تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 356 از 1635 اولاول ... 2563063463523533543553563573583593603664064568561356 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,551 به 3,560 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام اساتید
    دوستان یک دوربین می خوام در حد 200 تا 220 تومن
    انتظار زیادی هم ازش ندارم..
    ممنون میشم اگه راهنمایییم کنیید...
    فکر کنم با 20-10 تومن افزایش بودجه میتونین مدل W230 از سونی رو بگیرین.
    میشه اطلاعات بیشنری در مورد این سری در اختیارم بزارید.
    10 مگاپیکسل. لنز 560-28. فوکوس 9 نقطه ای و وایت بالانس 6 نقطه ای. ماکرو 0 سانتیمتر. سرعت شاتر 1/3200 تا 15. تنظیمات دستی کامل. فیلمبرداری VGA. سنسور چرخش. دوام باتری 600 شات. صفحه ی نمایش 2.5 اینچی با رزولوشن 230000.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ديروز رفتم بازار ديدم دوربين هارو

fz28 قيمت 410 بود

sx10 هم 450

zs1 - zs3 هم نبود توي بازار ، گيرم نيومد ..

يه فروشنده اي هم SX1 IS رو بهم پيشنهاد كرد، اومدم مشخصاتشو خوندم ، زياد تفاوتي به جيز فيلمبرداري 1080P با sx10 نداره اما توي مقايسه ها كيفيتش احساس كردم پايينتر از sx10 بود ..

قيمتش هم 570 تومن ميگفت ..

نظرتون در موردش چيه ؟؟
    از SX1 برحذر باشید مگر در شرایطی که واقعا به فیلمبرداریش نیاز داشته باشید. کیفیت عکساش از SX10 پایین تره و قیمتش هم 120 تومن بالاتره.
    ظاهرا قیمت FZ28 رفته بالا. یه موقع رفته بود زیر 400.
    ممنون دوست عزیز.
    لینک شما رو کامل خوندمو در اونجا مقایسه ی دوربین فعلی من یعنی سامسونگ هم بود.نمیدونستم این دوربین اینقدر فاجعه بوده.خیلی ممنون که این دوربین fuji رو بهم معرفی کردین و من رو از دست سامسونگ نجات دادین.
    f100 fd یک دوربین کامپکت عالی با کیفیت خوب تصاویر و عملکرد مناسب زوم و فوکوس و تنها ایرادشو ظاهر نه چندان خوب و اینترفیس و منوهای زشت عنوان کرده(البته حق داشته) و البته مشکل با مموری های sd کلاس 6 (حالا استفاده از کلاس 4 مشکلی داره؟) ولی در نهایت این دوربین رو highly recommended زده.قیمتشم تنها 290 دلار زده که فکر کنم قیمت خیلی خوب و مناسبیه(ارزون نیست؟) منتها نگرانیم اینه که نتونم این دوربین رو پیدا کنم.اگه موفق به یافتنش نشدم پیشنهاد بعدی شما برای یه دوربین کامپکت 400 تومنی چی هست؟!
    به نسبت قیمتش واقعا می ارزه. بعید میدونم نباشه تو بازار. ولی اگه نبود میتونین برین سراغ SD960 و SD880 از کنان و یا اینکه 30 تومن به بودجه تون اضافه کنین و پاناسونیک LX-3 رو بگیرین (که البته زومش 2.5X هست). سونی هم یه مدل جدید زده به اسم WX1 که البته معلوم نیست کی بیاد.
    Last edited by prowler88; 10-08-2009 at 14:40.

2. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

با سلام
    1-قيمت fz28 با وسايل جنبي از قبيل رم يا كيف مي باشد يا خير فقط قيمت دوربين در اين حد است
    2- ايا اطلاع داريد fz38 در چه زماني وبا چه قيمتي به بازار مي ايد
    نميدونم چيا باهاش بود ..

توي بازار هست دوست عزيز من توي مغازه قيمت گرفتم ..

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

يه سوال هم در مورد باطري داشتم ..

اين دوربينايي كه باطري AA دارند مثل SX10 , SX1 ‌.. اينا باطريهاشون چطور ين ؟‌منظورم به شارژ و دوام و بقيه فاكتور ها هست البته در مقايسه با باطريهاي ليتيومي . ..

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

يه سوال هم در مورد باطري داشتم ..

اين دوربينايي كه باطري AA دارند مثل SX10 , SX1 ‌.. اينا باطريهاشون چطور ين ؟‌منظورم به شارژ و دوام و بقيه فاكتور ها هست البته در مقايسه با باطريهاي ليتيومي . ..
    از نظر عمر کلی باتری تاریخ مصرفشون زودتر از باتری های لیتیومی تموم میشه. خوبیشون اینه که اگه تو مسافرت یه موقع باتری نداشتین میتونین باتری قلمی معمولی هم بندازین توش. البته یه دوربینی مثل SX10 با وجود چهار تا باتری NiMH میتونه 600 تا عکس بگیره که در مقایسه با دوربین هایی که باتری لیتیومی میخورن واقعا خوبه (FZ28 حدود 460 شات و H50 هم 300 شات). البته من خودم خاطره ی چندان خوشی از باتری قلمی ندارم. دوربین قبلیم باتری قلمی میخورد اون اواخر کلی مشکل پیدا کردم باهاش. آخر سرم نفهمیدم مشکل از باتریه یا شارژر.

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام !

من میخوام با توجه به بودجه ای که دارم این دوربین رو بخرم ! CANON POWERSHOT A480

حالا چند تا سوال :
    کیفیت عکساسیش چطوره !؟
    کیفیت فیلمبرداریش چی !؟ مثلا چجوریه !؟ در چه حدی قابله قبول هست !؟

من اولویتم عکسبرداریشه ! چون دوربین فیلمبرداری هست ! ولی میخوام کیفیتش جوری باشه که بشه ازش استفاده کرد !

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام !

من میخوام با توجه به بودجه ای که دارم این دوربین رو بخرم ! CANON POWERSHOT A480

حالا چند تا سوال :
    کیفیت عکساسیش چطوره !؟
    کیفیت فیلمبرداریش چی !؟ مثلا چجوریه !؟ در چه حدی قابله قبول هست !؟

من اولویتم عکسبرداریشه ! چون دوربین فیلمبرداری هست ! ولی میخوام کیفیتش جوری باشه که بشه ازش استفاده کرد !
    A480 لرزشگیر نداره. لنزش واید خوبی نداره. و ال سی دیش کیفیت خوبی نداره.
    پاناسونیک LZ8 پیشنهاد میشه. سونی هم یکی دو تا مدل خوب داره تو این قیمتا.

8. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنون !

من نمیخوام قیمتش بالاتر از 150.000 باشه ! ( اینم تهشه)
    حالا اون مدلای سونی رو هم اگه لطف کنید ممنون میشم ! و در نهایت کدوم بهتره !

بعد نظرتون راجع ه این پست چیه :

پاناسونیک مشکل نویز داشتن دوربیناش رو هنوز که هنوزه نتونسته حل کنه..ولی در مجموع دوربین خویش fz28 و g1 هستش.lz2 اش رو من دارم 2 3 سالی میشه یدونه عکس باهاش ننداختم..دوربین موبایلو بهش ترجیح میدم!
    Last edited by امير موسر; 10-08-2009 at 19:34.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

خیلی ممنون !

من نمیخوام قیمتش بالاتر از 150.000 باشه ! ( اینم تهشه)
    حالا اون مدلای سونی رو هم اگه لطف کنید ممنون میشم ! و در نهایت کدوم بهتره !

بعد نظرتون راجع ه این پست چیه :
    این پست مال کی بود؟ من یادم نمیاد همچین پستی تو این تاپیک دیده باشم. به هر حال الان هیچ کدوم از دوربین های بازار از نظر نویز به خوبی پاناسونیک عمل نمی کنن.
    مدل های سونی W110 , W120 و W130 هستن.
    LZ8 از این مدل ها بهتره. البته ممکنه قیمتش یه مقدار بالاتر از بودجه تون باشه.

11. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنون !
    شما در نهیت با بودجه من ( بیشتر نباشه ) یه مدل خوب معرفی کنید ! A1000 چجوره !؟
    بعد اون مدل A840 رو 10 مگا بود ! ولی پاناسونیکه 8 بود ! اینجور چیزا تو کیفیت عکس مگه تاثیر نداره !؟

اون پست هم تو این تاپیکه :

کد:
    در نهایت یکی دو تا با توجه به بودجه من معرفی کن لطفا که من انتخاب کنم ! و نظر خودت !
    مر30 !

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

خیلی ممنون !
    شما در نهیت با بودجه من ( بیشتر نباشه ) یه مدل خوب معرفی کنید ! A1000 چجوره !؟
    بعد اون مدل A840 رو 10 مگا بود ! ولی پاناسونیکه 8 بود ! اینجور چیزا تو کیفیت عکس مگه تاثیر نداره !؟

اون پست هم تو این تاپیکه :

کد:
    در نهایت یکی دو تا با توجه به بودجه من معرفی کن لطفا که من انتخاب کنم ! و نظر خودت !
    مر30 !
    دوربین هایی که تو این محدوده ی قیمت هستند افزایش مگاپیکسل رو چندان نشون نمیدن. مسائلی مهمتر از مگاپیکسل در کیفیت عکس دخیل هست مثل کیفیت لنز و تکنولوژی سنسور و تراکم پیکسل و عملکرد پروسسور و... .
    A1000 هم دوربین خوبیه هر چند LZ8 از نظر سرعت شاتر, کیفیت ال سی دی, فلاش, محدوده ی زوم, تنظیمات دستی و سرعت عکاسی پیاپی بهتره.
    اون صحبتی که اون دوستمون راجع به پاناسونیک کردن دو تا دلیل داشت. یکی تجربه ای بود که از دوربین های قبلی پاناسونیک داشتند (که بهشون حق میدم چون چند سال پیش دوربین های پاناسونیک واقعا مشکل نویز داشتند ولی الان 180 درجه تغییر کردن) و یکی هم به خاطر مشاهده ی نمونه عکسای این دوربین بود. دوربین های این محدوده ی قیمت همگی بلا استثنا نویز دارن. این فقط مشکل پاناسونیک نیست. اتفاقا پاناسونیک از این نظر بهتر از بقیه عمل میکنه.
    Last edited by prowler88; 10-08-2009 at 21:55.

14. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •