سلام چه طور میتونم وقتی فیلم یا موزیک آنلاینی که در حال پخش هست و گزینه ی دانلود توی صفحش نداره رو با idm دانلود کنم؟؟؟
قبلا یه لینک idm بالای سر فیلمه میومد راحت میشد دانلودش کرد ولی الان نمیدونم چه طور باید بیارمش ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام چه طور میتونم وقتی فیلم یا موزیک آنلاینی که در حال پخش هست و گزینه ی دانلود توی صفحش نداره رو با idm دانلود کنم؟؟؟
قبلا یه لینک idm بالای سر فیلمه میومد راحت میشد دانلودش کرد ولی الان نمیدونم چه طور باید بیارمش ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام بانرم افزار های Save flash تست کنید
دوستان از سایتهای فلش میشه عکساشو دانلود کرد ؟
مثلا این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان،تازگی از بعضی سایتها مثل اپلودباز و تاینی،فایلی رو واسه دانلود میزنم اولش با سرعت خوبی دانلود میشن
اما بعد از حدودا یک دقیقه متوقف میشن و سرعت دانلود میره رو صفر و همینجوری بدون هیچ ارور و خطایی میمونه،
و اگه اون فایل رو متوقف کنم و از ادامه دانلود رو بزنم ارور "امکان دانلود به خاطر پایان رسیدن مهلت زمانی امکان پذیر نمی باشد"
میده،با ری استارت و این مسائل هم تغیییری حاصل نشد،میشه لطفا کمکم کنید؟ با تشکر
IDM-- Help menu check for updates downalodبعدش اتومات نصب میشه
من هم دقیقا همین مشکل رو یه ماهه پیدا کردم اما با فیلترشکن دانلود می کنه برام جالبه تو همه ساعات اینجوری می شه اون هم از سایت های دانلود فیلم و سریال
مشکلی از ۲ روز پیش در دانلود کردن با idmبرام پیش آمده فقط برای بعضی سایت ها هست
با اینکه آخرین ورژن idmرو استفاده میکنم ، و تقریباٌ تنظیماتشم درسته ، ولی وقتی لینکی رو میخوام دنلود کنم ، و لینک IDM هم میاد ، شروع دانلود رو میزنم ، و بعد از چند لحظه ، این ارور میاد که :برخی از سایت ها ، اجازه درخواست دانلود دوباره یک فایل را نمیدهد . مرور گر شما اولین درخواست را فرستاد .و بعد از هنگامیکه آی دی ام برای دنلود سعی کرد ، سرور صفحه وبی را برای آی دی ام فرستاد و ………..
مرور گرهام بروزه و با همه مررگر ها هم امتحان کردم
کلیدهای مجبورکردن idm روهم فعال کردم و موقع دانلودکردن اونا رو نگه می دارم ولی بازم ارور میده حتی روی لینک دانلودی که سایت گذاشته کلیک میکنم بازم ارور میده ,وقتی IDMرو غیر فعال میکنم دانلود میشه
لطفا کمکم کنید
سلام دوستان.
نمیدونم چرا دانلود منیجر من نصب که میشه یه فایلی رو که دانلود میکنم بعد لپ تاپ هنگ میکنه ولی وقتی دانلود منیجر نصب نیست هیچ مشکلی ندارم؟
ورژنش هم6.21 هستش.فکر کنم آنتی ویروسم با patch مشکل داره.چطور این مسئله رو حل کنم؟
آنتیویروسم شید هستش
سایت های آپلود/دانلود برای اینکه اکانتشون رو خریداری کنید جلوی دانلود با دانلود منیجر ها رو میگیرند.
ممکنه Patch مورد استفاده شما مشکل داشته باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)