من شبا پینگم زیر 800 نمیاداز نظر پینگ تایم برای بازی های آنلاین کیفیت آسیا تک چطوره؟ حدودا" پینگ چقدره؟![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
من شبا پینگم زیر 800 نمیاداز نظر پینگ تایم برای بازی های آنلاین کیفیت آسیا تک چطوره؟ حدودا" پینگ چقدره؟![]()
تا هفته پیش شبانه خیلی از سرویسهاشونو زده بودن نیم بها .ولی الان باز تغییر دادنش:
![]()
واقعا آدم کف می کنه چی بگه!!من دو سه ساله خود 128 میگیرم موندم تو سیستم آسیاتک!!
از ده تومن یهو شد 20 تومن واسه یه ماه! بعد دیدم ضرره رفتیم سه ماهه 35 تومن دادیم! بعد اومدن واسه از دست ندادن مشتری به خاطر افزایش قیمت ها، شبانه رو اضافه کردن! بعد یه مدت که دیدن خرشون از پل گذشته، شبانه رو نیم بها کردن!! حالا که دیدن نیم بها صدای خیلی ها رو آوردن اومدن ماهی 10 گیگ + شبانه رایگان با قیمت 23 تومن میدن به خورده مردم! خوب معلومه یه فردی مثل من که تو دو ماه (سوای شبانه) 6 گیگ عادیم به زور تموم میشه، نمیتونم 10 گیگ رو تو یه ماه استفاده کنم... طبیعتا سرعت شبانه هم میشه در حده فاجعه که من مجبور میشم تو این فی؟لتر؟ینگ هاست ها از همون ده گیگ استفاده کنم...!!! واضحه که سه ماهی که 35 تومن میدادم، حالا باید حوالی 70 تومن بخرجم...!!
فکر کنم آسیاتک تصور کرده گوش های کاربراش مخملیه!! یا فکر کرده قیمت های سوبله هم کنه، مشتری هاش خیلی راحت با شرایط های مختلفی که فرت و فرت درست می کنن، کنار میان!! زهی خیال باطل!
من که تصمیمم رو گرفتم! بعد عید با مشخص شدن قیمت های جدید شرکت ها میرم یه شرکت دیگه که حداقل اینقدر تالبو دزدی و کلاه برداری نکنه!
در کل باید همه چیمون به هم بیاد!!
پرحرفی کردم!
یاعلی
کلا سیستم عجیبی پیاده کردن
هیچ شرکتی تا این حد نوسان قیمت نداشته...
![]()
دوست عزیز کاری به اون 512 نداشته باش/ شما همون 128 برنزی شارژ کن سرعتش 512 خواهد بود.
---------- Post added at 12:10 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------
فقط باید این شرکت ترک کرد
این آسیاتک آشغال که دیگه منو کلافه کرده. براشون پیام فرستادم که چرا شبها آپلود قطع میشه، جواب دادن به خاطر دانلود شبانه رایگان هست که پهنای باند کم میاد.
حالا هم که دارم از حجم اصلی آپلود می کنم باز قطع میشه. توی اون سایتشون بنویسن که از ساعت 1 تا 8 صبح کسی آپلود نکنه. فقط دانلود کنید. حالا باید صبر کنم تا دانلود ملت تا ساعت 8 تموم بشه تا بشه یک فایل 30 مگابایتی آپلود کرد.
دیگه واقعاً غیرقابل تحمل شدن. هرسال آشغال تر از پارسال.
حتماً بعد از عید به شرکت دیگر خواهم رفت.
جالب اینجاست در بخش فضای کاربری هنوز سرویس های نامحدود را اضافه تکرده اند!! اگر تغییر سرویس دهید تاریخ شارژ را فقط تا پایان سال 89 درج می کند. فضای کاربریشان هم فقط باگ است و باگ
Last edited by ghafari3; 02-03-2011 at 08:04.
دوست عزیز صبانت 9گیگ 128 رو میده 39500تومان نه 521!
درضمن من الان مشترک صبانت هستم سرعتش بدک نیست اما مسئله ای که وجود داره اینه که صبانت هم به جمع دزدها پیوسته.اگه شما یه فایل 10 مگی دانلود کنی 30 مگ از حجمت رو کم میکنه،من الان 128 9گیگ دارم هنوز 2ماه نشده 200مگ دیگه بیشترنمونده.
این حرف من نیست یه سر به تاپیک صبانت بزن اونجا همه شاکین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ما توی شیراز ساکن هستیم و میخوام برم از شرکت اسیاتک اینترنت بگیرم.همه اینجا از سرعت روزانه و شبانه اسیاتک راضی هستند در ضمن زنگ زدم شرکت گفت کلا شبانه ما رایگان هست.
حالا یه سوال دارم اونم اینکه اگه شرکت اسیاتک سراسریه چرا توی شیراز شبانه نیم بها نیست و حتی قیمتهاشونم با هم فرق میکنه؟
تازه اون قیمتایی که خودشون تو پشتیبانی می گن از اون قیمت هایی که تو سایت نوشته یه مقدار گرون تره
من 128 پنج گیگ می گیرم بازم نیم بهاست یا مفتیه؟
این رو شنیدم ولی من به این مشکل بر نخوردم و ریز مصرف که چک میکنم درست.
شارژ 128 میکنم ولی سرعتم رو 512
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)