دوستان کسی نیست به این سوال من جواب بده؟
قبلااین تالار سالار بود نمی دونم چرا انقدر شل شده
قبلا یه سوال می پرسیدیم 10 تا جواب می دادن و لی الان 100 تا سوال کنی شاید جواب بدن
دوستان کسی نیست به این سوال من جواب بده؟
قبلااین تالار سالار بود نمی دونم چرا انقدر شل شده
قبلا یه سوال می پرسیدیم 10 تا جواب می دادن و لی الان 100 تا سوال کنی شاید جواب بدن
سلام بر شما دوست گرامی
بله همه اینا رو تست کردم فقط در بعضی از فایل های اکسل این اتفاق میفته. هم درایور نصبه و هم تنظیمات اکسل درست میباشد. خودمم موندم که از چی میتونه باشه
بازم ممنون
[یه سؤال ساده در مورد جمع سلولها در شیت دیگر]آقایون ، خانوما کسی نیست این سوال ما رو جواب بده ؟؟ ازتون خواهش کردم! ===قدیما الکی تو تاپیکها می چرخیدیم و جوابهایی رو که بلد بودیم دریغ نمی کردیم...این که سؤال راحتیه:
یه سؤال در مورد اضافه شدن جمع اعداد داشتم:
مثلأ در سلول A1 عدد 100 باشد، در شيت دوم سلول B1 حاصل جمع آن يعني 100 باشد.زماني که عدد اول را پاک کرده ام در شيت دوم همچنان باقيمانده عدد 100 را نشان دهد.
حال سؤال اينجاست که چه فرمولي را بايد بنويسم ؟ که : اگر در سلول A1 عدد 50 را بنويسم حاصل جمع اضافه شده در شيت دوم عدد 150 را نشان دهد؟؟ و اگر کلأ سلول A1 را در شيت اول پاک کنم - همچنان عدد 150 در شيت دوم باقي بماند؟
قبلأ از کمکي که به اينجانب کرديد ، نهايت تشکر را دارم ! [/QUOTE]
ابعاد را از هم باز می کنی بعد print preview میگیری و اندازه رو میبینی.
با سلام
آيا تابعي وجود داره كه نام شيت را در يك سلول قرار بده ؟
مثلا اگر نام شيت 6563 باشه در سلول هاي مورد نظر اين نام شيت قرار بگيره
لطفا اگه كسي ميدونه سريع جواب بده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بسيار سپاسگزار از پاسخ شما ولي بجاي , بايد از ; در فرمول ها استفاده نمود
بنده در يك فايل شيت هاي زيادي دارم كه مي خواهم در هر شيت نام همان شيت نمايش داده شود اما هنگامي كه در يكي از شيت ها فرمول را تعريف نمودم سپس در سطر هاي زير همان ستون نيز آن را كپي نمودم و كل ستون را انتخاب و به شيت هاي ديگر نيز فرمول را منتقل نمودم چرا نتيجه فرمول در تمام شيت ها مشابه است و فقط نام يك شيت را نمايش مي دهد؟
توضيح اضافه اينكه ابتدا فرمول را در سه شيت كپي نمودم سپس به تفكيك وارد شيت ها شدم و بر روي فرمول دبل كليك نمودم اما نام مورد نمايش در هر سه شيت به نام آن شيت كه در آن بر روي سلول فرمول دبل كليك نموده بودم تغيير يافت. و براي هر سه شيت آن را امتحان نمودم
لطفا راهنمايي بفرماييد چه كنم؟
Last edited by مستان386; 17-09-2012 at 14:27.
فکر کنم در اکسل 2003 از ; استفاده میشد.
این مراحل را دنبال کنید:
Alt+F11 -> ThisWorkBook
این کد را کپی کنید:
حالا پنجره را ببندید و به اکسل برگردید. Alt+F8 را بزنید و بعد دکمه Run. حالا در سلول A1 همه شیتها، نام اون شیت قرار گرفته.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه به صورت یک فرمول جدید هم این را تعریف کرد که من دقیقا نمیدونم به چه صورت هست. خودتون میتونید سرچ کنید...
موفق باشید.
متاسفانه من متوجه سوال شما نشدم!
ولی اگه بخواهید فرمول را تبدیل به مقدار کنید، فرمول مورد نظر را انتخاب میکنید و با زدن F9 به جای فرمول، مقدار اون در سلول قرار میگیره.
مثلا اگه در سلول A2 فرمول A1= را نوشته باشید (و مقدار A1 برابر 50 باشه)، A1= را انتخاب کنید (یا با زدن F2 کل سلول انتخاب میشه) و F9 را بزنید. حالا مقدار A2 برابر 50 میشه و دیگه فرمولی در کار نیست! بنابراین اگر A1 را هم تغییر بدید، مقدار A2 همون 50 میمونه.
این کار را میتونید برای قسمتی از یک فرمول هم انجام بدید؛ مثلا در A1+B1= میتونید فقط A1 را انتخاب کنید و F9 بزنید.
اول از شما خیلی تشکر می کنم که برای بنده وقت گذاشتید و جواب دادید
اما من اینو بلدم ولی من می خوام دفعه بعد که عدد 25 رو تو A1 نوشتم جواب اون تو A2 با قبلی جمع بشه ==یعنی بشه 75 (حتی بشه این کار رو ارتباط بین شیتها انجام داد)
بازم ممنون از شما mehdi_7070
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)