باز ماله شماها که خوبه من اصلا تو هیچ رومی نمی تونم برم یه ارور می ده نمی دونم چی چی پرابلم!
باز ماله شماها که خوبه من اصلا تو هیچ رومی نمی تونم برم یه ارور می ده نمی دونم چی چی پرابلم!
آقا من تازه گی ها وقتی میرم تو یاهوم افراد بهم پی ام میدند معلوم نیست پی ام هاشون و فقط علامت نوشتن پیغام رو میبینم
چی کار باید بکنم ؟
کمککککککککککککککککک
![]()
خب ما هم همين مشكلو داريم ديگه
communication problem میده فقط رومهای فارسی رو و asia رو باز نمیکنه بقیه رو راحت باز میکنه و قشنگ میشه چت کرد اما تو این دو تا که فارسی است نمیره نمیدونم چرا هر ورژنی از یاهو رو که میشد هم نصب کردم ولی نشد که نشد
برنامه هایی هستن که در عدم حضور مسنجر ، می تونن آرشیو های Save شده رو با پسوند dat. ،خیلی دوست دارم اینجا بگی که چطور اون فایلا رو تونستی بخونی.
Decode کنن و بخونن و Save کنن ...
فکر می کنم برنامه ای که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز معرفی کرد هم از همین دسته برنامه ها هست .
برنامه ی دیگه یی هم هست به نام Yammy که مجانیه و برای نصب به NET Framework [.] نیاز داره .
اینجا رو ببینید :
تا بعد ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از اینم میشه استفاده کرد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مال منم یه مدت اینجوری شده بود.ولی بعد یه بار دیگه نصب کردم خودش درست شد.
توی خود سایت یاهو سرچ کن برات میاره میتونی دانلود بکنی آخرین ورژنش رو.
سلام
چند وقته وقتی می خوام برم توی یه روم با ارور (communications problem) مواجه می شم.و بعد از 10-20 بار انتخاب روم بالاخره می تونم برم تو روم دوباره موقع عوض کردن روم هم روز از نو روزی از نو.می خوام بدونم همه همین مشکل رو دارن؟یا اگه این مشکل فقط مال منه مشکل از چیه؟
ممنون می شم کمک کنید.
با تشکر
آره چيزي كه من معرفي كردم به راحتي اينكارو انجام ميدي حجمش 300 kb بيشتر نيست
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)