اره وقتی میری تو یگان متناسب با اون یگان یه نوار باید بزنی
دوستان یه سوال ما که درجمون شده گروهبان یکی اگه تو پادگان رسته اداری باشیم وضعمون چطوره میزان ساعت دو ازاد باشیم در ضمن ما هم افسر محسوب میشیم؟
اره وقتی میری تو یگان متناسب با اون یگان یه نوار باید بزنی
دوستان یه سوال ما که درجمون شده گروهبان یکی اگه تو پادگان رسته اداری باشیم وضعمون چطوره میزان ساعت دو ازاد باشیم در ضمن ما هم افسر محسوب میشیم؟
سلام
بسته به یگان شرایط فرق میکنه ! برید از کارگزینی بپرسید بهتره !
بعضی از یگانها 2 ماه یا 45 روز یا کمتر (1 ماه تا 10 روز ! ) قبل از پایان خدمت ازتون عکس پایان خدمت رو میگیرن تا براتون درخواست صدور کارت کنن که بعد از پایان خدمت سریعتر کارتتون بیاد . بعضی از یگان ها هم فقط روز ترخیص عکس رو میگیرن و بنابراین کارتتون دیرتر بدستتون میرسه !
بستگی به شرایط پادگان داره ! رسته ی سرباز جز موارد عملیایتی و حفا و ع س در بقیه ی موارد زیاد کاربردی نیست ! میتونه رستتون پیاده باشه ولی تا 2 بعد از ظهر کار اداری کنید و بعدش ازاد باشید! شرایط یگان ها متفاوته .
خیر، درجه دار محسوب میشید ! البته در اصلش سرباز چه ستوان یک باشه چه سرباز صفر ، سربازه ! درجه برا ابگرمکنه !![]()
سلام دوستان
من به یکی دو تا از ادارات دولتی همدان سر زدم برای امریه و گفتن که فعلا مجوز جذب سرباز ندادن بهمون (سال های قبل میگرفتن ولی برای امسال فعلا مجوزش صادر نشده از ستاد کل)
نامه درخواست امریه هم برده بودم براشون ولی قبول نکردن ازم گفتن که میگیریم امیدوار میشی بیخودی...
خواستم بدانم که راهی هست که بدانیم راست میگن یا خالی بندیه و نگه داشتن واسه آشناهاشون؟؟؟
سهمیه ادارات واقع در شهرستان برای سرباز رو ارگان اصلی توی تهران مشخص میکنه یا هر اداره توی شهرستان ها خودشان درخواست مجوز جذب n سرباز رو میدن??
دفترچه رو پست کردم و تاریخ اعزامم افتاده برج 6. ماه مناسبی برای امریه هستش؟؟ چون برای امریه 60 روز باید قبل اعزام مدارک رو بفرستن فکر کنم مناسب باشه؛ برای آموزشی هم از نظر هوا خوبه. و میتونم 2 ماه هم عقب و احتمالا جلو بندارم
کسی اطلاع نداره از این؟
دوستان سلام
کسی میتونه در شهری جز شهر محل سکونت و جایی که ازش برگه ی اعزام به خدمت
بگیره، برای سرباز معلمی اقدام کنه؟!
اگر اون شهر، شهر محل تولدش باشه و بومی اونجا حساب بشه چی؟ قبولش میکنن؟
با تشکر مهران...
میشه اقدام کرد، اما بومی بودن خیلی مهمه و من حتی امتیازم از یه نفر بیشتر شد اما چون اون بومی بود ترجیحش دادن. توی بخشنامه امسال زده بودن اولویت با متقاضیان بومیه.
فکر کنم محل سکونت رو برای بومی بودن محاسبه میکنن.
سلام دوستان
ی سوال دارم خیلی فوریه ممنون میشم رفقا کمک کنن
من دو هفته پیش دفترچه پست کردم و تاریخ اعزامم هست 19 برج 3 تقریبا 1 ماه و ده رو زیگه...
میخوام ببینم میتونم تاریخ اعزامم رو عقب بندازم مثلا برای برج 5 باشه؟؟
اخه تصمیم گرفتم شاید برم دانشگاه تا اونموقع دیگه بتونم ثبت نام کنم..
چیکار کنم؟؟
اگه اشتباه نکنم تا دوبار میشه تمدید کرد البته من اعزام لیسانس ها رو در جریانم که اول هر برج زوجه حالا میتونی یه سر بری به اضافه ده دیگه دقیقشو بهت میگه
هی ما هم چند روز دیگه سر یگانیم فقط تو این مدت دو ماه و خورده ای خدمت خیلی تجربیات یافتم
اول از هه اینو برادرانه میگم اولین روزی که میتونید برید خدمت دفترچه پست کنید یعنی با همون دیپلم هر چی زودتر بریش بهتره
هر چند خدمتت سخت تر باشه ولی ارزششو داره چون هر چی سنت بره بالاتر وابستگیات و گرفتاریات بیشتر میشه
خصوصا الان که دیگه در دانشگاه ها به روی همه بازه و رقابتی نیست به شخصه حاضر بودم الان پایان خدمتم تو جیبم بود ولی ترم 1 دانشگام بودم
سلام
عالیه، ممنون - ظاهرا محل تولد هم یک پارامتر بومی بودن تلقی میشه. :)
۱۲- افرادی که حداقل دارای یکی از ویژگی های زیر باشند، داوطلب بومی تلقی می گردند.
الف: شهرستان محل تولد داوطلب و یا همسر وی با محل مورد تقاضا برای خدمت سرباز معلمی یکی باشد.
با تشکر مهران...
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)