تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 356 از 3745 اولاول ... 2563063463523533543553563573583593603664064568561356 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,551 به 3,560 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    هرجا تو باشی آرزو:سفر دور دنیا با اکتروس وضعیت:خوشحاال

پيش فرض

از نظر پینگ تایم برای بازی های آنلاین کیفیت آسیا تک چطوره؟ حدودا" پینگ چقدره؟
    من شبا پینگم زیر 800 نمیاد

2. این کاربر از actros 1843 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا هفته پیش شبانه خیلی از سرویسهاشونو زده بودن نیم بها .ولی الان باز تغییر دادنش:

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

تا هفته پیش شبانه خیلی از سرویسهاشونو زده بودن نیم بها .ولی الان باز تغییر دادنش:

واقعا آدم کف می کنه چی بگه!! من دو سه ساله خود 128 میگیرم موندم تو سیستم آسیاتک!!
    از ده تومن یهو شد 20 تومن واسه یه ماه! بعد دیدم ضرره رفتیم سه ماهه 35 تومن دادیم! بعد اومدن واسه از دست ندادن مشتری به خاطر افزایش قیمت ها، شبانه رو اضافه کردن! بعد یه مدت که دیدن خرشون از پل گذشته، شبانه رو نیم بها کردن!! حالا که دیدن نیم بها صدای خیلی ها رو آوردن اومدن ماهی 10 گیگ + شبانه رایگان با قیمت 23 تومن میدن به خورده مردم! خوب معلومه یه فردی مثل من که تو دو ماه (سوای شبانه) 6 گیگ عادیم به زور تموم میشه، نمیتونم 10 گیگ رو تو یه ماه استفاده کنم... طبیعتا سرعت شبانه هم میشه در حده فاجعه که من مجبور میشم تو این فی؟لتر؟ینگ هاست ها از همون ده گیگ استفاده کنم...!!! واضحه که سه ماهی که 35 تومن میدادم، حالا باید حوالی 70 تومن بخرجم...!!
    فکر کنم آسیاتک تصور کرده گوش های کاربراش مخملیه!! یا فکر کرده قیمت های سوبله هم کنه، مشتری هاش خیلی راحت با شرایط های مختلفی که فرت و فرت درست می کنن، کنار میان!! زهی خیال باطل!
    من که تصمیمم رو گرفتم! بعد عید با مشخص شدن قیمت های جدید شرکت ها میرم یه شرکت دیگه که حداقل اینقدر تالبو دزدی و کلاه برداری نکنه!
    در کل باید همه چیمون به هم بیاد!!
    پرحرفی کردم!
    یاعلی

5. 7 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا آدم کف می کنه چی بگه!! من دو سه ساله خود 128 میگیرم موندم تو سیستم آسیاتک!!
    از ده تومن یهو شد 20 تومن واسه یه ماه! بعد دیدم ضرره رفتیم سه ماهه 35 تومن دادیم! بعد اومدن واسه از دست ندادن مشتری به خاطر افزایش قیمت ها، شبانه رو اضافه کردن! بعد یه مدت که دیدن خرشون از پل گذشته، شبانه رو نیم بها کردن!! حالا که دیدن نیم بها صدای خیلی ها رو آوردن اومدن ماهی 10 گیگ + شبانه رایگان با قیمت 23 تومن میدن به خورده مردم! خوب معلومه یه فردی مثل من که تو دو ماه (سوای شبانه) 6 گیگ عادیم به زور تموم میشه، نمیتونم 10 گیگ رو تو یه ماه استفاده کنم... طبیعتا سرعت شبانه هم میشه در حده فاجعه که من مجبور میشم تو این فی؟لتر؟ینگ هاست ها از همون ده گیگ استفاده کنم...!!! واضحه که سه ماهی که 35 تومن میدادم، حالا باید حوالی 70 تومن بخرجم...!!
    فکر کنم آسیاتک تصور کرده گوش های کاربراش مخملیه!! یا فکر کرده قیمت های سوبله هم کنه، مشتری هاش خیلی راحت با شرایط های مختلفی که فرت و فرت درست می کنن، کنار میان!! زهی خیال باطل!
    من که تصمیمم رو گرفتم! بعد عید با مشخص شدن قیمت های جدید شرکت ها میرم یه شرکت دیگه که حداقل اینقدر تالبو دزدی و کلاه برداری نکنه!
    پرحرفی کردم!
    یاعلی
    کلا سیستم عجیبی پیاده کردن
    هیچ شرکتی تا این حد نوسان قیمت نداشته...

7. این کاربر از alpha007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

عزیز کجا صبا 9 گیگ میده 39500 ؟ بگو ما هم بگیریم
    تو سایتش که512- 6 گیگ 512 رو زده 45252 !!!

دوست عزیز کاری به اون 512 نداشته باش/ شما همون 128 برنزی شارژ کن سرعتش 512 خواهد بود.

---------- Post added at 12:10 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------

پرحرفی کردم!
    یاعلی

فقط باید این شرکت ترک کرد

9. 2 کاربر از darvish1900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ghafari3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

این آسیاتک آشغال که دیگه منو کلافه کرده. براشون پیام فرستادم که چرا شبها آپلود قطع میشه، جواب دادن به خاطر دانلود شبانه رایگان هست که پهنای باند کم میاد.

حالا هم که دارم از حجم اصلی آپلود می کنم باز قطع میشه. توی اون سایتشون بنویسن که از ساعت 1 تا 8 صبح کسی آپلود نکنه. فقط دانلود کنید. حالا باید صبر کنم تا دانلود ملت تا ساعت 8 تموم بشه تا بشه یک فایل 30 مگابایتی آپلود کرد.

دیگه واقعاً غیرقابل تحمل شدن. هرسال آشغال تر از پارسال.

حتماً بعد از عید به شرکت دیگر خواهم رفت.

جالب اینجاست در بخش فضای کاربری هنوز سرویس های نامحدود را اضافه تکرده اند!! اگر تغییر سرویس دهید تاریخ شارژ را فقط تا پایان سال 89 درج می کند. فضای کاربریشان هم فقط باگ است و باگ
    Last edited by ghafari3; 02-03-2011 at 08:04.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

صبانت 9 گیگ 512 میده 39500 تومان
    اینها 6 گیگ میدن 41700 تومان
    دوست عزیز صبانت 9گیگ 128 رو میده 39500تومان نه 521!
    درضمن من الان مشترک صبانت هستم سرعتش بدک نیست اما مسئله ای که وجود داره اینه که صبانت هم به جمع دزدها پیوسته.اگه شما یه فایل 10 مگی دانلود کنی 30 مگ از حجمت رو کم میکنه،من الان 128 9گیگ دارم هنوز 2ماه نشده 200مگ دیگه بیشترنمونده.
    این حرف من نیست یه سر به تاپیک صبانت بزن اونجا همه شاکین:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ما توی شیراز ساکن هستیم و میخوام برم از شرکت اسیاتک اینترنت بگیرم.همه اینجا از سرعت روزانه و شبانه اسیاتک راضی هستند در ضمن زنگ زدم شرکت گفت کلا شبانه ما رایگان هست.
    حالا یه سوال دارم اونم اینکه اگه شرکت اسیاتک سراسریه چرا توی شیراز شبانه نیم بها نیست و حتی قیمتهاشونم با هم فرق میکنه؟

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

تازه اون قیمتایی که خودشون تو پشتیبانی می گن از اون قیمت هایی که تو سایت نوشته یه مقدار گرون تره
    من 128 پنج گیگ می گیرم بازم نیم بهاست یا مفتیه؟

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیز صبانت 9گیگ 128 رو میده 39500تومان نه 521!
    درضمن من الان مشترک صبانت هستم سرعتش بدک نیست اما مسئله ای که وجود داره اینه که صبانت هم به جمع دزدها پیوسته.اگه شما یه فایل 10 مگی دانلود کنی 30 مگ از حجمت رو کم میکنه،من الان 128 9گیگ دارم هنوز 2ماه نشده 200مگ دیگه بیشترنمونده.
    این حرف من نیست یه سر به تاپیک صبانت بزن اونجا همه شاکین:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این رو شنیدم ولی من به این مشکل بر نخوردم و ریز مصرف که چک میکنم درست.
    شارژ 128 میکنم ولی سرعتم رو 512

15. 2 کاربر از darvish1900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •