خاموش کن بعد که خواستی روشن کنی 5 ثانیه کلید power نگه دار که با این کار 2 بار صدا میده بعد که روشن بشه دیگه حله...![]()
خاموش کن بعد که خواستی روشن کنی 5 ثانیه کلید power نگه دار که با این کار 2 بار صدا میده بعد که روشن بشه دیگه حله...![]()
بابا اين كنترولر كي مياد من منتظرممممممممم
تابستون میاد مثل این که
آقایون شاخ ترین بازی Racing پلی استیشن چیه؟ببینید گرافیکش زیاد مهم نیسا ، اصلش اون رانندگیشه!!چقد آدم میره تو حس بازی؟
کوارتر سوم سال 2010 ، یعنی یک چهارم سوم - الان ماه 4 هستیم حدود 4 ماه دیگه میشه .
ژوئن امسال یعنی 2ماه دیگه بازیهای 3d برای ps3 میاد همزمان با عرضه تلویزیونهای 3d سونی این خودش خیلی باحاله
غیر از sony هیچ شرکتی تلویزیون 3d قرار نیس بزنه...؟
تازه اگرم بیاد قیمتش زیر2 تومن نیس..![]()
اگه صبر داشته باشی GT چند وقت دیگه می آید و رکورد بازی ها و گرافیک رو می شکونه .
قبل از سونی خیلی شرکت ها مثل سامسونگ تلویزیون 3D تولید کردند و به بازار هم فرستادند و البته بهتره که زیاد پای تلویزیون 3D نشینید چون پدر چشم رو در میاره ، من فقط 5 دقیقه به صفحش نگاه کردم حالم بد شده بود .
اینم خبرش :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیز برادر SONY اون عینک مخصوص 3D رو برا همین ساخته دیگه.وقتی فناوری بازی 3d دسته خودشه فکر اینجاهاش رو حتما کرده و به خاطر همینه که خودش دست به کار شده و داره 3d tv میزنه بالاخره حتما 3dtv هاش 1 فرقی با سامسونگ و... داره دیگه. البته دیگه نیازی به 3dtv نیست و شنیدم رو lcd های معمولی هم میشه بازی کرد .<البته نه همه lcd ها>![]()
Last edited by A.IvI.I.N; 18-04-2010 at 18:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)