چطور ممکنه فرزند چهارم معاف شه 09386504973
فرستاده شده از HUAWEI Y330-U11ِ من با Tapatalk
چطور ممکنه فرزند چهارم معاف شه 09386504973
منم دوره کد خوردم تکاور پرندک اگه کسی رفته اونجا وضعیتش رو برام پیامک بزنه09386504973تاریخ دهم اردیبهشت 95 هم موقع اعزاممه رشته مهندسی کشاورزی هستم
بچه ها کمک کنید....لطفا
سلام میخوام تو دوره خدمت ادامه تحصیل بدم چه جوریاس میخوام درسامو پاس کنم!![]()
سلام
من متولد 68 ام و هجده ماه خدمتم.
پدرم 8 ماه جبهه خدمت کرده و میخوام برم دنبال کسری که حدود 2 ماه بهم کسری تعلق میگیره.
میخوام بدونم بعد از اینکه گواهی اشتغال به خدمت رو گرفتم چقدر طول میکشه تا نامه کسری بیاد و کسری رو بخوابونم؟
به نظرتون با توجه به مدت زمان کمی که باقی مونده (حدود 100 روز تا تصویه قانونی) ارزش داره برم دنبال کسری؟
یه سوال دیگه هم دارم،
الان حدود 3 هفته عکس و فتوکپی دادم منشی گروهان که یه نامه گروهانی بزنه برای گواهی اشتغال به خدمت؛
هر روز ازش سوال میکنم میگه نامه رو زده اما پیش منشی های گردان که میرم میگه نامه رو نزده و داره دروغ میگه.
به فرمانده گروهان هم گفتم مساله رو ، اما اونم پیگیری نمیکنه.
به نظرتون چی کار باید بکنم؟ برم پیش بازرسی یا .....؟
Last edited by sadegh571; 24-04-2016 at 20:40.
دوستان سلام
تمدید کردم واسه برج 4
یه سوال داشتم اینکه اگه واسه امریه ثبتنام کنم ولی بعدا به دلایلی نخوام برم آیا مشکلی پیش میاد ؟؟؟؟
اگر کارت ایثارگری پدرت داشته باشی. چند روز زمان میبره تا بتونی مدارک ثبت کسری جور بکنی بعد اون یک ماه پروسه دادن نامه کسریت طول میکشه. چند روزم زمان میبره تو پلیس+10 ثبت بشه
اگر زرنگ باشی و مدارکت جور باشه خوبه بری دنبالش
آقا وقتی میرم تو یگان باید نواری چیزی به شلوار مسخرمون بدوزم؟؟؟؟نیرو زمینی هستم///
سلام دوستان برای اینکه بخوایی تسویه کنی باید دوماه مونده به خدمتت باید بری دنبال کارای تسویه میشه بگید چه کارایی رو باید انجام داد؟
با تشکر
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)