شاید این راه حل که میگم عجیب باشه و شایدم برای شما کار نکنه. اما بعضی وقتا که گرافیک این بازی به هم میریزه میتونی با زدن Alt+Enter و خارج کردن بازی از حالت Fullscreen و دوباره برگردوندنش تصویر رو درست کنی
شاید این راه حل که میگم عجیب باشه و شایدم برای شما کار نکنه. اما بعضی وقتا که گرافیک این بازی به هم میریزه میتونی با زدن Alt+Enter و خارج کردن بازی از حالت Fullscreen و دوباره برگردوندنش تصویر رو درست کنی
نه عزیز
روی low باید بازی کنی که زیاد حال نمیده
رم و گرافیک رو ارتقا بدی حله
یه 80تومن خرجش کن رو high بازی کن حالشو ببر![]()
من هم که از اسکوربرد استفاده می کردم(البته نه این اسکوربرد شما) همین مشکل را داشتم!
در خود فایلی که من دانلود کردم دو تا پوشه وجود داشت یکی cv05.img هست و دیگری اگر اشتباه نکنم rv0c_x.img بود.
من پوشه دومی را به پیشنهاد دوستان در اون صفحه که گفته بود نریختم بلکه به پوشه rv0c_e.img ریختم.
مشکل اسکوربرد من با ریختن در پوشه rv0c_e.img حل شد.
من فصل دوم هستم یعنی الان فصل دوم تمتم شده با چلسی قهرمان انگلیس و جام حذفی جام باشگاه ها شدم در کل امتیازم توی هر بازی میانگین 7 بوده الن هم از میلان پیشنهاد اومده و من چون میلان رو دوست دارم رفتم میلان. فصل اول 7 یا8 هفته بیرون از ترکیب هستی ولی سعی کن توی تمرین نمره ی بالا بگیری حتما لازم نیست گل بزنی فقط نمره ی خوب بگیر در ضمن اگه پاس گل بدی تاثیرش توی نمره بعد از بازی بیشتر هستش من اینو تجربه کردم بازی سازی و پاس های موفق هم خیلی مهمه. برای دیدن نمره هم بعد بازی قسمتی که اگه میاره و میتونی دکمه بزنی تا بره توی منو become legend در قسمت detail و بعد rate می تونی ببینی.
این رو هم دقت کنید که حتما فصل اول با تیمتون تمدید کنید چون اگه برید جای دیگه باز همون اش و همون کاسه احتمالا توی نیم فصل اگه خوب بازی کنین میتونین به یه تیم خوب برین و یه نکته هست اونم اینه که هفته ی سوم یا چهارم از فصل نقل و انتقالات همیشه پیشنهاد های خوبی میاد . موفق باشید.
این رو میدونم همین کارو کردم ولی نشد .
در ضمن اسکوربرد لیگ انگلیس هم زمان روی مثلا 59 : 44 یا 59 : 89 قفل میشه و به 45 یا 90 نمیرسه برای شما هم همین طور هستش؟
میشه لینک ترینرو بدی
این در واقع نسبت رشد توانایی هاست. می تونید از یکی کم کنید و به اون یکی اضافه کنید.
سلام سیو من خراب شد اگه اشتباه نکنم یه پچ بود درستش میکرد میشه یه نفر لطف کنه لینک اون پچ رو ؟
این هم لینک دانلودش ولی هنوز تراینر کامل براش نیومده
تراینر کاملش حدودا 30 روز دیگه تو سایت چت هپنس قفلش باز میشه فعلا تراینرش پولیهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من پیشنهاد میکنم که از Become a Legend Editor استفاده بکن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محمد کار ما رو هم راه بنداز قربونت اون پچ رو داری؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)