كرك رو از توي سيدي كپي كن توي اين آدرس :
Program Files\EA GAMES\The Sims 2 Open For Business\TSBin
درست ميشه![]()
كرك رو از توي سيدي كپي كن توي اين آدرس :
Program Files\EA GAMES\The Sims 2 Open For Business\TSBin
درست ميشه![]()
من منظورتونو متوجه نمیشم . من پچ open for business دانلود کردم وقتی بازش می کنم همون پیغام رو میده نمی دونم باید چی کار کنم .
فهميدم
شما بايد اول سيدي رو نصب كنيد بعد اون پچ رو نصب كنيد ، اون پچ در واقع بازي نيست ، بازي رو آپ ديت ميكنه
به نظرمم مردود شدن .
چون چند روز بعد از انتخاب رشته و امتحان اول توی قسمت ماجورشون یه چیز قرمز نوشته بود . توش problem داشت.
عمر مفید اون وسایل 5 بار هست بقیش بلا استفادس
راستی maggy یکم در مورد اونا توضیح بیشتر میدی خب بعضاش که معلوما مثل ماشین پول و شرین عمر و ......
وای مثلا اون عینکه من نفهمیدم چیه یا اون سونا که تو سونا معمولی هم همینکارا میکنن
در مورد عینک که فکر نکنم عینک باشه حتما کلاه را می گی این کلاه را اگر بر سرت کنی و آسپریشن سفید و یا زرد باشه هر چی بخوانی زود یاد می گیرید مثلا cooking خیلی زود پایان می یابد
در مورد سونا
زمانیکه با یک دختر می خواهید دوست بشوید اگر در داخل سونا به گفت و گو بپردازید زود باهاش دوست می شوید و زود قلبش را به دست می آورید
اطلاعات من در مورد این دو تا این قدر بود اگر maggy اطلاعا کامل تری داشته باشد کامل تر بکنه![]()
مرسی کلاه رو میدونم ولی یه عینک 5تایی آبی هست اونو کاملا نفهمیدم چجوریه
بابت سونا ممنون آخه من وقتی میرفتم توش marrige بودن دیگه احتیاج نبود
ضمنا تمام این وسایل با آسپرین رابطه مستقیم دارند
Last edited by Big-Boss; 05-09-2008 at 15:48.
بازی sims 2 روی کامپیوترم نصب هست . حالا یه فایلی گرفتم 17 مگ برای open for business که وقتی کلیک می کنم اون پیغام میاد ... کمکم کنید ...
)
عزیز اون کسی که اونو آپلود کرده سر کارت گذاشته.
اپن فور بیزنس 800 مگه
کسی اونو آپلود نکرده من از خود سایت سیمز 2 دانلود کردم ( thesims2.ea.com )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)