وسترو 1500 هم جيفورس داره اما جي.اس نه جي.تي
اما اچ پي dv جيفورس 9600 جي تي داره
وسترو 1500 هم جيفورس داره اما جي.اس نه جي.تي
اما اچ پي dv جيفورس 9600 جي تي داره
سلام REGISTERED USER عزيز من مي خام يه لپ تاپ(نوت بوك) بخرم . پس از يك ماه جستجو در سايت ها دو قلم گلچين كردم.dell--*--hpdell=inspiron 1525 & vostro & xpssony=هرچي شما بگيدهر چي شما بگيد(چند مدل) =hpبه نظر شما از كدوم كمپاني باشه بهتره؟ كدوم سري كيفيت بهتري داره؟زيباباشه.من ميتونم 1100000 خرج كنم.مشخصه هاي لپ تاپ :سرعت بالا ،گرافيك خوب .من اين لپ تاپ رو براي همه ي كارها ميخوام .كار با : فتوشاپ - word و... ، اينترنت،بازي هاي سنگين و سبك،حمل ونقل، آكروبات ريدر،رايت دي وي دي و سي دي و...البته خودم dell inspiron 1525 رو انتخاب كردم ولي با اين توضيح شما كه به يكي از دوستان داده شد(من به آماتورها کلا برند HP رو پیشنهاد میدم ... نه به اندازه دل که کیفیتش توی سری inspiron و vostro افت کرده (کیفیت مونتاژ جدیدا جالب نیست و اشکالات زیادی داره از جمله نویز و لرزش و خرابی اپتیک و LCD ) نسبت به دل بدبين شدم و فكر ميكنم كه ديگه دلم نياد سری inspiron و vostro بخرم. به نظر شماxps چه طوره باهاش ميشه كارهاي با لا رو انجام داد ؟نمي دونم . درست انتخاب كردم ؟ شما بگيد با مشخصات كامل.خيلي ممنونم
اگه میشه کمی هم درباره ی کانفیگ های این مدل بگید مثلا 2.53 که الان دارن میدن 1.610 واقعا ارزشش رو داره؟آیا این باطری که روش هست جواب کارت گرافیک بالاش رو میده؟اگه از آلمان بخرم بهتره یا از ایران؟چه گارانتی(خود اچ پی گارانتی بین المللی داره)؟تفاوت قیمت با ایران چقدره؟
وقتی می یام تو این فروم ، دوست دارم با کیبورد بزنم وسط مانیتور خوردش کنم ، به قدری لجم در می یاد که سرم سوت می کشه.
مثل بچه آدم ، با احترام تمام یک سوال فنی می پرسم . چند ساعت بی جواب می مونه . بعد یک نفر می پرسه چه رنگی بخرم خوبه ( هه هه با مزه ) سریع جواب می دن. سوالم فراموش می شه یا باید با کلی پیغام و یاد آوری بعداً جواب بدن.
می یان یک چیزایی مطرح می کنن که به هیچ درد نمی خوره . معایب 1060 رو فرمودن ؛ آخه برادر من مگه ما تاپیک جداگانه برای dv5 نداریم ، رفتی زحمت کشیدی ترجمه کردی بعد می یای می گذاری یک جایی که هیچ ربطی هم نداره سریع هم فراموش می شه.
الان جواب این پست کجاست #3462
آقا هرکی سوال داره در مورد وسترو بیاد از من بپرسه
من یه 1500 دارم با کر 2 دو 2.5 و کارت 8600 جی تی
راستش نسبت به قیمتش بد نیست ولی کلا ال سی دی داره در حد محلات هارد داره در حد مکستور 4 سال کرکرده و....کلا قطعات به کار رفتش خوب نیست چون قیمتش هم پایینه
در مورد بازی و پرفرمنس بازیهارو روی رزول بالا خیلی قشنگ اجرا میکنه 1 ماه پیش خردیدم 1.300 با این کانفیک روی Hp اینا باید 1.600 پول بدی
سلام
Nimra جان یه محبتی می کنی به سوالات زیر جواب بدی؟
1. درسته که بنچ مارک Vista زیاد قابل اعتماد نیست ولی می شه یه تصویر از بنچ مارکش برای Vostro 1510 بذاری؟
2. توی این یک ماه اشکالات سیستم به نظرت چی بوده؟
3. اینکه گفتی قطعاتش کیفیت نداره منظورت چی بود؟ یعنی با اطمینان می گی یا اینکه خرابی یا چیزی داشته؟
4. شبکه سیمی و بی سیمش رو کنترل کردی؟ شبکه بی سیمش پرش (یا قطعی) نداره؟ سازگاری با انواع a/b/g/n داره؟
5. مات بودن کیفیت تصویر واضح است یا کیفیت تصویر رضایت بخشه؟
6. از نظر حرارت و تولید حرارت چطوریه؟
7. بخش اثر انگشتش طوری هست که وقتی با دکمه های جهت کار می کنی دستت هی نره روی اثر انگشت؟
8. هر تجربه مفید دیگه که دوست داری در اختیار بذاری
ممنونم از لطفت
ارادتمند
گل آقا
در مورد قیمت ها در المان دقیقا اطلاع ندارم.
اگه منظورت dv4 -1070 ( همون 14 اینچی ) هست اره توی 14 ها بهترینه و ارزشش رو داره ولی اگه وزن واسط مهم نیست و 14 نمی خوای dv5-1070 بگیر که واقعا 1.700000 می ارزه .
واسه یه 14 اینچی که زیاد هم نخوای جابجاش کنی 6 سل کافیه ولی اگه خواستی راحت با 90$ بیشر میتونی یه 12 سل بگیری توپ ( یا با 50 $ بیشتر یه 9 سل )
تا جایی که من میدونم لپ تاپ های اونجا سفارشی هستن و صفحه کلید تمام المانی و .... المانی دارن .
اره تمامی لپ تاپ های اچ پی گارانتی اینترنشنال دارن ولی توی ایران یعنی هیچ چون نمایندگی اصلی اچ پی وجود نداره .
دوست عزیز طبعا وقتی نزدیک به باز شدن مدارس و دانشگاه ها و پایان تابستان می رسیم کمی قیمت ها کاهش پیدا می کنن .الان جواب این پست کجاست #3462
شما هم تا اخر تابستون صبر کن تا هم این 1070 امتحانش رو تو ایران پس بده چون 1 ماه نیست که تو ایران اومده . و هم کمی قیمتش بیاد پایین تر ( کمی )
Last edited by ravani_13; 23-08-2008 at 15:49.
تایید میشه واقعا تفاوت 8600 gt با 8600 gs محسوسه و نمیشه گرافیک وسترو 1500 رو با xps 1530 یکی دونست .
سلام
من يه لپ تاپ ميخوام بگيرم تا قيمت 1500 هراز تومان ولي بين سوني و دل شك دارم
ميگن كه سوني فقط ال سي دي خوبي داره ولي دل خيلي حرفه اي تره و از لحاظ ضد ضربه بودن و مقاومت بهتره آخه من زياد در نگهداري از اين وسايل دقت نميكنم و به خاطر كارم مجبورم اونو هر جا ببرم حتي سر ساختمان مي خوام ببينم بين سوني fz و dell latitude كدوم رو پيشنهاد ميكنيد
در ضمن ميگن ريختن نرم افزار و مثلا عوض كردن ويندوز در دل از سوني خيلي راحتتره آيا واقعا درسته![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)