تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 356 از 949 اولاول ... 256306346352353354355356357358359360366406456856 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,551 به 3,560 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

[QUOTE=parham_7;8351385]

شما طلایی دارین؟

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
    ۵۱۲ برنزی ۶۰ دانلود حدودا
    پشتیبانیش میگفت طلایی بگیری اصلا محدودت نمیکنن و سرعت بالاتر از اون چیزیه که بخری
    ولی رفقا میگن اگه زیاد دانلود کنی طلایی میشه برنزی و همچنین اگه مرکز مخابراتی شلوغه باشه
    من که هم زیاد دانلود میکنم هم مرکز خیلی شلوغه آدماش هم تنبل هستن :-)
    به حرف سرویس دهنده هم هیچ اعتمادی نیستش
    طلایی ۵۱۲ بنظرم ۸۶ تومن بود ولی ۱ میگ برنزی ۴۵ تقریبا ۲ برابر
    و سرعت دانلود اولی تقریبا ۱۷۰ و دومی ۱۲۰
    ریسکش نمیارزه طلایی بگیری بعدش برنزیت کنن

داره خودمونی میشه parham_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

[QUOTE=Dr Nima;8351611]

۵۱۲ برنزی ۶۰ دانلود حدودا
    پشتیبانیش میگفت طلایی بگیری اصلا محدودت نمیکنن و سرعت بالاتر از اون چیزیه که بخری
    ولی رفقا میگن اگه زیاد دانلود کنی طلایی میشه برنزی و همچنین اگه مرکز مخابراتی شلوغه باشه
    من که هم زیاد دانلود میکنم هم مرکز خیلی شلوغه آدماش هم تنبل هستن :-)
    به حرف سرویس دهنده هم هیچ اعتمادی نیستش
    طلایی ۵۱۲ بنظرم ۸۶ تومن بود ولی ۱ میگ برنزی ۴۵ تقریبا ۲ برابر
    و سرعت دانلود اولی تقریبا ۱۷۰ و دومی ۱۲۰
    ریسکش نمیارزه طلایی بگیری بعدش برنزیت کنن
    مرسی
    اسیاتک که ما رو هلاک کرده پینگش ۲۵۰۰ سرعتش هم شبا ۱۰ روزا ۴۰!

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

نه عزیز برای ۵۱۲ برنزی پهنای باندی که در اختیارمون میذارن همون ۵۱۲ هست. داون استریم هم همین مقدار ست میشه. بیشتر هم ست کنن تاثیری روی سرعت نداره
    عزیز این حرف شما یعنی این که فن آوا سرویس 512 رو داره به صورت اشتراک 1 به 1 عرضه میکنه که سرعت دریافت همون سرعت قرارداده، و این خلافه قانون سازمانه. طبق قانون جدید سازمان تنظیم مقررات رادیویی، همه شرکتا موظفن که پهنای باند سرویس های نامحدود رو حتما به شکل یک هشتم عرضه کنن. این وسط شرکتا میان با دریافت هزینه از کاربر، یک هشتم سرعت خریداری شده رو به صورت نامحدود میدن. کاربر هم اعتراض کنه میگن سازمان تنظیم مقررات گفته و دهن کاربر بسته میشه. یه سری شرکت ها مثل همین فن آوا هستن که پهنای باند رو بالا میبندن که یک هشتمش بشه سرعت قراردادی. اینجوری هم دهن سازمان تنظیم مقررات بسته میشه هم مشتری راضی هست. این عکس مال صفحه تنظیمات مودمم وقتی که 512 برنزی داشتمه:

درضمن کی گفته داون استریم رو بالا ببندن تاثیری نداره روی سرعت؟! شما با این حرف تمام درسای مهندسی شبکه و مهندسی اینترنت که با بدبختی پاس کردیم رو بردید زیر سوال!
    Last edited by DariushGreat; 20-08-2014 at 00:17.

4. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

[QUOTE=parham_7;8351620]

مرسی
    اسیاتک که ما رو هلاک کرده پینگش ۲۵۰۰ سرعتش هم شبا ۱۰ روزا ۴۰!

شما که حتما باید تخلیه کنی
    اگه میخوای زودتر تخلیه شی کارت ملی صاحب خط با آخرین قبض ر و. ببر مرکز مخابراتتون و بگو پورت رو تخلیه کنن
    شلگامان و آفریقا تک فعلا بدترین سرویسا هستن
    با اون پول برو سرویس طلایی بگیر از همین فن آوا حالشو ببر
    من همیشه اول یه تست یه ماهه میزنم بعد میگیرم
    البته با این اوضاع هر یه ماه بری جلو شاید بهتر باشه
    Last edited by Dr Nima; 20-08-2014 at 00:45.

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

DariushGreat اگه پول بیشتر به بعضی از این سرویس دهنده ها بدی اصلا یه سرعتی میدن که با قانون شاید خلاف باشه
    اصلا اینجا کلا با همه جا فرق داره به قول فردوسی پور
    اگه یک به یک بدن اصلا جای تعجب نیست چون عملا یک به سه هم میدن طرف آشنا باشه که دیگه کارت حله فقط پول و پارتی

7. این کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه parham_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

عزیز این حرف شما یعنی این که فن آوا سرویس 512 رو داره به صورت اشتراک 1 به 1 عرضه میکنه که سرعت دریافت همون سرعت قرارداده، و این خلافه قانون سازمانه. طبق قانون جدید سازمان تنظیم مقررات رادیویی، همه شرکتا موظفن که پهنای باند سرویس های نامحدود رو حتما به شکل یک هشتم عرضه کنن. این وسط شرکتا میان با دریافت هزینه از کاربر، یک هشتم سرعت خریداری شده رو به صورت نامحدود میدن. کاربر هم اعتراض کنه میگن سازمان تنظیم مقررات گفته و دهن کاربر بسته میشه. یه سری شرکت ها مثل همین فن آوا هستن که پهنای باند رو بالا میبندن که یک هشتمش بشه سرعت قراردادی. اینجوری هم دهن سازمان تنظیم مقررات بسته میشه هم مشتری راضی هست. این عکس مال صفحه تنظیمات مودمم وقتی که 512 برنزی داشتمه:

درضمن کی گفته داون استریم رو بالا ببندن تاثیری نداره روی سرعت؟! شما با این حرف تمام درسای مهندسی شبکه و مهندسی اینترنت که با بدبختی پاس کردیم رو بردید زیر سوال!
    خوبه داخل کشور ما سازمان تنظیم مقررات رادیویی حواسش هست کاربرا سرعتشون پایین باشه دمشون گرم

9. 3 کاربر از parham_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

عزیز این حرف شما یعنی این که فن آوا سرویس 512...
    منظور ایشون 512 کیلوبیته که به کیلوبایت میشه 64 در ضمن قانون سازمان مقررات اینه که حداکثر اشتراک 1 به 8 هست نه اینکه همیشه اشتراک 1 به 8 ئه.اگر سرویس دهنده 1 به 1 عرضه کنه که کاری ندارن باهاش چون داره به خودش ضرر میزنه.قصد توهین ندارم ولی مثل اینکه شما نمیدونید سرعت سرویس های اینترنت به بیت نوشته میشه نه بایت

11. 2 کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

دوستمون پاسخ تون رو دادن. ۱ به ۸ بودن در حداکثرش هست و اگر کمتر کنن کسی باهاشون کاری نداره.
    در مورد داون استریم تا وقتی اکانت مارو که ۵۱۲ برنزی داریم، روی سرعت 512kbps تنظیم کردند، هرچی داون استریم بالاتر از این مقدار ببندن روی سرعت هیچ تاثیری نداره. اون اکانتینگی که دارن، سرعت مارو محدود میکنه به ۵۱۲، حالا چه داون استریم ۵۱۲ باشه و چه ۴۰۹۶ سرعت همونه.
    مثل اینکه به اون درسایی که با بدبختی پاس کردید خوب دل ندادید ؛-)
    Last edited by afshin b; 20-08-2014 at 03:35.

13. 2 کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

DariushGreat اگه پول بیشتر به بعضی از این سرویس دهنده ها بدی اصلا یه سرعتی میدن که با قانون شاید خلاف باشه
    اصلا اینجا کلا با همه جا فرق داره به قول فردوسی پور
    اگه یک به یک بدن اصلا جای تعجب نیست چون عملا یک به سه هم میدن طرف آشنا باشه که دیگه کارت حله فقط پول و پارتی
    والا ما که همون 24500 رو میدادیم سرعت قراردادو بهمون میدادن! مواقعی هم که شماری از مشترکین دچار اختلال میشدن (بیشتر اختلال از طرف خود مرکز بود) هم پهنای باند ما بالاتر میرفت و کیفمون دو چندان میشد!!! تازه الآن 22500 میدیم برای حجمی ولی دیگه اشتراک 1 به 8 نیست، 1 به 4 هست. که در بدترین شرایط سرعت میشه 1024 کیلوبیت که باعث میشه خیلی بیشتر کیف کنیم!!!

منظور ایشون 512 کیلوبیته که به کیلوبایت میشه 64 در ضمن قانون سازمان مقررات اینه که حداکثر اشتراک 1 به 8 هست نه اینکه همیشه اشتراک 1 به 8 ئه.اگر سرویس دهنده 1 به 1 عرضه کنه که کاری ندارن باهاش چون داره به خودش ضرر میزنه.قصد توهین ندارم ولی مثل اینکه شما نمیدونید سرعت سرویس های اینترنت به بیت نوشته میشه نه بایت
    عزیز 4 سال زندگیمون با این بیت و بایت ها گذشته دیگه شما نمیخواد از من ایراد بگیری توضیحات تکمیلی در مورد 1 به 8 در ادامه...

دوستمون پاسخ تون رو دادن. ۱ به ۸ بودن در حداکثرش هست و اگر کمتر کنن کسی باهاشون کاری نداره.
    در مورد داون استریم تا وقتی اکانت مارو که ۵۱۲ برنزی داریم، روی سرعت 512kbps تنظیم کردند، هرچی داون استریم بالاتر از این مقدار ببندن روی سرعت هیچ تاثیری نداره. اون اکانتینگی که دارن، سرعت مارو محدود میکنه به ۵۱۲، حالا چه داون استریم ۵۱۲ باشه و چه ۴۰۹۶ سرعت همونه.
    نگفتن حداکثر 1 به 8، گفته شده تمامی سرویس های با پهنای باند نامحدود حتما به صورت 1 به 8 عرضه بشن. دقیقا در دوره رییس جمهور قبلی این طرح تصویب شد. بهانه این بود که پهنای باند کشور کمه و نمیشه و فشار میاد و از این چرت و پرتا!!! ولی اصل دلیلش به خاطر امنیت ملی بود واسه همینه که تا همین الآن خیلی از مشترکین شرکت های معروف از سرویس های نامحدود شدیدا ناراضی هستن. به همین تاپیک همسایه (مبین نت) سر بزنید و جستجو کنید ببینید که سر سرویس های نامحدود چقدر فحش دادن. یا شرکت هایی که قبلا سرویس نامحدود میدادن... فقط مخابرات این قضیه رو زیاد رعایت نمیکنه که چون مال سپاهه کسی نمیتونه بهش حرفی بزنه و فن آوا که رعایت میکنه ولی اینجوری در اصل سازمان رو دور میزنه که رضایت مشتریش رو هم داشته باشه.

مثل اینکه به اون درسایی که با بدبختی پاس کردید خوب دل ندادید ؛-)
    اینم یه شات ویژه از کارنامم واسه شما

ما با دل و جون، خون دل خوردیم و پاس کردیم این دو تا درسو. ولی در مورد شما فکر کنم اگر چشمتون به چند خط اول کد نویسی یکی از الگوریتم های مسیریابی، یا یکی از الگوریتم های کنترل ازدهام بیافته اول هنگ کنی بعد غش! تازه این دو درس با این همه سختی نسبت به دروسی مثل کامپایلر یا سیستم عامل ساختار ساده تری داشتن. دیگه حساب کن ما چی کشیدیم...!
    Last edited by DariushGreat; 20-08-2014 at 10:00.

15. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

والا ما که همون 24500 رو میدادیم سرعت قراردادو بهمون میدادن! مواقعی هم که شماری از مشترکین دچار اختلال میشدن (بیشتر اختلال از طرف خود مرکز بود) هم پهنای باند ما بالاتر میرفت و کیفمون دو چندان میشد!!! تازه الآن 22500 میدیم برای حجمی ولی دیگه اشتراک 1 به 8 نیست، 1 به 4 هست. که در بدترین شرایط سرعت میشه 1024 کیلوبیت که باعث میشه خیلی بیشتر کیف کنیم!!!

عزیز 4 سال زندگیمون با این بیت و بایت ها گذشته دیگه شما نمیخواد از من ایراد بگیری توضیحات تکمیلی در مورد 1 به 8 در ادامه...

نگفتن حداکثر 1 به 8، گفته شده تمامی سرویس های با پهنای باند نامحدود حتما به صورت 1 به 8 عرضه بشن. دقیقا در دوره رییس جمهور قبلی این طرح تصویب شد. بهانه این بود که پهنای باند کشور کمه و نمیشه و فشار میاد و از این چرت و پرتا!!! ولی اصل دلیلش به خاطر امنیت ملی بود واسه همینه که تا همین الآن خیلی از مشترکین شرکت های معروف از سرویس های نامحدود شدیدا ناراضی هستن. به همین تاپیک همسایه (مبین نت) سر بزنید و جستجو کنید ببینید که سر سرویس های نامحدود چقدر فحش دادن. یا شرکت هایی که قبلا سرویس نامحدود میدادن... فقط مخابرات این قضیه رو زیاد رعایت نمیکنه که چون مال سپاهه کسی نمیتونه بهش حرفی بزنه و فن آوا که رعایت میکنه ولی اینجوری در اصل سازمان رو دور میزنه که رضایت مشتریش رو هم داشته باشه.

اینم یه شات ویژه از کارنامم واسه شما

ما با دل و جون، خون دل خوردیم و پاس کردیم این دو تا درسو. ولی در مورد شما فکر کنم اگر چشمتون به چند خط اول کد نویسی یکی از الگوریتم های مسیریابی، یا یکی از الگوریتم های کنترل ازدهام بیافته اول هنگ کنی بعد غش! تازه این دو درس با این همه سختی نسبت به دروسی مثل کامپایلر یا سیستم عامل ساختار ساده تری داشتن. دیگه حساب کن ما چی کشیدیم...!
    دوست من اسم سرویس من اینه
    «سرویس 512Kbps با ترافیک ماهیانه نامحدود» سرعت دانلود من هم دقیقا همینه که میشه 64KBps. پس یعنی یک به هشت نشده. حرف من از اول همین یک چیز بوده و بس.
    بهتره در مورد کسی که نمیشناسید پیش داوری نکنید. بنده ارشد مکانیک سیالت دارم و بهتون اطمینان میدم به اندازه کافی کد نویسی کردم و خیلی هم بهش علاقه دارم، اگر وقت کنم حتما بیشتر کار می کنم در این زمینه. هر رشته ای مشکلات و سختی های خودش رو داره. مام زیاد کشیدیم.
    موفق باشید مهندس.

17. 2 کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •