تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 356 از 1178 اولاول ... 256306346352353354355356357358359360366406456856 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,551 به 3,560 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L0r3stan

پيش فرض

اره این رو منم خونده بودم ولی به غیر از اون xps سری مختص بازی هست و تجربه نشون داده با بیشتر بازی ها به طرز جالبی کنار میاد با این 8600 ddr 3 خودش .

وسترو 1500 یا 1510 هم 8600 هست ولی به قول شاعر این کجا و ان کجا .

در کل dv5 -1070 هم واسه بازی خیلی خوبه ولی بهترین برای بازی = xps
    وسترو 1500 هم جيفورس داره اما جي.اس نه جي.تي

اما اچ پي dv جيفورس 9600 جي تي داره

داره خودمونی میشه sahelezendegim69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

4 hpيا dell?

سلام REGISTERED USER عزيز من مي خام يه لپ تاپ(نوت بوك) بخرم . پس از يك ماه جستجو در سايت ها دو قلم گلچين كردم.dell--*--hpdell=inspiron 1525 & vostro & xpssony=هرچي شما بگيدهر چي شما بگيد(چند مدل) =hpبه نظر شما از كدوم كمپاني باشه بهتره؟ كدوم سري كيفيت بهتري داره؟زيباباشه.من ميتونم 1100000 خرج كنم.مشخصه هاي لپ تاپ :سرعت بالا ،گرافيك خوب .من اين لپ تاپ رو براي همه ي كارها ميخوام .كار با : فتوشاپ - word و... ، اينترنت،بازي هاي سنگين و سبك،حمل ونقل، آكروبات ريدر،رايت دي وي دي و سي دي و...البته خودم dell inspiron 1525 رو انتخاب كردم ولي با اين توضيح شما كه به يكي از دوستان داده شد(من به آماتورها کلا برند HP رو پیشنهاد میدم ... نه به اندازه دل که کیفیتش توی سری inspiron و vostro افت کرده (کیفیت مونتاژ جدیدا جالب نیست و اشکالات زیادی داره از جمله نویز و لرزش و خرابی اپتیک و LCD ) نسبت به دل بدبين شدم و فكر ميكنم كه ديگه دلم نياد سری inspiron و vostro بخرم. به نظر شماxps چه طوره باهاش ميشه كارهاي با لا رو انجام داد ؟نمي دونم . درست انتخاب كردم ؟ شما بگيد با مشخصات كامل.خيلي ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

1330 اصلا خوب نیست بزارش کنار .

اگه قرار چیزی ارزش پول از زیر سنگ در اوردن رو داشته باشه , اون dv4-1070 ( در 14 اینچی ها ) و dv5-1070 ( در 15 اینچی ها ).
    اگه میشه کمی هم درباره ی کانفیگ های این مدل بگید مثلا 2.53 که الان دارن میدن 1.610 واقعا ارزشش رو داره؟آیا این باطری که روش هست جواب کارت گرافیک بالاش رو میده؟اگه از آلمان بخرم بهتره یا از ایران؟چه گارانتی(خود اچ پی گارانتی بین المللی داره)؟تفاوت قیمت با ایران چقدره؟

داره خودمونی میشه yashm1365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

وقتی می یام تو این فروم ، دوست دارم با کیبورد بزنم وسط مانیتور خوردش کنم ، به قدری لجم در می یاد که سرم سوت می کشه.
    مثل بچه آدم ، با احترام تمام یک سوال فنی می پرسم . چند ساعت بی جواب می مونه . بعد یک نفر می پرسه چه رنگی بخرم خوبه ( هه هه با مزه ) سریع جواب می دن. سوالم فراموش می شه یا باید با کلی پیغام و یاد آوری بعداً جواب بدن.
    می یان یک چیزایی مطرح می کنن که به هیچ درد نمی خوره . معایب 1060 رو فرمودن ؛ آخه برادر من مگه ما تاپیک جداگانه برای dv5 نداریم ، رفتی زحمت کشیدی ترجمه کردی بعد می یای می گذاری یک جایی که هیچ ربطی هم نداره سریع هم فراموش می شه.

الان جواب این پست کجاست #3462

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آقا هرکی سوال داره در مورد وسترو بیاد از من بپرسه
    من یه 1500 دارم با کر 2 دو 2.5 و کارت 8600 جی تی
    راستش نسبت به قیمتش بد نیست ولی کلا ال سی دی داره در حد محلات هارد داره در حد مکستور 4 سال کرکرده و....کلا قطعات به کار رفتش خوب نیست چون قیمتش هم پایینه
    در مورد بازی و پرفرمنس بازیهارو روی رزول بالا خیلی قشنگ اجرا میکنه 1 ماه پیش خردیدم 1.300 با این کانفیک روی Hp اینا باید 1.600 پول بدی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض Vostro

سلام
    Nimra جان یه محبتی می کنی به سوالات زیر جواب بدی؟

1. درسته که بنچ مارک Vista زیاد قابل اعتماد نیست ولی می شه یه تصویر از بنچ مارکش برای Vostro 1510 بذاری؟
    2. توی این یک ماه اشکالات سیستم به نظرت چی بوده؟
    3. اینکه گفتی قطعاتش کیفیت نداره منظورت چی بود؟ یعنی با اطمینان می گی یا اینکه خرابی یا چیزی داشته؟
    4. شبکه سیمی و بی سیمش رو کنترل کردی؟ شبکه بی سیمش پرش (یا قطعی) نداره؟ سازگاری با انواع a/b/g/n داره؟
    5. مات بودن کیفیت تصویر واضح است یا کیفیت تصویر رضایت بخشه؟
    6. از نظر حرارت و تولید حرارت چطوریه؟
    7. بخش اثر انگشتش طوری هست که وقتی با دکمه های جهت کار می کنی دستت هی نره روی اثر انگشت؟
    8. هر تجربه مفید دیگه که دوست داری در اختیار بذاری

ممنونم از لطفت
    ارادتمند
    گل آقا

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

اگه میشه کمی هم درباره ی کانفیگ های این مدل بگید مثلا 2.53 که الان دارن میدن 1.610 واقعا ارزشش رو داره؟آیا این باطری که روش هست جواب کارت گرافیک بالاش رو میده؟اگه از آلمان بخرم بهتره یا از ایران؟چه گارانتی(خود اچ پی گارانتی بین المللی داره)؟تفاوت قیمت با ایران چقدره؟
    در مورد قیمت ها در المان دقیقا اطلاع ندارم.

اگه منظورت dv4 -1070 ( همون 14 اینچی ) هست اره توی 14 ها بهترینه و ارزشش رو داره ولی اگه وزن واسط مهم نیست و 14 نمی خوای dv5-1070 بگیر که واقعا 1.700000 می ارزه .

واسه یه 14 اینچی که زیاد هم نخوای جابجاش کنی 6 سل کافیه ولی اگه خواستی راحت با 90$ بیشر میتونی یه 12 سل بگیری توپ ( یا با 50 $ بیشتر یه 9 سل )

تا جایی که من میدونم لپ تاپ های اونجا سفارشی هستن و صفحه کلید تمام المانی و .... المانی دارن .

اره تمامی لپ تاپ های اچ پی گارانتی اینترنشنال دارن ولی توی ایران یعنی هیچ چون نمایندگی اصلی اچ پی وجود نداره .

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

الان جواب این پست کجاست #3462
    دوست عزیز طبعا وقتی نزدیک به باز شدن مدارس و دانشگاه ها و پایان تابستان می رسیم کمی قیمت ها کاهش پیدا می کنن .

شما هم تا اخر تابستون صبر کن تا هم این 1070 امتحانش رو تو ایران پس بده چون 1 ماه نیست که تو ایران اومده . و هم کمی قیمتش بیاد پایین تر ( کمی )
    Last edited by ravani_13; 23-08-2008 at 15:49.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

وسترو 1500 هم جيفورس داره اما جي.اس نه جي.تي

اما اچ پي dv جيفورس 9600 جي تي داره
    تایید میشه واقعا تفاوت 8600 gt با 8600 gs محسوسه و نمیشه گرافیک وسترو 1500 رو با xps 1530 یکی دونست .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    من يه لپ تاپ ميخوام بگيرم تا قيمت 1500 هراز تومان ولي بين سوني و دل شك دارم
    ميگن كه سوني فقط ال سي دي خوبي داره ولي دل خيلي حرفه اي تره و از لحاظ ضد ضربه بودن و مقاومت بهتره آخه من زياد در نگهداري از اين وسايل دقت نميكنم و به خاطر كارم مجبورم اونو هر جا ببرم حتي سر ساختمان مي خوام ببينم بين سوني fz و dell latitude كدوم رو پيشنهاد ميكنيد
    در ضمن ميگن ريختن نرم افزار و مثلا عوض كردن ويندوز در دل از سوني خيلي راحتتره آيا واقعا درسته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •