شمال غربی
................................................
شمال غربی
................................................
سلام بچه ها من تو سرور 4 هستم اسمم هم AMIR TERROREST است کلی نیرو دارم و هیچ فارمی ندارم بلد نیستم فارم پیدا کنم لطفا یادم بدید
صفحات قبل رو برگدی من یه چیزایی تو ضیح داده بودم.
نژادت چیه؟
جاسوس بساز و از دهکده ها جاسوسی کن.
رنک هجومی و دفاعیشون رو چک کن اگه زیاد بالا نبود اتک بده.
اگه توتنی بسته به جحمعیت باید گرزدار بفرستی
مثلا طرف جمعیتش 50 باشه 5 تا گرزی کافیه.
همینطوری تصاعدی بره بالا
حالا ممکنه این وسط یه تعدادی از نیرو هات هم کشته بشن که از غارت دوباره بدستشون میاری.
یه ذره سوالت کلی بود و نمیشه کامل پاسخ داد یه مقداری جزئیات رو بگو که چرا نمیتونی پیدا کنی تا من بهت بگم چکار کنی.
تو اسپید us ؟حد اقل يه پيغامي بدين ببينيم كي بكيه من يه دوال ميخوام adsl اينجا قطعي داره
مگه اکنت دفاعی نیست؟
خوب دفاعی نیاز به دوال نداره خیلی ولی خوب اگه دوال هم باشه خوبه
با امین صحبت کردی؟
منابع بده بالا + مخفیگاه.سعی کن غارت نشی فقط.
===
متاسفانه این بات کار نمیکنهراستی الکس. قرار بود چک کنی ببینی میشه تقلب کرد یا نه. چی شد نتیجه؟
ولی خوب مثل اینکه یجایی 40_50 تومن میفروشه اگر خواستید با هم دیگه بخریم هر چند نمیدونم رو چنتا سیستم کار میکنه یا نه
باید ببینم نحوه کارش رو سیستم چطوره.
البته یه بات هست که مال سرور 1 ایرانه فکر کنم که فقط میشه موارد رو تو صف گذاشت که انجام بده
مثلا بذاری خود بخود چنتا ساختمون رو + منابع رو اپدیت کنه خودش(نیازی نیست موقع تنظیمش حتما منابعتون کافی باشه....وقتی کافی شد انجام میده)
=======
اکانت من و لرد هم زیاد خوب کار نکرد من دیشب نتونستم بیام رو. اکانت.
من همیشه روم رو انتخاب می کنم چون خیلی قوی هست....یه راهی رو بهتون بگم.. شما روم رو انتخاب کنید بعد با اون به توتن حمله کنید چون گرزدار اصلا دفاع نداره پس له میشه
بهترین گزینه برای حمله به گرزدار سواره است.
چون گرزدار در مقابل سواره ضعیفه.
در رابطه با حمله رومن به گرزدار هم هیچ فرقی نمیکنه.
اگر همون حمله رو با توتن هم انجام بدی نتیجه اش یکی میشه مثلا با 10 تا لژیونر حمله کنی قدرت هر کدوم 40 تاست
یا با 10 تا گرزدار حمله کنی که بازم قدرتشون 40 تاست. در مجموع میشه 400 تا
ولی بله توی همر خیلی قویه رومن خصوصا وقتی کتیبه جنگ اموز داشته باشه همرش دفاع رو صاف میکنه.
اگه شواليه سزار بسازي و تو عمارت قهرمان قهرمانش كني با سطح 5 هجوم ميتوني 80 تا گرزدارو نفله كني
فقط رومن![]()
آره.20 تا رعد نزدیک به 250 تا گرزدار رو له می کنه.
اینو ببین
10 تا شوالیه سزار به 200 تا گرزدار حمله کنه 200 گرزدار می میرن ولی 4 تای شوالیه سزار می میره پس توتن هیچه ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مخصوصا اول بازی که فقط می تونه گرزدار بسازه..با 10 تا لژیون حمله می کنی 20 تا گرزدارش کشته میشه . بعد می تونی فارمش کنی
من دو سربازی رو که بین روم ها از همه بیشتر دوست دارم یکیشون شمشیرزن و یکیشون شوالیه سزار هست
Last edited by محمد رضا حیدری; 01-09-2010 at 12:50.
Last edited by محمد رضا حیدری; 01-09-2010 at 12:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)