عکس از غروب - دوستان حتما نظر بدهند چون تو این زمینه وارد نیستم
![]()
عکس از غروب - دوستان حتما نظر بدهند چون تو این زمینه وارد نیستم
![]()
سلام
عکس اول جالبه ولی جای کار داره
عکس دوم عالیه ولی یه ایراد بزرگی که داره وجود نور چراغ ماشینتون هست که ماهیت ضد نور بودن رو زیر سوال برده.چرا که اگه نور نبود اونجا کاملا سیاه میشد.
حیف این رنگایی که از آسمون دریافت کردی.
کادر هم کمی مشکل داره.
شما که برای عکاسی وقت میزارین ، بیشتر دقت کنین که نتیجه کار مطلوب باشه و لذت ببرین.چون خودم وقت عکاسی ندارم اینو میگم.
موفق باشین.
دوستان من بعضی عکسهارو ندارم فکر کنم عکسهای مربوط به اپلود سایتباشند شماهم همینطورکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------
دوست عزیز عکسهای زیبایی گرفتای من از عکس دومی بیشتر خوشم آمد من فکر میکنم عکسها کمی کار دارد با اجازه من مقداری با فتو شاپ روشون کار کردم البته با سلیقه خودم که حتما سلیقه شما بهتر از ماست
![]()
سلام
عکسهای خیلی قشنگیه
نظری که می تونم بدم ایمه که من چندین بار از همین محلی که شما عکس گرفتید عبور کردم(کنار پل نصر) اما هیچ وقت فکر نکردم که چقدر زیباست![]()
از دوستانی که لطف کردند و نظر دادند صمیمانه تشکر می کنم . این عکس را هم همان موقع گرفتم امیدوارم این یکی نظر دوستان را بیشتر جلب کنه
![]()
سلام
از دوربین که راضی هستی ایشالا
درباره عکس ها اولی خوبه دومی عالیه اما مشکلی که داره اینه که نور ماشین (اگر درست گفته باشم) پایین عکس افتاده که زیبایی کل عکس رو کمی کم کرده بهتر بود با edit سیاش میکردی
سومی هم عالیه اما من نفهمیدم فوکوس کجاست
راسی اینا رو با سه پایه گرفتی
![]()
بله راضی هستم.
همان طور که همه دوستان اشاره کردند دقتم توی عکس گرفتن کم بود و خیلی به نور ماشین توجه نکردم . توی بقیه عکس ها هم همینطور .
برای این بود که فقط داشتیم با ماشین از اینجا رد می شدیم که هر جا به نظرم جای مناسبی برای عکاسی بود یک عکسی هم از داخل ماشین می گرفتم.
حتی اگر اشتباه نکنم عکس اولی شیشه ماشین جلوش باشه
در مورد فوکوس عکس آخر هم من کاری انجام ندادم و ظاهرا وسط باید باشه ولی به نظر میاد پایین سمت راست باشه. ( این عکس را از کنار ، جاده توی ماشین و با زوم گرفتم همان جایی که عکس دومی را گرفتم ) .
اینم عکس خروسم که دیروز گرفتم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)