تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 356 از 542 اولاول ... 256306346352353354355356357358359360366406456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,551 به 3,560 از 5419

نام تاپيک: كلوپ ا N95 ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

ممنون از راهنمايي تون.چه ورژني بهتره؟

آخر فروم باز ELVIS PRESLEY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

ممنون از راهنمايي تون.چه ورژني بهتره؟

ورجنی که من دارم خیلی قدیمیه.
    در کل نیازی به انتی ویروس نیس.چون هنوز ویروسی که برای ویرایش 3 نوشتن پخش نشده. در ضمن این ویروس برای اینکه فعال بشه باید ساین بشه. که هیچ کس هم ویروس رو ساین نمیکنه.
    نتکویین خوبیش اینه که سرعتو پایین نمیاره.
    تو گوشی بیشتر ویروس های کامپیوتری هست که فقط جا میگیره( اگه باشه)و به گوشی ضرری نمیرسونه .
    بهتره با مک افی یا هر چی داری مموریتو اسکن و ویروس کشی کنی.

پروفشنال ||SIAVASH||'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بله !! من هم همین نظر رو دارم !! هر از چندی با کسپراسکای ، مکافی یا هرچی دیگه چک کن با کامپیوتر !!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

با سلام
    يه سوال از تمام دوستاني كه n95 معمولي دارند داشتم: كسي روي n95 رم 4gig انداخته؟ آيا n95 اين رم رو ساپورت مي كنه؟ اين گوشي تا چه رمي رو ساپورت مي كنه؟
    من اين رم رو خريدم و روي گوشيم گذاشتم ولي چند تا مشكل پيدا كرد اول اينكه خيلي كند شده! دوم خيلي بيشتر از قبل هنگ مي كنه و مشكل سوم كه از همه بدتره اينه هر چي تو رم گوشي مي ريزم بعد از چند ساعت گم مي شه!! يعني حجم رم پر شده ولي ديگه فايل هايي كه رو گوش ريختم ناپديد ميشه! جالبه اين اتفاق بعضي وقتها به صورت ناگهاني و بعضي وقتها به صورت تدريجي ميفته يعني اول آهنگها و بعد عكس ها و بعد كل فايل داخل رم ناپديد مي شن!
    گوشي رو مستر ريست كردم! رم رو فرمت كردم! رم يه بار بردم گارانتي عوض كردم! حتي ديروز گوشي رو آپديت كردم و ورژن 21.0.16 رو گوش ريختم سرعت گوشي بهتر شد ولي همچنان همان مشكل ناپدبد شدن فايل ها توي رم وجود داره!
    البته وقتي رم خود گوشي كه 1gig هست مي ندازم مثل آدم كار مي كنه ولي مثل اينكه با رم 4 مشكل داره!
    اگر مي شه منو راهنمايي كنيد ممنون ميشم

آخر فروم باز amini_bio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

با سلام
    يه سوال از تمام دوستاني كه n95 معمولي دارند داشتم: كسي روي n95 رم 4gig انداخته؟ آيا n95 اين رم رو ساپورت مي كنه؟ اين گوشي تا چه رمي رو ساپورت مي كنه؟
    من اين رم رو خريدم و روي گوشيم گذاشتم ولي چند تا مشكل پيدا كرد اول اينكه خيلي كند شده! دوم خيلي بيشتر از قبل هنگ مي كنه و مشكل سوم كه از همه بدتره اينه هر چي تو رم گوشي مي ريزم بعد از چند ساعت گم مي شه!! يعني حجم رم پر شده ولي ديگه فايل هايي كه رو گوش ريختم ناپديد ميشه! جالبه اين اتفاق بعضي وقتها به صورت ناگهاني و بعضي وقتها به صورت تدريجي ميفته يعني اول آهنگها و بعد عكس ها و بعد كل فايل داخل رم ناپديد مي شن!
    گوشي رو مستر ريست كردم! رم رو فرمت كردم! رم يه بار بردم گارانتي عوض كردم! حتي ديروز گوشي رو آپديت كردم و ورژن 21.0.16 رو گوش ريختم سرعت گوشي بهتر شد ولي همچنان همان مشكل ناپدبد شدن فايل ها توي رم وجود داره!
    البته وقتي رم خود گوشي كه 1gig هست مي ندازم مثل آدم كار مي كنه ولي مثل اينكه با رم 4 مشكل داره!
    اگر مي شه منو راهنمايي كنيد ممنون ميشم
    سلام دوست عزیز.
    این ورژن تا رم 8 گیگ را هم ساپورت میکنه.
    ولی ظاهرا با بعضی از مارک های رم ها مشکل داره. این موضوع را من خیلی شنیدم.
    شما یه مارک دیگه را امتحان کن.
    من بهتون مارک توشیبا را توصیه می کنم.
    چون اصل ژاپن هست و منم خودم دارم واقعا ازش راضیم.
    میگند ساندیسک هم بد نیست.

6. این کاربر از amini_bio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام amini bio با تشكر از اينكه به من جواب داديد
    ولي چند تا سوال داشتم ممنون مي شم اگه به من جواب بديد
    اول اينكه من هر چي تو سايت نوكيا يا سايت هاي وابسته به اون گشتم مطلبي در اين باره كه هر ورژن تا چقدر مي شه رم گوشي رو ارتفا داد چيزي ننوشته بود شما واقعا جايي اونو ديديد ميشه لينكشو به من هم بديد! يا فقط شنيديد؟ من به همين شنيده ها اعتماد كردم حالا يه رم رو دستم مونده ديگه!
    دوم اينكه آيا شما رو n95 رم 4 انداختيد همين مارك توشيبا كه گفتيد؟
    من مثلا رفتم مارك Transcend خريدم از همه رم ها گرونتر بود تازه گارانتيش هم مادام العمر بود حالا كه ديگه نمي تونم پسش بدم يه مارك ديگه بخرم يعني ميشه پسش داد؟
    از وقتي اين رم رو گوشيم انداختم مصرف باتري گوشيم هم فوق العاده بالا رفته طوري كه ديگه حتي اگه كم استفاده كنم هم بايد هر روز شارژش كنم!
    سوم اينكه ممكن اشكال از كامپيوتر من باشه؟ البته كامپيوتر ويروس نداره چند بار چك كردم. ولي نمي دونم به نظر شما من حالا با اين رم 4 گيگ چي كار كنم؟ برم گارانتي فقط واسم عوضش مي كنه يكي ديگه مي ده همين!
    اي خدا چيكار كنم!!!
    Last edited by pedram1320; 12-08-2008 at 09:47.

8. این کاربر از pedram1320 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

سلام amini bio با تشكر از اينكه به من جواب داديد
    ولي چند تا سوال داشتم ممنون مي شم اگه به من جواب بديد
    اول اينكه من هر چي تو سايت نوكيا يا سايت هاي وابسته به اون گشتم مطلبي در اين باره كه هر ورژن تا چقدر مي شه رم گوشي رو ارتفا داد چيزي ننوشته بود شما واقعا جايي اونو ديديد ميشه لينكشو به من هم بديد! يا فقط شنيديد؟ من به همين شنيده ها اعتماد كردم حالا يه رم رو دستم مونده ديگه!
    دوم اينكه آيا شما رو n95 رم 4 انداختيد همين مارك توشيبا كه گفتيد؟
    من مثلا رفتم مارك Transcend خريدم از همه رم ها گرونتر بود تازه گارانتيش هم مادام العمر بود حالا كه ديگه نمي تونم پسش بدم يه مارك ديگه بخرم يعني ميشه پسش داد؟
    از وقتي اين رم رو گوشيم انداختم مصرف باتري گوشيم هم فوق العاده بالا رفته طوري كه ديگه حتي اگه كم استفاده كنم هم بايد هر روز شارژش كنم!
    سوم اينكه ممكن اشكال از كامپيوتر من باشه؟ البته كامپيوتر ويروس نداره چند بار چك كردم. ولي نمي دونم به نظر شما من حالا با اين رم 4 گيگ چي كار كنم؟ برم گارانتي فقط واسم عوضش مي كنه يكي ديگه مي ده همين!
    اي خدا چيكار كنم!!!
    نوکیا تو هر ورژنی که میده بیرون مشخصاتشو میگه.
    مثلا تو ورژن 21 ساپورت رم 8 گیگ، فلش 3 و ....
    ولی الان لینکشو ندارم که براتون بذارم.
    ضمن این که دوستانی که رم 8 گیگ انداختند ازش راضی بودند و گفتند که به خوبی جواب میده.
    حتی وقتی که کاملا پرش می کنند هم مشکلی نداره.
    من خودم بله رم 4 توشیبا الان رو گوشیمه.
    تاحالا هم هیچ مشکلی باهاش نداشتم.
    در مورد مارک ترنسند هم مارک معتبریه ولی من شنیدم با گوشی n95 سازگار نیست.
    شما ببین اگه یارو قبول میکنه با یه مارک دیگه عوضش کن.
    اصلا دست پیش را بگی، بهش بگو چرا رمی دادی که با گوشی من سازگار نیست؟!!!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام به همگی.من یه n95 دارم و میخوام بفروشمش به نظر شما می ارزه که برم n78 یا n81 8gig بگیرم؟

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

نهههههه
    حالا چند میفروشی؟

آخر فروم باز actooor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran-uae

پيش فرض

نه اصلا نمی ارزه...
    ان95 خیلی از اون 2 تا گوشی که گفتی بهتره...
    =============================

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •