با عرض سلام و ادب
قبل از هر چيز عذرخواهي مي کنم بابت اينکه شايد اين سوالي که مي پرسم مربوط به اينجا نشه!
سوال: راستش حتماً همه ما ديده ايم که زير اسم بعضي فايلها مثل عکسها و کليپها و اهنگها، يه اسم ديگه اي به رنگ خاکستري کمرنگ نوشته شده و مثلاً اسم سايت خودشون رو نوشتن؛ مي خواستم بدونم اين کار رو چگونه مي شود انجام داد؟
تشکر مي کنم
سلام
بيشتر براي اهنگ ها اين مشخصات پديدار ميشه.
روي آهنگ يا فيلم کليک راست کن و Properties رو بزن.
برو به سربرگ Summary و در اونجا گزينه ي Advanced رو بزن.
اونجا ميتوني اون مشخصات با رنگ خاکستري که گفتي رو تغيير بدي.
سلام دوستان
من مدتيه که هرچي ويندوز xp نصب مي کنم در هنگام ورود به ويندوز اون قسمت welcomeحذف ميشه و log on کردن به صورت کلاسيکه(يعني تو يه صفحه ي سياهه)بعد از شروع چند تا اخطار مي ياد که مربوط به قسمت DEP است که وقتي cancel مي کنم dont send ميده.وقتي هم تو قسمت DEP ميرم ميبينم دوتا برنامه هست که ظاهرا ويندوز اجازه ي اجرا بهشون نميده.مثلا فکر کنم يکيش نوشتهrun app as dll يکي ديگش هم فکر کنم اين بود windowd log on UI
ويروس يابي کردم درست نشد.چندتا ويندوز xp امتحان کردم نشد.بعد از يه مدت هم که به اون برنامه ها اجازه اجرا ميدم ويندوز ديگه اصلا بالا نمي ياد
کمکم کنيد لطفا
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به احتمال بسيار زياد مشکل از ويندوزه.
توصيه ميشه هيچوقت از ويندوزهايي مثل MRT يا Indego يا شبيه اينها استفاده نکنيد.
جان هر كسي كه دوست داريد كمك كنيد...
آقا من از ديروز 5-6 بار ويندوز ريختم اما مشكلم حل نشده...!
اينكه وقتي ويندوز رو ميريزم براي بار اول درست و بدون مشكل مثل الان مياد بالا و كار ميكننه...
اما بعد از اينكه كامپيوتر ري استارت يا خاموش ميكنم تا ويندوز مياد بالا بعد از 2 ثانيه يدفه يه صفحه آبي كه توش يه مقداري نوشته هست مياد و سريع كامپيوتر ري استارت ميشه و ديگه درست نميشه تا اينكه دوباره ويندوز بريزم.
خواهشا اگر راه حلي داريد كمكم كنيد...
با NOD32 هم كل هاردم رو چك كردم مشكلي نبود
اين مشکل به احتمال 90 درصد مشکل سخت افزاري است.
تاپيک رو مطالعه کن :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشيد