تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 356 از 524 اولاول ... 256306346352353354355356357358359360366406456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,551 به 3,560 از 5234

نام تاپيک: ▓ Microsoft Excel سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با سلام
    من میخوام یه فایل اکسل درست کنم که کارهای زیر رو انجام بده
    لطفا دوستانی که ماهر هستن کمک کنن
    یه برنامه صدور چک میخوام که هر وقت توی سطرش نوشتم وصول شد کل سطر به رنگ آبی در بیاد ، وقتی نوشتم برگشت شد به رنگ مثلا زرد در بیاد و وقتی نوشتم در جریان وصول ، کل سطر رو سبز کنه .
    طبق شکل زیر.
    دوستان لطف میکنن اگه راهنمایی کنن.
    و آیا این امکان وجود داره که ما تاریخ چک رو بزنیم و اگه از موعد رد شد خودش رنگش رو عوض کنه؟
    بازم شرمنده اینقد سوال پرسیدم

دوستان کسی جواب نمیده به سوال من؟
    دوستان کسی نیست به این سوال من جواب بده؟
    قبلااین تالار سالار بود نمی دونم چرا انقدر شل شده
    قبلا یه سوال می پرسیدیم 10 تا جواب می دادن و لی الان 100 تا سوال کنی شاید جواب بدن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

9

سلام دوست عزیز
    درایور مربوط به پرینتر روی سیستمتون نصب هست؟ نیاز به آپدیت ندارد؟ مشکل پرینتر می تواند اینها باشد.
    تنظیمات اکسل هم ممکنه به هم ریخته باشه! یعنی موقع print preview درست نشان می دهد ولی اندازه کاغذ در تنظیمات پرینتر درست اعمال نشده(منظور letter size و a4...)
    سلام بر شما دوست گرامی
    بله همه اینا رو تست کردم فقط در بعضی از فایل های اکسل این اتفاق میفته. هم درایور نصبه و هم تنظیمات اکسل درست میباشد. خودمم موندم که از چی میتونه باشه
    بازم ممنون

داره خودمونی میشه bi7323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تو دنیا

پيش فرض

[یه سؤال ساده در مورد جمع سلولها در شیت دیگر]آقایون ، خانوما کسی نیست این سوال ما رو جواب بده ؟؟ ازتون خواهش کردم! ===قدیما الکی تو تاپیکها می چرخیدیم و جوابهایی رو که بلد بودیم دریغ نمی کردیم...این که سؤال راحتیه:
    یه سؤال در مورد اضافه شدن جمع اعداد داشتم:
    مثلأ در سلول A1 عدد 100 باشد، در شيت دوم سلول B1 حاصل جمع آن يعني 100 باشد.زماني که عدد اول را پاک کرده ام در شيت دوم همچنان باقيمانده عدد 100 را نشان دهد.
    حال سؤال اينجاست که چه فرمولي را بايد بنويسم ؟ که : اگر در سلول A1 عدد 50 را بنويسم حاصل جمع اضافه شده در شيت دوم عدد 150 را نشان دهد؟؟ و اگر کلأ سلول A1 را در شيت اول پاک کنم - همچنان عدد 150 در شيت دوم باقي بماند؟
    قبلأ از کمکي که به اينجانب کرديد ، نهايت تشکر را دارم ! [/QUOTE]

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تو دنیا

پيش فرض اینو امتحان کن ببین چی میشه؟؟

ابعاد را از هم باز می کنی بعد print preview میگیری و اندازه رو میبینی.

داره خودمونی میشه مستان386's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مدينه فاضله

پيش فرض

با سلام
    آيا تابعي وجود داره كه نام شيت را در يك سلول قرار بده ؟
    مثلا اگر نام شيت 6563 باشه در سلول هاي مورد نظر اين نام شيت قرار بگيره

لطفا اگه كسي ميدونه سريع جواب بده

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

با سلام
    آيا تابعي وجود داره كه نام شيت را در يك سلول قرار بده ؟
    مثلا اگر نام شيت 6563 باشه در سلول هاي مورد نظر اين نام شيت قرار بگيره

لطفا اگه كسي ميدونه سريع جواب بده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از mehdi_7070 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه مستان386's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مدينه فاضله

پيش فرض

بسيار سپاسگزار از پاسخ شما ولي بجاي , بايد از ; در فرمول ها استفاده نمود
    بنده در يك فايل شيت هاي زيادي دارم كه مي خواهم در هر شيت نام همان شيت نمايش داده شود اما هنگامي كه در يكي از شيت ها فرمول را تعريف نمودم سپس در سطر هاي زير همان ستون نيز آن را كپي نمودم و كل ستون را انتخاب و به شيت هاي ديگر نيز فرمول را منتقل نمودم چرا نتيجه فرمول در تمام شيت ها مشابه است و فقط نام يك شيت را نمايش مي دهد؟

توضيح اضافه اينكه ابتدا فرمول را در سه شيت كپي نمودم سپس به تفكيك وارد شيت ها شدم و بر روي فرمول دبل كليك نمودم اما نام مورد نمايش در هر سه شيت به نام آن شيت كه در آن بر روي سلول فرمول دبل كليك نموده بودم تغيير يافت. و براي هر سه شيت آن را امتحان نمودم
    لطفا راهنمايي بفرماييد چه كنم؟
    Last edited by مستان386; 17-09-2012 at 14:27.

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

بسيار سپاسگزار از پاسخ شما ولي بجاي , بايد از ; در فرمول ها استفاده نمود
    بنده در يك فايل شيت هاي زيادي دارم كه مي خواهم در هر شيت نام همان شيت نمايش داده شود اما هنگامي كه در يكي از شيت ها فرمول را تعريف نمودم سپس در سطر هاي زير همان ستون نيز آن را كپي نمودم و كل ستون را انتخاب و به شيت هاي ديگر نيز فرمول را منتقل نمودم چرا نتيجه فرمول در تمام شيت ها مشابه است و فقط نام يك شيت را نمايش مي دهد؟

توضيح اضافه اينكه ابتدا فرمول را در سه شيت كپي نمودم سپس به تفكيك وارد شيت ها شدم و بر روي فرمول دبل كليك نمودم اما نام مورد نمايش در هر سه شيت به نام آن شيت كه در آن بر روي سلول فرمول دبل كليك نموده بودم تغيير يافت. و براي هر سه شيت آن را امتحان نمودم
    لطفا راهنمايي بفرماييد چه كنم؟
    فکر کنم در اکسل 2003 از ; استفاده می‌شد.

این مراحل را دنبال کنید:
    Alt+F11 -> ThisWorkBook
    این کد را کپی کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا پنجره را ببندید و به اکسل برگردید. Alt+F8 را بزنید و بعد دکمه Run. حالا در سلول A1 همه شیت‌ها، نام اون شیت قرار گرفته.

می‌شه به صورت یک فرمول جدید هم این را تعریف کرد که من دقیقا نمی‌دونم به چه صورت هست. خودتون می‌تونید سرچ کنید...

موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

[یه سؤال ساده در مورد جمع سلولها در شیت دیگر]آقایون ، خانوما کسی نیست این سوال ما رو جواب بده ؟؟ ازتون خواهش کردم! ===قدیما الکی تو تاپیکها می چرخیدیم و جوابهایی رو که بلد بودیم دریغ نمی کردیم...این که سؤال راحتیه:
    یه سؤال در مورد اضافه شدن جمع اعداد داشتم:
    مثلأ در سلول A1 عدد 100 باشد، در شيت دوم سلول B1 حاصل جمع آن يعني 100 باشد.زماني که عدد اول را پاک کرده ام در شيت دوم همچنان باقيمانده عدد 100 را نشان دهد.
    حال سؤال اينجاست که چه فرمولي را بايد بنويسم ؟ که : اگر در سلول A1 عدد 50 را بنويسم حاصل جمع اضافه شده در شيت دوم عدد 150 را نشان دهد؟؟ و اگر کلأ سلول A1 را در شيت اول پاک کنم - همچنان عدد 150 در شيت دوم باقي بماند؟
    قبلأ از کمکي که به اينجانب کرديد ، نهايت تشکر را دارم !
    متاسفانه من متوجه سوال شما نشدم!

ولی اگه بخواهید فرمول را تبدیل به مقدار کنید، فرمول مورد نظر را انتخاب می‌کنید و با زدن F9 به جای فرمول، مقدار اون در سلول قرار می‌گیره.

مثلا اگه در سلول A2 فرمول A1= را نوشته باشید (و مقدار A1 برابر 50 باشه)، A1= را انتخاب کنید (یا با زدن F2 کل سلول انتخاب می‌شه) و F9 را بزنید. حالا مقدار A2 برابر 50 میشه و دیگه فرمولی در کار نیست! بنابراین اگر A1 را هم تغییر بدید، مقدار A2 همون 50 می‌مونه.

این کار را می‌تونید برای قسمتی از یک فرمول هم انجام بدید؛ مثلا در A1+B1= می‌تونید فقط A1 را انتخاب کنید و F9 بزنید.

11. این کاربر از mehdi_7070 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تو دنیا

پيش فرض

متاسفانه من متوجه سوال شما نشدم!

ولی اگه بخواهید فرمول را تبدیل به مقدار کنید، فرمول مورد نظر را انتخاب می‌کنید و با زدن F9 به جای فرمول، مقدار اون در سلول قرار می‌گیره.

مثلا اگه در سلول A2 فرمول A1= را نوشته باشید (و مقدار A1 برابر 50 باشه)، A1= را انتخاب کنید (یا با زدن F2 کل سلول انتخاب می‌شه) و F9 را بزنید. حالا مقدار A2 برابر 50 میشه و دیگه فرمولی در کار نیست! بنابراین اگر A1 را هم تغییر بدید، مقدار A2 همون 50 می‌مونه.

این کار را می‌تونید برای قسمتی از یک فرمول هم انجام بدید؛ مثلا در A1+B1= می‌تونید فقط A1 را انتخاب کنید و F9 بزنید.
    اول از شما خیلی تشکر می کنم که برای بنده وقت گذاشتید و جواب دادید
    اما من اینو بلدم ولی من می خوام دفعه بعد که عدد 25 رو تو A1 نوشتم جواب اون تو A2 با قبلی جمع بشه ==یعنی بشه 75 (حتی بشه این کار رو ارتباط بین شیتها انجام داد)
    بازم ممنون از شما mehdi_7070

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •