من هم بالاخره تموم کردم بازی رو .... مرحله آخر کشتن وسکر نفسگیر بود ! در کل دموهای بازی عالی بودن .... گرافیک عالی .
منتظر نسخه بعدی هستیم ......
من هم بالاخره تموم کردم بازی رو .... مرحله آخر کشتن وسکر نفسگیر بود ! در کل دموهای بازی عالی بودن .... گرافیک عالی .
منتظر نسخه بعدی هستیم ......
اگه اون گزينه رو فعال كنيد تيراتون روي بدن شوا اثر داره و همچنين تيرهاي اون.يعني ديگه تير از بدناتون رد نميشه.
بچه ها يه قول هست همش سنگ پرتاب ميكنه و درخت و ...
من اينو وقتي با كريس ميرفتم خوب كشتمش
ولي با شوا كمي سخته چيكاركنم ؟
منظورتون همونیه که باید بوسیله تیرباره روی جیپ بزنیدش؟ که اگه همونه باید تو استفاده از تیربارتون دقت کنید (برای اینکه داغ نکنه) تا در زمانهایی که قصد حمله داره بتونید اون رو به گلوله ببندید تا اجازه ندید به شما ضربه بزنه. زمانی هم که سنگ و درخت برمیداره, بشکه های قرمز رنگ کنارش رو منفجر کنید تا اونها از بین برند. مراقب اون چند مزاحم دور و ورتون هم باشید. چون یکبار بازی رو رفتید, قاعدتآ روش کشتنش رو هم بلدید.
Last edited by G.D.ragon.Ir; 09-10-2009 at 15:25.
سلام دوستات
عزیزان کمک من در مرحله ای که از طریق یه چیزی شبیه اسانسور میاد پایین و یه عنکبوت غول پیکر اسانسور رو نگه میداره و با چنگالهای بلندش بد بختم میکنه گیر کردم با این غوله چی کار کنم همون جایی که پر از ادم هایی هست که از دستگاه پرت میشن پایینو...
اون عنکبوت رو دست و پاهاش یک سری نقاط قرمز رنگ داره...اون مناطق رو با تیر بزن تا اون عنکبوت برای مدتی بیفته پایین
بعدش یه مدت بی حرکت می مونه واون موقع برو و به دهان این موجود شلیک کن....همین روند رو که تکرار کنی اون موجود کشته میشه...البته کشتنش یک کم طول میکشه...ولی زیاد سخت نیست....
البته اون چیزی که دوستمون x_fashist_x عزیز گفته, درسته ولی برای راحتی کار, هنگامی که اون بیحال شد اگه تو گزینه هاتون نارنجک داشته باشید و برید جلوی دهنش, یک دکمه میده که با زدنش نارنجک رو میندازه تو دهن غول و بعد نارنجک منفجر میشه. فکر کنم 2-3 بار این کار رو انجام بدید, میمیره (نارنجک هم میتونید از موجوداتی که غول, هرازگاهی میفرسته بدست بیارید)
ویندوزت ویستا یا سون هست؟
ویندوز من هم ویستا بود ولی نتونستم با DirectX 10 بازی رو اجرا کنم
البته این رو هم متذکر بشم که کارت گرافیک هم باید Direct X 10 رو ساپورت کنه
اره منظورم همونه
بار اول كه سنگ برميداره بغلش بشكه را ميزنم از دستش مي افته
بار دوم كه درخت را بميداره اينم وقنيمنو ميزنه رد ميكنم چون دكمه ميده ميتونم رد كنم
اما بار سوم كه سنگ برميداره ديگه چيزي نيست بزنمش
در مجموع 4 تا بشكه وجودداره كه فقط يكي بدرد ميخوره
در اين موقع كه سنگو ميندازه ميميرم
اگه هم نميرم جوني نداره واسه ادامه بازي ....
البته اگه كريس بود كار راحت بود
اين شوا كمجونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)