تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 356 از 905 اولاول ... 256306346352353354355356357358359360366406456856 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,551 به 3,560 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست عزیز برای پراید علاوه بر چیزایی که دوستمون فرمودند فیلر گیری و تعویص ف بنزین خیلی صروریه و تاثیر زیادی داره .احتمالا یه کمی هم صدای موتور زیا شده در سرازیری و جاده صاف خوب راه میره اینطور نیست؟
    نه صداش عادیه.در جاده صاف عالیه.

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازه واشر سر سیلندر ماشینمون رو عوض کردم چون منبع انبساطش روغنی شده بود(206تیپ 3 مدل 84 110هزار تا کارکرد)
    سر سیلندر رو هم مکانیک گفت کف تراشی نمی خواد و به موقع به دادش رسیدی(تا حالا یکبارم جوش نیاورده بود و سرسیلندر تقریبا خوردگی نداشت)
    بعد از تعویض واشر یه مقدار صدا و لرزش موتور بیشتر شده بود و از اگزوز هم صدای پت پت میومد که بردم دیاگ زدم و فیلرگیری کردم یه خرده بهتر شد اما کلا احساس می کنم موتور تو دور موتور پایین خوب کار نمی کنه و بعضی وقتا ریپ میزنه.تو حالت درجا هم دور موتور بین 800 تا 900 RPM بازی می کنه(بعضی وقتها تا 1000 هم میاد) و اگزوز می لرزه و پرت پرت میکنه

مشکل از چی میتونه باشه؟
    با تشکر
    ریپ زدن و دور پاین تنطیم سیستم گاز میخواد و دریچه و اینکه ممکنه بعد از مدتی درست شه

3. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نه صداش عادیه.در جاده صاف عالیه.
    فکر میکنم فیلر گیری درست و تنطیم موتور کمک زیادی به شما بکنه

5. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوستان! من چند تا مشکل با پرایدم دارم.
    اول اینکه تازگیها بعضی وقتا (نه همیشه) که استارد میزنم، ماشین روشن میشه ولی بلافاطله خاموش میشه. مگر اینکه چند تا گاز اساسی بهش بدم تا روشن بمونه.
    دوم اینکه این گرد گیر پولوس توی چاله چوله ها و موجهای آسفالت خیلی صدا میده. انگاز با شلاق میکوبن به زیر ماشین. عوضش هم کردم ولی باز مشکل باقیه.
    سوم اینکه موتور خیلی پر سرو صدا کار میکنه. علی الخصوص توی دنده پایین صدای موتور با صدای گیربکس ماشین که تازگیها مثل پیکان های قدیمی زوزه میکشه قاطی میشه و نور علی نور میشه دیگه. راستی این زوزه مدل پیکانی گیربکسم علتش چیه؟ ببخشید که زیاد سوال پرسیدم. خوشحال میشم کمکم کنید. ممنون!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان بنده پارس ELX دارم مدل 90 . حالا سوالی که دارم اینه که آیا نصب کروز کنترل روی خودروی بنده راحته یا اصلا این کار لازم نیست و بد درد نمی خوره . آیا نصب و راه اندازی کروز کنترل برای خودرو مشکلی ایجاد نمیکنه و در آخر اگه که بخوام نصب کنم باید به کجا مراجعه کنم و از کجا اقدام کنم . ممنون میشم آدرسی چیزی لطف کنید . سپاسگزارم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام
    دوستان بنده پارس ELX دارم مدل 90 . حالا سوالی که دارم اینه که آیا نصب کروز کنترل روی خودروی بنده راحته یا اصلا این کار لازم نیست و بد درد نمی خوره . آیا نصب و راه اندازی کروز کنترل برای خودرو مشکلی ایجاد نمیکنه و در آخر اگه که بخوام نصب کنم باید به کجا مراجعه کنم و از کجا اقدام کنم . ممنون میشم آدرسی چیزی لطف کنید . سپاسگزارم .
    سلام.یه سوال هم من داشتم.نمایندگی گذاشته600 تومان درصورتی که بیرون ازنمایندگی 250تومانه.آیاباهمدیگه فرقی دارن و مشکلی به هم نمیزنه.ممنون

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام دوستان این پمپ بنزینم فکر کنم مشکل پیدا کرده تصادف کردم ضربه شدیدی خورد طرف باک بنزینم کامل تو رفت دادم صافکار درش اورد الان با ماشین حرکت میکنم تو سرعت 50 به بالا صدای انگار تو تونل میده میگم شاید مال پمپ بنزینم باشه یکی هم گفت مال اون هست چه مارکی خوبه قیمتش چقدره .مرسی.در ضمن ایا علت صدا دادن اون هست؟؟؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان این پمپ بنزینم فکر کنم مشکل پیدا کرده تصادف کردم ضربه شدیدی خورد طرف باک بنزینم کامل تو رفت دادم صافکار درش اورد الان با ماشین حرکت میکنم تو سرعت 50 به بالا صدای انگار تو تونل میده میگم شاید مال پمپ بنزینم باشه یکی هم گفت مال اون هست چه مارکی خوبه قیمتش چقدره .مرسی.در ضمن ایا علت صدا دادن اون هست؟؟؟
    سلام. توی یک خیابون خلوت ماشین رو با سرعت 80 برونید تا اون صدا بیاد . بعدش ماشین رو خلاص کنین . اگر صدا یهو قطع شد پس از گیربکسه . اگر با خلاص کردن قطع نشد , ماشین رو خاموش کنین . اگر صدا یهو قطع شد پس یا از موتوره یا از پمپ . اما اگر با خلاص کردن و خاموش کردنِ موتور باز هم صدا میده پس مشکل یا از چرخها هست یا اینکه صندوق عقب یا درها صدمه دیده و صدای باد میپیچه توی ماشین

11. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

ممنونولی من هیچکدوم ازینهارو نمیدونم چطوری باید بفهمم. اگه ببرم تعمیرگاه انجام میدن؟ اصلا خنده دار نیست برم بگم دهنه شمع رو اندازه بگیر؟!
    سلام . میبخشین که دیر جواب دادم . این روزها کار و مشغله فرصت نمیده زیاد تو نت بیام . اندازه گیریِ دهنه ی شمعها باید حتماً انجام بشه و برای این کار ابزارهای مخصوص هم درست شده که هم برای شمع استفاده میشه هم برای فیلرگیریِ سوپاپها . این کارها رو یا خودتون باید انجام بدین یا یک مکانیکِ فهمیده ی باوجدان .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    پراید 131 دارم دو سه روزیه که وقتی استارت میزنم اگه پامو از روی گاز بردارم ماشین خاموش میشه بخاطر همین باید چند ثانیه ای کمی به گاز فشار بیارم تا ماشین جون بگیره و خاموش نشه ،قبلا اینجور نبود .مشکل از کجاست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •