک از اینها ، به نفر بعدی حمله کنید
2 . اگر یکی از این افراد در هتل بود ، به نفر بعدی حمله کنید
3 . بلافاصله بعد از حمله به هتل شهرمان پناه ببرید !!!
منتظر حظور شما در میدان نبرد هستیم !
we'll show our power to our enemies.The best fighters are in our city.If each of us applies 20 hits against ..... , He'll be killed easily.this is a response to their successive attacks against us.All the people must come together near the city on ....,at time ....,based on the server time and attack respectively to these people.1-first target
2-second target
3-third target
4-fourth target
1-If any of these are killed ,attack to next one
2-If one of these were at the hotel,attack to next one
3-Immediately after the attack,refuge to the hotel of our citywe're waiting for your presence in battlefield
سلام
در این جا قرمزه یعنی چی؟
On his return to Zurich in 1912 Einstein had a brainstorm. He realized that the equivalence of gravity and acceleration could work if there was some give-and-take in the geometry of reality. What if space-time--an entity Einstein invented to incorporate the three familiar dimensions of space with a fourth dimension, time--was curved, and not flat, as had been assumed?
در اینجا until چه طور ترجمه میشه؟ در واقع کدوم یکی درسته:
اینشتین بطور جدی به مسئله فکر نکرد تا زمانی که در دانشگاهی در پراگ بود
یا
اینشتین تا قبل از اینکه به این دانشگاه بره بطور جدی به مسئله فکر نکرد و وقتی که به ان دانشگاه رفت شروع به فکر کردن کرد.
Einstein was aware of this difficulty in 1907, while he was still at the patent office in Bern, but didn't begin to think seriously about the problem until he was at the German University in Prague in 1911
ممنون!
give and take معنی داد و ستد ، بده بستان ، و بعضا" مصالحه و سازش میده...در اینجا می تونه به معنی مقابله به مثل و عمل متقابل هم باشه...
به نظرم ترجمه ی دومی until درست باشه...
باورش سخت بود برایم که بیروت - ویراستار مجموعه ی Looking Closer که شامل متون انتقادی درباره ی Graphic Design بود و همچنین وی که از بنیانگذاران وبلاگ Design Observer بود - چنین پاسخ uninteresting ای را داده باشد
این چیزی بود که از خوندن متن دستگیرم شد... uninteresting رو هر چی فکر کردم معادل جالبی واسش نیافتم... امیدوارم متن رو درست فهمیده باشم... از سیمور عزیز و دیگر دوستان هم میخوایم اگه جایی از ترجمه میلنگه گوشزد کنن
من هم نظرم روی دومی هست... و به احتمال زیاد هم دومی درسته...در اینجا until چه طور ترجمه میشه؟ در واقع کدوم یکی درسته:
اینشتین بطور جدی به مسئله فکر نکرد تا زمانی که در دانشگاهی در پراگ بود
یا
اینشتین تا قبل از اینکه به این دانشگاه بره بطور جدی به مسئله فکر نکرد و وقتی که به ان دانشگاه رفت شروع به فکر کردن کرد.
میشه uninteresting رو خسته کننده ، ناگیرا ، کسل کننده و ... ترجمه کرد...
ولی اینجا به نظرم ناامیدکننده مناسب باشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)