تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 356 از 645 اولاول ... 256306346352353354355356357358359360366406456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,551 به 3,560 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ببخشید

128 با محدودیت 5 گیگ در ماه یعنی چند مگ در ماه؟ به طور متوسط و با چه سرعت دانلودی؟

از نظر اقتصادی به نظر شما داتک بدون محدودیت بهتره یا صبانت و شاتل ؟
    (ولنجک 2240)

adsl+2 که شاتل میده چه حسنی نسبت به adsl معمولی داره؟
    اول در مورد شرکتهایی که منطقه شما رو پشتیبانی میکنند:
    1- داتک
    2-آسیاتک
    3-شاتل
    4-لایزر
    5-پارس انلاین
    6-سپنتا
    7- فن آوا
    8-صبانت
    در مورد سوال محدودیت اینکه اگر ماهانه 5 گیگ دانلود بیشتر نداری بهتر از صبانت بگیری. چون سرعت دانلودش خیلی بالاست.
    اما اگر بیشتر از این حرفاست بهترا زا آسیاتک یا داتک استفاده کنی.

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

اول در مورد شرکتهایی که منطقه شما رو پشتیبانی میکنند:
    1- داتک
    2-آسیاتک
    3-شاتل
    4-لایزر
    5-پارس انلاین
    6-سپنتا
    7- فن آوا
    8-صبانت
    در مورد سوال محدودیت اینکه اگر ماهانه 5 گیگ دانلود بیشتر نداری بهتر از صبانت بگیری. چون سرعت دانلودش خیلی بالاست.
    اما اگر بیشتر از این حرفاست بهترا زا آسیاتک یا داتک استفاده کنی.

ممنون از جوابتون ولی یکی از دوستان گفتن در ولنجک آسیا تک خوب جواب نمیده.
    خیلی ها هم میگن داتک مشکل داره که من نمیدونم مشکلش چیه؟!

کلا نا محدود ها مشکلی دارن؟(از نظر سرعت یا خدمات)

ممنون

داره خودمونی میشه _MZOF_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ممنون از جوابتون ولی یکی از دوستان گفتن در ولنجک آسیا تک خوب جواب نمیده.
    خیلی ها هم میگن داتک مشکل داره که من نمیدونم مشکلش چیه؟!

کلا نا محدود ها مشکلی دارن؟(از نظر سرعت یا خدمات)

ممنون
    نمیشه گفت همه نا محدودها مشکل دارند.
    اما مشکلی که دارند این هست که پهنای باند واقعی نمیدن.
    به فرض مثال شما یک سرویس نامحدود 128 میگیری.این پهنای باند اختصاصی برای شما نیست و در اصطلاح Share شده هست.یعنی پهنای باند رو بین چند نفر تقسیم میکنند.
    به عنوان مثال داتک دو نوع سرویس 512 نا محدود داره که یکی 45000 تومان و دیگری 93000 تومان هست.داتک در این دو نوع سرویس پهنای باند رو Share میکنه.حالا در اولی بین شاید 10 نفر و دومی شاید بین 5 نفر.
    اما سپنتا 512 نا محدود ماهیانه 119000 تومان هست.چرا اینقدر گرون؟برای اینکه پهنای باند واقعی میده و در تمام ساعات شبانه روز این 512 پهنای باند اختصاصی برای شماست و به هیچ عنوان Share نمیکنند.
    در کل مشکل سرویسهای نا محدود بعضی شرکتها در Share کردن بیش از اندازه پهنای باند هست.
    اما سپنتا تنها شرکتی است که به هیچ عنوان Sharing توی کارش نیست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام من از مشهد هستم با يک خط خوب از سابين 128 سالي 120 تا 50 گيگ.

اما مشکل من
    چند روز اول که adsl وصل کردن همه چي خوب بود تا اينکه بعد مشکلات شروع شد. مثلا الان حتما بايد موقع کار باadsl گوشي تلفن را بردارم تا مشغول شود تا اينترنت من کار کند. در صورتيکه قبلا اينطور نبود. با سرويس دهدنده تماس گرفتم درست شد باز خراب شد اين کار تماس چند باري انجام شد اما افاقه نکرد. سرويس دهنده ميگه از يه سوکت ديگه تلفن استفاده کن چون شايد اون مشکل برق داشته باشه اين کارو کردم اما درست نشد.
    در ضمن spiliter هم دارم. بچه ها کمک کنين اين مشکل عجيب از چيه .. اين که فايده نداره موقع کار حتما تلفنت مشغول بشه کار شده ورچپه بقيه مردم...

بچه ها تو رو خدا جواب بدين ديگه تا موقعي که گوشي رو بر ندارم dsl link همش چشمک ميزنه بعد که برداشتم بعد از چند ثانيه درست ميشه مودم من simense ba ethernet . چکار کنم اينجوري که همش خط من مشغول ميشه . طرف اينترنت adsl ميگيره خطش مشغول نباشه ما گرفتيم تا گوشي رو بر نداريم و خطمونو مشغول نکنيم اينترنت ما راه نمييفته ..
    اصلان ارور نميده تا گوشي رو بر ندارم اطلاعات ميفرسته دريافت نميکنه هيچي
    با 2 اسپليتر چک کردم هم با اون هم بدون اسپليتر با 2 سوکت تلفن چک کردم
    از 2 تا ورودي تلفن هم چک کردم تمام تلفن هاي خونه رو هم کشيدم خلاصه همه کار ها رو کردم نشد..
    راه ديگه اي هم هست يه راهي رو بگيد بچه ها
    در ضمن تا وقتي گوشي تلفن بر ندارم dsl link همش چشمک ميزنه ارور نميده بعد که برداشتم ديگه وصل ميشه ينم داستان خندا داره ماست بچه ها.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mse1445's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام من از مشهد هستم با يک خط خوب از سابين 128 سالي 120 تا 50 گيگ.

اما مشکل من
    چند روز اول که adsl وصل کردن همه چي خوب بود تا اينکه بعد مشکلات شروع شد. مثلا الان حتما بايد موقع کار باadsl گوشي تلفن را بردارم تا مشغول شود تا اينترنت من کار کند. در صورتيکه قبلا اينطور نبود. با سرويس دهدنده تماس گرفتم درست شد باز خراب شد اين کار تماس چند باري انجام شد اما افاقه نکرد. سرويس دهنده ميگه از يه سوکت ديگه تلفن استفاده کن چون شايد اون مشکل برق داشته باشه اين کارو کردم اما درست نشد.
    در ضمن spiliter هم دارم. بچه ها کمک کنين اين مشکل عجيب از چيه .. اين که فايده نداره موقع کار حتما تلفنت مشغول بشه کار شده ورچپه بقيه مردم...

بچه ها تو رو خدا جواب بدين ديگه تا موقعي که گوشي رو بر ندارم dsl link همش چشمک ميزنه بعد که برداشتم بعد از چند ثانيه درست ميشه مودم من simense ba ethernet . چکار کنم اينجوري که همش خط من مشغول ميشه . طرف اينترنت adsl ميگيره خطش مشغول نباشه ما گرفتيم تا گوشي رو بر نداريم و خطمونو مشغول نکنيم اينترنت ما راه نمييفته ..
    اصلان ارور نميده تا گوشي رو بر ندارم اطلاعات ميفرسته دريافت نميکنه هيچي
    با 2 اسپليتر چک کردم هم با اون هم بدون اسپليتر با 2 سوکت تلفن چک کردم
    از 2 تا ورودي تلفن هم چک کردم تمام تلفن هاي خونه رو هم کشيدم خلاصه همه کار ها رو کردم نشد..
    راه ديگه اي هم هست يه راهي رو بگيد بچه ها
    در ضمن تا وقتي گوشي تلفن بر ندارم dsl link همش چشمک ميزنه ارور نميده بعد که برداشتم ديگه وصل ميشه ينم داستان خندا داره ماست بچه ها.
    دوست من احتمالا دو شاخه پریز تلفن شما سیستم برقگیر یا نویز گیز به اصطلاح داره برای اینکه مشکلتون حل بشه شما میبایست تمامی دوشاخه هایی که به این خط تلفن وصل میشن را تست کنید یعنی پیچ دو شاخه رو باز کنید ببینید داخلش مداری نباشه یعنی حتما باید دو شاخه سیم هاش بطور مستقیم وصل شده باشن (بدون مدار) شما یدور تمامی تلفن هایی که روی خط دارید و بردارید و مودم رو بطور مستقیم ( بدون اسپیلیتر ) با دو شاخه ایی که کاملا مطمئنید ضد برق نیست تست کنید به احتمال قوی دیگه این مشکل رو ندارید

اگر احیانا این مشکل ادامه داشت یعنی با وصل مستقیم مودم به خط هم نتیجه نگرفتید اسپیلیتری که در مرکز مخابرات شما هست ایراد داره باید با شرکتتماس بگیرید تا مشکلتونو از طریق مرکز مخابرات حل کنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه roman82's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    من می خواستم بدونم که در مورد شبانه رایگانی که صبا نت برای همه سرویسهاش داره به چه صورته یعنی جزو محدودیت حجمی حساب نمیشه و آیا واقعا میشه شبانه دانلود کرد یا سرعتش خیلی پایینه؟
    و سوال دیگه اینکه برای منطقه پونک و پیش شماره 4482 کدوم شرکتها به غیر صبانت و شهراد سرویس ارایه می دهند؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

سلام

چرا صبا نت نسبت به شرکت های دیگه مثلا آسیا تک اینقدر گرونتره؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    من می خواستم بدونم که در مورد شبانه رایگانی که صبا نت برای همه سرویسهاش داره به چه صورته یعنی جزو محدودیت حجمی حساب نمیشه و آیا واقعا میشه شبانه دانلود کرد یا سرعتش خیلی پایینه؟
    و سوال دیگه اینکه برای منطقه پونک و پیش شماره 4482 کدوم شرکتها به غیر صبانت و شهراد سرویس ارایه می دهند؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید

برای شبانه پاسورد و یوزر جدا داره که باید با اون کانکنت بشی

داتک نیز شما رو پشتیبانی میکنه

داره خودمونی میشه asman616's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    همین دوربرا

پيش فرض

سلام

سرعت بسیار بالاتر

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام

نمیشد گفت گرون میده. چون سرعت شما خیلی بالاتر از آسیاتک
    256 آسیاتک بین 28 تا 32 دانلود داره و قیمت 24000 تومان و 512 حدود 58تا 60(دقیق نمیدونم) که 40000 تومان قیمتش اما همانطور که گفتم صبا تا 512 پهنای باندش باز و نسبت به منطقه بین 40تا 50 سرعت دانلود دارید. و قیمتهاس رو نسبت به پهنای باند تخصیص میده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •